סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

חיים סודיים

Donnie​(נשלט)
לפני 8 חודשים • 30 באפר׳ 2025
Donnie​(נשלט) • 30 באפר׳ 2025
Master Bruce כתב/ה:
תוספת לגבי התגובה הקודמת שלי: ברור לי שלהיות ככה מחוץ לארון זו פריוולגיה שיש לי כגבר סטרייט. עבור נשים ולהט"בים הנושא מורכב הרבה יותר, ואני לגמרי מבין את כל מי שמעדיפים לא לחשוף את עצמם.

למה אתה חושב שעבור נשים זה מורכב יותר מאשר לגברים?
Master Bruce​{©}
Master Bruce​{©} • 30 באפר׳ 2025
Donnie כתב/ה:
Master Bruce כתב/ה:
תוספת לגבי התגובה הקודמת שלי: ברור לי שלהיות ככה מחוץ לארון זו פריוולגיה שיש לי כגבר סטרייט. עבור נשים ולהט"בים הנושא מורכב הרבה יותר, ואני לגמרי מבין את כל מי שמעדיפים לא לחשוף את עצמם.

אל תשאל שאלות רטוריות. אם אתה טוען אחרת, בבקשה, טען אחרת. אם אתה *באמת* לא יודע למה, אני אתן לנשים לענות.
Donnie​(נשלט)
Donnie​(נשלט) • 30 באפר׳ 2025
Master Bruce כתב/ה:
Donnie כתב/ה:
Master Bruce כתב/ה:

אל תשאל שאלות רטוריות. אם אתה טוען אחרת, בבקשה, טען אחרת. אם אתה *באמת* לא יודע למה, אני אתן לנשים לענות.

השאלה נבעה מסקרנות לגבי הדעה שלך, ואם תבחר גם לענות אז התשובה לא תהיה בהכרח דומה למה שנשים פה חושבות.. זאת ממש לא שאלה רטורית.
אם הרגשת טון שיפוטי זאת לא הייתה הכוונה.
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת • 30 באפר׳ 2025
Master Bruce כתב/ה:
Donnie כתב/ה:
Master Bruce כתב/ה:

נשמע כמו הכרה בשוביניזם מסוים בו לאישה אסור להביע מיניות ח"ו כדי שלא תחשב זונה.
אז העולם התקדם קצת מאז, לא בכל מקום אבל בחלקו.
מצד שני, אותו שוביניזם לא בהכרח יקבל מיניות של גבר נשלט, כך שיוצא שגברים גם משלמים על כך מחיר כמו נשים.

במקומות שאין את הגישה הזו כלפי מיניות - אז אין משמעות אם אתה גבר או אישה וניתן לבחור מעגל חברים עם גישה בריאה ולא שיפוטית כלפי בדסמ ומיניות.
מבחינתי? זה לא עניין מגדרי, אלא פשוט לא עניינם של הסביבה המשפחתית או התעסוקתית הבדסמ והמיניות שלי.
Master Bruce​{©}
Master Bruce​{©} • 30 באפר׳ 2025
StreetCat כתב/ה:
Master Bruce כתב/ה:
Donnie כתב/ה:
Master Bruce כתב/ה:

מצד שני, אותו שוביניזם לא בהכרח יקבל מיניות של גבר נשלט, כך שיוצא שגברים גם משלמים על כך מחיר כמו נשים.

במקומות שאין את הגישה הזו כלפי מיניות - אז אין משמעות אם אתה גבר או אישה וניתן לבחור מעגל חברים עם גישה בריאה ולא שיפוטית כלפי בדסמ ומיניות.
מבחינתי? זה לא עניין מגדרי, אלא פשוט לא עניינם של הסביבה המשפחתית או התעסוקתית הבדסמ והמיניות שלי.

לא יודע מה איתך, אני עדיין נתקל בשיימינג של נשים ולהט"בים לגבי המיניות שלהם על בסיס הרבה הרבה יותר גבוה מאשר גברים. אני גם רואה הרבה יותר כאלו שחושבים שמישהי מינית היא "טרף קל" מאשר כאלו שיחשבו את זה על גברים.
קאט הסקרנית
קאט הסקרנית • 30 באפר׳ 2025
רק החברים החדשים שהכנסתי לחיי לאחר שינוי גדול שעשיתי בחיים והם חברים שלא ישפטו ומבינים אותי. לא רואה סיבה לשתף את המשפחה או חברים מהסביבה הוונילית, הם בכל מקרה לא יבינו. זה יראה להם כמו איזה ג'וק שנכנס לי לראש, תקופה חולפת. אז אין טעם. וזה לא מפריע לי. לא כולם צריכים לדעת על ההעדפות שלי ועל החיים המקבילים
devil's baby​(נשלטת)
devil's baby​(נשלטת) • 30 באפר׳ 2025
StreetCat כתב/ה:
Master Bruce כתב/ה:
Donnie כתב/ה:
Master Bruce כתב/ה:

ברור שבסוף צריך לדעת להקיף את עצמנו באנשים עם גישה בריאה ןחברים טובים

אבל (ואני מכלילה לצורך הדוגמא) כשאני מעלה את הםנטזיות החשקים והצד הבדסמי שלי לשיחה לרוב זה יוביל לזה שיחשבו שאני קלה יותר לזיון או משהו

ודוגמא טובה לזה אלה גברים שמגיעים לאתר אחרי שלא הצליח להם באפליקציות אחרות ואשכרה אומרים לי "חשבתי שאת או אחרות יתנו לי בקלות יותר כי אתן חרמניות כל הזמן או משהו"

הגישה והיחס כלפי אישה צעירה הוא הרבה פעמים מזלזל או מקטין או מחפיץ ולא בקטע נעים חח

אני מניחה שממרום הגיל והניסיון או אפילו הצד של השוט הכבוד כלפיכן הוא אחר או רוצה לקוות לפחות

אבל כן מעגל חברים מכבד הוא חשוב
Luna Oscura​(נשלטת)​{Loki the t}
אצלי כולם.ן יודעים.ות
אני לא מסתירה את הבדס"מ או את הפוליאמוריה או עוד דברים נוספים
הכל זה פשוט חלקים ממי שאני
lotus in oz​(נשלטת)​{CharlieI}
כל מי שמשמעותי עבורי יודע שאני בדסמית ובקשר זוגי שהוא קשר שליטה. הגרושה שלי. החברות הוניליות. החברים הוניליים, קולגות אהובות. אחי. חוץ מאבי שאוטוטו בן 90 וחוץ מהילדים שלי. וגם זה יקרה מתישהו אולי.
ונחש מה ? בהתחלה היתה התעניינות והרבה שיח, ועכשיו זה כבר לא ממש מענין . פשוט מקבלים וזהו.
אני לחלוטין פריוילגית כי זה לא מאיים על הפרנסה שלי , אבל אני מאמינה בלמעט בסודות עד כמה שאפשר. זה פשוט יותר בריא.
the rain song
the rain song • 30 באפר׳ 2025
חברים יודעים. גם בעבודה וגם חלק מהאחיינים שלי. (מדובר על אנשים בני 30, כן? שלא תחשבו שאני עושה בייביסיטר ובין לבין מלמדת אותם את רזי הבדסמ.)

יודעים באופן כללי על הנטיות שלי וגם על הכלוב. לא על פטישים ובטח שהם לא מקבלים דיווחים מפורטים על כל סשן או זיון שהיה לי.
כולם קיבלו את זה בקלות, בשיוויון נפש ובלי שום בעיות. בתכלס, לא נראה לי שזה באמת עניין אותם יותר מידי. הם גם יודעים שיש לי מלא תמונות עירום.
לפעמים הם מסתלבטים עלי בקטעים האלה וגם אני מתייחסת לזה מאוד בקלילות.
יש לי חברים נחמדים.

אבל כנראה קל לי להיות פתוחה כי אין לי ילדים ואי אפשר באמת לאיים עלי במשהו.
אני באמת לא עושה מזה עניין.