|
|
לפני 8 חודשים •
3 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
3 במאי 2025
-wintermute- • 3 במאי 2025
צד ימין שעיר, צד שמאל חלק, כדי שכולן יהיו מרוצות.
|
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
3 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
3 במאי 2025
איתר(נשלט){דייאנה} • 3 במאי 2025
-wintermute- כתב/ה: צד ימין שעיר, צד שמאל חלק, כדי שכולן יהיו מרוצות.
"איזה צעד את תירצי היום גבירתי?" |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
3 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
3 במאי 2025
unknownme • 3 במאי 2025
מאלף לגורות כתב/ה: שולטת א' תגיד שעיר
שולטת ב' תגיד חלק אשאל אחרת האם השאלה נועדה לסקר כללי? אם כן, אחלה אם לא ואתה מחפש "כיוון לעצמך" על מה לעשות בנוגע לשיער גוף סלח לי, אבל זה לא רלוונטי נוח לך להיות חלק, תיהיה חלק נוח לך להיות שעיר, תיהיה שעיר במידה ותיהיה בקשר ארוך טווח עם שולטת והיא תספר לך שהיא מעדיפה א' או ב' תחליט כבר אם אתה הולך לפי רצונה, זה שלך כבר אבל אל תתן לכל אחת שמנסה למלא את מקום זה להחליט עבורך מה תעשה עם גופך זה מתכון לכשל תודה עזרת לי עם התשובה |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
3 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
3 במאי 2025
שוסי • 3 במאי 2025
חלק.
( לא מחפשת. לא מחפשת! ל א מ ח פ ש ת) |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
3 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
3 במאי 2025
variation(נשלט) • 3 במאי 2025
שוסי כתב/ה: חלק.
( לא מחפשת. לא מחפשת! ל א מ ח פ ש ת) סושי הטעימה! את מחפשת? |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
3 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
3 במאי 2025
איתר(נשלט){דייאנה} • 3 במאי 2025
שוסי כתב/ה: חלק.
( לא מחפשת. לא מחפשת! ל א מ ח פ ש ת) המצב עד כדי כך רע? חחח |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
3 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
3 במאי 2025
shirazbar(שולטת) • 3 במאי 2025
עדיף לו להיות חלק
אחרת אני מושכת כל מה שהאצבעות שלי מצליחות לתפוס. מלבד שיערות ראש רצוי בהחלט! ולא קוקו 🙂 |
|
|
| רעשן(קינקי) |
לפני 8 חודשים •
3 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
3 במאי 2025
רעשן(קינקי) • 3 במאי 2025
כל אחד/אחת והעדפות שלה/שלו
הכל עניין של משיכה |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
6 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
6 במאי 2025
Sunna סאנה(שולטת) • 6 במאי 2025
בתכלס, אני מעדיפה בהרבה סאב חלק, עם סאביות זה קצת פחות משנה לי. עם זאת, אני לפעמים מרגישה די גרוע עם זה כי אני בעצמי לא מורידה וגם לא מתכוונת להוריד, אז זה מרגיש כמו העדפה לגיטימית לפעמים, ולפעמים דווקא ממש צבוע מצידי.
יחד עם ההעדפה הזאת שלי, אני חושבת שזה משהו שבקשרים ארוכי טווח אולי יהיה לי פחות אכפת ממנו לפעמים? אין לי מושג. בכללי גם אני למדתי מניסיון שאני לא מעוניינת במישהו-י שיורידו שיער רק בשבילי, אלא מתוך העדפה שלהן-ם, כי פשוט כאילו, זה ממש יוצר בעיות בדינמיקה. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
6 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
6 במאי 2025
unknownme • 6 במאי 2025
Sunna סאנה כתב/ה: בתכלס, אני מעדיפה בהרבה סאב חלק, עם סאביות זה קצת פחות משנה לי. עם זאת, אני לפעמים מרגישה די גרוע עם זה כי אני בעצמי לא מורידה וגם לא מתכוונת להוריד, אז זה מרגיש כמו העדפה לגיטימית לפעמים, ולפעמים דווקא ממש צבוע מצידי.
יחד עם ההעדפה הזאת שלי, אני חושבת שזה משהו שבקשרים ארוכי טווח אולי יהיה לי פחות אכפת ממנו לפעמים? אין לי מושג. בכללי גם אני למדתי מניסיון שאני לא מעוניינת במישהו-י שיורידו שיער רק בשבילי, אלא מתוך העדפה שלהן-ם, כי פשוט כאילו, זה ממש יוצר בעיות בדינמיקה. לדעתי זה לא צבוע זכותך |
|
|