|
|
לפני 9 חודשים •
7 במאי 2025
לפני 9 חודשים •
7 במאי 2025
Master Bruce{©} • 7 במאי 2025
ולנושא: מציצה מושלמת היא כמובן כזו שקונים בירושלים.
אבל מין אוראלי מושלם, עבורי, יכול בקלות להשתנות מיום ליום ומפרטנרית לפרטנרית, אז אני לא מסוגל לתת יותר מדי חוקים נוקשים. יש את הדברים המובנים מאליהם, כמו "בלי שיניים", וכמובן שקשב לפרטנר וכאלה, אבל זו תשובה משעממת. אבל אני כן אגיד שאוראלי, בדיוק כמו הרבה דברים אחרים במיניות, זה כמו חומוס: עושים באהבה או שלא עושים בכלל. |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
7 במאי 2025
לפני 9 חודשים •
7 במאי 2025
שוסי • 7 במאי 2025
► Luna Oscura כתב/ה: ► שוסי כתב/ה: באמת יש נשים שנהנות למצוץ?
למה? אני נהנת למצוץ כי זה אינטימי בצורה שונה כי אני מרגישה המון סיפוק מלספק בצורה כזאת ובמובן היותר אנוכי - אני אוהבת להיחנק ככה על זין, אני אוהבת גרון עמוק, אני אוהבת את תחושת השימוש שאני מקבלת (התחושה של "הוא משתמש בי כרגע), אני נהנת מתחושת חוסר האונים ואני נהנת מהאגרסיביות שבאה עם זה תודה על התשובה. אז בעצם ההנאה שלך היא מנטלית כי אין עצבים בגרון. אבל לא מפריע לך לחשוב שיוצא משם פיפי? |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
7 במאי 2025
לפני 9 חודשים •
7 במאי 2025
שוסי • 7 במאי 2025
► dominica כתב/ה: ► שוסי כתב/ה: באמת יש נשים שנהנות למצוץ?
למה? כי השליטה אצלך [אלא אם הוא מזיין לך את הגרון] כי זה כיף לענג את הגבר שלך או הבעלים שלך כי זרע [תלוי של מי] זה טעים בפה, חמים בבטן ובריא לפנים. אני לא בטוחה מה יותר דוחה אותי האמת. זרע או פיפי. ובכל מקרה, שניהם יוצאים משם, אז זה די סותם את הגולל על כל האזור. |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
7 במאי 2025
לפני 9 חודשים •
7 במאי 2025
שוסי • 7 במאי 2025
► Master Bruce כתב/ה: ► שוסי כתב/ה: באמת יש נשים שנהנות למצוץ?
למה? מאותה סיבה שיש גברים שאוהבים לרדת לנשים: למה לא? אני גם לא יורדת לנשים. |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
7 במאי 2025
לפני 9 חודשים •
7 במאי 2025
Master Bruce{©} • 7 במאי 2025
► שוסי כתב/ה: ► Master Bruce כתב/ה: ► שוסי כתב/ה: באמת יש נשים שנהנות למצוץ?
למה? מאותה סיבה שיש גברים שאוהבים לרדת לנשים: למה לא? אני גם לא יורדת לנשים. זכותך, כל עוד את לא מנסה לערער על מה שאחרים עושים. |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
7 במאי 2025
לפני 9 חודשים •
7 במאי 2025
ivy sweet(נשלטת) • 7 במאי 2025
► שוסי כתב/ה: ► dominica כתב/ה: ► שוסי כתב/ה: באמת יש נשים שנהנות למצוץ?
למה? כי השליטה אצלך [אלא אם הוא מזיין לך את הגרון] כי זה כיף לענג את הגבר שלך או הבעלים שלך כי זרע [תלוי של מי] זה טעים בפה, חמים בבטן ובריא לפנים. אני לא בטוחה מה יותר דוחה אותי האמת. זרע או פיפי. ובכל מקרה, שניהם יוצאים משם, אז זה די סותם את הגולל על כל האזור. לא אומרים איכס על אוכל |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
7 במאי 2025
לפני 9 חודשים •
7 במאי 2025
פרלין(נשלטת){ש} • 7 במאי 2025
גם אני לא מתה על זרע, טעם שנוי במחלוקת ומרקם קשוח.
אבל זין (מוצלח) זה דבר מושלם, קטיפתי ונעים. ממש כיף לשים אותו בפה. אין פשוט על זין בעולם. |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
7 במאי 2025
לפני 9 חודשים •
7 במאי 2025
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 7 במאי 2025
► Master Bruce כתב/ה: ולנושא: מציצה מושלמת היא כמובן כזו שקונים בירושלים.
אבל מין אוראלי מושלם, עבורי, יכול בקלות להשתנות מיום ליום ומפרטנרית לפרטנרית, אז אני לא מסוגל לתת יותר מדי חוקים נוקשים. יש את הדברים המובנים מאליהם, כמו "בלי שיניים", וכמובן שקשב לפרטנר וכאלה, אבל זו תשובה משעממת. אבל אני כן אגיד שאוראלי, בדיוק כמו הרבה דברים אחרים במיניות, זה כמו חומוס: עושים באהבה או שלא עושים בכלל. שמע, כולם תמיד אומרים את ה"בלי שיניים" הזה אבל גיליתי שזה לא מדוייק וגם לשיניים יש קטע משלו. (לחובבי הז'אנר) |
|
|
| הרץ במבוך(שולט) |
לפני 9 חודשים •
7 במאי 2025
לפני 9 חודשים •
7 במאי 2025
הרץ במבוך(שולט) • 7 במאי 2025
יש שתי אסכולות, או שאני מזיין לך את הפה או שאת מוצצת לי.
אם אני מזיין לך את הפה אני רוצה אותך שוכבת על הגב במיטה עם הראש למעלה בקצה המיטה ואני מזיין לך את הגרון. את נחנקת, יוצא לך בלאגן גם מהבטן וגם מהאף. את לא עושה כלום חוץ מלהשאיר את הפה פתוח יפה וגדול בזמן שאני מפנק לך את הגרון. זה אקט אקטיבי מהצידי. אם את מוצצת לי אני בשכיבה או ישיבה (עמידה לא מסתדר לי, הזין שלי בשיפוע למעלה), מוצצת לא חזק מידי כי זה יכול לכאוב, מפנקת ברוק ומעבירה את הלשון והשפתיים בעדינות על הכיפה לאט לאט. מלקקת את האיזור של הכיפה שנראה כמו החיבור שיש מתחת ללשון (זה אותו הדבר אנטומית לדעתי, לא זוכר את השם), מוצצת את הביצים בעדינות אחת אחת ותוך כדי משחקת לי בזין בין אם זה בכיפה או פשוט מאוננת לי בעדינות. זה אקט פסיבי מצידי, הדבר היחיד שאני אולי יעשה זה ללטף לך את השיער או לדחוף את הפה שלך עמוק יותר. קשר עין וחיוך זה גם חשוב, רואים חיוך בעיניים. אוהב את זה שאת מתפנקת ומצחקקת לך מהמטלה. הכי חשוב זה שתשקיעי ותהני, מניסיון אישי שלי וכל גבר אחר שדברתי איתו על זה הבחורות שהכי רוצות אותך הם הבחורות שמוצצות הכי טוב. גם זמן זה פקטור חשוב, מציצה של שעה פלוס זה לדעתי peak אבל גם 20 זה בסדר גמור. בהצלחה במציצות. |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
7 במאי 2025
לפני 9 חודשים •
7 במאי 2025
Kind • 7 במאי 2025
► קרשנדו כתב/ה: ► Kind כתב/ה: או! איזה שאלה מצוינת.
קודם יש להבחין בין 2 סוגי מציצות. הראשונה היא האינטמית והשקטה, שאתה שוכב כמו pillow queen. ומוצצים לך איך שרוצים (או איך שאתה רוצה, תלוי תפקיד וזה). זה יכול להיות איטי ועדין, זה יכול להיות חזק. אבל הכי חשוב שזה יהיה ממושך. כמה שיותר יותר טוב. לפחות בעיני, אין שום משמעות למציצה שהיא כלום זמן, זה כמו לרדת למישהי ולעצור ממש בהתחלה. יותר נזק מתועלת. לא צריך להסתכל עליו, לא צריך להשתמש בידיים, פשוט לעבוד עם הפה. הרבה תשומת לב לביצים, מלמטה ועד למעלה, להכניס את כולו ואז להוציא לאט. הקצב פחות משנה האמת.. (לפחות לי באופן אישי, כי אני לא מחפש לגמור במציצה). השנייה היא הרבה יותר מסתם מציצה, היא ממש לזיין את הגרון. כאן אתה הרבה פחות פאסיבי ודווקא זה שעובד קשה. העבודה שלך פה היא בגדול לפתוח את הפה ולנשום מהאף, יש כאלה שדווקא יותר אוהבים את התפקיד הזה. לא משנה איך עושים את זה, העיקר שזה יהיה ממושך והעיקר לגוון. לשנות קצב, תשומת לב לביצים, הרבה רוק, להכניס את כולו, להשאיר אותו בפנים, להיחנק עליו, לעשות קולות, ללקק אותו, ואז לחזור להתחלה. בתכלס, בניגוד ללרדת לבחורה, לא צריך להיות גאון גדול ואין איזו טכניקה מיוחדת או ספציפית, לדעתי לפחות. אבל מה שכן צריך לעשות זה לעבוד קשה והרבה זמן... אחרת לא עשית כלום. אז אתה יותר אוהב עמוק כי ככה אתה לא גומר? אז מה דרוש לך כדי לגמור ממציצה? לא, האמת שבאופן כללי אני לא גומר ממציצה.. כלומר, זה נדיר במיוחד עבורי. אני אוהב את זה ממושך, בקצב משתנה, בצורה משתנה, אבל בלי הפסקה. כמו שלרדת לבחורה אפשר בגדול לעשות את זה לנצח עד שהיא פשוט לא מסוגלת יותר וננעלת ובועטת אותך ממנה, אז אותו דבר כאן. זה צריך להרגיש נצחי, לא משהו רגעי. מה דרוש לי? קצב ממש גבוה לאורך הרבה זמן.. רק מישהי שממש אוהבת למצוץ מסוגלת לזה, או כל הומו ממוצע. |
|
|