|
|
לפני 10 חודשים •
1 במאי 2025
לפני 10 חודשים •
1 במאי 2025
Blonde • 1 במאי 2025
אצלי חברים יודעים, משפחה לא
עבודה אני שומרת לעצמי, בעבר שהייתי משתפת אנשים בעבודה ברוב המקומות היו אחרכ מציעים הצעות מגונות או שהייתי מקבלת יחס שונה. במקרה הטוב היה נגמר בצחוק במקרה הרע עברתי מחלקה אחרת לגמרי כי הואשמתי כהיותי שרמוטה ושאני פיתתי את הבנים ולכן הם התנהגו ככה כלפי ( בערב מחלקה שתיתי קצת יין ושיתפתי אז כמה חבר'ה הציעו לי שלישיה וסירבתי) לכן צריך להיות מאוד זהירים מי אנחנו משתפים. |
|
|
| אליפסה(שולטת) |
לפני 10 חודשים •
2 במאי 2025
לפני 10 חודשים •
2 במאי 2025
אליפסה(שולטת) • 2 במאי 2025
אני חושבת שמרבית האנשים שמקיפים אותי יודעים שאני קינקית. מעולם לא עשיתי עניין מההעדפות המיניות שלי. אבל גם מעולם לא חשתי צורך להחצין את הנושא הזה על יתר מידה. לא הגדרתי את עצמי כבדס"מית כלפי חוץ ואף פעם לא היה לי צורך עז לתאר לאנשים, באופן גרפי, את הסקס שביני לבין בן זוגי.
יחד עם זאת, כשהשליטה התחילה לצבוע את הזוגיות שלנו בצורה עמוקה יותר, התעורר בי הצורך לדבר על זה. אני אוהבת לדבר על יחסים, זה אפילו אחד הנושאים שהכי מעניין אותי לשוחח עליהם. אבל לא כולם מבינים יחסי שליטה. גם כאן, לא כולם מבינים או אפילו רואים בעין יפה יחסי שליטה שחורגים מגזרת ה"משחק" וה"מיטה". בנוסף, בן זוגי לא רוצה שידעו עליו, ויש ילדים... אז זה כבר לא משהו שאני מדברת עליו עם כולם. יש חברות בודדות שזה מתאפשר מולן. ומזל שיש לי פסיכולוג מצוין. |
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
2 במאי 2025
לפני 10 חודשים •
2 במאי 2025
bondman(נשלט){FLR} • 2 במאי 2025
► Master Bruce כתב/ה: כולם יודעים עלי הכל. אני אחד האנשים הכי פומביים והכי פחות בארון שאני מכיר. משפחה, עבודה, חברים, וכן הלאה.
בהתחלה יש בזה משהו מפחיד, אבל בשלב מסויים זה הופך למאד משחרר. לדעתי זה שונה בן שולט לנשלט. נשלט יעבור פחות טוב לאנשים בגרון. |
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
2 במאי 2025
לפני 10 חודשים •
2 במאי 2025
bondman(נשלט){FLR} • 2 במאי 2025
Nobody needs to know…….
|
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
2 במאי 2025
לפני 10 חודשים •
2 במאי 2025
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 2 במאי 2025
► bondman כתב/ה: ► Master Bruce כתב/ה: כולם יודעים עלי הכל. אני אחד האנשים הכי פומביים והכי פחות בארון שאני מכיר. משפחה, עבודה, חברים, וכן הלאה.
בהתחלה יש בזה משהו מפחיד, אבל בשלב מסויים זה הופך למאד משחרר. לדעתי זה שונה בן שולט לנשלט. נשלט יעבור פחות טוב לאנשים בגרון. לא מסכימה איתך. לכל צד הסטיגמות שלו. לכל "אנשים" הדיעות הקדומות שלהם. נתקלתי בכל מיני. |
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
2 במאי 2025
לפני 10 חודשים •
2 במאי 2025
Slave XX(נשלט) • 2 במאי 2025
יש 3 אנשים מחוץ לעולם הזה שיודעים עליי, אולי 4 אני לא מאה אחוז בטוח לגבי הרביעית מדובר באחת האקסיות שלי שכל פעם שעשינו סקס ביקשתי ממנה להיות רעה אליי ולתת לי פקודות וכל בוקר שהייתי קם לפניה הייתי מעיר אותה עם ליקוקים בכפות רגליים והיא אף פעם לא העירה לי על זה ולא הראתה שום סימן שזה מפריע לה.
|
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
2 במאי 2025
לפני 10 חודשים •
2 במאי 2025
פרלין(נשלטת){ש} • 2 במאי 2025
עד שהיו לי ילדים, הייתי מאוד פתוחה. לא הייתה לי חברה שלא ידעה וגם חלק מהאחים שלי. (אני מקווה שהם שכחו 😬)
היום אלה בהחלט חיים סודיים. אני לא מספרת לאף אחד חדש. |
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
2 במאי 2025
לפני 10 חודשים •
2 במאי 2025
ArchAngel(שולטת) • 2 במאי 2025
► Slave XX כתב/ה: יש 3 אנשים מחוץ לעולם הזה שיודעים עליי, אולי 4 אני לא מאה אחוז בטוח לגבי הרביעית מדובר באחת האקסיות שלי שכל פעם שעשינו סקס ביקשתי ממנה להיות רעה אליי ולתת לי פקודות וכל בוקר שהייתי קם לפניה הייתי מעיר אותה עם ליקוקים בכפות רגליים והיא אף פעם לא העירה לי על זה ולא הראתה שום סימן שזה מפריע לה. העניין הוא שמי ששולטת בך צריכה לתענג מזה ולא רק שזה "לא יפריע לה" ושלא תעיר לך. זה כל הקטע בהתמסרות, שאתה עושה בשבילה ושהיא תרצה שתעשה בשבילה, ולא רק שהיא תמלא את ההוראות שלך מה לפקוד עליך כדי שיתמלא הצורך שלך כנשלט. צרם לי שבכל התגובה שלך לא כתבת שחיפשת שזה ילהיב אותה, אבל אם זה התאים לה- זו הדינמיקה שלכם, שמתאימה לכם. |
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
2 במאי 2025
לפני 10 חודשים •
2 במאי 2025
Slave XX(נשלט) • 2 במאי 2025
► ArchAngel כתב/ה: ► Slave XX כתב/ה: יש 3 אנשים מחוץ לעולם הזה שיודעים עליי, אולי 4 אני לא מאה אחוז בטוח לגבי הרביעית מדובר באחת האקסיות שלי שכל פעם שעשינו סקס ביקשתי ממנה להיות רעה אליי ולתת לי פקודות וכל בוקר שהייתי קם לפניה הייתי מעיר אותה עם ליקוקים בכפות רגליים והיא אף פעם לא העירה לי על זה ולא הראתה שום סימן שזה מפריע לה. העניין הוא שמי ששולטת בך צריכה לתענג מזה ולא רק שזה "לא יפריע לה" ושלא תעיר לך. זה כל הקטע בהתמסרות, שאתה עושה בשבילה ושהיא תרצה שתעשה בשבילה, ולא רק שהיא תמלא את ההוראות שלך מה לדלקם עבורך כדי שיתמלא הצורך שלך כנשלט. צודקת באלף אחוז אבל דיברתי על קשר ונילי שלי בתקופה שבה עוד לא ידעתי שיש דבר כזה שנקרא בדס"מ ולא הקדשתי לזה יותר מדי מחשבה בהקשר שלה, לא חשבתי באותו זמן על זה שאני שולט מלמטה או משהו כזה, בקשר שמבוסס על שליטה לעולם לא הייתי מבקש דברים כאלה מיוזמתי. |
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
2 במאי 2025
לפני 10 חודשים •
2 במאי 2025
מלישס(שולטת) • 2 במאי 2025
יש לי כמה חברים בידיסמים שיודעים שזה נהדר.
מעבר לזה ,לא מרגישה צורף לשתף משפחה או אנשים מהמעגלים הונילים (עבודה וכדומה). בעיקר כי זה עלול לפגוע בי מהניסיון שלי מהעבר.התגובות שקיבלתי, לרוב היו שיפוטיות וחסרות הבנה.וזה ברור לי למה.מי שלא יודע ולא מתעניין לעולם לא יבין את העומק שבדברים. ולי אישית אין כוח להסביר או להצדיק את עצמי. לכן עדיף לי ונוח לי ככה. |
|
|