בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

אי שליחת תמונה בחזרה

כחש​(נשלטת)
לפני 8 חודשים • 4 ביוני 2025
כחש​(נשלטת) • 4 ביוני 2025
הציפייה להדדיות בשליחת תמונות היא לא רק לגיטימית, היא בסיסית ומתבקשת. בואו, אנחנו בעידן ויזואלי. לבקש תמונה, לקבל אותה, ולצפות לתגובה כלשהי, גם אם היא שלילית, זה עניין בסיסי.

ברור שאם אחרי התמונה מגיעה הפתעה פחות נעימה, הסיכוי שאשלח תמונה בחזרה הוא אפסי. פה ההדדיות צריכה להיות פחות ב״תמונה תמורת תמונה״ ויותר בתקשורת כנה במקום היעלמות.

וזה מוביל אותי לחלק הפחות נעים: מי שנעלמת אחרי קבלת תמונה פשוט... חסרה נימוס בסיסי. כולנו אנשים בוגרים וגם אם הבחור לא הטעם שלך, למצוא שתי מילים מנומסות ולסיים את השיחה זה המינימום המתבקש. להיעלם זה בעיניי פשוט.. לא מכבד וילדותי.

לצד כל זה, יש פה גם עניין של אחריות אישית. אם העניין הזה של ״שולח תמונה ונעלמים לי״ חוזר על עצמו שוב ושוב, אז אולי הגיע הזמן לבדוק מה אני משדר ובעיקר מה אני מתקשר. כי לא משנה כמה ביטחון עצמי יש לי, לשלוח תמונה ולראות את הצד השני נעלם זה אף פעם לא נחמד. אז אם זה חוזר על עצמו, זו האחריות שלי לתקשר מראש: ״היי, אני לגמרי בעניין של לשלוח תמונה (במיוחד עם טלגרם, שזה שתי שניות עבודה ועם יכולת לשלוט במחיקת התמונה), אבל חשוב לי שנהיה פה בתקשורת הדדית, או שמתקדמים, או שמסיימים את השיחה כמו בני אדם.״

דברו, בקשו, הגדירו ציפיות, ותהיו בני אדם. פשוט.
bondman​(נשלט)​{FLR}
לפני 8 חודשים • 4 ביוני 2025
bondman​(נשלט)​{FLR} • 4 ביוני 2025
קרה לי פעם אחת בעבר.
כשאתה טירון בכלוב אתה נופל לפעמים על חלאות.
לומדים ומתקדמים הלאה.
פשוט שכר לימוד.
LittolRainbow​(נשלטת)
לפני 8 חודשים • 5 ביוני 2025
LittolRainbow​(נשלטת) • 5 ביוני 2025
אם אתה לא מסוגל לקבל דחייה על פי מראה חיצוני אל תשלח תמונות. אני מבקשת לראות תמונה יחסית מוקדם בשביל לראות אם יש לאן להתקדם בכלל, במקום לדבר ולהכיר רק בשביל בסוף לראות איך הוא נראה ולגלות שהוא בכלל לא הטעם שלי.

אני לא שולחת בחזרה כשהבנאדם לא הטעם שלי כי אני לא רואה סיבה, מה הוא יעשה עם התמונה?

היו כאלה שביקשו תמונה בחזרה אחרי שאמרתי להם שלא יתאים ושלחתי בשביל שיהיו מרוצים ולא יבכו אחר כך.
חתולה פרועה
לפני 8 חודשים • 6 ביוני 2025
חתולה פרועה • 6 ביוני 2025
קרה לי גם... מתמודדים מתקדמים הלאה.
קרה לי גם ששלחתי תמונה מלאה שלי והבחור שלח לי באותו זמן ששלחתי תמונת גוף שלו בלבד ללא פנים..חתכתי ממנו ישר .לא מכבד בעליל
קרה לי גם עם מישהו שהחלפנו תמונות המשכנו להתכתב והוא לא היה מוכן לחשוף את שמו.... הלאה נקסטטטט
אנשים הזויים חסרי נימוס יש בכל מקום
לומדים לשחות כאן במים העמוקים
slave for ever​(נשלט)
לפני 8 חודשים • 6 ביוני 2025

Re: אי שליחת תמונה בחזרה

slave for ever​(נשלט) • 6 ביוני 2025
חבר קרוב כתב/ה:
אז ככה – לא פעם יוצא לי לדבר עם מישהי, השיחה זורמת, קצת פלרטוט, קצת אווירה, ואז מגיע הרגע הזה שהיא מבקשת: "תשלח תמונה".
לפעמים גם רומזת שרוצה משהו קצת יותר אישי.

אני, בזרימה, שולח. לא משחק משחקים.
ואז פתאום – "אה, לא מתאים לי", או שהיא פשוט נעלמת. בלי מילה. כאילו שום דבר לא קרה.

מרגיש כאילו ברגע ששלחתי – איבדתי את כל הקלפים. אני חשוף, היא כלום.
וזה קורה יותר מדי. נהיה כבר דפוס. כאילו יש מי שנהנות רק מלראות מי נופל במלכודת.

ואגב – רק כדי לשים דברים בפרופורציה: אני לא איזה דוגמן אינסטגרם, אבל אני גם לא מכוער. יש לי שיער מלא, מראה טוב, פשוט בלי קוביות בבטן. לא ביג דיל.
אני משתף לא כדי להתלונן אלא באמת לשמוע – אתם שולחים ישר? מחכים? מתעלמים?
ויש פה מישהי שיכולה להסביר מה הולך? למה לבקש אם מראש אין רצון או כוונה להחזיר?

מרגיש שאני לא היחיד שנופל בזה.

זאת בדיוק הסיבה שהפסקתי לשלוח ראשון תמונה
מלישס​(שולטת)
לפני 8 חודשים • 7 ביוני 2025
מלישס​(שולטת) • 7 ביוני 2025
בלי תמונה אי אפשר להתקדם.אם שלחת והיא אמרה שאתה לא לטעמך,
מה הטעם בלקבל תמונה שלה בחזרה?
זה פשוט יצר הסקרנות שלך וזהו למעשה.
אין לזה שום תועלת.
וכן מותר לבן אדם להגיד לך שלא מתאים לו אחרי תמונה.
תאמין לי היא עשתה לך טובה.עדיף שתהיה תמיד התאמה בין שני הצדדים.אם אין התאמה,זה פשוט לא יעבוד וחבל