בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

פייס-סיטינג (ישיבה על הפנים)- יש לבנות פה עצות איך אפשר לגרום להן לגמור בתנוחה הזו?

michaelll
לפני 8 חודשים • 28 במאי 2025

פייס-סיטינג (ישיבה על הפנים)- יש לבנות פה עצות איך אפשר לגרום להן לגמור בתנוחה הזו?

michaelll • 28 במאי 2025
ממה שהבנתי, רוב הבנות מעדיפות בתנוחה רגילה כי זה עוזר להן להתרכז. אפשר לקבל טיפים מעשיים לירידה טובה בתנוחה הזו (או בכל תנוחה אחרת). וכמה זמן זה המינימום הנדרש בדרך כלל?
Sirene​(נשלטת)
לפני 8 חודשים • 28 במאי 2025
Sirene​(נשלטת) • 28 במאי 2025
קודם כל, למרות שאורגזמה זה תמיד כיף וטוב, אפשר לצאת מנקודת הנחה שלא בעבור זה התכנסנו. אנחנו כאן בשביל להנות ולא תמיד ההנאה הזו תסתיים בגמירה (וזה בסדר). אז אל תראה את זה בתור ספרינט או מרתון לאורגזמה. תראה את זה בתור ביקור בגינה עם כל מיני אפשרויות כיפיות שלא חייבים למדוד בזמן (אולי במתי הלסת שלך מתעייפת). זה גם יוריד את הלחץ משניכם להגיע לשם.

מבחינת עצות מעשיות, אני מאמינה שאצל כל אחת זה קצת אחרת, אבל נראה לי שיש כמה דברים שרלוונטיים לכולן: צריך לוודא אם זה בכלל מרגיש לה טוב (יש נשים שלא אוהבות אוראלי), וצריך לשחק עם זה כדיי להבין מה מתאים לשניכם. למשל: לשון מתוחה או לשון רחבה, ללקק מבחוץ או מבפנים, להפליק או לגרור, תנועות עם השפתיים או פעולת יניקה. ואם היא לא וורבלית תוך כדיי אז להשים לב לאיך היא מגיבה. ולדבר על זה אחרי. יכול להיות שהיה משהו שהיא מאוד אהבה או לא אהבה במהלך האקט, אבל התביישה להגיד לך תוך כדיי, והשאלה על זה תיתן לה מקום להיפתח קצת יותר.

ועוד עצה שאני מאמינה שכנראה רלוונטית לכולן (חברות נוספות באתר יכולות לתקן אותי אם החוויה שלהן שונה) - אם היא מגיבה ממש טוב לקצב מסויים תן לה לרכב על הגל, אל תחליט לשנות אותו פתאום.

ספציפית לפייס סיטינג - מודה שאני לא חובבת ולכן גם לא מנוסה בזה, ומקווה שאלו שכן יענו כאן. מציעה לוודא קודם כל שמדובר בתנוחה שלשניכם נוח בה, בין אם הרגליים שלה מקופלות לחלוטין או שרק הברכיים מעט מורמות, שהזווית בה היא יושבת מאפשרת לך לנשום (או לפחות מאפשרת לה להתרומם בקלות לתת לך לנשום). חוץ מהעובדה שהתנוחה הזו יכולה להיות קצת לא נוחה (בכל זאת זה לשבת על פרצוף), וזה גם יכול להיות קשה להתרכז בהנאה שלך וללכת לאיבוד בה כשאת יודעת שעוד עשרים שניות את צריכה להתרומם כדיי שהפרטנר לא ייחנק, אז שווה להבין את הפוזיציה הכי טובה בעבורכם לפני שמתחילים לעשות משהו.

והכי חשוב, תהנו! icon_smile.gif
    התגובה האהובה בשרשור
Kitty frank
לפני 8 חודשים • 29 במאי 2025
Kitty frank • 29 במאי 2025
יש נשים שגומרות כשהן זזות, ויש נשים שגומרות רק כשהן סטטיות. אם היא זזה, תן לה לרכב לך על הפנים ועל תתלונן אם פתאום היא מתחילה לאונן לך על האף או משהו. תשתוק ותהייה לשון טובה.
אם היא אוהבת לא לזוז, אז הרלוונטיות של פייס-סיטינג תלוי בכושר שלה ובשרירי ירכיים שלה.
Googiecurious
Googiecurious • 29 במאי 2025
זה כל כך אינדיבידואלי… כמו כל דבר בסקס, לחקור. לזוז, לשנות זוויות קטנות, לתקשר עם הפרטנר ולשחרר ציפיות… לי אישית פייסיטינג מביא לאורגזמות עוצמתיות 🙈
אני גם מתמקמת ליד החלון ככה שיכולה להחזיק את אדן החלון… ככה לא מועכת אותו ונותנת לו ספייס לנשום כשירצה, מוריד מהעומס על שרירי הירך (אני מהזזות) וגם תומך שבא לי להישאר באיזו פוזיציה כי היא נעימה לי.
זוג פלוס​(שולטת)
זוג פלוס​(שולטת) • 29 במאי 2025
מה שאתה שואל בעצם זה: איך את אוהבת את זה?
100 נשים יענו לך 100 תשובות שונות.
אין איזו טכניקה או פרקטיקה, גם לא מקבלים תעודת סיום קורס.
ולגמור?
זו בכלל שאלה אחרת
unknownme
unknownme • 29 במאי 2025
זוג פלוס כתב/ה:
מה שאתה שואל בעצם זה: איך את אוהבת את זה?
100 נשים יענו לך 100 תשובות שונות.
אין איזו טכניקה או פרקטיקה, גם לא מקבלים תעודת סיום קורס.
ולגמור?
זו בכלל שאלה אחרת

תעודת סיום קורס זה גדול
michaelll
michaelll • 29 במאי 2025
לכל המגיבות תודה. מאוד פרקטי.
ממש נראה כמו משוואה עם הרבה נעלמיםicon_smile.gif