|
|
לפני 8 חודשים •
10 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
10 במאי 2025
shirazbar(שולטת) • 10 במאי 2025
לא כל סקס הוא בנאלי ונילי של חדירה בלבד. יש עולמות שונים ומגוונים של סקס אם פותחים קצת את הראש. יש עולם שלם של טנטרה, ועינוגי גוף, טקסים ברמה רוחנית, מסע זוגי ועוד.
בסופו של דבר אם המשיכה חייתית אז הסקס כנראה יהיה מצוין. הייתי משאירה בגדר פנטזיה כל מה שעלול להביא לנזק פיזי או נפשי של כל המשתתפים. |
|
|
| הטופר המפשר |
לפני 8 חודשים •
10 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
10 במאי 2025
הטופר המפשר • 10 במאי 2025
הנושא כבר נידון בעבר בצורות שונות. אבל בגדול מנסיון, אכן יש פער בין פנטזיה למציאות והפער הזה גם מאוד מבלבל.
מה שמאוד מגרה אותך בפנטזיה יכול במציאות לגרום לך לחתיכת התקף חרדה. משיכה מינית זה אכן תנאי הכרחי אבל לא תנאי מספיק. גם אם מישהי מאוד מושכת אותך , כדי לממש פנטזיות ובכלל לעשות את כל הדברים האלה, צריך גם שתהיה הבנאדם הנכון שאתה מרגיש בנוח איתו, ושתהיו קשובים אחד לשני וכמובן שתהיה בינכם קודם כל איזשהי מערכת יחסים או היכרות עמוקה יותר. ברגע שיש את זה אפשר להתקדם, אבל בלי לפחות אצלי ומנסיון זה לא יכול לעבוד ומהר מאוד יתנפץ לך בפרצוף ויכול גם לגרום למפח נפש בשני הצדדים. שוב , זה כיף להגשים פנטזיות, לחקור את הנפש שלך ולפרוץ גבולות, אבל אני לפחות זקוק לאיזשהו סוג של מרחב בטחון כדי לעשות את הדברים האלה. בלי זה גם אני אם אני ממש רוצה לא יעבוד לי. אני פשוט נפשית לא מסוגל לעשות את זה. ומכאן גם מגיע עניין הגבולות כשאין את זה גם מאוד קשה לסמן גבולות כי לא ממש מכירים. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
10 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
10 במאי 2025
שוסי • 10 במאי 2025
תשוקת השליטה כתב/ה: נעשה סדר:
סקס ונילי שמתבסס על חדירה בלבד. זה אוברייטד. בדרך כלל גברים ונשים עוברים תהליך בשביל להגיע למיטה אבל אחרי כמה שנים של סקס רגיל - בלי משחקים ובלי ספייס, מבינים שזה אוברייטד. בדיוק בגלל זה יש את הסאדו וכל הסטיות... בשביל לרענן את האווירה... בעיניי זה הרבה יותר כיף מהאקט העצמו של חדירה וגמירה *בעיינך* |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
10 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
10 במאי 2025
פרלין(נשלטת){ש} • 10 במאי 2025
טלי35 כתב/ה: סקס זה *לא* אוברייטד
ובטח שלא חדירה! |
|
|
| אליפסה(שולטת) |
לפני 8 חודשים •
12 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
12 במאי 2025
אליפסה(שולטת) • 12 במאי 2025
Kitty frank כתב/ה: מה הקטע ההיררכי הזה לשים סאדו מעל מין, כאילו סאדו הוא לא פשוט צורה של מין? בלי מין זה לא סאדו, אלא סתם בני אדם משליכים את כל הצרכים הילדותיים שלהם אחד על השני. המין הופך את זה לדבר עצמו,לסאדו, למשחק, לקריצה, לבעל יכולת אמיתית לפרוק. אם זה צורך ילדותי, זה נשאר צורך ילדותי גם אם מזדיינים תוך כדי. |
|
|
| אליפסה(שולטת) |
לפני 8 חודשים •
12 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
12 במאי 2025
אליפסה(שולטת) • 12 במאי 2025
בקשר אינטימי, עם אהבה, דאגה, בשלות, תקשורת, אמון ומחוייבות... יכול להיווצר מרחב בטוח מאוד (לשני הצדדים) להתנסות ולטעייה. במקום הזה כבר לא בהכרח מגיעים עם גבולות. זה לא שהכל הולך, אבל כבר לא חושבים במושגים של גבולות. כך זה בעיני. כך זה בזוגיות שלנו.
אם הייתי צריכה להכיר מישהו חדש אז היתה לי רשימה ארוכה של גבולות (בשבילו ובשבילי). הייתי נמנעת מיצירת תלות. הייתי נמנעת מדחיפת ידיים אל תוך הנשמה של מישהו ומלעורר צרכים רגשיים שלא אוכל לספק. הייתי נמנעת מ mind fucking. הייתי נמנעת מחוויות מאוד מנוכרות, שגורמות לפערים רגשיים ולחוסר סנכרון. הייתי נמנעת מכל מה שיש לו השלכות ארוכות טווח ועולל להישאר איתו בשעה שאני כבר לא אהיה שם. הייתי נמנעת מכל מה שיכול להשליך על מעגלי המשפחה, החברים, העבודה וההגשמה העצמית. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
12 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
12 במאי 2025
Kitty frank • 12 במאי 2025
אליפסה כתב/ה: Kitty frank כתב/ה: מה הקטע ההיררכי הזה לשים סאדו מעל מין, כאילו סאדו הוא לא פשוט צורה של מין? בלי מין זה לא סאדו, אלא סתם בני אדם משליכים את כל הצרכים הילדותיים שלהם אחד על השני. המין הופך את זה לדבר עצמו,לסאדו, למשחק, לקריצה, לבעל יכולת אמיתית לפרוק. אם זה צורך ילדותי, זה נשאר צורך ילדותי גם אם מזדיינים תוך כדי. מסכימה איתך. פשוט המיניות הופכת את הצורך הילדותי לפחות ''אמיתי'' בעיני. כי יש רגשות קשים, אבל כל עוד מרגישים זין עומד וכוס רטוב, מרגישים בלב שהמטרה היא לחרמן, לא רק להשליך. זה מוסיף רובד נוסף, עוזר לרכך. נו... סובלימציה. |
|
|