| mi_555 |
לפני 9 חודשים •
3 במאי 2025
לפני 9 חודשים •
3 במאי 2025
mi_555 • 3 במאי 2025
משער שאנשים שסורבו חשים שזו תקלה. ותקלות במקום מסודר מנסים לפתור. עושים " חקירת שורש". לומדים ומנסים לא לחזור על אותו דפוס.
|
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
3 במאי 2025
לפני 9 חודשים •
3 במאי 2025
Master Bruce{©} • 3 במאי 2025
► פרפר לבן כתב/ה: אנשים שסורבו.. לבטח הם מאוכזבים מעצמם או משהו בסגנון. או מבינים שאוליי משהו לא בסדר אצלם.
אז ראשית אם משהו לא בסדר אצלם הם ישמחו לדעת. אוליי יהיה להם מה לעשות בנידון. אבל עוד סיבה. ההרגשה בסירוב היא יכולה להרגיש כמו סוג של בגידה. העולם בגד בי. אלוהים עם הנתונים שנתן לי בגד בי אוליי. ואוליי בגדתי בעצמי.. כמו שאישה שבגדו בה היא רוצה לדעת הכל ומהכל. ומי עם מי . כך גם אדם שסורב רוצה לדעת על מה ולמה. והוא לא יירגע ולא ישקוט עד שיבין מה לא בסדר מה. דה. פאק. איזו דרמה מוגזמת. בסך הכל לא מעוניינים במישהו. זה הכל. להשוות את זה לבגידה זו הזיה מטורללת לגמרי. אף אחד מעולם לא התחייב לאף אחד שכולם יהיו מעוניינים בו. |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
4 במאי 2025
Re: למה לאנשים כ''כ חשוב לדעת למה סורבו?
לפני 9 חודשים •
4 במאי 2025
לשרתך תמיד(נשלט){נישלט} • 4 במאי 2025
► זוג פלוס כתב/ה: מישהו פונה בנימוס וכראוי...לגיטימי.
נדחה בנימוס וכראוי...גם לגיטימי. עד פה, הכל טוב ויפה. רק שבהרבה פעמים זה לא נעצר פה. אנשים ממשיכים ומבקשים לדעת את הסיבה לדחייה. מעבר לאי נעימות שזה עשוי ליצור לפעמים, זה גם מעיק. אם מישהו סירב לכם, זה כי לדעתו אתם לא מתאימים לו וזה די והותר לדעתי בלי צורך בעוד פרשנות והסברים נוספים. במה זה יתרום ומה תוסיף לאנשים הידיעה מהי הסיבה? אם תדע שנדחית כי אתה נשוי, אז מה? תתגרש עכשיו? אם נדחית כי אתה מבוגר מדי, יש לך מכונת זמן? ואם נדחית מסיבה כי המראה החיצוני שלך לא מלבב מספיק עדיף כנראה שלא לדעת ולהמנע מהפגיעה. כששאלתי מישהו למה זה חשוב לו הוא ענה: ''כדי שאדע מה לתקן בפעם הבאה''. ואני אומרת...שבפרופיל או בשיחה כבר הצגת את עצמך. ל''תקן'' משמעו להציג עצמך באופן אחר, או במילה אחרת, לשקר אודות מי שאתה. לא רק דהתשובה לא עזרה לך, היא הצדיקה את הדחייה. אני באופן אישי לא מנדבת הסברים מהסיבות לעיל . אבל מה אתכם? אתם מהמסבירים? ממבקשי ההסברים? אם כן, למה זה כזה משנה או עקרוני לכם? |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
4 במאי 2025
לפני 9 חודשים •
4 במאי 2025
לשרתך תמיד(נשלט){נישלט} • 4 במאי 2025
שבוע טוב ובוקר טוב כמה שאת צודקת
|
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
4 במאי 2025
לפני 9 חודשים •
4 במאי 2025
unknownme • 4 במאי 2025
כדי לדעת במה להשתפר
|
|
|
| אביב נעורים |
לפני 9 חודשים •
4 במאי 2025
לפני 9 חודשים •
4 במאי 2025
אביב נעורים • 4 במאי 2025
[quote="unknownme"]כדי לדעת במה להשתפר[/quote
אתה רציני??? אדם הוא אדם הוא לא צריך להיות מישהו אחר, הוא צריך להיות שלם עם עצמו ומעשיו. |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
4 במאי 2025
לפני 9 חודשים •
4 במאי 2025
Master Bruce{©} • 4 במאי 2025
► unknownme כתב/ה: כדי לדעת במה להשתפר
אני מבין את הרצון להשתפר, וזה רצון חשוב, ובמקרה של אנשים שפונים בצורה גרועה, או שהפרופיל / בלוג שלהם ריק, או כל מיני דברים בסגנון הזה אכן יש מקום להשתפר, אבל ברוב הפעמים לא מדובר על משהו שאין בו אלמנט של "השתפרות". למשל, אם מישהי לא מעוניינת בי כי אני פוליאמורי, יש לי מה להשתפר בנושא? לא. אם מישהי לא מעוניינת כי היא ראתה את התמונות שלי ופשוט לא הרגישה משיכה פיזית, האם יש לי מה להשתפר? לא. וכן הלאה. בסופו של דבר, השאלה "למה" לא באמת רלוונטית כי התשובה היחידה שחשובה היא "ככה". |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
4 במאי 2025
לפני 9 חודשים •
4 במאי 2025
lazyboy(קינקי){U-man} • 4 במאי 2025
א
ג ו |
|