|
|
לפני 9 חודשים •
28 במאי 2025
מתי גיליתם את עולם השליטה?
לפני 9 חודשים •
28 במאי 2025
Slave XX(נשלט) • 28 במאי 2025
מאז שאני זוכר את עצמי היו לי שלושה חלומות.
להיות שחקן, להיות שף ולהיות עבד. על השניים הראשונים ויתרתי מסיבות שלא אפרט כאן כי זה לא הפורום המתאים, על השלישי לא ויתרתי עד עצם היום הזה. לאורך כל הילדות שלי לא ידעתי על קיומו של בדס"מ, כן ידעתי שיש סאדו מזו ושזה משמש בעיקר כתיבול לחיי מין של זוגות, כן ידעתי שיש נשים שקוראות לעצמן מלכות סאדו, שמתלבשות בבגדי פטיש ואנשים משלמים להן כסף כדי לסגוד להן בכל מיני דרכים ולספוג מהן השפלות וכאב, אבל לא היה לי מושג שיש בינינו אנשים שעבורם זו דרך חיים ושממש חיים את השליטה בכל רגע, רק בגיל 18 כשהתחלתי לחקור קצת בנושא גיליתי שיש קהילה שמכילה ומקבלת אנשים כמוני שהסטיות שלהם חורגות מהנורמה החברתית ואשכרה מערכות יחסים בקהילה הזאת מבוססות על שליטה וכניעה. באותו רגע זה היה עבורי כמו לגלות את גן עדן, עד אותו רגע הייתי בטוח שהחלום להשתעבד ולהפוך לרכוש הוא בגדר פנטזיה שלא תמומש לעולם, ומאותו רגע הבנתי שהיעד בר השגה ואני יכול להגשים את החלום ולהפוך אותו למציאות, וזה בהחלט היה הרגע שבו החיים שלי קיבלו תפנית משמעותית. אשמח שתשתפו אותי 1. באיזה שלב בחיים שלכם גיליתם את עולם השליטה? 2. האם כמו במקרה שלי גיליתם את העולם הזה בעקבות התשוקה שלכם לשליטה, או שדווקא התשוקה התחילה בעקבות הגילוי? 3. אילו תחושות הגילוי גרם לכם להרגיש באותו רגע? |
|
|