![]() |
![]()
לפני חודש •
16 במאי 2025
לפני חודש •
16 במאי 2025
תחת כנפיך • 16 במאי 2025
yosishoam כתב/ה: teacher כתב/ה: תחת כנפיך כתב/ה: אני לא בטוח שירדתי לסוף דעתך ממש. אז יש מצב שאני משליך מדעתי. אבל אם התכוונת להיות יותר פמניסט ולהעריץ נשים בכללי. אז אם כן שווה לך לראות את הסרטון הזה אולי מספיק עם זה? אני שואל ברצינות. אתה מודע לזה שזה פורום BDSM, כן? גם ככה בקושי כותבים פה חוץ ממשחק האסוסיאציות. אז אתה בא עם הבר כוכבא שלך והפמיניזם ואלוהים יודע מה עוד לא קשור לBDSM. בחייך, תשחיל את המילה זין או כוס, או ליקוק או משהו פעם בכמה משפטים, שלפחות נרגיש בבית מעבר לזה הוא ציטט פה אישה נוראית שעשתה קריירה משנאת גברים ובעיקר מפגיעה בקשר שבין אבות לילדים . לדעתי אתם מפספסים את כוונתי פתוח השרשור שאל אם ליגיטימי להיות עבד לכל הנשים. וזה סוג של דחף נורא חזק. שלא ממש לגיטימי בחברה. אבל לא בטוח שהוא חייב/רוצה לממש דווקא את הדחף בצורה הגולמית שלו ולכן חשבתי שיש מצב שעידון לדחף הזה יכול לספק אותו ואת החברה.. ככה שזה לא משנה לי מה היא עשתה בכל החיים. זה הרעיון של להקשיב לנושא הספציפי הזה ולבדוק את הטענה אם היא נכונה לו או לא נכונה לו (אגב אני לא מסכים עם הרבה דעות פמניסיטיות) |
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
16 במאי 2025
לפני חודש •
16 במאי 2025
LoveSick(שולטת) • 16 במאי 2025
וברור שהן חייבות להיות כוסיות לבשות בבגדים סקסיים ולהתחרמן ממך עם אפס מאמץ מצדך
|
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
16 במאי 2025
לפני חודש •
16 במאי 2025
teacher(שולט) • 16 במאי 2025
תחת כנפיך כתב/ה: yosishoam כתב/ה: teacher כתב/ה: תחת כנפיך כתב/ה: אני לא בטוח שירדתי לסוף דעתך ממש. אז יש מצב שאני משליך מדעתי. אבל אם התכוונת להיות יותר פמניסט ולהעריץ נשים בכללי. אז אם כן שווה לך לראות את הסרטון הזה אולי מספיק עם זה? אני שואל ברצינות. אתה מודע לזה שזה פורום BDSM, כן? גם ככה בקושי כותבים פה חוץ ממשחק האסוסיאציות. אז אתה בא עם הבר כוכבא שלך והפמיניזם ואלוהים יודע מה עוד לא קשור לBDSM. בחייך, תשחיל את המילה זין או כוס, או ליקוק או משהו פעם בכמה משפטים, שלפחות נרגיש בבית מעבר לזה הוא ציטט פה אישה נוראית שעשתה קריירה משנאת גברים ובעיקר מפגיעה בקשר שבין אבות לילדים . לדעתי אתם מפספסים את כוונתי פתוח השרשור שאל אם ליגיטימי להיות עבד לכל הנשים. וזה סוג של דחף נורא חזק. שלא ממש לגיטימי בחברה. אבל לא בטוח שהוא חייב/רוצה לממש דווקא את הדחף בצורה הגולמית שלו ולכן חשבתי שיש מצב שעידון לדחף הזה יכול לספק אותו ואת החברה.. ככה שזה לא משנה לי מה היא עשתה בכל החיים. זה הרעיון של להקשיב לנושא הספציפי הזה ולבדוק את הטענה אם היא נכונה לו או לא נכונה לו (אגב אני לא מסכים עם הרבה דעות פמניסיטיות) תראה, אתה ממשיך להשחית פה את הפיקסלים וזה לא שאתה בחברה טובה, יש פה עוד אנשים שעושים את זה. הן בשימוש השוחק שלך ב-ai והן בחוסר ההבנה שלך של הסיטואציה. ואני מנסה בכל הכח להיות מנומס ורך לבב כאן, אז תישאר איתי שניה. החיים של כולנו גם ככה קשים. לא משלמים לנו מספיק ואם כן משלמים לנו, אז רוצים שנעשה דברים לא כיפיים, אנשים מחפשים להפיג את הבדידות, למצוא מישהו שיבין אותם, וזה כל העולם בכללי. תוסיף על זה את השריטה הספציפית שלנו... עד שמישהו כמו כלובי, או אלה שהמציאו את פטלייף עשו לנו טובה אדירה ופתחו מקום שאנשים כמונו יכולים להתקבץ, להתחבר, לדעת שיש עוד כמונו. עכשיו אתה בא, מנומס ומכיל ונחמד, וקצת משתין על כל זה בקשת. זה התחיל עם פילוסופיה בשקל, אחרי זה ai בשקל ואחר כך פסיכולוגיה בשקל. וזה מצטבר כפרה. אז יכול להיות שאני צריך לתרגם את מה שכתבתי לך קודם, כי זה לא פשט.. ״בחייך, תשחיל את המילה זין או כוס, או ליקוק או משהו פעם בכמה משפטים, שלפחות נרגיש בבית״ והכוונה בזה היא, תן את הזוית ה-bdsmית שלך לדברים, תתממשק אלינו (כן, זה מוזר שאני מדבר ברבים, אני לא מתיימר לייצג את האנשים פה, אלא אני כללי שכזה) בנקודות המשותפות, כדי שייצא מזה שיח. שים לב לשים את הלב, שלך ולא של האלגוריתם. |
|
עבד של המין המושלם(נשלט) |
![]()
לפני חודש •
20 במאי 2025
לפני חודש •
20 במאי 2025
עבד של המין המושלם(נשלט) • 20 במאי 2025
--Nir-- כתב/ה: ואם יגידו לך שזה פסול אז זה פסול?
אתה נמשך לזה? אתה רוצה את זה? זה מתעורר בך? מה אכפת לך כמה צקצוקים זה גורר ואילו ציונים יחלקו לך פה על זה (ויחלקו, הפורום פה לפעמים הרבה יותר שיפוטי מהעולם הוונילי בחוץ) בדיוק כמו שיש גברים ונשים שכשהם רואים מישהו מושך הם, ובכן, נמשכים אליו ואליה והיו רוצים קרבה פיזית כלפיה - ככה אני כשאני רואה אישה מושכת אני מעוניין בקרבה פיזית אליה. והקרבה הפיזית שעושה לי את זה היא בדרך בדס״מית. לשרת, לסגוד, לכאוב. התביישתי בזה שנים על גבי. תחסוך לעצמך את זה. בפועל איך לפנות ואיך לתקשר והאם חכם לפנות לכל בת אדם בכלוב (לא) בלי לייצר תקשורת קודמת זה כבר משהו אחר. ואין כמו מדרגה גבוהה יותר של חיבור ומשיכה כדי להוציא החוצה רבדים הרבה יותר עמוקים של זה ממך וממנה. אבל לגיטימי לרצות ולגיטימי להימשך ואל תתבייש בזה. דווקא לא שאלתי ממקום של אכפת לי מה חושבים עליי והאמת שאני גם לא בהכרח עונה על מה שכתבתי ובטח שלא על הכל שאלתי כדי לדעת קצת תפיסות של אנשים אחרים ולהבין עוד קצת את הרבדים והטעמים שקיימים תודה 🙏 |
|
עבד של המין המושלם(נשלט) |
![]()
לפני חודש •
20 במאי 2025
לפני חודש •
20 במאי 2025
עבד של המין המושלם(נשלט) • 20 במאי 2025
StreetCat כתב/ה: מאלף לגורות כתב/ה: אם אני מתייחס על המשיכה כמשיכה
כמובן שאין בזה פסול וזאת זכותך אבל אני אאתגר אותך עם שאלה וברשותך, אשתמש במונחים שהשתמשת בהם בתוך השאלה אם אתה עבד של כל אחת האם אתה באמת עבד? האם שולטת תראה את זה בתור משהו מושך? לא יודע בתור שולט, מה שמושך אותי בנשלטת זה החוזקה שבה שנעלמת לאט לאט רק שהיא איתי התהליך הוא זה שמושך אם אתה עבד של כל אחת פרט לכניעות שלך, מה מושך בך? הכוונה היא כמובן לא למראה חיצוני, אלא גירוי ברצון להשתמש בך כעבד, כנשלט בעיני, יש משהו מאוד מושך בחפץ אנושי שפשוט יודע את מקומו מתחת לכלל הנשים, ובמידה מסוימת יש פעמים שאני רואה כך אנשים (בפמדומים למשל, או עם עצמי בראש) מחפיצה ומכלילה את כולם לחסרי שם, חסרי זהות, חסרי רצון, חסרי כל ייחוד, שכל תפקידם זה פשוט להיות תחתי, לסגוד לי ולעשות כרצוני, לא משנה מה הרצון הזה, כי זו פשוט המהות שלהם, כמו שהמהות של המדרכה היא להיות לרגלי. אבל, זו פנטזיה בלבד. במציאות? במציאות אני צריכה מוח, אישיות, מישהו להכניע ושיבחר להתמסר לי בתהליך ארוך ומהנה. (וכרגיל פה בכלוב שמה אזהרה כי יש פה טיפשים - מי שיכתוב לי בנושא בעקבות התגובה הזו כי הוא חושב שאני מחפשת או מעוניינת בזה - יחסם ואולי יהפוך לממ. חבל, אני לא אוהבת לחסום זו סתם טרחה מיותרת בעיני, תחסכו את זה. תתמקדו במי שרוצה את זה במציאות.) דווקא כאן את נוגעת בנקודה חשובה בעיני, זה שאותו עבד נולד בידיעה שהוא רוצה להיות עבד של כל אישה מושכת בעיניו לא שונה מהעובדה שבעבר אנשים היו נולדים במעמד של עבדים ובכל זאת אנשים מהמעמד הגבוה המשיכו לרצות עבדים שישרתו אותם, אפילו אם זה היה הדדי ואפילו אם לא. היו אנשים שנהנו ממהות השליטה באדם אחר ולנצל אותו לעשות את רצונם, לא היה משנה להם אם אותו אדם רוצה או לא. ובכל זאת, בשוק עבדים היו מסתובבים ובוחרים אחד מבין כולם, איך? על פי רצון השולט, משמע שהשולט תמיד יכול לבדוק את אותו אחד שמבחינתו מוכן לשרת כל מי שמושכת בעיניו, אם זה מראה חיצוני ואם על ידי היכרות שהיא מעבר למראה חיצוני, או אם זה גם וגם אז הכדור פה הוא דווקא בידיים של המלכה, לא כך? |
|