![]() |
![]()
לפני חודש •
17 באפר׳ 2025
לפני חודש •
17 באפר׳ 2025
StreetCat(שולטת) • 17 באפר׳ 2025
מסי המלך כתב/ה: אולי צריך לשאול שאלה נוספת. איזו עצה הייתם נותנים ונותנות לאותם צעירים פחדנים (ש, גילוי נאות, אני בהחלט נמנה עמם)? אני מניח שלכל אחד ואחת היה רגע שבו הוא חשש מעצמו, לא ידע מה הוא רוצה, חשב שהוא יודע מה הוא רוצה אבל חטף רגליים קרות. איך עברתם ועברתן הלאה? זה מרגיש כמו מעגל קסמים. כל עוד זה יישאר בגדר רצון בלתי ממומש, אתה תחשוב במונחים של פנטזיה ולא במונחים של בן אדם אמיתי שעומד מולך. ואז זה ימשיך להיות רצון בלתי ממומש.
הגיבו בשרשור פה בשלל דרכים ועצות איך להתגבר על הפחד ואיך לצאת מהמקום של הפנטזיה אל המציאות. בסוף זה תהליך אישי של כל אדם, יש מי שבוחר להישאר שם במקום של הפנטזיות ויש מי שיוצא משם. כמה דרכים אפשריות: 1. ללכת למאנצ - לראות שמדובר באנשים רגילים מכל צידי הקשת הבדסמית 2. לעשות תהליך אישי של השלמה, קבלה והבנה שזה בסדר ומותג להיות נשלט, זה לא הופך אותך לפחות 3. לדבר עם חבר נשלט או לכתוב בבלוג או לקרוא דיונים פה בפורום או בלוגים של נשלטים - ללמוד מידע חדש, להקשיב לאנשים שעברו תהליך דומה (תקרא פה תגובות) 4. לא בהכרח למהר לקפוץ למים - חרמנות היא לא מוח מוביל מוצלח במיוחד, ואפשר להיפגע או להיות מנוצל לרעה אם עובדים בלי לחשוב לפני. (למשל להעביר כספים לזרים באינטרנט, או לשלוח תמונות חושפניות רק כי שולטת ביקשה ואז לגלות שזה גבר מתחזה) 5. ללמוד, יש מלא ידע נגיש, באינטרנט, באתר, בפייסבוק - ידע הוא כוח, הוא נותן הסבר על מה מרגישים, מה רוצים לחוות, מה זה בכלל הפנטזיות האלו. 6. אנשי מקצוע - אם המצב חמור ואתה לא יודע איך לפנות לבני אדם מסוג שולטת, או מרגיש שזה בלתי אפשרי לעבור תהליך כזה לבד, אני ממליצה לפנות לאנשי מקצוע שייתנו לך כלים והדרכה בנושא, יש את "המרכז למיניות אלטרנטיבית" עם אנשי מקצוע מוסמכים נהדרים שיוכלו לעזור. |
|
אליפסה(שולטת) |
![]()
לפני חודש •
17 באפר׳ 2025
לפני חודש •
17 באפר׳ 2025
אליפסה(שולטת) • 17 באפר׳ 2025
זה דבר טבעי מאוד שנשלט יפחד. להיות למטה, במקום פגיע, זה מפחיד. בוודאי שזה מפחיד להכיר מישהי כשהשליטה נתונה (בדרך זו או אחרת) עוד לפני שפגשת אותה. זה המצב הטבעי.
להיוולד "סגור על היותך נשלט" זה לא המצב הטבעי. להפך, זה חלק ממד הפנטזיה של השולטת. לפגוש מישהו שפשוט יכיל את הכל, ללא התנגדויות, ללא ספקות וללא מורכבויות - זו פנטזיה. זה לא עובד כך. הדרך היחידה להכיר אדם כזה היא להמתין שהוא יעבור את שלבי הלמידה שלו מול שולטות אחרות. וגם אז אין ערבויות שהוא יהיה סגור על עצמו, כי כל הכרות עומדת בפני עצמה. אם אנחנו חוזרות ופוגשות נשלטים שנעלמים, אז כדאי שנבדוק את סוג המפגשים שאנחנו יוצרות. כנראה שיש שם משהו שמפחיד אנשים. אני לא אומרת את זה בתוכחה. הייתי שם, זה מתסכל. לפעמים זה גם פוגע. אבל אם זה קורה שוב ושוב כנראה שיש משהו מפחיד במפגשים כאלו. צריך להכיר בזה וללמוד מזה. בעיני שולטת צריכה להכיל הפחדים הטבעיים של נשלט. איך יוצרים ביטחון? מכירים כבני אדם, משוחחים בגובה העיניים ומכניסים את השליטה באופן הדרגתי, אחרי שנוצר ביטחון רגשי. אם מתקשים לוותר על מרכיבי הפנטזיה, ורוצים להכריז מהרגע הראשון "אני שולטת ואתה נשלט" צריך להיות ברור שאנחנו מפחידות. וזה בסדר גמור. אני אוהבת שקצת מפחדים ממני. |
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
17 באפר׳ 2025
לפני חודש •
17 באפר׳ 2025
ArchAngel(שולטת) • 17 באפר׳ 2025
העצה היא פשוט לא לעשות דברים שאתה לא בשל איתם ולא להבטיח הבטחות שלא תוכל לעמוד בהן.
אתה מסוגל רק לנהל שיחה ידידותית עם שולטת מבלי לפחד? זה מה שאתה תעשה. עזוב את הקינק, אל תכריז עליה מלכה ותספר לה איך תשרת אותה כשאתה מרגיש בלב שלמחרת תרגיש פחד, מבוכה או אשמה מהמחשבה להישאר איתה בקשר. אל תקבע פגישות שלא תגיע אליהן או שאתה מרגיש שאחריהן תתכנס בעצמך ותעלם. תוריד את הקצב, אל תצמצם את עצמך או אותה לדמות פנטזיונית, אל תדבר על פנטזיות לפני שאתה משלים עם המציאות, תשאיר את ההיכרות ונילית ביניכם עד שלא יבנה אמון מספיק. כשיש ביניכם יסוד ונילי ואתה לא אמור רק לגלם עבד אז אתה יכול לדבר כמו בן אדם על מה שמפריע לך, וגם אתה רואה אותה כבת אדם ולא איזו דמות אימתנית. אנחנו ממש לא מפחידות, ולא לא-אנושיות, אנחנו פשוט הצד המשלים של הצורך שיש לכם. תמצא מישהי שמבינה שזה בסה"כ משחק (משחק שיוצר רגשות אמיתיים, אבל עדיין זה משחק שלא עובד בלי רצון, שיתוף פעולה וקצת "השעיית הספק") שנועד לחרמן את שנינו ולא משהו שקובע את הערך והאישיות של אף אחד מאיתנו. תמצא מישהי שגם יכולה לצחוק על זה. |
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
18 באפר׳ 2025
Re: צעירים פחדנים
לפני חודש •
18 באפר׳ 2025
dantkd • 18 באפר׳ 2025
chemistry כתב/ה: אני לא מצליחה להבין מה הקטע של בחורים צעירים לשלוח הודעה עם תמונות, להתחנן להכיר ואחרי שאת מביאה עניין פשוט להיעלם ולמחוק את הפרופיל, עד כדי כך. מילא זה היה קורה פעם- פעמיים, אבל לא, כול יומיים...אפילו מגיעיים לטלגרם כבר ואז אחרי שאני מבקשת לעבור לשיחת טלפון שם, נעלמים ו/או מוחקים יוזר
היי מה נשמע אשמח להכיר? לא אעלם לך אל תדאגי בן 25 דתלש |
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
18 באפר׳ 2025
Re: צעירים פחדנים
לפני חודש •
18 באפר׳ 2025
Sunna סאנה(שולטת) • 18 באפר׳ 2025
dantkd כתב/ה: היי מה נשמע אשמח להכיר? לא אעלם לך אל תדאגי בן 25 דתלש אני הייתי כל כך בטוחה שזה בצחוק. אני לא מאמינה שאתה רציני אבל כותב ככה. אם אתה רוצה שמישהי תתעניין בך באתר הזה בעתיד אני ממליצה לך לא להשתמש בפוסט לדיון שהיא יצרה כהזדמנות להכיר אותה ולכתוב על עצמך שורה בסיסית ממש בלי לתרום משהו כלשהו לדיון באופן שיראה שלקחת אותה ואת החוויה שלה ברצינות. לא יודעת מה כותבת הפוסט תעשה כן? אני פשוט אומרת שהשורה הזאת היא מילה במילה מה שאנשים שכן "נעלמים" כותבים גם כן, ושאין שום סיבה שהיא תאמין לך כאדם זר מוחלט שכתב על עצמו שורה וזהו. |
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
24 באפר׳ 2025
לפני חודש •
24 באפר׳ 2025
נחדר ומושפל(נשלט) • 24 באפר׳ 2025
כי אילו צעירים, כאילו שראו פעמיים פורנו שליטה חושבים ש.... מבאס בשביל האחרים
|
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
24 באפר׳ 2025
לפני חודש •
24 באפר׳ 2025
Bluecollar(שולטת) • 24 באפר׳ 2025
חלקם מגלים שאת אשכרה נראית בת 40
|
|
totality |
![]()
לפני שבועיים •
10 במאי 2025
לפני שבועיים •
10 במאי 2025
totality • 10 במאי 2025
שאלה קשה, אני משער שרובם פוחדים נורא להפוך את הפנטזיה למציאות.
אני זוכר שהיו לי מקרים בתחילת הדרך שהייתי חוזר הביתה ובוכה בגלל הבושה, רק אחרי תקופה הצלחתי להשלים עם העובדה שאני אוהב דברים שלא נחשבים נורמטיביים בחברה שבה גדלתי (דת) אני משער שזה גם קשור. מצער שבגלל חוסר הביטחון הזה הם פוגעים בכן, אולי כדאי להקים קבוצת תמיכה לנשלטים צעירים כדי שילמדו טוב יותר איך להתנהל בעולם הזה במקום לפגוע באנשים |
|
![]() |
![]()
לפני שבועיים •
10 במאי 2025
לפני שבועיים •
10 במאי 2025
תשוקת השליטה(מתחלף) • 10 במאי 2025
גברים חונכו אחרת מנשים... לאורך כל ההיסטוריה גברים היו הציידים. החזקים. הגלדיאטורים.
"תהיה גבר" "אסור לבכות" "אל תהיה נקבה" אלו משפטים שכל גבר שמע. אז גבר שנולד עם פנטזיה להיות עבד... להיות נשלט. נכנס למלחמה של: "מה לא בסדר איתי?" הגברים האמיצים יודעים לעשות הפרדה, בין פנטזיה לזהות. בין "אני אוהב להיות נשלט במיטה" לבין... "אני אפס" בחיים האמיתיים. גברים צעירים עדיין לא גיבשו אופי... אז הגיוני שיהיה פה מלחמה עם השדים. גיל 28 + כבר מתחילים לראות צורה... כמובן אין מה להכליל, ויש גברים צעירים שבוגרים מאוד. תבקשי תמונת פנים ו וואטסאפ להראות רצינות... יכול לעזור לך להשקיע זמן במי שרציני. |
|
totality |
![]()
לפני שבועיים •
10 במאי 2025
לפני שבועיים •
10 במאי 2025
totality • 10 במאי 2025
Bluecollar כתב/ה: חלקם מגלים שאת אשכרה נראית בת 40
שזה לא דבר רע, 40 זה ה30 החדש, בעולם של היום גם בנות 50 נראות טוב |
|