![]() |
![]()
לפני חודש •
13 במאי 2025
לפני חודש •
13 במאי 2025
Blonde • 13 במאי 2025
פרלין כתב/ה: לא… אני שמחה שחוויתי זוגיות ונילית לפני, למשל.
יש דברים שאני מתחרטת שלא התחלתי קודם, למשל ילדים, אבל בדסמ לא נמנה עליהם. מסקרן אותי כי זה בלי קשר לנכתב פה בפורום, מה הכוונה בילדים? היית מעדיפה להביא מוקדם יותר? ובהקשר השאלה שנשאלה האמת היה רצון פעם מאוד חזק ישר אחרי הלידה לחזור להיות כמו הגוף שהיה לפני לידות, ואז היה לי חלום שאני עומדת ומדברת עם חברים בבית שלי אבל הוא לא שלי, ובעלי מחזיק תינוק של מישהי אחרת, ואני כביכול בגוף שהיה לי לפני לידות, וכל ההרגשה שהיית לי באותה הרגע היה עצב, להסתכל על הסיטואציה נתנה לי קו מחשבה שזה בעצם לא באמת מה שאני רוצה, אז לא הייתי חוזרת אחורה, זה בסדר לחוות רצון אבל ברגע שמבינים מה מפסידים, זה לא שווה את זה. |
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
13 במאי 2025
לפני חודש •
13 במאי 2025
דורש אילוף(נשלט) • 13 במאי 2025
גיליתי שאני נשלט מגיל מאוד צעיר לאחר שמורה השפילה אותי מול כל הכיתה בערך בגיל 12 , בגלל שזרקתי כדור נייר על איזה ילד.
גדלתי בחו" ל ושמה מורים / מורות היו מרביצים לפעמים (משיכה באוזן /שיער וגם מכות עם סרגל על קצה האצבעות). אמרה לכל הכיתה לזרוק נייר על הרצפה ושאני צריך להרים את כל הניירות . הלב שלי דפק 200 קמ" ש הרגשתי מוזר ואהבתי את זה מאוד . מאז הייתי בכוונה עושה את הליצן כדי לקבל כמה שיותר עונשים וזה עלה לי בלעלות לארץ כי להורים שלי היה נמאס 🤣 לא הייתי חוזר אחורה בזמן , גיליתי את הבי די אס אם שלי בצורה נפלאה וזה הוביל לחתיכת מסע עד להתחתן עם שולטת . עכשיו פרק ב , נראה מה יהיה . |
|
The T man(שולט) |
![]()
לפני חודש •
15 במאי 2025
לפני חודש •
15 במאי 2025
The T man(שולט) • 15 במאי 2025
כל כך מעניין לקרוא! תודה לכולכם/ן שאתם משתפים- יהיה מעניין לשמוע עוד
![]() כמו שכתבתי- אצלי זה לא באמת מגיע ממקום של חרטה, אלא יותר פנטזיה של מה היה קורה אם הייתי יכול להתחיל מוקדם יותר, אבל (!) עם הניסיון שיש לי היום- מה שבלתי אפשרי כי זה סותר את כל הקטע של חזרה אחורה בזמן לבדיוק אותה נקודת התחלה (כמו שציין VOLK על קניית מניות וכו'- צחקתי בקול 😅) למרות שב"בחזרה לעתיד" נראה שהכל אפשרי! אבל כמו שכתבתם פה- אולי מצד שני הייתי מגיע לרוויה מסוימת, אולי הייתי בכלל הולך לכיוונים אחרים ואז לא הייתי שואל את עצמי על בדיעבד או אולי חסכתי מעצמי התנסויות לא טובות... אין לדעת. כן לפעמים מקננת המחשבה, אולי כמו בכל דבר אחר שאנחנו מגלים על עצמנו מעת לעת - למה לא גיליתי את זה קודם? או למה לא התחלתי לנסות את זה קודם? ואז, זה מגיע אצלי לרצון לממש ולחוות ולחקור עוד. זה הקצה השני של הסקאלה מבחינתי- למצות את הטוב. נגיד- מתי סופסוף אלך כבר לעשות שיעור טיסה אחד? |
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
15 במאי 2025
לפני חודש •
15 במאי 2025
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 15 במאי 2025
אולי מחר
![]() |
|