|
|
לפני 8 חודשים •
8 ביוני 2025
לפני 8 חודשים •
8 ביוני 2025
הברון בכפכפים{זהרורים} • 8 ביוני 2025
אני רק רוצה סדר הגיוני לרשימת המלייקקים לפוסט.
או לפי סדר או לפי א-ב צנוע |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
8 ביוני 2025
לפני 8 חודשים •
8 ביוני 2025
Boy Toy • 8 ביוני 2025
ברגע שאדם נחסם הוא לא יוכל לראות שום דבר שקשור אליך, גם בחיפוש ידני, כולל (ובעיקר) פרסומים בבלוג.
חלום שלי שיום אחד זה יקרה סופסוף |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
8 ביוני 2025
לפני 8 חודשים •
8 ביוני 2025
TinyBoy • 8 ביוני 2025
שיהיה אפשר לתייג אנשים במקום לחפש אותם כל הזמן, הם ידעו שחיפשת אותם כשהם יתחברו
|
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
8 ביוני 2025
לפני 8 חודשים •
8 ביוני 2025
TinyBoy • 8 ביוני 2025
הייתי מציין ליד כותרת כל פוסט את כמות הלייקים והתגובות שקיבל, יקל על הקוראים לדעת איזה פוסט נקרא הכי הרבה ואיזה הכי אהוב
|
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
8 ביוני 2025
לפני 8 חודשים •
8 ביוני 2025
shirazbar(שולטת) • 8 ביוני 2025
* סגולות, למי שאין מנוי למצוא את השיח דורש חיפוש ארוך ומתיש. איך אזכור שכבר אמרתי לך לא בסגולה, כשאתה פונה באדומה כאילו מעולם לא התכתבנו.
* חושבת שהוגן לאפשר התראות גם למי שאין מנוי, זה בסיסי לדעתי. * לחייב תקופת צינון ארוכה בין פרופיל ישן וחדש כדי למנוע חזרה מהירה של אנשים שמשתמשים לרעה בפלטפורמה. עושים שיט וחוזרים בפרופיל חדש כמו פטריות אחרי הגשם. * לא לאפשר כפל בלוגים * הנחות מנוי לותיקים פעילים |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
8 ביוני 2025
לפני 8 חודשים •
8 ביוני 2025
masoul • 8 ביוני 2025
► shirazbar כתב/ה: * לא לאפשר כפל בלוגים למה לא לאפשר כפל בלוגים? ושימי לב, אני לא מדבר על כפל פרופילים. אלא על כפל בלוגים. שלאדם אחד יוכלו להיות כמה בלוגים, ששייכים בצורה גלויה וברורה לניק שלו. למה לא? |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
8 ביוני 2025
לפני 8 חודשים •
8 ביוני 2025
הברון בכפכפים{זהרורים} • 8 ביוני 2025
► הברון בכפכפים כתב/ה: אני רק רוצה סדר הגיוני לרשימת המלייקקים לפוסט.
או לפי סדר או לפי א-ב צנוע באטרף הי"ד היה פיצ'ר של "עקבות" שבוא המנוי ראה מי ביקר לו בפרופיל. זה פיצ'ר מאוד נחמד או מאוד מטריל. תלוי איך בוחרים להסתכל עליו |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
8 ביוני 2025
לפני 8 חודשים •
8 ביוני 2025
masoul • 8 ביוני 2025
► הברון בכפכפים כתב/ה: ► הברון בכפכפים כתב/ה: אני רק רוצה סדר הגיוני לרשימת המלייקקים לפוסט.
או לפי סדר או לפי א-ב צנוע פיצ'ר של "עקבות" שבוא המנוי ראה מי ביקר לו בפרופיל. כן. בהחלט. הצעתי את זה כבר מזמן, כמו שרואים, לא התקבל. הייתי מוסיף לזה גם אפשרות לעשות לייק לפרופיל. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
8 ביוני 2025
לפני 8 חודשים •
8 ביוני 2025
Seayam • 8 ביוני 2025
► masoul כתב/ה: ► ComingBackForU כתב/ה: צריך לגרוס ולבנות מחדש ככה זה כששולחים חצי הודעה. שכחת את החצי שבו אתה מציע את עזרתך ותרומתך לבניית האתר מחדש. כל הכבוד על הנתינה והתרומה. וכמובן כל הכבוד על תרומתך לשרשור, החשיבה היצירתית ובכלל ההשקעה בתגובה שלך. אין ספק שעזרת בשיפור האתר. תודה! מעולה! תודה על ההודעה הזו. זה הרבה יותר נחמד מאיך שאני הייתי כותבת. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
8 ביוני 2025
לפני 8 חודשים •
8 ביוני 2025
shirazbar(שולטת) • 8 ביוני 2025
► masoul כתב/ה: ► shirazbar כתב/ה: * לא לאפשר כפל בלוגים למה לא לאפשר כפל בלוגים? ושימי לב, אני לא מדבר על כפל פרופילים. אלא על כפל בלוגים. שלאדם אחד יוכלו להיות כמה בלוגים, ששייכים בצורה גלויה וברורה לניק שלו. למה לא? אז לכך התכוונתי. כפל פרופילים. |
|
|