| NATALI T(שולטת) |
לפני 8 חודשים •
8 במאי 2025
נעילת כלובון לאורך זמן
לפני 8 חודשים •
8 במאי 2025
NATALI T(שולטת) • 8 במאי 2025
היי בנות,
מאוד מסקרן אותי לדעת מה משך הזמן הארוך ביותר שבו נעלתן את האיבר של הנשלט שלכן ברציפות, האם יש מגבלה/המלצה על פרק זמן מסויים? רוצה להתחיל לנעול לו אותו וזקוקה לעזרתכן, תודה |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
8 במאי 2025
Re: נעילת כלובון לאורך זמן
לפני 8 חודשים •
8 במאי 2025
masoul • 8 במאי 2025
NATALI T כתב/ה: היי בנות,
מאוד מסקרן אותי לדעת מה משך הזמן הארוך ביותר שבו נעלתן את האיבר של הנשלט שלכן ברציפות, תודה לא בנות, ובכל זאת אענה, ברשותך. עקרונית כשהכלובן תקין וטוב ויושב טוב ואיך שיפשופים פצעים וכו', אין מגבלת זמן. פשוט ככה. הנקודה היחידה היא ההגיינה, ובמיוחד במזג אויר החם שלנו. ולכן במידה וזה כלובון סגור, כנראה שתצטרכי להוריד את הכלובון פעם ביום ולרחוץ, לקלח. במידה וזה כלובון איכותי ממתכת, פתוח ומאוורר עד כמה שאפשר, נראה שתצטרכי להוריד ולשטוף פעם ביומים ואולי אולי שלושה. חוץ מזה. שנים. ממש ככה. אה. רגע (: יש אספקטים רגשיים ונפשיים. מאד אפילו. האם התכוונת גם אליהם? כי זה נושא אחר לגמרי. ועוד אה רגע. אם אתם רק מתחילים, אז הדרגתי מאד חשוב, התרגלות מאד חשוב, גם נפשית וגם פיזית, המקום הזה לא מורגל להיות עטוף בכזו צורה, והעור מאד עדין שם, אז זה מצריך התחלה הדרגתית, כמה שעות ביום, ולאט לאט להתקדם בזמן הנעילה, אחד השלבים הקשים זה הלילה, להתרגל לישון בזה, שיצפה לכמה לילות עם אם הרבה התעוררות או אפילו בלי שינה בכלל. ההדרגתיות והתהליכיות כשזה פעם ראשונה מאד מאד חשובים להצלחה בהמשך. בברכת הצלחה בהמשך (: |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
8 במאי 2025
Re: נעילת כלובון לאורך זמן
לפני 8 חודשים •
8 במאי 2025
StreetCat(שולטת) • 8 במאי 2025
NATALI T כתב/ה: היי בנות,
מאוד מסקרן אותי לדעת מה משך הזמן הארוך ביותר שבו נעלתן את האיבר של הנשלט שלכן ברציפות, האם יש מגבלה/המלצה על פרק זמן מסויים? רוצה להתחיל לנעול לו אותו וזקוקה לעזרתכן, תודה *נשים, כולנו פה מעל גיל 12 הכי ארוך - כמה חודשים יש הגבלה אם יש בעיות שצצות, חוסר נוחות, היגיינה לקויה, ולאורך זמן רב (שנים) יש מעט נשלטים שהעידו שזה הקטין את האיבר או את המסוגלות לעמוד כבעבר. אני דווקא לא בהכרח אמליץ על מתכת, כיום יש כל ובונים בהדפסת תלת ממד שהם מוצלחים יותר בעיני, במגוון צבעים, לא לוחצים מידי כשהאיבר מנסה לעמוד בכלובון (הכוונה שאין בליטה החוצה בצורה שתרגום לשפשוף או יבלת), קלים ונוחים לשימוש במגוון מידות וגם ניתן להתאים אישית החלק החשוב בעיני זה התאמה טובה של הטבעת ושל הכלובון, אם משתמשים לאורך זמן ניתן לרדת במידות של הכלובון. (מהניסיון שלי) כדאי להתחיל מכמה שעות עד יום, ולאט לאט להוסיף עוד. היגיינה וניקיון חשובים מאוד ברמה היומיומית - במיוחד לייבש את הכלובון וכל החלקים לפני ששמים שוב, לוודא שימוש בחומר סיכה מתאים לחומר של הכלובון יש כאלה שיותר נוח עבורם להוריד/לקצץ שיער לפני ששמים כלובון לכמה ימים. ותמיד לשמור מפתח חירום במקום נגיש לנשלט. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
9 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
9 במאי 2025
נחדר ומושפל(נשלט) • 9 במאי 2025
כאחד שהתיאש מלמצא אני נועל את עצמי בכלובון, ובגלל מילואים לא נגמרים המקסיטדאני בבית זה שבוע אז שבוע , הייתי רוצה יותר ( הבלוג שלי מלא בתמונות בכלובונים ) חשוב לשמור נקי , מקלחות ככל האפשר, מבחינתי יכול להיות נעול חודשים
|
|
|