צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

איזה דיעה לא פופלרית יש לכם על בדסמ שאתם מוכנים למות על הגבעה שלה?

זאלופון​(שולט)
לפני 7 חודשים • 23 במאי 2025
זאלופון​(שולט) • 23 במאי 2025
1. לא צריך ללמוד יותר מדי בשביל לעשות בדסמ. זו פרקטיקה מינית, לא פרופסורה
2. אפשר לעשות בדסמ גם לא באהבה. זו פרקטיקה מינית, לא רומן רומנטי
3. סקס בדסמי ויחסים בדסמיים לא נעלים על וניליים בשום צורה. זו פרקטיקה מינית, לא התעלות טרנסצנדנטלית
איה74
איה74 • 23 במאי 2025
שבדס"מ זה עולם.

בדס"מ זה לא עולם, זה מקבץ של פרקטיקות מיניות, העדפות ופטישים. חלקם אפילו לא קרובים אחד לשני, הם פשוט מקובצים יחד עם גורם משותף אחד על דרך השלילה- הם לא וניליים. כמו שהומואיות ולסבות בחיים לא היו מתקבצים ביחד להגדרה של LBGTQ+ למעט זה שכולם לא סטרייטים.

זה לא "עולם" כי אין מערכת חוקים ברורה, אין "נכון" או "לא נכון" וכל הרומנטיזציה של היקום הסודי והמקביל זה נחמד, אבל ככה אנשים גם נפגעים, כי יש להם ציפיה לא ראלית שדברים יקרו בדרכים מסויימות.
shirazbar​(שולטת)
shirazbar​(שולטת) • 23 במאי 2025
למות על מזבח הדעות זה מרחיק לכת.

אבל השנקל שלי זה שקשר של שליטה נועד בין היתר למימוש העונג שלך ואם את מונעת מעצמך עונג ולא שוכבת עם הנשלט שלך, כשבא לך בשל "תכתיבי החברה", את מפספסת את המטרה.
קיטיארה​(נשלטת)​{זאלוטוסים}
שצריך ממש לעשות בדס"מ ולדעת שזה בדס"מ כדי להיות בדס"מי.
זאת נטייה מינית. ויצא לי להכיר כמה אנשים ונשים שחיים אורך חיים ונילי לחלוטין ויש להם את הנטייה והפנטזיות הללו.
למעשה, אני גם הייתי אחת מהם עד ששני נבלים חטפו אותי לDark-side icon_smile.gif
Bentחשבון מאומת
Bentחשבון מאומת
Bentחשבון מאומת • 23 במאי 2025
בדס"מ

הוא קיבוץ של כל מה שלא נכלל באהבה חד מינית, וחורג מהנורמה החברתית, כתוצאה, הוא ערב רב של דעות (ודל"פ) למינהן, ללא הגדרות קוהרנטיות.

בכניסה למטבח הבדס"מי נגב רגליים בכבוד. תטעם , ואל תרק מהפה, גם אם לא מוצא חן בעיניך, את התבשיל על השף.

בדס"מ אינו מתאים לאופי הישראלי. תרבות החף לאפ, ונסתדר מסוכנת.

בסוף זה סקס, מעמיד לי ועוד.
Master Bruce​{©}
Master Bruce​{©} • 23 במאי 2025
שדעות שאנשים מוכנים למות הגבעות שלהן לא שוות את זה.

ואם זה לא מוצא חן בעינכם, יש לי גם דעות אחרות.
ComingBackForU​(שולט)
ComingBackForU​(שולט) • 23 במאי 2025
פרלין כתב/ה:
שהביטוי הזה לא עובד בעברית!

That's a hill I'm willing to die on
Tallario
Tallario • 23 במאי 2025
לא יודע כמה זה לא פופולרי אבל ככה:
סטטיסטית, יש יותר נשים שרוצות להישלט (for a lack of a better word) מגברים שרוצים לשלוט (שוב). החיבור בדרך כלל לא מתממש בגלל בעיות תקשורת.
אליפסה​(שולטת)
אליפסה​(שולטת) • 23 במאי 2025
1. בדס"מ זו תשוקה. ותשוקות אינן באות לביטוי רק במין. כל מי שטוען בעיקשות שבדס"מ הוא פרקטיקה מינית בלבד, פשוט מכחיש את קיומם של כל אלו שעבורם בדס"מ אינו קשור במין, או לפחות לא רק במין. (דוגמה אחת: יש לא מעט גברים סטרייטים, שמינית נמשכים לנשים, אבל שליטה גברית מרגשת אותם ומושכת אותם).

2. לאנשים שונים יש תשוקות שונות מאוד. אין תשוקה בדס"מית אוניברסלית. כל המאמצים להסביר לאחרים מהו בדס"מ אמיתי, מה עובד בבדס"מ, מה מוסרי ומה בריא... הוא בעל ערך בשיחה מצומצמת בין אנשים שיש להם תשוקות דומות וראש דומה. בהקשר רחב יותר זה טרחני ואידיוטי. לרוב זה יהיה שגוי ותוצר של השלכה.

3. יש בכלוב שפע רב של דברי תוכחה, הטפות, מוסרנות וצדקנות. לרוב השפע הזה אינו מגיע ממקום של מחויבות חברתית, והרבה פעמים הוא חלק מהפרוורסיה (כלומר, משיכה למאבקי כוח.)