לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

ניוש חיתולים ואיבוד שליטה😧

בס ד
לפני 8 חודשים • 25 במאי 2025
בס ד • 25 במאי 2025
Master Bruce כתב/ה:
קראתי "ניוש חתולים" וזה ממש עצבן אותי

זהו, זה כל מה שרציתי להגיד. תמשיכו.

אני דבורה
TinyBoy
לפני 8 חודשים • 25 במאי 2025
TinyBoy • 25 במאי 2025
לא כל כך הבנתי את הקשר בין ניוש לחיתולים וכל שכן לקטטר,
אני מתחבר לניוש ומתחבר לחיתולים, אבל כל אחד בנפרד,
מבחינתי הם לא מאותו הז'אנר וזה כבר פטיש אחר שדורש אווירה אחרת,
חוויתי מספיק קטטר שזה לא מקור להנאה מבחינתי, אולי אפילו טראומה
Mazzikin​(מתחלפת)
לפני 8 חודשים • 26 במאי 2025
Mazzikin​(מתחלפת) • 26 במאי 2025
Littlesiss כתב/ה:
StreetCat כתב/ה:
Littlesiss כתב/ה:
אגב הכנסת קטטר זו פרוצדורה שאנשים עושים זאת בעצמם בבית (כמובן שמדובר על כאלה שצריכים את זה מסיבה רפואית) הכוונה היא שזה לא מקביל ל"ניתוח שינוי מין ביתי, לב פתוח וכו"
*אכן אם מבצעים ללא ידע יש סיכון לא מבוטל.

איזה כיף לזרוק חלקי אמיתות רק כדי לחזק טענה חלשה בשביל פנטזיה מסוכנת.
א. מי שעושה קטטר בבית-עובר הדרכה פנים אל פנים עם רופא או גורם רפואי מסומך, ממש לא סרטונים באינטרנט
ב. אחוז הזיהומים והפגעים במקרים כאלה הוא בערך 20-40%, ממש בטוח, מי לא היה רוצה כאלה סיכוים? . (יש גם מקרים של אחוזים נמוכים יותר, אבל עדיין קיים)
ג. גם במקרה של שימוש בקטטר בבית לרוב מדובר בתקופה זמנית ולא קבועה, ושוב, עם הדרכה פנים אל פנים ועקב מצב בריאותי הדורש זאת.

כן, גם מחטים מסוכן, גם שיבארי, גם קאטינג, גם איפקמט,ממופקציה, בכולם יש סיכון.

עבור מחטים - כדאי וצריך לעבור הדרכה *פנים אל פנים* ע"י פרמיק או גורם רפואי מוסמך.
אלכוהול לחוקן - מסוכן מאוד ולא מומלץ רפואית, בכלל ריבוי חוקנים עלול לגרום לנזק.
קשירת חזה מסוימת - מעלה את הסיכון לסרטן השד בנשים.
אם נתחיל למנות כל אקט פיזי ואת הסיכונים הרלוונטים אליו זה לא יגמר.
ציינו את הסיכון הקיים באקט שבחרת להעלות, אין פה תחרות מה יותר מסוכן או על מה פחות חופרים בהדרכות. (ואם תפתח עיניים תראה שיש לא מעט הסברים על מפות כאב, על איך להצליף, על איך לטפטף שעווה בצורה בטוחה, הדרכות פנים אל פנים, סטודיו לקשירה שחופרים בו בלי סוף על סיכונים ואיך לטפל במקרים של נזק)

אז לא, סרטונים זה לא הדרכה מקצועית לאקט רפואי.
פנטזיה זה נהדר
המציאות מבאסת.
ברוך הבא למציאות.

באמת שלא ברור לי התוקפנות הזאת שלך, כאילו מנסה להוכיח אותי או להסביר לי שזה מסוכן. הרי אמרתי מההתחלה שיש סיכון, שאני מודע אליו וציינתי עוד כלל פטישים שטומנים בהם סיכון. אני לא מתווכח איתך אם זה נכון או לא נכון. (הגישה התוקפנית הזאת והקצת מתנשאת לא תשכנע לעולם אף אחד בשום נושא, רק מרחיקה).
לא זרקתי חצאי אמיתות ובטח שלא טענתי שום טענה. אלא הבאתי דוגמאות. שוב אנחנו לא בויכוח ואני לא מנסה לשכנע בכלום, אלא מדיינים. שאלתי את עצמי אם ישנם עוד אנשים שבעניין.
אפרופו חצאי אמיתות, לא ברור לי מאיפה הסטטיסטיקה שהבאת. אבל באמת שזה לא משנה.
הפנטזיה נהדרת, במקרה שלי גם המציאות כזו.
עובדתית ניסיתי. למספר שעות. יותר מפעם אחת. עברתי הכל בשלום. לא ממליץ לאף אחד אחר לבצע זאת כל אחד על אחריותו האישית.
אגב, אני כן מתחבט עם עצמי בעניין, אבל הלכתי על זה.
חושש? כן, מצטער על כך? ממש לא.

ילה פיס אווט. באמת שאם את מתכוונת להמשיך בגישה הזאת, חבל על התגובת המשך.

אני באמת חושבת שחשוב שתבין, התגובה שלה הייתה מוצדקת לחלוטין. כשאתה מפרסם תוכן שקשור לפטיש עם פוטנציאל לנזק רפואי, במיוחד כזה שפחות מוכר, אתה לא יכול לצפות שאנשים פשוט יקבלו את זה בלי הערות.
זה פורום ציבורי, כל אחד יכול לקרוא את הפוסט שלך, כולל אנשים צעירים או חסרי ידע, ולקבל מזה רעיונות שעלולים להזיק להם. זה לא עניין של שיפוט, זה עניין של אחריות.
לפני שמעלים דבר כזה, במיוחד כשהוא מבוסס על סרטונים ולא על מידע רפואי מוסמך, מצופה ממך לחשוב על ההשלכות.
להיעלב זה לא הפתרון כאן - לקחת אחריות על מה שאתה כותב, כן.
דיפ​(נשלט)
דיפ​(נשלט) • 26 במאי 2025
Master Bruce כתב/ה:
קראתי "ניוש חתולים" וזה ממש עצבן אותי

זהו, זה כל מה שרציתי להגיד. תמשיכו.

גם אני
Ofan
Ofan • 26 במאי 2025
אני לא מבין בנושא, אבל אם חתולה צודקת שזה מעל 10% סיכון לזיהום, אז זה מאוד שונה מקאטניג למשל - שהסיכון לזיהום הם מקומי ומאוד קטן. פה זה אחד ל-10 להגיע למצב שתאבד את הזכרות שלך (אחלה דבר בפנטזיה - אגב !) או שתצטרף חדר מיון, וגם שם לא 100% שיצילו אותך.
״ לזרוק חלקי אמיתות רק כדי לחזק טענה חלשה בשביל פנטזיה מסוכנת״ - זה ממש לא תוקפנות. זה נסיון של חמלה, להגן על כמה אנשים חסרי חיים מפני הפנטזיות הדפוקות של עצמם.
״הרי אמרתי מההתחלה שיש סיכון, שאני מודע אליו״ - אתה מודע עליו?
הרי אם מדברים על שפוי, בטוח, בהסכמה - מה כל זה שווה אם בן אדם לא מבין שהוא יכול לאבד פה איבר? את האיבר? וגם את החיים כמובן? מה רמת הסיכון? אם זה באמת מעל 10%, אתה עדיין מודע לזה?
נכון, יש אנשים שעושים את זה בבית, אבל זה כי: א. אין להם ברירה. ב. הם קיבלו הדרכה באיזה מצב לעוף לחדר מיון. ג. הם כנראה גם ככה במעקב רפואי ואולי תחת אנטיביוטיקה.
Littlesiss
Littlesiss • 26 במאי 2025
Mazzikin כתב/ה:
Littlesiss כתב/ה:
StreetCat כתב/ה:
Littlesiss כתב/ה:
אגב הכנסת קטטר זו פרוצדורה שאנשים עושים זאת בעצמם בבית (כמובן שמדובר על כאלה שצריכים את זה מסיבה רפואית) הכוונה היא שזה לא מקביל ל"ניתוח שינוי מין ביתי, לב פתוח וכו"
*אכן אם מבצעים ללא ידע יש סיכון לא מבוטל.

איזה כיף לזרוק חלקי אמיתות רק כדי לחזק טענה חלשה בשביל פנטזיה מסוכנת.
א. מי שעושה קטטר בבית-עובר הדרכה פנים אל פנים עם רופא או גורם רפואי מסומך, ממש לא סרטונים באינטרנט
ב. אחוז הזיהומים והפגעים במקרים כאלה הוא בערך 20-40%, ממש בטוח, מי לא היה רוצה כאלה סיכוים? . (יש גם מקרים של אחוזים נמוכים יותר, אבל עדיין קיים)
ג. גם במקרה של שימוש בקטטר בבית לרוב מדובר בתקופה זמנית ולא קבועה, ושוב, עם הדרכה פנים אל פנים ועקב מצב בריאותי הדורש זאת.

כן, גם מחטים מסוכן, גם שיבארי, גם קאטינג, גם איפקמט,ממופקציה, בכולם יש סיכון.

עבור מחטים - כדאי וצריך לעבור הדרכה *פנים אל פנים* ע"י פרמיק או גורם רפואי מוסמך.
אלכוהול לחוקן - מסוכן מאוד ולא מומלץ רפואית, בכלל ריבוי חוקנים עלול לגרום לנזק.
קשירת חזה מסוימת - מעלה את הסיכון לסרטן השד בנשים.
אם נתחיל למנות כל אקט פיזי ואת הסיכונים הרלוונטים אליו זה לא יגמר.
ציינו את הסיכון הקיים באקט שבחרת להעלות, אין פה תחרות מה יותר מסוכן או על מה פחות חופרים בהדרכות. (ואם תפתח עיניים תראה שיש לא מעט הסברים על מפות כאב, על איך להצליף, על איך לטפטף שעווה בצורה בטוחה, הדרכות פנים אל פנים, סטודיו לקשירה שחופרים בו בלי סוף על סיכונים ואיך לטפל במקרים של נזק)

אז לא, סרטונים זה לא הדרכה מקצועית לאקט רפואי.
פנטזיה זה נהדר
המציאות מבאסת.
ברוך הבא למציאות.

באמת שלא ברור לי התוקפנות הזאת שלך, כאילו מנסה להוכיח אותי או להסביר לי שזה מסוכן. הרי אמרתי מההתחלה שיש סיכון, שאני מודע אליו וציינתי עוד כלל פטישים שטומנים בהם סיכון. אני לא מתווכח איתך אם זה נכון או לא נכון. (הגישה התוקפנית הזאת והקצת מתנשאת לא תשכנע לעולם אף אחד בשום נושא, רק מרחיקה).
לא זרקתי חצאי אמיתות ובטח שלא טענתי שום טענה. אלא הבאתי דוגמאות. שוב אנחנו לא בויכוח ואני לא מנסה לשכנע בכלום, אלא מדיינים. שאלתי את עצמי אם ישנם עוד אנשים שבעניין.
אפרופו חצאי אמיתות, לא ברור לי מאיפה הסטטיסטיקה שהבאת. אבל באמת שזה לא משנה.
הפנטזיה נהדרת, במקרה שלי גם המציאות כזו.
עובדתית ניסיתי. למספר שעות. יותר מפעם אחת. עברתי הכל בשלום. לא ממליץ לאף אחד אחר לבצע זאת כל אחד על אחריותו האישית.
אגב, אני כן מתחבט עם עצמי בעניין, אבל הלכתי על זה.
חושש? כן, מצטער על כך? ממש לא.

ילה פיס אווט. באמת שאם את מתכוונת להמשיך בגישה הזאת, חבל על התגובת המשך.

אני באמת חושבת שחשוב שתבין, התגובה שלה הייתה מוצדקת לחלוטין. כשאתה מפרסם תוכן שקשור לפטיש עם פוטנציאל לנזק רפואי, במיוחד כזה שפחות מוכר, אתה לא יכול לצפות שאנשים פשוט יקבלו את זה בלי הערות.
זה פורום ציבורי, כל אחד יכול לקרוא את הפוסט שלך, כולל אנשים צעירים או חסרי ידע, ולקבל מזה רעיונות שעלולים להזיק להם. זה לא עניין של שיפוט, זה עניין של אחריות.
לפני שמעלים דבר כזה, במיוחד כשהוא מבוסס על סרטונים ולא על מידע רפואי מוסמך, מצופה ממך לחשוב על ההשלכות.
להיעלב זה לא הפתרון כאן - לקחת אחריות על מה שאתה כותב, כן.

תודה על התגובה שלך (המכובדת ומכבדת).
אני מבין שזה חריג מהנורמה (לא הייתי מגדיר את הקטטר כפטיש שלי אלה חוויה מסוימת או פנטזיה רגעית) , חשבתי שהכלוב זה מקום פתוח יותר לקינקים ופטישים מכל הסוגים.
אני רואה פה פוסטים על אנשים שמחרבנים אחד על השני ואוכלים את זה וזה עובר יחסית בלי שום אנטגוניזם.
אני לא המלצתי לאף אחד ואפילו המלצתי שלא יעשו. אני לא יודע מה אפשר לעשות מעבר.
אני לא נעלב, אני חושב שזה בזבוז זמן. כן אמרתי שהגישה התוקפנית הזאת משום מקום בערך... לא תורם להעברת מסר אף פעם.
זה פוסט ציבורי נכון ומי שרוצה יגיב איך שנראה לו, ועדיין ציפיתי למקום יותר מכיל ופחות שופט. בטח בכלוב בפורום ספציפי לפטישים.
ובשום שלב לא התנערתי מאחריות על מה שכתבתי. ההפך, חיזקתי את הטענות ואני יודע שזה מסוכן. אני אחראי על עצמי ושוב, אמרתי לאחרים לא לנסות זאת. אני לא מבין מה עוד הצפייה פה.

יותר מזה, אם הנושא חורג מכללי הפורום, אני מבקש מהמנהלים נא להוריד את הפוסט. הוא לא תרם לקבוצה וגם לא לי.
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת • 26 במאי 2025
א. לא שפטתי אותך בתגובה הראשונה שלי - כתבתי את הסיכונים ואזהרה כללית לכל מי שקורא כי זה מידע חשוב בעיני.
ב. תוכן בבלוג האישי שונה מאוד מתוכן בפורום - בלוג אישי שלא לרוחי אני פשוט מסתירה, אנשים יכולים לכתוב איזה שטויות שבא להם ולקחת איזה סיכונים שהם רוצים.
פורום ציבורי - נועד לעורר דיון ציבורי ובעיני פה יש מקום לתת אזהרת בטיחות.
ג. במקום להמשיך בדיון שפתחת - התמקדת בפטישים אחרים בעלי סיכונים וטענת שיש הדרכות מקצועיות בסרטונים - המציאות שזה לא כדאי, ולכן בתגובה השניה שלי הייתי נוקבת יותר כלפי הנושא ועם הבהרה ברורה יותר לגבי סיכונים מלמידה מסרטונים באינטרנט
ד. להגיד - "האקט ההוא גם מסוכן ולכן זה בסדר לעשות את האקט המסוכן שאני מדבר עליו" הוא לא טיעון לוגי או טיעון מוצלח, ובעיקר מראה על זריקת אחריות ילדותית.
ה. שים לב שלא טענתי כלפי הקינק כשלעצמו, (בכלל, רוב התגובות לא היו שיפוטיות כלפי הקינק אלא כלפי חוסר הזהירות) אלא כלפי המודעות לסיכונים שבו ועל הדרך שהמלצת ללמוד לממש אותו.
ו. שפוי, *בטוח* ובהסכמה.
Littlesiss
StreetCat כתב/ה:
א. לא שפטתי אותך בתגובה הראשונה שלי - כתבתי את הסיכונים ואזהרה כללית לכל מי שקורא כי זה מידע חשוב בעיני.
ב. תוכן בבלוג האישי שונה מאוד מתוכן בפורום - בלוג אישי שלא לרוחי אני פשוט מסתירה, אנשים יכולים לכתוב איזה שטויות שבא להם ולקחת איזה סיכונים שהם רוצים.
פורום ציבורי - נועד לעורר דיון ציבורי ובעיני פה יש מקום לתת אזהרת בטיחות.
ג. במקום להמשיך בדיון שפתחת - התמקדת בפטישים אחרים בעלי סיכונים וטענת שיש הדרכות מקצועיות בסרטונים - המציאות שזה לא כדאי, ולכן בתגובה השניה שלי הייתי נוקבת יותר כלפי הנושא ועם הבהרה ברורה יותר לגבי סיכונים מלמידה מסרטונים באינטרנט
ד. להגיד - "האקט ההוא גם מסוכן ולכן זה בסדר לעשות את האקט המסוכן שאני מדבר עליו" הוא לא טיעון לוגי או טיעון מוצלח, ובעיקר מראה על זריקת אחריות ילדותית.
ה. שים לב שלא טענתי כלפי הקינק כשלעצמו, (בכלל, רוב התגובות לא היו שיפוטיות כלפי הקינק אלא כלפי חוסר הזהירות) אלא כלפי המודעות לסיכונים שבו ועל הדרך שהמלצת ללמוד לממש אותו.
ו. שפוי, *בטוח* ובהסכמה.

דיי מיצינו את השיח לא?
אני מבקש שאל תכניסי לי לפה או תנכסי לי דברים שלא אמרתי ולא כתבתי.
אני מודה על האזהרה הבטיחותית. כפי שאמרתי אני מודע לסיכונים (אגב שנכתב מעל, זה ממש לא עשר אחוז לאיבוד האיבר אבל לא רלוונטי כאמור).
ובפעם האלף שאני כותב. לא המלצתי, לא אמליץ ולא ממליץ (יש עוד זמנים?) על ביצוע האקט.
גם לא טענתי שאם האקט x מסוכן ועושים אז אקט y סבבי.
את ההשלמה והחיבור בין השניים את עשית.
אז לא ברור לי למה את טוענת שזרקתי אחריות, תני לי דוגמה אחת כזו. ובטח שאני ילדותי (זה הפטיש 😜).
בקיצור באלי לסיים באווירה טובה ולסגור את הנושא.
אם ניתן אני מבקש למחוק את הפוסט.
אליפסה​(שולטת)

Re: ניוש חיתולים ואיבוד שליטה😧

אליפסה​(שולטת) • 26 במאי 2025
Littlesiss כתב/ה:

טוב אז מניושים אני מבין שיש פה,
גם אוהבי חיתולים זו כבר פרקטיקה מוכרת.
האם יש כאלה שהפטיש משולב?

אני אוהבת ניוש. וזה מתחבר לי עם הרבה דברים.
לחיתולים, האמת, זה לא מתחבר לי.

תרצה לשתף באיזה אופן השניים מתחברים אצלך?
יש איזשהו הגיון נפשי שמשותף לשניים מבחינתך?
יש איזו "פנטיזה" שקושרת ביניהם?
Littlesiss

Re: ניוש חיתולים ואיבוד שליטה😧

אליפסה כתב/ה:
Littlesiss כתב/ה:

טוב אז מניושים אני מבין שיש פה,
גם אוהבי חיתולים זו כבר פרקטיקה מוכרת.
האם יש כאלה שהפטיש משולב?

אני אוהבת ניוש. וזה מתחבר לי עם הרבה דברים.
לחיתולים, האמת, זה לא מתחבר לי.

תרצה לשתף באיזה אופן השניים מתחברים אצלך?
יש איזשהו הגיון נפשי שמשותף לשניים מבחינתך?
יש איזו "פנטיזה" שקושרת ביניהם?

הי אליפסיה🙂,
אני חושב שאלה שני פטישים נפרדים אצלי שהתחילו במקביל. ונפגשו בסקלת ה ab sissy dl.
אני לא חושב או מרגיש כאישה/תינוקת/תינוק.
בחיתולים אני ממש אוהב את המגע, איך שהוא מחבק מריח נראה נשמע (מרשרש כזה).
הלבוש הסיסי כנל מתחבר למגע, לתחושת החוסר אונים (מתחבר לחיתולים), לצחקוק הזה עלי כשאני נראה ילדתית.
אין לי איזה חוסרים או משקעים מהעבר, לא בעיות. במשפחה ולא טראומות. אני פשוט מרגיש שזה תמיד היה שם.
הפוך ביום יום אני מאוד אסרטיבי ונוכח וגברי.
אני בן זקונים (בפער גדול) ופעם ניסיתי מסיבה לא מוסברת פדים של אחותי או חיתולים של אחיינים. זה ריגש אותי. גם החשש מלהיתפס.
לגבי הלבוש זכור לי שאחותי הלבישה אותי כילדה בפורים. גם כן עורר בי תחושות (ומאז הכל היסטוריה חח). מאז ניסיתי עוד ועוד דברים. אני מאוד סקרן מינית והמחשבות רצות, ומשם גם מגיעה יצירתיות. היו בנות זוג נוספות שהציעו לי ללבוש שמלה בזמן סקס. כלומר שזה בא מהן.

אחת הפנטזיות שלי, שמשתלטים עלי. בעורמה. שהופכים אותי לחסר ישע עם חיתול ולבוש תינוקי. שמתייחסים אליי לפעמים ברוך ולפעמים בעוצמה ואסרטיביות.
המשיכות שלי בכללי מיניות. כלומר אני אוהב את הפטישים שלי כשאני חרמן, לאחר סקס אני מאבד את העניין. בערך חח.
חיתולים אני אוהב מתי שמזדמן בגדול.
מקווה שעניתי על השאלה