שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

זנות כטאבו

Glitch​(מזוכיסטית)
לפני חודש • 15 במאי 2025
Glitch​(מזוכיסטית) • 15 במאי 2025
BrutallDom כתב/ה:
Glitch כתב/ה:
BrutallDom כתב/ה:
Glitch כתב/ה:
BrutallDom כתב/ה:
ArchAngel כתב/ה:
אני מנסה להסביר שכשתשלום הוא הקינק עצמו מדובר במשחק ולא בשירות מין כפי שמקובל בפמדום.
ולמשחק מיני, סשן או איך שלא תגדירי את זה- שולטים לא בדיוק מתנגדים. אני לא חושבת שיש משהו לא גברי בלהתייחס לנשלטת כזונה בטח כשאתה לא באמת היית צריך לשלם לה על זה ברצינות, והיא רצתה בך מתוך המשיכה הזו.

אז זהו.
נדמה לי שהיא לא מתכוונת למשחק. אלא לדבר עצמו. כן כן. ככה אני מבין אותה.
לא בכאילו, לא משחק, לא ליד. אלא להזנות. לסרסר. באמת.

אני חוזר על זה.
לא מדובר במשחק. מדובר בדבר האמיתי. בלהזנות באמת. בלסרסר באמת. ככה אני קורא אותה.

נדמה לי שזה יותר מדבר את הפנטזיה שלה, כמו שאני מבין אותה, ונדמה לי שהיא לא רואה מניעה מלהוציא את הפנטזיה לפועל,
שוב, ככה אני קורא אותה.

תודה. כן, אתה מתקרב...
ועדיין, שים לב שגם כאן יש אותו קונפליקט שאני מדברת עליו. בתרחיש שלך השולט הוא לא הלקוח.
בתרחיש שלי הוא כן.

זה הכי רחוק שאני מגיע, תחנה אחרונה, תחנה סופית.

התרחיש שלך בלתי אפשרי ועם סתירה מובנית והרסנית ליחסי השולט נשלטת.

ההוכחה שמשהו לא שלי, היא שאני צריך לשלם על המשהו הזה.
אם המשהו הזה שלי, לא משנה מה זה, אני לא צריך לשלם עליו.
ככה שברגע שאני משלם על שימוש בנשלטת שלי, כל שימוש, לא משנה איך איפה במה למה ומתי,
זו ההוכחה שהנשלטת הזו לא שלי.
והפוך, ההוכחה לכך שהנשלטת הזו שלי, היא שאני לא משלם בשום דרך וצורה על השימוש בה. כל שימוש בה.

לכן עצם המחשבה, שאני אצטרך לשלם, ולא משנה במה ואיך, על איזה שהוא שימוש בנשלטת שלי,
מקומות ומרגיזה.
אני לא רואה את עצמי לוקח חלק במשהו כל כך מקומם ומרגיז.

בסדר בסדר, לא צריך להתעצבן.
YKINMK

חלילה.
אין באמור אפילו לא גרם אחד של עצבים.
האם קוהרנטיות חדות ודיוק נתפסים כעצבים?

ואין לי בעיה עם הקינק שלך, שלה, שלהם, או של מישהו. לגמרי אין.

זה היה בהומור (:
דווקא אהבתי את הנחרצות והתשוקה להשקפה שלך
Glitch​(מזוכיסטית)
לפני חודש • 15 במאי 2025
barnacle כתב/ה:
BrutallDom כתב/ה:

...

ככה שברגע שאני משלם על שימוש בנשלטת שלי, כל שימוש, לא משנה איך איפה במה למה ומתי,
והפוך, ההוכחה לכך שהנשלטת הזו שלי, היא שאני לא משלם בשום דרך וצורה על השימוש בה. כל שימוש בה.

לכן עצם המחשבה, שאני אצטרך לשלם, ולא משנה במה ואיך, על איזה שהוא שימוש בנשלטת שלי,
מקומות ומרגיזה.

האומנם בחברה קפיטליסטית מודרנית שבה הכסף הוא המלך, יש משהו שהוא יותר 'בעלות' ממשהו שקנית בכספך?
אתה מתקומם ומתרגז כי אתה מביט מתוך פרספקטיבה שמבינה בעלות בדס"מית בדרך אחת, מסויימת, לא כלכלית.
בדס"מ יכול להכיל כל מיני תפישות בעלות.

הו! עכשיו אנחנו מדברים.
הנה טיעון מעניין שאני נוטה להסכים איתו.

למרות שמניסיוני, וגם כפי שמעיד הרוב כאן בתגובות, שולטים חווים פנטזיה על מין/שליטה תמורת תשלום *בעל ערך* (לא 20 ש"ח. יותר בכיוון של 1000+) כמשפילה אותם ומורידה מהאון שלהם, לא הפוך כפי שתיארת,

נראה לי שזה מה שמטריף אותי. הפגיעות שלהם, ואני גם לא הכי מבינה אותה. היא אפילו די מוזרה בעיניי, ואני אסביר.
נלך על התרחיש הקיצוני- מישהו משוכנע שמישהי לא הייתה נותנת לו לגעת בה בלי תשלום, מה שיכול להיות מעליב כמובן.

אבל אם אתה בעניין של השפלה, זה לא הרי בדיוק שיא ההשפלה עבור מישהי שמפקידה בידייך את הזמן, הגוף שלה והבטיחות שלה רק כי זרקת עליה כסף? ואני לא מדברת על סיטואציות כמו שארץ' אנג'ל ניסתה למסגר, "שפוי בטוח חמוד ובהסכמה ועם היכרות מקדימה מעמיקה ואנחנו בעצם יוצאים אחד עם השני קודם והיו מספר שיחות על גבולות ומילת ביטחון".

אלא ממש על טרנסזקציה. במקרה הנ"ל העסקה מסוכנת בעיקר לצד הנשלט. אפילו אם משלמים לו. אפילו אם חילופי הסחורות לא מתרחשים בקרן הרחוב.
BrutallDom
לפני חודש • 15 במאי 2025
BrutallDom • 15 במאי 2025
[quote="Glitch"]
barnacle כתב/ה:
BrutallDom כתב/ה:

...

מקומות ומרגיזה.

האומנם בחברה קפיטליסטית מודרנית שבה הכסף הוא המלך, יש משהו שהוא יותר 'בעלות' ממשהו שקנית בכספך?
אתה מתקומם ומתרגז כי אתה מביט מתוך פרספקטיבה שמבינה בעלות בדס"מית בדרך אחת, מסויימת, לא כלכלית.
בדס"מ יכול להכיל כל מיני תפישות בעלות.

Glitch כתב/ה:
למרות שמניסיוני, וגם כפי שמעיד הרוב כאן בתגובות, שולטים חווים פנטזיה על מין/שליטה תמורת תשלום כמשפילה אותם ומורידה מהאון שלהם, לא הפוך כפי שתיארת,

לא, לא כמשפילה. לא יודע לגבי אחרים,
אבל עבורי זה לא משפיל, אותי זה גוזל.
אם תבקשי לקחת את הרכב שלי לנסוע לעשות קניות, כנראה שאתן לך.
אם תכריזי כשתקחי אותו "זהו, עכשיו הרכב הזה שלי!" כנראה שלא אתן לך.
למרות שהפעולה אותה פעולה, את נוסעת לעשות קניות, המשמעות אחרת.
הנשלטת שלי. ואם אני צריך לשלם לה, וכתבתי את זה כבר, לא משנה על מה, על ארוחת ערב שתעשה לי, על
צחצוח הנעלים שלי על סקס או על שרותי נקיון או שרותי נקיון תחת. לא משנה, ברגע שאני משלם, זה כבר לא שלי יותר.
או, לדייק, זה נעשה שלי רק מכוח התשלום. ולא מכוח השררה והבעלות שלי עליה.
ועל השררה והבעלות שלי עליה, אני לא מוכן לוותר. לא כי משפיל. כי זה שלי. ולמה שאוותר ככה סתם על משהו בעל ערך ששלי?

Glitch כתב/ה:
נראה לי שזה מה שמטריף אותי. הפגיעות שלהם, ואני גם לא הכי מבינה אותה.

אני גם לא מצליח להבין על איזו פגיעות את מדברת, או על איזו השפלה את מדברת, בסעיף הקודם.
יש לנו משהו משותף (:

Glitch כתב/ה:
אבל אם אתה בעניין של השפלה, זה לא הרי בדיוק שיא ההשפלה עבור מישהי שמפקידה בידייך את הזמן, הגוף שלה והבטיחות שלה רק כי זרקת עליה כסף?

מה זה משנה מה זה לה?
אנחנו ( אני ) עובדים אצלה? אצל הפנטזיות שלה?

ולא. כי את מדברת על מה ששלי כבר.
את לא מדברת על משהי בקרן רחוב. לא.
את מדברת על הנשלטת שלי, על מה ששלי כבר, ועכשיו אני צריך לשלם כסף על מה ששלי ואני מקבל חינם כי זה שלי?
איפה ההגיון? במה זה עושה אותי שולט שלה? אותה נשלטת שלי? או את האקט- אקט של שליטה?

וואלה אני לא כועס, הפוך, אני נהנה.
אנשים נוטים לפרש את החדות הישירות ולפעמים הבוטות שלי ככעס, נדיר שאני כועס.
אני נהנה כאן.
Glitch​(מזוכיסטית)
לפני חודש • 15 במאי 2025
ברוטל- נראה לי שעכשיו אתה מדבר על העולם שלך, ולא על האחד שאני הגיתי בו, כמו שהאשמת מקודם את אנג'ל. ואת העולם שלך אני מבינה, התחלתי להניח אותו כאקסיומה בהודעה המקורית שלי. תהיתי אם יש אנשים שמרגישים אחרת, ולמה לא בעצם?

כי אני לא מדברת על מישהי ששייכת לך, ואתה בקשר איתה ודורשת ממך את הרכב במקום לבקש, וגם לא מישהי ששוכבת איתך כל שבוע במילא ועכשיו מתנה מין בכסף. זה קצת מגוחך, ואני לא עושה טיעונים מגוחכים, אני מקווה.

התגובה הייתה מופנית לbarnacle. כי הוא, חוץ מהנשים בשרשור שפשוט אמרו שזה מדליק אותן (תודה לאל), היה הגבר הראשון שנתן טיעון למה זה יכול לחרמן גם גברים. הדבר עצמו, ולא הגרסה המרוככת/מסוגננת שלו.

.
אגב. זה מעניין מה שכתבת. כי יש שיגידו ששולט זר פשוט יגעל בהגדרה מהרעיון. אבל אם יש ביניכם היכרות מסוימת, אולי הוא חושב שאת מתוקה ויזרום עם זה שאת גם חולה בראש אפילו אם קצת שורף לו באגו. אידיאלית, עדיף שמישהו לא יעשה טובה. אלא יתחרמן מזה ומכמה שזה מעוות או עוסק בדינמיקה של כוח ורצון חופשי. כמו ש barnacle הציע, מניע אחד.

מנגד, לממש דברים כאלה עם ונילים זה סיכון גדול מדי בעיניי. כי המרחב של הבדס"מ הוא מרחב שרגיל להכיל עיסוק קיצוני תוך מזעור נזק ומעודד שימור עצמי, וזו שפה שקיימת כאן במילא, לעשות משהו קשה, מכאיב, פרברטי, וגם בסטינג סיכוני במידה מה, אבל עם אנשים שהם לא פסיכופתים.

שמחה שאתה נהנה (: אני לא נבהלתי
BrutallDom
לפני חודש • 16 במאי 2025
BrutallDom • 16 במאי 2025
Glitch כתב/ה:
ברוטל- נראה לי שעכשיו אתה מדבר על העולם שלך, ולא על האחד שאני הגיתי בו, כמו שהאשמת מקודם את אנג'ל. ואת העולם שלך אני מבינה, התחלתי להניח אותו כאקסיומה בהודעה המקורית שלי.

Glitch כתב/ה:
למה הקינק של לשלם למישהי כסף על סקס, כאב ושליטה ביחסי שולט-נשלטת הוא טאבו?

נו?
זו ההודעה המקורית שלך, יחסי שולט-נשלטת. ככה ברור, שחור על גבי כלוב.
אם התקדמתם הלאה כנראה שפספסתי.

Glitch כתב/ה:
כי אני לא מדברת על מישהי ששייכת לך,

Glitch כתב/ה:
למה הקינק של לשלם למישהי כסף על סקס, כאב ושליטה ביחסי שולט-נשלטת הוא טאבו?

אז זהו, שאת כן דברת על משהי ששייכת לי.
משהי שלא שייכת לי זה סיפור אחר לגמרי.
צריך לדעת לשאול (:

היתה משהי, אני מניח שבערך לפני 30 שנה, אולי קצת יותר.
היה אז את הדף האחורי של עיתון העיר.
נשלטת. בתשלום. אפשר לעשות אקטים בדסמים. בתשלום. ככה היה כתוב.
פגשתי אותה. בתשלום.
היא היתה כמה שנים בכלוב לאחר מכן, אבל הרבה מאד שנים שאני כבר לא רואה אותה כאן יותר.
אני זוכר את השם שלה. בלי תשלום.
ואני לא חושב שזה המוקם לפרט יותר, בלי קשר לתשלום (:

שמחה שאתה נהנה (: אני לא נבהלתי

אני שמח שאת שמחה שאני נהנה. זה חשוב. (:
barnacle​(שולט)
לפני חודש • 16 במאי 2025
barnacle​(שולט) • 16 במאי 2025
Glitch כתב/ה:

הו! עכשיו אנחנו מדברים.
הנה טיעון מעניין שאני נוטה להסכים איתו.

למרות שמניסיוני, וגם כפי שמעיד הרוב כאן בתגובות, שולטים חווים פנטזיה על מין/שליטה תמורת תשלום *בעל ערך* (לא 20 ש"ח. יותר בכיוון של 1000+) כמשפילה אותם ומורידה מהאון שלהם, לא הפוך כפי שתיארת,

נראה לי שזה מה שמטריף אותי. הפגיעות שלהם, ואני גם לא הכי מבינה אותה. היא אפילו די מוזרה בעיניי, ואני אסביר.
נלך על התרחיש הקיצוני- מישהו משוכנע שמישהי לא הייתה נותנת לו לגעת בה בלי תשלום, מה שיכול להיות מעליב כמובן.

אבל אם אתה בעניין של השפלה, זה לא הרי בדיוק שיא ההשפלה עבור מישהי שמפקידה בידייך את הזמן, הגוף שלה והבטיחות שלה רק כי זרקת עליה כסף? ואני לא מדברת על סיטואציות כמו שארץ' אנג'ל ניסתה למסגר, "שפוי בטוח חמוד ובהסכמה ועם היכרות מקדימה מעמיקה ואנחנו בעצם יוצאים אחד עם השני קודם והיו מספר שיחות על גבולות ומילת ביטחון".

אלא ממש על טרנסזקציה. במקרה הנ"ל העסקה מסוכנת בעיקר לצד הנשלט. אפילו אם משלמים לו. אפילו אם חילופי הסחורות לא מתרחשים בקרן הרחוב.

אני מניח שהפגיעות המוזרה היא טבעית לגמרי למי שהבדס"מ שלו/שלה מצריך התמסרות של נשלט/ת אל דמות שולט/ת על בסיס הדינמיקה שביניהם.
כיצד נוצרת הכנעה/התמסרות בסשן מהסוג הזה? האקט שמכונן את השליטה הוא האקט של התשלום (ולא סתם תשלום. התשלום מצריך סמליות של שווי, שהרי תמורה של שנקל לרוב תקלקל את הפנטזיה לצד הנשלט). השולט אומנם עתיד להינות מכניעותה ואולי אף מהתמסרותה של הנשלטת, אבל הוא צריך להיות מסוגל להתענג על כוחו עליה, למרות שמקור הכוח הזה בעצם חיצוני לו (האם זה הוא שמשפיל את הנשלטת? או שהיא משפילה את עצמה?).
יש בדס"מים שיתחברו לדינמיקה כזו. יש כאלה שיתחרפנו ממנה.

אגב, אם אני מבין נכון את הדגש שאת שמה על "טרנסזקציה" ועל הסיכון לצד הנשלט,
אז לצד האלמנט של התשלום, יידרש בדינמיקה המדוייקת גם מרכיב מהותי של הקינק המכונה strange.
האם לדעתך הכרות מוקדמת/הכרות שהולכת ומעמיקה, בהכרח תביא להפחתה של עוצמת הדינמיקה?
Glitch​(מזוכיסטית)
לפני חודש • 16 במאי 2025
Glitch​(מזוכיסטית) • 16 במאי 2025
barnacle כתב/ה:

אגב, אם אני מבין נכון את הדגש שאת שמה על "טרנסזקציה" ועל הסיכון לצד הנשלט,
אז לצד האלמנט של התשלום, יידרש בדינמיקה המדוייקת גם מרכיב מהותי של הקינק המכונה strange.
האם לדעתך הכרות מוקדמת/הכרות שהולכת ומעמיקה, בהכרח תביא להפחתה של עוצמת הדינמיקה?

לדעתי לא באמת. עבורי היכרות לא תפחית מהדינמיקה.
בסוף אם כסף עובר ידיים, זה בדיוק מה שזה.

אמרתי גם שככל הנראה זו לא פנטזיה שקל לממש כשאין היכרות, בגלל שהיא שמה את הצד המשלם במעמד קונפליקטואלי, ומי מוכן לסבול קונפליקט בשביל מישהו שהוא אפילו לא מחבב עדיין? אלא אם כן מושך גם אותו ואין לו קונפליקט, אבל נדמה לי גם מהתגובות שזה בעיקר קטע של נשים. לא גברים (בכלוב)
Trompa77
לפני חודש • 16 במאי 2025

זנות כטאבו

Trompa77 • 16 במאי 2025
כמה אני שמח שניתקלתי בשיחה הזאת
זה בדיוק אחד הקינקים שיש לי , אבל מהצד השני

פעם נסיתי איכשהו להוציא אותו, תמיד אמרתי שאם אני זורק כסף על הנשלטת זה סוג של השפלה

וכל אחת לקחה את זה לכיוון הזנות

ועכשיו בכלל מגלה שיש גם בצד השני קינקים כאלה
ובנוסף עצם נתינת הכסף , מעצים ומחזק בפי כמה את תחושת הדומיננטיות באווירה כשמדובר בזוג כמובן
לא טאבו!!!!!!
Trompa77
לפני חודש • 16 במאי 2025
Trompa77 • 16 במאי 2025
devil's baby כתב/ה:
יש משהו מחרמן בזה שאחרי שהוא יסיים להשתמש בי הוא יזרוק עלי כמה שטרות וילך

זו בערך הסיטואציה שמדליקה אותי בראש

אבל זהו חחחח לא כמשהו קבוע
יותר אם היו מפתיעים אותי עם הגישה הזאת מאשר שהייתי "מבקשת כסף" מראש

זהו זה השנקל שלי
. בול פגיעה כמו שנאמר, אלו גבולות הגיזרה של הקינק

זה בדיוק הטיעון שלי.

זונה דורשת ולוקחת מראש וכתנאי הופכת את זה להכי לא נעים
ובל כשהשולט זורק על הנשלטת שלו בהפתעה וזורק במעין זלזול כזה

אין שום קשר בין שני המקרים

אם יש לך כוח תציצי לתגובה האחרונה פה, בדיוק מה שכתבתי
LoveSick​(שולטת)
לפני חודש • 16 במאי 2025
LoveSick​(שולטת) • 16 במאי 2025
איך אנשים בונים סיפור שלם מאחורי הרצון שלהם להיות זו שבוחרים בה מעל כל האחרות, גם כזונה מטונפת