![]() |
![]()
לפני חודש •
6 במאי 2025
לפני חודש •
6 במאי 2025
הרץ במבוך(שולט) • 6 במאי 2025
שוסי כתב/ה: הרץ במבוך כתב/ה: שוסי כתב/ה: הרץ במבוך כתב/ה: אני גבר אבל מהניסיון שלי על אחרות יש לי אקדח מסאז' ואני שם את האצבעות עליו טזה עושה לכן עבודה מדהימה וגם בכללי טוב לשחרור אחרי אימון. עלה כלום באלי אקספרס.
על "אחרות" אה? נראה לי נדיר למצוא פה סטרייטים כאלה, אני אחד מהם. הכוונה היא, שזה לשימוש עצמי. כן שימוש עצמי. אני. בעצמי. עושה את זה עלייך. ברור למה התכוונת כשרשמת "אחרות" אני התכוונתי לזה שאני לא בקטע של דברים בתחת שלי בניגוד להמון סטרייטים פה. |
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
6 במאי 2025
לפני חודש •
6 במאי 2025
שוסי • 6 במאי 2025
לא להתעצבן מאמי.
הפסד שלך. |
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
6 במאי 2025
לפני חודש •
6 במאי 2025
הרץ במבוך(שולט) • 6 במאי 2025
שוסי כתב/ה: לא להתעצבן מאמי.
הפסד שלך. למה שאני אתעצבן? אני פשוט מסביר את עצמי כדי שיהיה ברור |
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
6 במאי 2025
לפני חודש •
6 במאי 2025
devil's baby(נשלטת) • 6 במאי 2025
מג'יק וונד יש לי אחד חמודי כזה מאמזון ואני מתה עליו
יש לו יותר מדי אופציות רטט😂 כשאני רוצה לשלב אותו עם חדירה אני משתמשת בדילדו רגיל ומצמידה אליו את הוונד הוא מספיק חזק כדי להעביר רטט פנימה פחות אוהבת (בדרך כלל) וויברטורים ורטט לחדירה אז לא הרגשתי צורך לקנות כזה |
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
8 במאי 2025
לפני חודש •
8 במאי 2025
Glitch(מזוכיסטית) • 8 במאי 2025
טלי35 כתב/ה: האמת שאין לי משהו טוב (אולי כי אני מתעקשת למצוא לשון מוצלחת
![]() מה עם מבחני דגימה? לקחת איזה שלושה סוגים ולראות מה עובד? טלי את חושבת שאני מיליונרית??? מה זה פה 🫠 |
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
8 במאי 2025
לפני חודש •
8 במאי 2025
Glitch(מזוכיסטית) • 8 במאי 2025
תודה לכולן על חוות הדעת המפורטות והתגובות המושקעות! איזו אחווה נשית.
עזרתן לי מאוד. אעדכן 🖤🥹 |
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
8 במאי 2025
לפני חודש •
8 במאי 2025
Sirene • 8 במאי 2025
אפשר לנצל את השרשור הזה כדיי להתלונן על זה שמייצרים ויברטורים עם כל מיני פולסים במקצבים תמוהים של מפוח עלים או לפי המנגינה של הצוללת הצהובה של הביטלס, במקום פשוט להוסיף מחוגה שמכוונת את עוצמת הרטט? למה זה ישר מתחיל בעוצמה של מקדחת בטון?
|
|