לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

כל בעלי הבלוגים

קישקעחשבון מאומת
קישקעחשבון מאומת
לפני 9 חודשים • 29 באפר׳ 2025
קישקעחשבון מאומת • 29 באפר׳ 2025
אני כותב בהמון נושאים, פוליטיקה פילוסופיה יהדות פסיכולוגיה.
רוב הכתיבה שלי היא לא כאן.
פה יש את ההגנה של האנונימיות וגם תוכן מיני לא כל כך הולך במיינסטרים מדיה, צריך לחפש את זה.

אני משיג מזה ביטוי עצמי וגם אני חושב שכתיבה היא דרך מתוחכמת להגיד דברים מאוד עמוקים.
סיפורים וכתיבה מרגשים הרבה יותר מסתם לשמוע מישהו מספר על החיים שלו (ואני אחד שחלק
גדול מהעבודה שלו היא להקשיב לאנשים מספרים על החיים שלהם).

זה גם עוזר לי לזקק מה אני רוצה מהחיים ומה אני מבקש, אם יודעים להסתכל על כתיבה של מישהו
בצורה חכמה אפשר ללמוד עליו המון. אבל יש גם הרבה שהם לא מעניינים.
תהום​(מתחלפת)חשבון מאומת
תהום​(מתחלפת)חשבון מאומת
תהום​(מתחלפת)חשבון מאומת • 29 באפר׳ 2025
כמה דברים הראשון שבהם הוא אהבה ענקית ליכולת שלי לכתוב, להעלות את שעל ליבי.
אח״כ זאת גם ההסתכלות שלי איפה הייתי פעם, מה חוויתי, עשיתי וכו׳ ואיפה אני היום.

אני כותבת בעיקר בשביל עצמי ואם מישהו מוצא את עצמו מתחבר למילים שלי אז אני שמחה.
devil's baby​(נשלטת)
devil's baby​(נשלטת) • 29 באפר׳ 2025
לפרוק מחשבות שלא הייתי אומרת בקול כנראה לסביבה שלי בבית חח
לפעמים או לרוב לפרוק תסכול ורגשות קשים יותר

לרוב זה נשפך ממני אבל לפעמים זה דרש קצת יותר מחשבה אבל אם פרסמתי זה נכתב באותו רגע ופורסם
אם אעצור ואשים בטיוטה זה כנראה ישאר שם או ימחק כי הרגש כבר לא שם

תכלס הבלוג שלי יחסית ריק/קצר
אני מופנמת גם פה מסתבר חחחח
הוא​(שולט)
הוא​(שולט) • 29 באפר׳ 2025
אתה שואל בעל בסטה בשוק מחנה יהודה למה פתח ומה יוצא לו מזה? צריך לשים פרוזקטור בצד ימין להאיר את הלימונים יותר.
אני בסטיונר
כרוב קיילחשבון מאומת
כרוב קיילחשבון מאומת
לפני 8 חודשים • 30 באפר׳ 2025
כרוב קיילחשבון מאומת • 30 באפר׳ 2025
וואלק אני כותבת כי יש לי תחושה מתמדת של "הסוף קרב" אז שיהיה תיעוד של כל מה שאני עומדת מאחוריו.
מה זה השיג? משתדלת לא לבוא לסיטואציות במטרה "להשיג דברים" מהן אלא פשוט לחיות אותן.
יולי Yuli​(לא בעסק)​{טדי}
רגע, מה? מה פספסתי? אני יכולה למכור פוסטים בכסף? למה אף אחד לא סיפר לי על זה?! יש לי מלא! איפה השוק הזה שאתה מדבר אליו? תהיה חבר, שלח מיקום בוויז.

בהתחלה פתחתי בלוג כי רציתי להכיר אנשים וזו הייתה הדרך קצת להראות מי אני כדי שמי שרואה דברים כמוני יוכל לזהות אותי.
ואז עבר הרבה זמן והתרגלתי ועכשיו כבר כותבת פשוט כי אוהבת לכתוב + מקווה להשיג צומי.

קרה לי כמה פעמים שתגובות בבלוג שלי הפכו לשיחה שהפכה להיכרות של ממש וידידות שנשארת. הדייטים הכי מוצלחים שמצאתי פה התחילו משיחה קלילה בתגובות ולא מפניה למטרות היכרות. הם לא היו רבים.
B מסייברת​(שולטת)חשבון מאומת
B מסייברת​(שולטת)חשבון מאומת

Re: כל בעלי הבלוגים

B מסייברת​(שולטת)חשבון מאומת • 30 באפר׳ 2025
"מה גרם לכם לכתוב?
מה עברתם או השגתם בדיעבד בעקבות הכתיבה?"

מה שגרם לי לכתוב זה שהרגשתי יותר מוכנה לזה
גם הידיע שאף אחד לא מכיר אותי, שאני סוג של רוח רפאים שיכולה להעלם מתי שרק מתחשק לה מאוד עזרה לי
קצת הכרחתי את עצמי לנסות לכתוב
אבל זה טוב בשבילי לתרגל להוציא את מה שאני חושבת ומרגישה החוצה
זה קודם כל בשבילי

בדיעבד,
קיבלתי את השיעור הראשון שלי בשיבארי
סט החבלים הראשון שלי
לוח אירועים שכשארגיש שוב שיש לי אומץ,
אעלה בשביל איזה אירוע/מסיבה שתרגיש לי נכון
קיבלתי כמה שיחות מעניינות

אם כבר,
אני מחכה לראות מה עוד המקום הזה יביא לי
the rain song
the rain song • 30 באפר׳ 2025
אני לא זוכרת מה גרם לי להתחיל לכתוב. כנראה היה לי מה להגיד וחסתי על הסובבים אותי כי לאף אחד אין סבלנות לנאומים הארוכים והנלהבים שלי.
מאוד נהנתי לתחזק את הבלוג במשך כמה שנים ואכן כתבתי את הדעות שלי על כל נושא כמעט.
אהבתי שאף אחד לא יכול להתפרץ לדבריי ולקטוע את המחשבות, כנראה.
הכתיבה באה לי בקלות וכאמור, היה לי הרבה מה להגיד.
לא חיפשתי דיונים וויכוחים. לא ניסיתי לשנות דעות של אחרים ומאוד לא חיבבתי שניסו לשנות את שלי. אמרתי את שלי, וזהו.
קיבלתי תלונות שהפוסטים שלי ארוכים מידי ובשנים האחרונות התלונות החריפו כי מי לעזאזל מסוגל לקרוא כל כך הרבה? גם לי לא תמיד יש סבלנות.

גם קראתי הרבה ולפי דעתי הדרך הטובה ביותר להתרשם מבן אדם היא דרך הבלוג ולא פחות חשוב, מהתגובות שלו בבלוגים של אחרים.
הפרופיל מצידי יכול להיות ריק. המלל שם תמיד הרגיש לי כמו דקלום. הבלוג משקף הרבה יותר.
לפסול אדם בגלל הבלוג שלו זה הרבה יותר מעמיק מלפסול על החיצוניות שלו. כך שכשאנשים אמרו לי "אני לא טוב בכתיבה. אני טוב יותר בשיחה פנים מול פנים" - ובכן, להם יכולתי רק לייעץ - תלמדו לכתוב.

מה יצא לי מזה? מעבר לזה שמאוד נהנתי ואהבתי את הכתיבה, הכרתי מלא אנשים.
בעצם, כל מי שהכרתי כאן היה דרך הבלוגים וקצת מהפורומים שגם בהם הייתי פעם מאוד פעילה.
Daniel-Rope​(נשלט)
לפני 8 חודשים • 2 במאי 2025
Daniel-Rope​(נשלט) • 2 במאי 2025
כותב לפעמים כי סתם בא לי לפרוק , לשתף , לקבל נקודת מבט נוספת למה שמעסיק אותי.
לא תמיד קיים אדם פיזי שיכול לספק לי את זה אבל הבלוג תמיד קיים.

הסיבה הנוספת היא לנסות ליצוק תוכן לדמות הוירטואלית שלי עבור מי שלא מכיר אותי.
מודה שזה לא דבר קל בכלל : אני לא יכול להפריד בין הדמות הוירטואלית שלי פה לאני האמיתי במציאות.
ישנם אנשים שמכירים אותי מאירועים , מסיבות , מפגשים וכשאתה נחשף פה בבלוג אין לך באמת שליטה למי יגיע המידע.
האם אני בכלל מעוניין שכל מה שאני כותב כאן יגיע לכולם ?
מודה שאני עדיין מנסה למצוא את האיזון בין הפיזי לוירטואלי , בין המידע שאני רוצה לחלוק לזה שאני רוצה לשמור עבורי או עבור קומץ אנשים.
מאתגר.
The T man​(שולט)
לפני 8 חודשים • 2 במאי 2025
The T man​(שולט) • 2 במאי 2025
הרגשתי צורך לכתוב על הבדסמ שלי, בעיקר כדי להסביר אותו, לדברר אותו ולחשוף אותו בצורת ההסתכלות האישית שלי, לעולם הבדסמי שקיים פה. בייחוד בגלל שהבדסמ שלי לא מיינסטרימי, ויותר מורכב ''לעיכול'' כפרקטיקה מקובלת icon_smile.gif
זה מעורר שיח ועניין ומגביר את החשיפה לתחום.