|
|
לפני 9 חודשים •
8 ביוני 2025
לפני 9 חודשים •
8 ביוני 2025
Seayam • 8 ביוני 2025
► shirazbar כתב/ה: * סגולות, למי שאין מנוי למצוא את השיח דורש חיפוש ארוך ומתיש. איך אזכור שכבר אמרתי לך לא בסגולה, כשאתה פונה באדומה כאילו מעולם לא התכתבנו.
* חושבת שהוגן לאפשר התראות גם למי שאין מנוי, זה בסיסי לדעתי. * לחייב תקופת צינון ארוכה בין פרופיל ישן וחדש כדי למנוע חזרה מהירה של אנשים שמשתמשים לרעה בפלטפורמה. עושים שיט וחוזרים בפרופיל חדש כמו פטריות אחרי הגשם. * לא לאפשר כפל בלוגים * הנחות מנוי לותיקים פעילים התגובה שלך הזכירה לי שלא רק באתר כדאי לעשות שיפוץ, אלא גם במין האנושי. פונה באדומות כאילו לא דיברתם כבר בסגולות? זה גם פתטי וגם לא מכבד. |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
8 ביוני 2025
לפני 9 חודשים •
8 ביוני 2025
Seayam • 8 ביוני 2025
► shirazbar כתב/ה: * סגולות, למי שאין מנוי למצוא את השיח דורש חיפוש ארוך ומתיש. איך אזכור שכבר אמרתי לך לא בסגולה, כשאתה פונה באדומה כאילו מעולם לא התכתבנו.
* חושבת שהוגן לאפשר התראות גם למי שאין מנוי, זה בסיסי לדעתי. * לחייב תקופת צינון ארוכה בין פרופיל ישן וחדש כדי למנוע חזרה מהירה של אנשים שמשתמשים לרעה בפלטפורמה. עושים שיט וחוזרים בפרופיל חדש כמו פטריות אחרי הגשם. * לא לאפשר כפל בלוגים * הנחות מנוי לותיקים פעילים עוד משהו: - לא הבנתי מה זה כפל בלוגים - למיטב הבנתי באף רשת חברתית או אתר אין אפשרות למנוע מאנשים לפתוח פרופיל חדש בשם אחר, פשוט פותחים מייל חדש וזהו. באסה קצת, אבל לא רואה איך לעקוף את זה. |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
8 ביוני 2025
לפני 9 חודשים •
8 ביוני 2025
shirazbar(שולטת) • 8 ביוני 2025
► Seayam כתב/ה: ► shirazbar כתב/ה: * סגולות, למי שאין מנוי למצוא את השיח דורש חיפוש ארוך ומתיש. איך אזכור שכבר אמרתי לך לא בסגולה, כשאתה פונה באדומה כאילו מעולם לא התכתבנו.
* חושבת שהוגן לאפשר התראות גם למי שאין מנוי, זה בסיסי לדעתי. * לחייב תקופת צינון ארוכה בין פרופיל ישן וחדש כדי למנוע חזרה מהירה של אנשים שמשתמשים לרעה בפלטפורמה. עושים שיט וחוזרים בפרופיל חדש כמו פטריות אחרי הגשם. * לא לאפשר כפל בלוגים * הנחות מנוי לותיקים פעילים התגובה שלך הזכירה לי שלא רק באתר כדאי לעשות שיפוץ, אלא גם במין האנושי. פונה באדומות כאילו לא דיברתם כבר בסגולות? זה גם פתטי וגם לא מכבד. לא מכבד, זאת מילה עדינה כאילו אנשים הגיעו לכאן ושכחו מה זה נימוס בסיסי ומרשים לעצמם הכל בגלל שזה אתר בדסמי. לגבי בלוגים, התכוונתי לכפל פרופילים. אפשר שהרישום יהיה על מספר נייד כמו וואטס וטלגרם |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
8 ביוני 2025
לפני 9 חודשים •
8 ביוני 2025
Master Bruce{©} • 8 ביוני 2025
יש כאן רעיונות נהדרים ואני יכול להוסיף עוד לא מעט, אבל כל הרעיונות כאן סובלים מבעיה אחת רצינית: אין לכלובי שום סיבה ממשית לישם אותם. מדוע שהוא ישקיע זמן וכסף לא אלמנטרים בשביל לקבל בדיוק את אותה כמות כסף.
אני לא מתכוון חלילה להשמע ביקורתי כלפי כלובי, אלא שאני מציין שאם הרעיון שאתם מציעים לא משפר את ההכנסות של האתר, הרעיון לא משלם על עצמו, ולפיכך רק פראייר ישקיע יותר מדי ברעיונות האלו. |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
8 ביוני 2025
לפני 9 חודשים •
8 ביוני 2025
StreetCat(שולטת) • 8 ביוני 2025
► Master Bruce כתב/ה: יש כאן רעיונות נהדרים ואני יכול להוסיף עוד לא מעט, אבל כל הרעיונות כאן סובלים מבעיה אחת רצינית: אין לכלובי שום סיבה ממשית לישם אותם. מדוע שהוא ישקיע זמן וכסף לא אלמנטרים בשביל לקבל בדיוק את אותה כמות כסף.
אני לא מתכוון חלילה להשמע ביקורתי כלפי כלובי, אלא שאני מציין שאם הרעיון שאתם מציעים לא משפר את ההכנסות של האתר, הרעיון לא משלם על עצמו, ולפיכך רק פראייר ישקיע יותר מדי ברעיונות האלו. התחרות היחידה כרגע שיש לכלובי זה פטלייף, אז לכאורה אין שום פיצ'ר שהוא צריך לעשות, כולנו נמשיך להיות פה כך או כך כי הממשק בפט לייף פחות נוח וברור לישראלים ובכלל יש שם הרבה פחות ישראלים ביחס לכאן. בפועל אין שום תחרות, ולכן אין שום אינטרס לפתח את האתר מעבר לשימור המצב הנוכחי. (פייסבוק ואינסטגרם לא נחשב כי זה שונה מאוד מבחינת שימוש, קהל יעד וכו'. ואי אפשר באמת להתחרות בהן) למרות זאת, מלבד הגדלת ההכנסות יכולות להיות סיבות נוספות לשינויים שעושים. השאלה היא עלות תועלת, לאו דווקא עלות הכנסות. יש לברר מה התועלת בהצעות שעלו פה ואיך זה מקדם את האתר והאם יש בכך צורך, וזו חשיבה שכלובי צריך לעשות לא אנחנו עבורו. |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
8 ביוני 2025
לפני 9 חודשים •
8 ביוני 2025
Sirene(נשלטת) • 8 ביוני 2025
אופציה להוסיף כפתור קרא עוד.
|
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
8 ביוני 2025
לפני 9 חודשים •
8 ביוני 2025
masoul • 8 ביוני 2025
אני מסכים בגדול עם מה שסטריט קאט אומרת,
אני במיוחד מסכים עם האמירה שלה שזו שאלה של עלות תועלת, ולא רק עלות הכנסות. ויש כל כך הרבה תועלות משניות ועקיפות מעבר לאם זה יכניס עוד כמה שקלים לכיס. ועוד להוסיף, חלק מההצעות כאן, עד כמה שאני מבין, לא מאד מורכבות לא מאד מסובכות ולא מצריכות הרבה משאבים ואנרגיה לייסם אותן. ( אנחנו הנשלטים נהנים גם כשרק חצי מתאוותנו בידנו, השולטות? שכלובי יתמודד ) |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
9 ביוני 2025
לפני 9 חודשים •
9 ביוני 2025
hrgiger • 9 ביוני 2025
שיחזיר לייק רגיל. אני מסרבת ללבב דברים שאני לא בהכרח אוהבת.
|
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
9 ביוני 2025
לפני 9 חודשים •
9 ביוני 2025
Kitty frank • 9 ביוני 2025
סטוף כדור הארץ! למה לשנות?? יש פה פיסת היטוריה. לא צריך שיהיה נוח.
רוצה להרגיש כשאני נכנסת לפה כאילו עדיין 2005, ולגיטימי לתפור גומי של בוקסר מעל הג'ינס. חלאס כל הקדמה הזו. מישהו נהנה מהשינויים של העולם בעשרים שנה האחרונות? מרגישים שהשתפר? (טוב, בסדר. אולי חוץ מסדר המלייקקים. שנים זה מחרפן אותי) |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
9 ביוני 2025
לפני 9 חודשים •
9 ביוני 2025
bondman(נשלט){FLR} • 9 ביוני 2025
אני רוצה לנצל את השרשור הזה
להודות לכלובי על אתר יחודי ברמה בינלאומית. אין לזה אח ורע בעולם. אתר שיוצר קהילה. אתר מושקע ומעולה שמלווה ומעצב אותי שנים ארוכות. הייתי מגדיר אותו כסוג של נס. כלובי הוא אדם שעשה שינוי בעולם הדפוק שלנו. הוזכר כאן פט לייף? בדיחה על יד הכלוב. כלובי, מילה אחת פשוט. ת ו ד ה. |
|
|