לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

חיים סודיים

hermes הרמס
לפני 8 חודשים • 2 במאי 2025
hermes הרמס • 2 במאי 2025
... ולכן אנחנו כאן, שקופים פתוחים חולקים וחשים טוב עם כל אלה
הסביבה היא בחירה, הקשר בו אנו פועלים
ניצחתי ואנצח​(שולט)
לפני 8 חודשים • 5 במאי 2025
אצלי אף אחד
כאדם דתי, שמשמש בתפקיד ציבורי במידה מסויימת
אני צריך להיות טלית שכולה תכלת כפשוטו, כמשמעו וכמדרשו.
מכאן שזה נשאר חבוי וסגור לי לעצמי בלבד.
olivia r​(נשלטת)
לפני 8 חודשים • 5 במאי 2025
olivia r​(נשלטת) • 5 במאי 2025
Donnie כתב/ה:
Master Bruce כתב/ה:
תוספת לגבי התגובה הקודמת שלי: ברור לי שלהיות ככה מחוץ לארון זו פריוולגיה שיש לי כגבר סטרייט. עבור נשים ולהט"בים הנושא מורכב הרבה יותר, ואני לגמרי מבין את כל מי שמעדיפים לא לחשוף את עצמם.

למה אתה חושב שעבור נשים זה מורכב יותר מאשר לגברים?

חד משמעית נשים משלמות מחיר גבוה על יציאה מהארון. אם זה היה אחרת, כנראה הייתי יוצאת.
אני מכירה נשים שהיו צריכות להעלם מהאונליין, סוג של לרדת למחתרת בעקבות כך שכתבו בפלטפורמות פומביות (בלוגים, פייסבוק) על היותן בדס"מיות. חלקן קיבלו איומי רצח. בכללי הטרדה ודוקסינג של נשים הרבה יותר נפוצה וחמורה מאשר של גברים, בעיקר מגברים שמרנים, אינסלים, ו dark triad כללי*, אז בכלל כשזה נוגע לנושאים של מיניות.
אני יכולה להגיד לך אישית שאני נכוויתי מכך שסיפרתי לגברים ונילים על היותי בדסמית. ב 3 מקרים שונים בהם הייתה שיחה מאוד פתוחה על מיניות ובה ציינתי שאני מחפשת מיניות בדסמית ולא מעוניינת בוניל, האנשים הונילים ניסו "לבדסם" אותי בצורה שחצתה את הגבולות שלי. כאילו נקודת ההנחה היא, "אם מישהי קינקית, זה אומר שהיא זורמת, אז אני רק צריך להגיד לה מה לעשות/לתת לה סטירה/אחר והיא תשכב איתי." (זה אגב, גם בעיני מסביר את הכמות העצומה של גברים ונילים שמסתובבים כאן באתר בחיפושים אחר מה שהם חושבים שיהיה סקס קל).

*המשולש האפל: https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7%A9%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%A9_%D7%94%D7%90%D7%A4%D7%9C
Sunna סאנה​(שולטת)
לפני 8 חודשים • 6 במאי 2025
Sunna סאנה​(שולטת) • 6 במאי 2025
מי יודע-ת? חברים וחברות (בעיקר חברות), וחברות של חברות (מכרות) שאנחנו מסתובבות איתן באותם חוגים. בימינו בעקבות היותי ליטרלי מטפלת בכל הגילאים, מבוגרים, ילדים ונוער, אין מצב שאני אחשוף את עצמי במדיות חברתיות בכלל בכלל, כי זה יכול להרוס לי את החיים ואת הקריירה מאוד מהר. אני יודעת איך מתייחסים למיניות של נשים, לבדסם ולנשים בכללי נקודה, ולצערי עם כמה שהייתי רוצה להיות אקטיביסטית בתחום הבדסם בתוך תחום הטיפול אין מצב שאני הורסת משהו שרק התחיל בחיי.
כמובן שהייתי רוצה לפעמים שהתחום הזה יהיה יותר מקובל לשיח ופחות "פתולוגי" בתוך עולם הטיפול, וזה משהו שקשה לי לפעמים, לעמוד מהצד כשאני שומעת משהו ולא יכולה לתת יותר מידע שיוריד את הסטיגמה עקב הנקודה המתחילה שאני נמצאת בה כרגע (באופן יחסי בתוך עולם הטיפול). איפה שאני נמצאת כרגע, אני לא יכולה לומר דברים כאלו בלי שיהיה ברור שזה מגיע מידע אישי.
אבל, אני גם יודעת שעצם זה שיש לי באמת את חברות שלי, לא כל החברות, אבל הקרובות, זה משהו שמאוד עוזר לי. בתכלס אף אחד-ת לא באמת יודע את כל הדברים שלי, משהו שהייתי רוצה, כי זה נותן הקלה מסוימת לדעת שיקבלו אותי עם הכל כולל הכל, אבל זה גם משהו שהוא קצת בעייתי, לרצות את האישור מבחוץ כי אז זה אומר שאני יכולה באמת לאשר את עצמי מבפנים.
unknownme
unknownme • 6 במאי 2025
אם תשים לב רוב אלו שאין להם בעיה לספר על זה הם שולטים או שולטות. אם אתה נשלט מן הסתם זה הרבה יותר מביך ויכול לשמש אנשים להיכנס בך
ArchAngel​(שולטת)
ArchAngel​(שולטת) • 6 במאי 2025
בהכרח? כי גברים שולטים יכולים להיות מתוייגים בתור גברים מתעללים שצריך להציל את בת הזוג שלהם מפניהם, ושולטות בתור כלבות נצלניות.

העניין הוא איך אתה מספר את זה. אם אתה פותח את השיחה מתיאורים בוטים על הפנטזיות שלך להיות סמרטוט או על איך אתה אוהב להשפיל או "להשתמש", אתה תגרור תגובות אחרות לגמרי מאשר אם תעלה את זה בטוב טעם.
"אני אוהבת להישלט על ידי בן זוג שאני סומכת עליו" או "כיף לי שבת הזוג שלי מובילה וקושרת אותי" נשמע יותר טוב ופחות מעורר ביג דיל מאשר מ"אני עבד שאוהב שעושים ממנו סמרטוט".

נדיר שנתקלתי בונילים חילונים ממוצעים שהזיז להם לגלות שמישהו שולט או נשלט כל עוד הדובר הפעיל שיפוט חברתי בזמן שהוא שיתף.
עידן 50 גוונים מאוד נרמל את הפנטזיות האלו, רק השאלה היא איך מתנסחים לגביהם. והאמת שזה לא שונה מאיך שמצפים מאיתנו להתנסח גם לגבי פנטזיות וניליות.
חד בדרא
חד בדרא • 6 במאי 2025
רק שני החברים הכי קרובים אליי יודעים
וגם זה בקווים כלליים.
אני לא חושב שזה מחסום ש"צריך להסיר"
להיפך - זה מבורך שיש לך עולם אישי, ושכך אתה שומר אותו, אישי.
מלמטה​(מתחלפת)
מלמטה​(מתחלפת) • 6 במאי 2025
שאלה טובה
בתחילת הדרך הרגשתי צורך לדבר על זה הרבה יותר.
היום אני רואה את זה כמו קשר זוגי שיש בו מרכיב שליטה.
מספרת לשתי חברות טובות אם יצא להיפגש או להכיר גבר חדש בחיי.
באופן כללי לא רואה טעם לחשוף פרטים אינטימיים בפני אנשים שהם לא בני זוג. ןזה לא משנה האם זה סקס, קינקי, בדסמ ועוד.
אני חושבת שפרטיות זה דבר חשוב. ואני מכבדת את עצמי ואת הפרטנר שלי (גם אקס) בזה שהדברים שהיו שלנו נשארו שלנו...