|
|
לפני 8 חודשים •
14 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
14 במאי 2025
masoul • 14 במאי 2025
פישוטו כתב/ה: masoul כתב/ה: פישוטו כתב/ה: כשאני שומע אנשים מדברים על flr אני תמיד שואל אותם איך זה נראה מבחינתם?
נכון, יש את ההגדרה הבסיסית או המילונית, אבל זה מושג שמצאתי שבכל שיח אנשים מפרשים אותו אחרת. תשמע פישוטו, אתה מעלה כאן הרבה שאלות ותהיות נפלאות עמוקות וחשובות. ובתור שכאלו, מגיע להן שרשור משלהן. ולא להיות מובלעות בדף 12 בשרשור אחר. וגם לפותח השרשור מגיע שהשרשור שלו ישאר בנושא ולא יזרום למקומות אחרים, קח בבקשה את הפוסט הנהדר שלך עם השאלות התהיות והאמירות הנהדרות שבו, פתח לו את המקום המכובד המגיע לו, שרשור משלו, ובלי נדר אשמח להגיב בו, יש לי הרבה ידע וגם נסיון בדיוק בשאלות שאתה שואל. אשמח לשתף. לא רואה צורך בלקחת את הפוסט שלי לשום מקום. הדיון הוא על היתכנות של flr ועניתי לעניין מנסיוני. אם אתה מעוניין לענות או לא זה שלך. ועוד משהו ממני להבא, כשנותנים עצה נהוג לא לכתוב בלשון ציווי. כשאני כותב את המילה בבקשה. אני מתכוון אליה. והיא ההפך מציווי. בקשה היא ההפך מציווי. חבל לי שהבנת את זה כציווי. לא רק שלא היה בזה ציווי, גם היה בזה הסבר למה לדעתי זה צריך להיות בפוסט נפרד, גם זה, ההפך מציווי. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
14 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
14 במאי 2025
שרף אורנים • 14 במאי 2025
פישוטו כתב/ה: masoul כתב/ה: פישוטו כתב/ה: כשאני שומע אנשים מדברים על flr אני תמיד שואל אותם איך זה נראה מבחינתם?
נכון, יש את ההגדרה הבסיסית או המילונית, אבל זה מושג שמצאתי שבכל שיח אנשים מפרשים אותו אחרת. תשמע פישוטו, אתה מעלה כאן הרבה שאלות ותהיות נפלאות עמוקות וחשובות. ובתור שכאלו, מגיע להן שרשור משלהן. ולא להיות מובלעות בדף 12 בשרשור אחר. וגם לפותח השרשור מגיע שהשרשור שלו ישאר בנושא ולא יזרום למקומות אחרים, קח בבקשה את הפוסט הנהדר שלך עם השאלות התהיות והאמירות הנהדרות שבו, פתח לו את המקום המכובד המגיע לו, שרשור משלו, ובלי נדר אשמח להגיב בו, יש לי הרבה ידע וגם נסיון בדיוק בשאלות שאתה שואל. אשמח לשתף. לא רואה צורך בלקחת את הפוסט שלי לשום מקום. הדיון הוא על היתכנות של flr ועניתי לעניין מנסיוני. אם אתה מעוניין לענות או לא זה שלך. ועוד משהו ממני להבא, כשנותנים עצה נהוג לא לכתוב בלשון ציווי. נראה לי שפיספסת את המחמאה שלו לגבי הפוסט שלך ואת הבקשה שלו לפתוח דיון ולשמוע מה אנשים חושבים ואיך הם מתנהלים בסוג כזה של זוגיות. אותי זה מעניין ואני בטוח שיש עוד אחרים. תודה בכל מקרה על השאלות שהעלת ועל המחשבות שתגרום להריץ בראש. |
|
|