|
|
לפני 8 חודשים •
7 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
7 במאי 2025
Master Bruce{©} • 7 במאי 2025
יולי Yuli כתב/ה: Master Bruce כתב/ה: ולנושא: מציצה מושלמת היא כמובן כזו שקונים בירושלים.
אבל מין אוראלי מושלם, עבורי, יכול בקלות להשתנות מיום ליום ומפרטנרית לפרטנרית, אז אני לא מסוגל לתת יותר מדי חוקים נוקשים. יש את הדברים המובנים מאליהם, כמו "בלי שיניים", וכמובן שקשב לפרטנר וכאלה, אבל זו תשובה משעממת. אבל אני כן אגיד שאוראלי, בדיוק כמו הרבה דברים אחרים במיניות, זה כמו חומוס: עושים באהבה או שלא עושים בכלל. שמע, כולם תמיד אומרים את ה"בלי שיניים" הזה אבל גיליתי שזה לא מדוייק וגם לשיניים יש קטע משלו. (לחובבי הז'אנר) בסקס כמו באומנות אין דבר כזה שאין דבר כזה. לא משנה על מה מדובר, יהיה *מישהו* שזה הקינק שלו. (סוג של חוק 34) אבל באופן ממוצע, לרוב האוכלוסיה, שיניים במין אוראלי זה פחות. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
7 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
7 במאי 2025
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 7 במאי 2025
שוסי כתב/ה: Luna Oscura כתב/ה: שוסי כתב/ה: באמת יש נשים שנהנות למצוץ?
למה? אני נהנת למצוץ כי זה אינטימי בצורה שונה כי אני מרגישה המון סיפוק מלספק בצורה כזאת ובמובן היותר אנוכי - אני אוהבת להיחנק ככה על זין, אני אוהבת גרון עמוק, אני אוהבת את תחושת השימוש שאני מקבלת (התחושה של "הוא משתמש בי כרגע), אני נהנת מתחושת חוסר האונים ואני נהנת מהאגרסיביות שבאה עם זה תודה על התשובה. אז בעצם ההנאה שלך היא מנטלית כי אין עצבים בגרון. אבל לא מפריע לך לחשוב שיוצא משם פיפי? לא אני גם מישהי שאוהבת גולדן (עם השולט הנכון כמובן) |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
7 במאי 2025
למה לא?
לפני 8 חודשים •
7 במאי 2025
לולומון • 7 במאי 2025
שוסי כתב/ה: באמת יש נשים שנהנות למצוץ?
למה? זו אחת הדרכים הכי קרובות ללהיות בקשר עם זין ויש שם מנעד בין נשיקה ובין חניקה בין רוך והתמסרות ובין ביזוי מה רע? |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
7 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
7 במאי 2025
טרנסית קרוסית • 7 במאי 2025
מציצה שסטרייטים מקבלים , לא מהחברה שלהם בבית , אלא מגיי רנדומלי שמוצץ להם .
|
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
7 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
7 במאי 2025
bondman(נשלט){FLR} • 7 במאי 2025
אמרו לי ששלי. 😜
|
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
8 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
8 במאי 2025
teacher(שולט) • 8 במאי 2025
צריך לשאול ירושלמים
|
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
8 במאי 2025
Re: למה לא?
לפני 8 חודשים •
8 במאי 2025
שוסי • 8 במאי 2025
לולומון כתב/ה: שוסי כתב/ה: באמת יש נשים שנהנות למצוץ?
למה? זו אחת הדרכים הכי קרובות ללהיות בקשר עם זין ויש שם מנעד בין נשיקה ובין חניקה בין רוך והתמסרות ובין ביזוי מה רע? אוקיי,בזכותך הבנתי מה הבעיה שלי עם האקט הזה. אני פשוט לא אוהבת זין. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
8 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
8 במאי 2025
dumb(נשלטת){M--s} • 8 במאי 2025
|
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
8 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
8 במאי 2025
itchyqouteg(שולט) • 8 במאי 2025
אגב בתור אחד שנפצע פעמיים (!) ממציצה עם שיניים
אוסיף שבמהירות ועוצמה יחסית גבוה זה באמת פוצע, ולא ממש מחרמן שפתאום יש לה דם בפה. בכללי הפתרון הטוב ביותר זה לתת למי שאיתך סטירה במידה ואתה מרגיש שיניים ככה הן גם נהנות וגם לומדות |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
8 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
8 במאי 2025
מאלף פיות(שולט) • 8 במאי 2025
מציצה היא הענקה של עונג, פשוט ככה.
ולכן הטובה תהיה זו שמפוקסת בעונג שלי, מי שתשאל ותדע מה עושה לי טוב. מי שתהנה להקדיש זמן, לא למהר ולהעניק עונג ארוך טווח. והכי חשוב, ומה שבאמת הופך אותה מטובה למושלמת, היא התחושה שמי שמעניקה אותה נהנית מהאקט, מההענקה של העונג, לא פחות ממני |
|
|