שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

זנות כטאבו

barnacle​(שולט)
לפני 8 חודשים • 21 במאי 2025
barnacle​(שולט) • 21 במאי 2025
Mary Jane כתב/ה:
פרלין כתב/ה:
פעם חשבתי שאני בקטע ואז יצאתי עם מישהו שזה היה הקינק המוצהר שלו וכשנפגשנו היה ברור שזה מרחף באוויר… אלא שהוא לא משך אותי ודחיתי אותו. ואז הוא התחיל להציע לי כסף ועוד כסף ועוד כסף ואלוהים, זה כל כך הקריפ אותי. זה הפחיד אותי, דחה אותי, הבהיל אותי, הרגשתי מלוכלכת כל כך. רק מעצם זה שהוא הזנה אותי, הרגשתי כבר אשמה ומטונפת.

ברור כשמש מי הזונה פה. מי שמציע כסף, כמובן. כי הוא מוכן לתת עוד ועוד ועוד ואין לו גבולות ברורים 😉

ובקשר לסערת הרגשות - סליחה, אבל מה את קשורה בכלל לאיזה מסכן שמתחנן לזרוק כספים על נקבות, מה קשור אשמה … מה את ישו

אני חושב שאת מנתחת את סערת הרגשות שתוארה בצורה לא נכונה, Mary Jane.

להבנתי, פרלין תיארה מפגש בינה לבין אדם שזה היה הקינק המוצהר שלו.
וגם היא חשבה אז, בטעות, שהיא בקטע של הקינק הזה.
כשהם נפגשו "היה ברור שזה מרחף באוויר".
כלומר, בעצם היה שם סשן לא מוצהר של 'משחק זנות' בין 'לקוח' לבין 'זונה'.
רק שבשלב שבו הוא היה מעוניין מאוד וחשב (או קיווה) שזה עניין של למצוא את המחיר הנכון,
לפרלין היה ברור שהיא ממש ממש לא רוצה והיא לא בקטע.

וכמו שקורה הרבה פעמים לנשלטים ונשלטות, היא לא היתה מסוגלת להגיד סייףוורד, ולעצור את הכל ולקום וללכת.
וכמו שקורה הרבה פעמים לקורבנות של דינמיקה גרועה כזו,
היא לקחה על עצמה אחריות לכניסה לדינמיקה
בלי לתת דגש על מה שאת מנסה לשים עליו דגש בסוף דברייך -
שמה שהיה שם שגרם לה להרגיש רע קרה באשמתו ובאחריותו של אדם אחר שלא כיבד את הדחייה שלה ולא הקשיב ל"לא" שלה.
פרלין​(נשלטת)​{ש}
לפני 8 חודשים • 21 במאי 2025
פרלין​(נשלטת)​{ש} • 21 במאי 2025
Mary Jane כתב/ה:
פרלין כתב/ה:
פעם חשבתי שאני בקטע ואז יצאתי עם מישהו שזה היה הקינק המוצהר שלו וכשנפגשנו היה ברור שזה מרחף באוויר… אלא שהוא לא משך אותי ודחיתי אותו. ואז הוא התחיל להציע לי כסף ועוד כסף ועוד כסף ואלוהים, זה כל כך הקריפ אותי. זה הפחיד אותי, דחה אותי, הבהיל אותי, הרגשתי מלוכלכת כל כך. רק מעצם זה שהוא הזנה אותי, הרגשתי כבר אשמה ומטונפת.

ברור כשמש מי הזונה פה. מי שמציע כסף, כמובן. כי הוא מוכן לתת עוד ועוד ועוד ואין לו גבולות ברורים 😉

ובקשר לסערת הרגשות - סליחה, אבל מה את קשורה בכלל לאיזה מסכן שמתחנן לזרוק כספים על נקבות, מה קשור אשמה … מה את ישו

נו, הייתי צעירה! נראה לי שלא סתם הרגשתי אשמה, אלא שככה גרמו לי להרגיש. הוא גרם לי להרגיש. כאילו הוניתי אותו.
Nati the bear​(שולט)חשבון מאומת
Nati the bear​(שולט)חשבון מאומת
לפני 8 חודשים • 22 במאי 2025

Re: זנות כטאבו

Nati the bear​(שולט)חשבון מאומת • 22 במאי 2025
masoul כתב/ה:
Glitch כתב/ה:
למה הקינק של לשלם למישהי כסף על סקס, כאב ושליטה ביחסי שולט-נשלטת הוא טאבו?

אני לא חושב שזה טאבו,
אני חושב שסדיסטים נטו נדירים מאד.
ורוב השולטים מחפשים שליטה.
ואם צריך לשלם לך כסף בשביל שישלטו בך,
אז השליטה אצלך. לא אצל השולט.
ומכן החוסר ייתכנות או הנדירות של להיות נשלטת בתשלום (:

וכן זה מעלה את השאלה של השולטות בתשלום, שנפוצות כפטריות לאחר הגשם.
אפשר לדבר גם על זה או זה לעומת זה.

בגדול,צודק