|
|
לפני 8 חודשים •
19 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
19 במאי 2025
ArchAngel(שולטת) • 19 במאי 2025
--Nir-- כתב/ה: בגדול זה עובד ככה - תשקיע, תערוך, תסגנן, תשפץ לשונית, תגיה, תדייק, תתאמץ להתחבר לתחושות של מה שאתה מתאר ושים דגש על אותנטיות ולא על מה לדעתך ייהנו לקרוא.
ואז תדפדף ותגלה שמישהי חדשה עשר דקות אחריך כתבה ״איזה יום משעמם היום מה עושים״ וקיבלה פי שלוש לייקים שלוש תגובות מניקים ללא זהות ופרופיל ״כתיבה מרגשת היתחברתי ממש אהבתי!״ והתיבה שלה מפוצצת בהצעות לשירותי מסאז׳, ניקיון, הסעות ועבודות גינון טיח וצבע. אני חושבת שיש מגמה הפוכה בין שולטות ונשלטים בכל הקשור לבלוגים: ככל שבלוג של שולטת פחות מושקע, מסתכם ב"משעמם היום מה עושים", תמונת סטוק של שליטה או של כף רגל בלי פואנטה... ככה יתגברו כל התגובות הצבועות האלו של "איזו כתיבה מרגשת" וכל מיני הבטחות להוריד את הירח שהם ממש לא מתכוונים לקיים, בתקווה שהכותבת שטחית כמו הפוסטים שלה וזה יהיה מפסיק כדי לעבוד עליה. אבל ככל שבלוג של שולטת יותר מורכב, ככל שהיא כותבת על החוויות שלה בצורה עמוקה יותר, ככל שיש לה דעות שלא מסתכמות בלהתבטא כקריקטורה פרונוגרפית או באמירות חלולות של "בוקר טוב משעמם לי..."- ככה ירדו דרסטית כמויות הלייקים והתגובות שהיא מקבלת, כי זה מסנן ממנה את כל החנפנים שלא יכולים להמשיך להעמיד פנים בכזו קלות שהיא מעניינת אותם ולא פשוט להוציא ממנה סשן כמה שיותר מהר. הם לא יצליחו להרשים אחת כזו עם "איזו כתיבה מרגשת" מבלי אשכרה להתעמק בתוכן של מה שכתבה. גם אין טעם להשאיר תגובות שמבטיחות חרטוטים בפוסט שמפרט רצונות ומחשבות עמוקים יותר מ"תשעשעו אותי", ונדרשת בו אשכרה מחשבה כדי להביע דעה לגביו או להצליח לגרות אינטלקטואלית את הכותבת שלא באמת מעניינת חלק בלתי מבוטל מהנשלטים שמנסים את מזלם בבלוגים שטחיים. וההפך הגמור קורה בבלוג של נשלטים. נשלט שרק יכתוב פורנוגרפית בצורה חסרת תחכום, יפרסם איזו תמונה גנרית של שליטה, יכתוב משפט וחצי שטחי וחסר מעוף- לאף אחד לא יהיה אכפת. ככל שהוא יכתוב בצורה יותר מעניינת, שנונה, עמוקה... זה יגרור אליו יותר ויותר תגובות, שאולי לא יעקפו במספרן את האלו בבלוג של שולטת עם בלוג שטחי, אבל לעומתה, אף אחת מהתגובות להן יזכה לא תהיה צבועה. |
|
|
| סגידה לעוצמה |
לפני 8 חודשים •
20 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
20 במאי 2025
סגידה לעוצמה • 20 במאי 2025
כמה לייקים בממוצע הופך בלוג לפופלארי?
|
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
20 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
20 במאי 2025
StreetCat(שולטת) • 20 במאי 2025
ArchAngel כתב/ה: אבל ככל שבלוג של שולטת יותר מורכב, ככל שהיא כותבת על החוויות שלה בצורה עמוקה יותר, ככל שיש לה דעות שלא מסתכמות בלהתבטא כקריקטורה פרונוגרפית או באמירות חלולות של "בוקר טוב משעמם לי..."- ככה ירדו דרסטית כמויות הלייקים והתגובות שהיא מקבלת, כי זה מסנן ממנה את כל החנפנים שלא יכולים להמשיך להעמיד פנים בכזו קלות שהיא מעניינת אותם ולא פשוט להוציא ממנה סשן כמה שיותר מהר. הם לא יצליחו להרשים אחת כזו עם "איזו כתיבה מרגשת" מבלי אשכרה להתעמק בתוכן של מה שכתבה. גם אין טעם להשאיר תגובות שמבטיחות חרטוטים בפוסט שמפרט רצונות ומחשבות עמוקים יותר מ"תשעשעו אותי", ונדרשת בו אשכרה מחשבה כדי להביע דעה לגביו או להצליח לגרות אינטלקטואלית את הכותבת שלא באמת מעניינת חלק בלתי מבוטל מהנשלטים שמנסים את מזלם בבלוגים שטחיים. יש את השלב השני, שבו מתקבצים כל אלו שרוצים את העומק והתוכן שאת מעלה שלא רק רוצים כף רגל או פורנו הם לא הרבה, אבל הם קבוצה איכותית ויציבה שנשארת איתך לאורך הזמן. אני יודעת שאת עברת חוויה אחרת ושכולם התרחקו ממך , אבל מראש קהל היעד שלך היה מאוד שונה משלי, וכיום את כמעט ולא כותבת בדסמ אלא יותר פריקה אישית - שזה זכותך, הבלוג הוא שלך ואני מאוד נהנת ממנו ואוהבת את התוכן שאת מעלה גם אם לא תמיד אנחנו מסכימות על הכל. אבל אם נשארים רק ברמה הזו מאבדים את אלו שבאו לקרוא בדסמ. את אלו שמחפשים את הדומה להם. ובסוף, בלוג זה דרך למצוא את הדומה לך. אז השטוחים חסרי התוכן - ילכו אל חסרות התוכן, יחלקו שם תגובות ולייקים בצורה עיוורת ואלו שיש להם קצת אישיות מעבר - ילכו אל האנשים שמעלים פה תוכן עם אישיות מאחוריה. וכן, נשלטים צריכים לעבוד קשה יותר כדי ליצור את הקהל הקבוע. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
20 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
20 במאי 2025
ArchAngel(שולטת) • 20 במאי 2025
אני לא מדברת רק על עצמי, אחרת לא הייתי כותבת בלשון רבות.
אני רואה הרבה בלוגים של שולטות אחרות, כשמדובר רק בתמונת כף רגל + שורה שטחית: מאות לייקים ותגובות שטחיות בהתאם. ככל שהבלוג יותר עמוק יותר, גם מבחינה בדס"מית, ככה כמות התגובות פוחתת כי נשלטים שמחפשים ריגוש מהיר וכמה שפחות היכרות לא ישרדו פוסט עם רעיון מורכב ורק יביכו את עצמם עם "איזו כתיבה מרגשת" כשאולי כל הטקסט בכלל לא התכוון לרגש אלא לדון. גם כדי להשאיר לייק צריך לגלול עד לסוף הפוסט, ואפילו לזה אין להם כוח. ברור שכל אחד הולך לבלוג שמתחבר אליו, וחסרי התוכן לחסרות התוכן, ובעלי התוכן יחפשו תוכן. אבל העניין הוא שלדעתי הרוב חסרי תוכן, ורוצים את הריגוש המהיר. גם כשכותבים בדס"מ, כמה לייקים שולטת תקבל על סיפור אירוטי ארוך, מושקע ומעורר מחשבה, וכמה לייקים היא תקבל על כף רגל + חחח משעמם לי? לא בא לי להביא לפה לינקים לדוגמא כדי לא לעשות לאף אחת שיימינג חלילה, אבל בלוג אחרי בלוג מראה לי שזו לגמרי תופעה. והדבר ההפוך קורה כשמדובר בנשלטים. מה שאני באה להגיד בכל זה, זה שלא מספיק שנכתוב "חחח משעמם לי" וכל העולם נפרש בפנינו. ההתנהלות כזו מושכת תשומת לב מסוג הגברים שאני, את וגם רבות אחרות מהכלוב נוטות לחסום. כדי לקבל יחס איכותי נצטרך לתת משהו איכותי. כמות לייקים לא אומרת כלום על מה שגברים חושבים על אישה באמת, וגם לא תגובות של הבטחות גרנדיוזיות ומחמאות ריקות. כשנשלט יקבל תגובה או לייק הוא יכול לדעת בוודאות שהיא לא צבועה. אישה שתכתוב לו "כתיבה מרגשת" באמת חושבת ככה ולא אומרת את זה רק כדי להשיג סשן. בעוד אנחנו, כמו שאמרת, נדע שזה לא צבוע כשמדובר בקורא קבוע שמתעסק בטקסט עצמו ולא בלהתחנף. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
20 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
20 במאי 2025
variation(נשלט) • 20 במאי 2025
ArchAngel כתב/ה: אני לא מדברת רק על עצמי, אחרת לא הייתי כותבת בלשון רבות.
אני רואה הרבה בלוגים של שולטות אחרות, כשמדובר רק בתמונת כף רגל + שורה שטחית: מאות לייקים ותגובות שטחיות בהתאם. ככל שהבלוג יותר עמוק יותר, גם מבחינה בדס"מית, ככה כמות התגובות פוחתת כי נשלטים שמחפשים ריגוש מהיר וכמה שפחות היכרות לא ישרדו פוסט עם רעיון מורכב ורק יביכו את עצמם עם "איזו כתיבה מרגשת" כשאולי כל הטקסט בכלל לא התכוון לרגש אלא לדון. גם כדי להשאיר לייק צריך לגלול עד לסוף הפוסט, ואפילו לזה אין להם כוח. ברור שכל אחד הולך לבלוג שמתחבר אליו, וחסרי התוכן לחסרות התוכן, ובעלי התוכן יחפשו תוכן. אבל העניין הוא שלדעתי הרוב חסרי תוכן, ורוצים את הריגוש המהיר. גם כשכותבים בדס"מ, כמה לייקים שולטת תקבל על סיפור אירוטי ארוך, מושקע ומעורר מחשבה, וכמה לייקים היא תקבל על כף רגל + חחח משעמם לי? לא בא לי להביא לפה לינקים לדוגמא כדי לא לעשות לאף אחת שיימינג חלילה, אבל בלוג אחרי בלוג מראה לי שזו לגמרי תופעה. והדבר ההפוך קורה כשמדובר בנשלטים. מה שאני באה להגיד בכל זה, זה שלא מספיק שנכתוב "חחח משעמם לי" וכל העולם נפרש בפנינו. ההתנהלות כזו מושכת תשומת לב מסוג הגברים שאני, את וגם רבות אחרות מהכלוב נוטות לחסום. כדי לקבל יחס איכותי נצטרך לתת משהו איכותי. כמות לייקים לא אומרת כלום על מה שגברים חושבים על אישה באמת, וגם לא תגובות של הבטחות גרנדיוזיות ומחמאות ריקות. כשנשלט יקבל תגובה או לייק הוא יכול לדעת בוודאות שהיא לא צבועה. אישה שתכתוב לו "כתיבה מרגשת" באמת חושבת ככה ולא אומרת את זה רק כדי להשיג סשן. בעוד אנחנו, כמו שאמרת, נדע שזה לא צבוע כשמדובר בקורא קבוע שמתעסק בטקסט עצמו ולא בלהתחנף. את צודקת אבל לדעתי נותנים יותר מידי משקל לבלוגים, לשני הכיוונים, נכון אפשר להכיר את הבנאדם דרך הפוסטים שלו אבל יאללה כולה בלוג, אם למישהי בא לעלות תמונה שלה זה לא אומר שהיא לא עמוקה מספיק(אולי אם זה באופן תדירי), ואם ההוא יעלה לבלוג תמונה של אישה דורכת על גבר בלי תוכן אז שיעלה בסוף מכירים בנאדם דרך התכתבות או דייט, אני מאוד אוהב לכתוב באופן כללי, הודעות ארוכות ומצחיקות לחברים/משפחה, נהנה מזה, אבל חלאס לפעמים גם אין כוח לנסות בכוח לכתוב בצורה שנונה ומצחיקה וחכמה בשביל שזה יספיק לאחת השולטות הנורמליות פה להתחיל איתי או לפתח שיחה או לענות להודעה, בואי נדבר, נכיר, אצחיק אותך אקשיב לך, ניהיה חברים ונראה אם יתאים ויאללה בלי דרמות, תכירי אותי איך שאני ברגיל בלי מסכות ובלי לחשוב ולסגנן יפה איזה פוסט לבלוג. הייתה פה אחת שהייתי צריך עזרה עם משהו אישי שלי שהרגשתי רע איתו, והיא שלחה לי הודעה ושיתפתי אותה והיא כתבה לי בחזרה בצורה הכי יפה שיש ובאמת עזרה לי להרגיש טוב יותר, הרגשתי שההודעה שלה זה כמו חיבוק גדול של שניות ארוכות, נראלי התאהבתי בה(ולא נראלי שיש לה בלוג בכלל ואם כן אז לא קראתי אותו) בקיצור ולדעתי נותנים יותר מידי משקל לבלוגים וצריך לזרום יותר בהתכתבויות, לוקח בדיוק שניה לזהות אם נשלט מחפש סשן ושיגשימו לו את הפנטזיות או לזהות שולטת שמחפשת שיממנו אותה, ועם השאר הנורמליים אפשר להתכתב ולהכיר(מי שמחפש/ת כמובן להכיר) |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
20 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
20 במאי 2025
StreetCat(שולטת) • 20 במאי 2025
פה זה שרשור על בלוגים, ולכן התגובות פה נוגעות למי שכן מחשיב בלוגים ככלי סינון ראשוני או פשוט נהנה לצרוך אותם.
המטרה בבלוג פופולרי (או פשוט בבלוג) היא לא בהכרח דרך להכרות בלבד, אלא עונה גם על צרכים אחרים. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
20 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
20 במאי 2025
variation(נשלט) • 20 במאי 2025
StreetCat כתב/ה: פה זה שרשור על בלוגים, ולכן התגובות פה נוגעות למי שכן מחשיב בלוגים ככלי סינון ראשוני או פשוט נהנה לצרוך אותם.
המטרה בבלוג פופולרי (או פשוט בבלוג) היא לא בהכרח דרך להכרות בלבד, אלא עונה גם על צרכים אחרים. נכון אבל ארצ' הנסיכה אמרה פה גם על יחס שאנשים מקבלים או מצפים לקבל בעקבות השקעה בבלוג, ואני אומר שחבל לשים על זה יותר מידי משקל, דברים יכולים להתפספס פה על זה |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
20 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
20 במאי 2025
ArchAngel(שולטת) • 20 במאי 2025
אני מסכימה ויצא לי להכיר פה אנשים מקסימים ללא בלוג ועם פרופיל לא הכי מפורט (למשל מי שהיום בעלי), אבל כמו שאמרה החתולה, מה קורה בשיחות אחד על אחד זה סיפור אחד ולראות את גל הצביעות הזה זה סיפור אחר.
אני מסבירה זה לא מחמיא כמו שזה נראה, ולמה אם למישהי כן יש את המסוגלות והכישורים לכתוב לעומק היא תעדיף לעשות את זה- כי זה יסנן ממנה את כל המזלזלים באינטליגנציה. אחת הדרכים של נשלטים שהבינו שלהגיד "המלכה תזייני אותי" רק מוביל לחסימה הוא לחרטט "על העומק שלנו" וכמה "הם התחברו לטקסט" שלא באמת קראו ולא עניין אותם מעולם, ורק הניחו שנהיה טיפשות מכדי לא לשים לב לזה. ואם כתבת פוסט או שניים עם תוכן בבלוג, את שואלת "למה בדיוק התחברת?" והחרטטנים מביניהם מתחילים לגמגם. מי שמגיב על "חחח משעמם לי" שזו "כתיבה מרגשת" לא באמת חושב שבעלת בלוג כזה היא חכמה או מיוחדת, אלא היא עוד אחת שלא צריך להתאמץ להכיר אותה, רק להשמיע לה משפטים שטחיים, וגם לא בדיוק יהיה לה עם מה לבחון שאשכרה קראו אותה כשאין כל כך עם מה. מבחינתם איזה כיף שלא היה צריך לטרוח להתעמק במשהו ממנה שהיא אפילו לא כתבה לגבי עצמה. שתשאר אוביקט של "מלכה" ולא תהיה אנושית יותר מדי. בגלל זה ככל שפרופיל של שולטת ריק, הוא יהיה יותר פופלרי. כולנו זוכרות איך עפו עלינו כשרק נרשמנו לאתר ולא הספקנו עוד לעדכן פרופיל אפילו, שלא נדבר על בלוג, ואיך עם כל פוסט רציני נוסף ההתלהבות של "חרמני האתר" שהם הרוב, פחתה, כי "הרסנו" להם את הפנטזיה עם האישיות שלנו שמטריח אותם להכיר. בנוסף, אם אדם כבר כן בוחר לכתוב בלוג, אני חושבת שבלוג מלמד משהו על העולם הפנימי שלו. יש לך דף ריק ותמלא אותו במה שבא לך. זה נדיר שתראה מישהו עם בלוג עמוק שיסתבר כחלול שבעצם לא יודע להתבטא בכלל, ומישהו עם בלוג חלול שמסתבר כעמוק שמעסיקים אותו נושאים ברומו של עולם והוא רק עושה איזה ניסוי פסיכולוגי בקטע הפוך על הפוך. אנשים לרוב פשוט מתנהגים כפי שהם, בטח כשיש להם אנונימיות מאפשרת והם יכולים לכתוב הכל. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שלישי מאי 20, 2025 5:28 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
20 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
20 במאי 2025
unknownme • 20 במאי 2025
ArchAngel כתב/ה: אני מסכימה ויצא לי להכיר פה אנשים מקסימים ללא בלוג ועם פרופיל לא הכי מפורט (למשל מי שהיום בעלי), אבל כמו שאמרה החתולה, מה קורה בשיחות אחד על אחד זה סיפור אחד לראות את גל הצביעות הזה זה סיפור אחר.
אני מסבירה זה לא מחמיא כמו שזה נראה, ולמה אם למישהי כן יש את המסוגלות והכישורים לכתוב לעומק היא תעדיף לעשות את זה- כי זה יסנן ממנה את כל המזלזלים באינטליגנציה. אחד הדרכים של נשלטים שהבינו שלהגיד "המלכה תזייני אותי" רק מוביל לחסימה הוא לחרטט "על העומק שלנו" וכמה "הם התחברו לטקסט" שלא באמת קראו ולא עניין אותם מעולם, ורק הניחו שנהיה טיפשות מכדי לא לשים לב לזה. ואם כתבת פוסט או שניים עם תוכן בבלוג, את שואלת "למה בדיוק התחברת?" והחרטטנים מביניהם מתחילים לגמגם. מי שמגיב על "חחח משעמם לי" שזו "כתיבה מרגשת" לא באמת חושב שבעלת בלוג כזה היא חכמה או מיוחדת, אלא היא עוד אחת שלא צריך להתאמץ להכיר אותה, רק להשמיע לה משפטים שטחיים, וגם לא בדיוק יהיה לה עם מה לבחון שאשכרה קראו אותה כשאין כל כך מה. מבחינתם איזה כיף שלא היה צריך לטרוח להתעמק במשהו ממנה שהיא אפילו לא כתבה לגבי עצמה. שתשאר אוביקט של "מלכה" ולא תהיה אנושית יותר מדי. בגלל זה ככל שפרופיל של שולטת ריק, הוא יהיה יותר פופלרי. כולנו זוכרות איך עפו עלינו כשרק נרשמנו לאתר ולא הספקנו עוד לעדכן פרופיל אפילו, שלא נדבר על בלוג, ואיך עם כל פוסט רציני נוסף ההתלהבות של "חרמני האתר" שהם הרוב, פחתה, כי "הרסנו" להם את הפנטזיה עם האישיות שלנו שמטריח אותם להכיר. בנוסף, אם אדם כבר כן בוחר לכתוב בלוג, אני חושבת שבלוג מלמד משהו על העולם הפנימי שלו. יש לך דף ריק ותמלא אותו במה שבא לך. זה נדיר שתראה מישהו עם בלוג עמוק שיסתבר כחלול שבעצם לא יודע להתבטא בכלל, ומישהו עם בלוג חלול שמסתבר כעמוק שמעסיקים אותו נושאים ברומו של עולם והוא רק עושה איזה ניסוי פסיכולוגי בקטע הפוך על הפוך. אנשים לרוב פשוט מתנהגים כפי שהם, בטח כשיש להם אנונימיות מאפשרת והם יכולים לכתוב הכל. אני לא יודע אם צודקת יש אנשים עם בלוגים חלולים שבחיים הרגילים יש להם הרבה עומק זה תלוי מה הגישה שלך לאתר פה |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
20 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
20 במאי 2025
Story(נשלטת) • 20 במאי 2025
ציצים
|
|