לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

בלוגים פופולארים

MyLexicon
לפני 9 חודשים • 7 במאי 2025
MyLexicon • 7 במאי 2025
ממש דגדג לי לכתוב תשובה צינית ומרושעת, אבל הלב לי מרוכך כי ירדתי על יין טוב עכשיו וגמרתי לג'אנקית בפה.

אתה מבין? קשה להסביר איך לספר סיפור. אחת כמה וכמה אם החיים שלך משעממים. אתה לא יכול שיהיה לך בלוג פופולארי אם אין לך סיפור אמיתי לספר, ולדיפיק אין ממש קהל יעד - אלא אם כן יש לך איזה זין מרשים במיוחד ואם כן, גם כגבר סטרייט אני אפרגן ואשמח אם תציף אותנו.

אתה לא יכול להפוך את הבלוג שלך לפופולארי. הקוראים הופכים אותו לכזה.

תן להם ג'וס, רגשות, הומור.
תהיה זונה של טראפיק. הלקוחות יגיעו אם המוצר שלך טוב.

וזהו
בגדול.
אשת החול​(נשלטת)​{R O P E}
לפני 8 חודשים • 17 במאי 2025
מינון, דיוק, כתיבה קולחת וכנות.
זה מה שגורם לי להתעניין בבלוגים.
ותר על דיק פיק, זה ממש מיותר בשביל למשוך תשומת לב מהסוג הנכון, אלא אם התמונה בטעם טוב וממש משרתת את המלל.
--Nir--
לפני 8 חודשים • 18 במאי 2025
--Nir-- • 18 במאי 2025
בגדול זה עובד ככה - תשקיע, תערוך, תסגנן, תשפץ לשונית, תגיה, תדייק, תתאמץ להתחבר לתחושות של מה שאתה מתאר ושים דגש על אותנטיות ולא על מה לדעתך ייהנו לקרוא.

ואז תדפדף ותגלה שמישהי חדשה עשר דקות אחריך כתבה ״איזה יום משעמם היום מה עושים״ וקיבלה פי שלוש לייקים שלוש תגובות מניקים ללא זהות ופרופיל ״כתיבה מרגשת היתחברתי ממש אהבתי!״ והתיבה שלה מפוצצת בהצעות לשירותי מסאז׳, ניקיון, הסעות ועבודות גינון טיח וצבע.

לייקים התובנה הזו אמנם לא תביא לך, אבל אתה תפנים לעומק את מעמדנו כנשלטים בתחתית שרשרת המזון של הכלוב.

וזו לבד תובנה שיכולה לייצר כמה וכמה בלוגים נהדרים על איך זה להיות סאב.

עוף על החיים
Bluecollar​(שולטת)
Bluecollar​(שולטת) • 18 במאי 2025
--Nir-- כתב/ה:
בגדול זה עובד ככה - תשקיע, תערוך, תסגנן, תשפץ לשונית, תגיה, תדייק, תתאמץ להתחבר לתחושות של מה שאתה מתאר ושים דגש על אותנטיות ולא על מה לדעתך ייהנו לקרוא.

ואז תדפדף ותגלה שמישהי חדשה עשר דקות אחריך כתבה ״איזה יום משעמם היום מה עושים״ וקיבלה פי שלוש לייקים שלוש תגובות מניקים ללא זהות ופרופיל ״כתיבה מרגשת היתחברתי ממש אהבתי!״ והתיבה שלה מפוצצת בהצעות לשירותי מסאז׳, ניקיון, הסעות ועבודות גינון טיח וצבע.

לייקים התובנה הזו אמנם לא תביא לך, אבל אתה תפנים לעומק את מעמדנו כנשלטים בתחתית שרשרת המזון של הכלוב.

עוף על החיים

אני מכירה כמה נשים שהביעו המון עניין בך בגלל הבלוג שלך. אבל אתה נשלט של הצבא, אז פוי ובאסה
השוקע
השוקע • 18 במאי 2025
פרלין כתב/ה:
תכתוב הרבה. ממש מעטי סגולה בכלוב פופולריים גם כשהם לא נראים לעיתים קרובות.
וכשאתה מפרסם, תשתדל לכתוב טוב.

ואם אתה לא כותב טוב, או לפחות מעניין, אז הסיכויים שלך די קלושים ותחשוב על ערוץ ביטוי אחר.

מה שפרלין

וגם תגיב בבלוגים אחרים (אבל באמת, לא סתם תגובה חסרת ערך)

אני לא סגור על זה אבל לדעתי בתקופות שיש לי מנוי אז יש יותר חשיפה, אולי יש קשר

תהיה מעניין (אני יודע, זה לא עיצה שיש מה לעשות איתה)

תעלה גיפים של פורנו, משום מה זה מביא קהל ממה שאני רואה בבלוגים מסוג זה
ווינטרבלו
ווינטרבלו • 18 במאי 2025
קליקבייטים
נימפומניה ריגשית​(שולטת)​{מצרפתמקרים}
אל. לא כייף להיות פופולריים.
אנשים חושבים שהם מכירים אותך, מבלי שהם בכלל ניסו להכיר.
אבל מסכימה עם כל הכותבים פה.
תהיה אותנטי ושיהיה לך voice משלך.
ComingBackForU​(שולט)
ComingBackForU​(שולט) • 18 במאי 2025
תכתוב תוכן שהקהל יוכל להתחבר איתו.
דברים בסגנון של meril (me in reallife), תחפש קצת כאלה בגוגל ותראה.
unknownme
unknownme • 18 במאי 2025
--Nir-- כתב/ה:

עוף על החיים

האמת שרשמתי בדיוק על זה בבלוג
KINKI OZZY​(קינקי)
לפני 8 חודשים • 19 במאי 2025
KINKI OZZY​(קינקי) • 19 במאי 2025
אני לא מתייחס לשום פופולריות אני כותב על דברים מהחיים שלי ועל תחומי העניין שלי, לפעמים 4 קוראים לפעמים 100 לי זה ממש לא משנה כמה.
הבלוג זה כלי מדהים לביטוי עצמי
בעיקר בשבילך, אם תהיה מספיק מעניין
ואותנטי מבטיח לך שזה גם יגיע
למספיק אנשים...