|
|
לפני 8 חודשים •
4 ביוני 2025
לפני 8 חודשים •
4 ביוני 2025
TinyBoy • 4 ביוני 2025
בדיוק כמו שרשמת, יש דברים שהם ניתנים לשינוי ויש דברים שלא, למשל אם תאמרי למישהו שהוא נדחה בגלל גיל או גובה שאין ביכולתו לשנות יהיה לו יותר קל לקבל את הדחייה, אבל כשהנדחה לא יודע מדוע דחו אותו תמיד מכוננת בו המחשבה אם זה בגלל משהו שהוא כן הפיך ושכן ביכולתו לשנות את דעתכם לגביו וזה יוצר אצלו תחושת פספוס שאולי הוא כן היה יכול להתקבל והתפספס לו בגלל משהו שאולי התפרש לא נכון או בר תיקון/שינוי
|
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
4 ביוני 2025
לפני 8 חודשים •
4 ביוני 2025
Adonai Elah Elahin(סדיסטית) • 4 ביוני 2025
זפזפתי בתגובות וראיתי שענו לך דברים נכונים ונזכרתי במקרה שהפתיע אותי:
אני לרוב לא מגיבה מלכתחילה להודעות שלא מעניינות אותי ושקוף שכל מטרתן היא לנסות למשוך יחס בצורה של קיצורי דרך, אני ממש לא חייבת כלום לאף אחד וזה לא שווה את הטרחה שלי. עם זאת, לעיתים נדירות ביותר כשמשעמם לי אני מגיבה גם להודעות אחרות פה ושם כדי להשתעשע בהם ובכך לשעשע את עצמי גרידא. באחת מאותן הפעמים, הגבתי באופן חד פעמי למישהו ששאל אותי: "למה אנחנו לא יכולים להכיר?" את ההודעה הבאה: "כי ההודעות ששלחת לא עוררו בי עניין. אני בוחרת בפינצטה למי להגיב ואם בכלל, מדובר בבודדים שראו שהם השקיעו ועשו עבודה מעמיקה וגם אז כדאי שיהיה להם משהו לא שבלוני להגיד, אני משתעממת בקלות מאנשים". הייתי בטוחה שהוא יצקצק בלשונו אבל הוא הגיב לי חזרה: "אני חסר מילים. תודה על התשובה המנומקת שאין באפשרותי לסתור." זו תגובה שהפתיעה אותי לטובה ביחס לשאר ההודעות שאני רגילה לקבל כאן. אז דעו לכם, למרות המוני השרצים וחסרי החוליות כאן, יש גם כאלה שיודעים לכבד. |
|
|
| אביב נעורים |
לפני 8 חודשים •
4 ביוני 2025
לפני 8 חודשים •
4 ביוני 2025
אביב נעורים • 4 ביוני 2025
► Adonai Elah Elahin כתב/ה: זפזפתי בתגובות וראיתי שענו לך דברים נכונים ונזכרתי במקרה שהפתיע אותי:
אני לרוב לא מגיבה מלכתחילה להודעות שלא מעניינות אותי ושקוף שכל מטרתן היא לנסות למשוך יחס בצורה של קיצורי דרך, אני ממש לא חייבת כלום לאף אחד וזה לא שווה את הטרחה שלי. עם זאת, לעיתים נדירות ביותר כשמשעמם לי אני מגיבה גם להודעות אחרות פה ושם כדי להשתעשע בהם ובכך לשעשע את עצמי גרידא. באחת מאותן הפעמים, הגבתי באופן חד פעמי למישהו ששאל אותי: "למה אנחנו לא יכולים להכיר?" את ההודעה הבאה: "כי ההודעות ששלחת לא עוררו בי עניין. אני בוחרת בפינצטה למי להגיב ואם בכלל, מדובר בבודדים שראו שהם השקיעו ועשו עבודה מעמיקה וגם אז כדאי שיהיה להם משהו לא שבלוני להגיד, אני משתעממת בקלות מאנשים". הייתי בטוחה שהוא יצקצק בלשונו אבל הוא הגיב לי חזרה: "אני חסר מילים. תודה על התשובה המנומקת שאין באפשרותי לסתור." זו תגובה שהפתיעה אותי לטובה ביחס לשאר ההודעות שאני רגילה לקבל כאן. אז דעו לכם, למרות המוני השרצים וחסרי החוליות כאן, יש גם כאלה שיודעים לכבד. נראה לי שאני יודע מי כתב את זה🤣 |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
4 ביוני 2025
לפני 8 חודשים •
4 ביוני 2025
Adonai Elah Elahin(סדיסטית) • 4 ביוני 2025
► אביב נעורים כתב/ה: ► Adonai Elah Elahin כתב/ה: זפזפתי בתגובות וראיתי שענו לך דברים נכונים ונזכרתי במקרה שהפתיע אותי:
אני לרוב לא מגיבה מלכתחילה להודעות שלא מעניינות אותי ושקוף שכל מטרתן היא לנסות למשוך יחס בצורה של קיצורי דרך, אני ממש לא חייבת כלום לאף אחד וזה לא שווה את הטרחה שלי. עם זאת, לעיתים נדירות ביותר כשמשעמם לי אני מגיבה גם להודעות אחרות פה ושם כדי להשתעשע בהם ובכך לשעשע את עצמי גרידא. באחת מאותן הפעמים, הגבתי באופן חד פעמי למישהו ששאל אותי: "למה אנחנו לא יכולים להכיר?" את ההודעה הבאה: "כי ההודעות ששלחת לא עוררו בי עניין. אני בוחרת בפינצטה למי להגיב ואם בכלל, מדובר בבודדים שראו שהם השקיעו ועשו עבודה מעמיקה וגם אז כדאי שיהיה להם משהו לא שבלוני להגיד, אני משתעממת בקלות מאנשים". הייתי בטוחה שהוא יצקצק בלשונו אבל הוא הגיב לי חזרה: "אני חסר מילים. תודה על התשובה המנומקת שאין באפשרותי לסתור." זו תגובה שהפתיעה אותי לטובה ביחס לשאר ההודעות שאני רגילה לקבל כאן. אז דעו לכם, למרות המוני השרצים וחסרי החוליות כאן, יש גם כאלה שיודעים לכבד. נראה לי שאני יודע מי כתב את זה🤣 עכשיו הפכת את זה לשיימינג! אפילו השמטתי את החלק שאני מציינת בו שאני ממילא בגבולות שלך כי אני מה שנקרא 'ביטוח לאומי' כדי לא לחטוא בשיימינג ועכשיו הרסת. פויה. |
|
|
| אביב נעורים |
לפני 8 חודשים •
4 ביוני 2025
לפני 8 חודשים •
4 ביוני 2025
אביב נעורים • 4 ביוני 2025
► Adonai Elah Elahin כתב/ה: ► אביב נעורים כתב/ה: ► Adonai Elah Elahin כתב/ה: זפזפתי בתגובות וראיתי שענו לך דברים נכונים ונזכרתי במקרה שהפתיע אותי:
אני לרוב לא מגיבה מלכתחילה להודעות שלא מעניינות אותי ושקוף שכל מטרתן היא לנסות למשוך יחס בצורה של קיצורי דרך, אני ממש לא חייבת כלום לאף אחד וזה לא שווה את הטרחה שלי. עם זאת, לעיתים נדירות ביותר כשמשעמם לי אני מגיבה גם להודעות אחרות פה ושם כדי להשתעשע בהם ובכך לשעשע את עצמי גרידא. באחת מאותן הפעמים, הגבתי באופן חד פעמי למישהו ששאל אותי: "למה אנחנו לא יכולים להכיר?" את ההודעה הבאה: "כי ההודעות ששלחת לא עוררו בי עניין. אני בוחרת בפינצטה למי להגיב ואם בכלל, מדובר בבודדים שראו שהם השקיעו ועשו עבודה מעמיקה וגם אז כדאי שיהיה להם משהו לא שבלוני להגיד, אני משתעממת בקלות מאנשים". הייתי בטוחה שהוא יצקצק בלשונו אבל הוא הגיב לי חזרה: "אני חסר מילים. תודה על התשובה המנומקת שאין באפשרותי לסתור." זו תגובה שהפתיעה אותי לטובה ביחס לשאר ההודעות שאני רגילה לקבל כאן. אז דעו לכם, למרות המוני השרצים וחסרי החוליות כאן, יש גם כאלה שיודעים לכבד. נראה לי שאני יודע מי כתב את זה🤣 עכשיו הפכת את זה לשיימינג! אפילו השמטתי את החלק שאני מציינת בו שאני ממילא בגבולות שלך כי אני מה שנקרא 'ביטוח לאומי' כדי לא לחטוא בשיימינג ועכשיו הרסת. פויה. יותר קרוב לתעודת הוקרה. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
7 ביוני 2025
לפני 8 חודשים •
7 ביוני 2025
גוריתה(נשלטת) • 7 ביוני 2025
כשאדם מקבל דחייה באופן אוטומטי אנחנו נרצה לדעת כדי להבין איך לשפר את הפגם שגרם לאותו אדם לדחות אותנו💗
|
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
7 ביוני 2025
לפני 8 חודשים •
7 ביוני 2025
מלישס(שולטת) • 7 ביוני 2025
לפני הרבה שנים כשהייתי קצת יותר תמימה הייתי שואלת.
לרוב התשובות היו דברים שלא ניתן לשנות. עם הזמן הבנתי,שאני לא אמורה לשנות משהו למישהו שפסל אותי מראש.הפסקתי לשאול. למדתי לקבל "לא" ולמדתי לקבל סירוב. זה חלק מהחיים. מה זה ללמוד במה להשתפר כמו שכתבו כאן? אני צרכה לשנות את המראה שלי בשביל מישהו שדחה אותי על סמך משהו חיצוני? ואם זו האישיות שלי? אם הוא פסל אותי כי אמרתי משהו לא במקום,כן זה בהחלט ניתן לשינוי ואפשר להתנצל. אבל לרוב..ובאמת מניסיון .. פוסלים על משהו שמראש כבר לא התאים. ותאמינו לי...חבל להתחיל קשר כשאתה כבר מרצה מישהו,ומתנהג כמו אדם אחר כדי שיהיה מרוצה. תמצאו מישהו שיקבל אותכם כמו שאתם. פשוט ככה. לטוב ולרע. |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
16 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
16 ביוני 2025
לורד זאב(שולט) • 16 ביוני 2025
► גוריתה כתב/ה: כשאדם מקבל דחייה באופן אוטומטי אנחנו נרצה לדעת כדי להבין איך לשפר את הפגם שגרם לאותו אדם לדחות אותנו💗
זה ממש נכון, אני רואה את זה אצלי בנוסף יש לי חבר שהרבה פעמים לא עונה לי וזה גרם לי לשנוא סינון ולכן לרוב אני מעדיף להתכתב במקומות כמו ווצאפ, אינסטגרם, פייסבוק או טלגרם שיש מיד סימן שההודעה נקראה, גם אם הצד השני לא מגיב |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
16 ביוני 2025
Re: למה לאנשים כ''כ חשוב לדעת למה סורבו?
לפני 7 חודשים •
16 ביוני 2025
לורד זאב(שולט) • 16 ביוני 2025
► זוג פלוס כתב/ה: מישהו פונה בנימוס וכראוי...לגיטימי.
נדחה בנימוס וכראוי...גם לגיטימי. עד פה, הכל טוב ויפה. רק שבהרבה פעמים זה לא נעצר פה. אנשים ממשיכים ומבקשים לדעת את הסיבה לדחייה. מעבר לאי נעימות שזה עשוי ליצור לפעמים, זה גם מעיק. אם מישהו סירב לכם, זה כי לדעתו אתם לא מתאימים לו וזה די והותר לדעתי בלי צורך בעוד פרשנות והסברים נוספים. במה זה יתרום ומה תוסיף לאנשים הידיעה מהי הסיבה? אם תדע שנדחית כי אתה נשוי, אז מה? תתגרש עכשיו? אם נדחית כי אתה מבוגר מדי, יש לך מכונת זמן? ואם נדחית מסיבה כי המראה החיצוני שלך לא מלבב מספיק עדיף כנראה שלא לדעת ולהמנע מהפגיעה. כששאלתי מישהו למה זה חשוב לו הוא ענה: ''כדי שאדע מה לתקן בפעם הבאה''. ואני אומרת...שבפרופיל או בשיחה כבר הצגת את עצמך. ל''תקן'' משמעו להציג עצמך באופן אחר, או במילה אחרת, לשקר אודות מי שאתה. לא רק דהתשובה לא עזרה לך, היא הצדיקה את הדחייה. אני באופן אישי לא מנדבת הסברים מהסיבות לעיל . אבל מה אתכם? אתם מהמסבירים? ממבקשי ההסברים? אם כן, למה זה כזה משנה או עקרוני לכם? האמת כשאני נדחה בנימוס לרוב אני מכבד ומקבל, למרות שיש רצון חזק להבין למה |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
16 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
16 ביוני 2025
Kitty frank • 16 ביוני 2025
מעניין אם יש קשר בין אנשים ששואלים למה הם סורבו, לאלו שמשאירים וי ירוק בווצאפ.
אני בחיים לא אשאל למה סורבתי, ומאוד מאמינה בנרמול סינונים, בעיקר בין חברים אבל לא רק. ונשמע שאתה בעד שניהם. |
|
|