בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

לא יודע אם קול לשאול פה

unknownme
לפני 9 חודשים • 8 במאי 2025

לא יודע אם קול לשאול פה

unknownme • 8 במאי 2025
אבל אלו שנמצאים בפאטליף יש לכם טיפים ועצות ודגשים ?
Masheu
לפני 9 חודשים • 9 במאי 2025
Masheu • 9 במאי 2025
* בעיקר לא לצפות לשום דבר מאחר והאפליקציה לא מאוד פעילה בקרב ישראלים. כל מה שיש שם יש כאן.
* לכתוב ביו ארוך שמסביר מה אתה מחפש, מי אתה בערך, רשימת קינקים אם זה רלוונטי. טיפ שלי ממני, כמעט בכל אפליקציה אני מדגישה ממש במשפט הראשון לקרוא את הביו שלי ובסופו כותבת "אם קראתם עד לכאן תכתבו לי 'חצול'".
* בשביל להגיע לכמה שיותר ישראלים תצטרך להיות פעיל פה ושם בפוסטים שונים ועדכניים. זה אומר פוסטים על שאלות, עצות, שיט אקראי וואטאבר
* בשביל למצוא א.נשים שאמורים להיות קרובים אליך,תיכנס לסימן האדם למעלה שמאלה לפעמון > תלחץ על Perv kinkers near by > שם יש לך אפשרות לבחור על פי עיר, אזור, ומדינה
בלוסום​(לא בעסק)​{ע}
Masheu כתב/ה:
* בעיקר לא לצפות לשום דבר מאחר והאפליקציה לא מאוד פעילה בקרב ישראלים. כל מה שיש שם יש כאן.
* לכתוב ביו ארוך שמסביר מה אתה מחפש, מי אתה בערך, רשימת קינקים אם זה רלוונטי. טיפ שלי ממני, כמעט בכל אפליקציה אני מדגישה ממש במשפט הראשון לקרוא את הביו שלי ובסופו כותבת "אם קראתם עד לכאן תכתבו לי 'חצול'".
* בשביל להגיע לכמה שיותר ישראלים תצטרך להיות פעיל פה ושם בפוסטים שונים ועדכניים. זה אומר פוסטים על שאלות, עצות, שיט אקראי וואטאבר
* בשביל למצוא א.נשים שאמורים להיות קרובים אליך,תיכנס לסימן האדם למעלה שמאלה לפעמון > תלחץ על Perv kinkers near by > שם יש לך אפשרות לבחור על פי עיר, אזור, ומדינה

חצול 😁
Black Lotus​(מתחלפת)​{זאלופון}
מה המטרה שלך בגלישה בפטלייף?

אני משתמשת בו להשיג ידע על נושאים שפחות מדברים עליהם בכלוב, כדי ללמוד איך עושים דברים, כדי להתייעץ, לקרוא חוויות ולשתף, להתוודע לקינקים מעניינים ולהתעדכן לגבי מסיבות בחו"ל.

דווקא הקבוצות של הישראלים לא כאלה מעניינות אותי בו. בשביל זה יש לי את הכלוב.
    התגובה האהובה בשרשור