![]() |
![]()
לפני 3 שבועות •
15 ביוני 2025
לפני 3 שבועות •
15 ביוני 2025
השוקע • 15 ביוני 2025
Match masters מסביב לשעון
אני גיימר בדימוס אז אין לי זמן לדברים שהם לא קז'ואל |
|
![]() |
![]()
לפני 3 שבועות •
15 ביוני 2025
לפני 3 שבועות •
15 ביוני 2025
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 15 ביוני 2025
לי כרגע בא פשוט ערב של מורטל קומבט עם חברים.ות
|
|
![]() |
![]()
לפני 3 שבועות •
15 ביוני 2025
לפני 3 שבועות •
15 ביוני 2025
גבעות(נשלט) • 15 ביוני 2025
אונליין אני משחק ב- Path of Exile, ובאופליין Stardew Valley (עם ימבה מודים).
שני משחקים שאהובים עלי במיוחד כי יש לי נטיה לדפוס משחק מינ/מקסינג אם נשתמש בז'רגון של גיימרים. בנוסף אין בהם כמעט אלמנטים של משחק נגד אנשים אחרים או תחרותיות. אפשר לשחק את שניהם לבד, ואפשר בשותפות ובתמיכה יחד עם החברים. האסקפיזם במקרה שלי הוא דווקא לשחק לבד. אני פותר דברים בעצמי, משיג יעדים שהצבתי, ונותן חופש ליצירתיות. |
|
![]() |
![]()
לפני 3 שבועות •
15 ביוני 2025
לפני 3 שבועות •
15 ביוני 2025
Master Bruce • 15 ביוני 2025
גבעות כתב/ה: אונליין אני משחק ב- Path of Exile, ובאופליין Stardew Valley (עם ימבה מודים).
שני משחקים שאהובים עלי במיוחד כי יש לי נטיה לדפוס משחק מינ/מקסינג אם נשתמש בז'רגון של גיימרים. בנוסף אין בהם כמעט אלמנטים של משחק נגד אנשים אחרים או תחרותיות. אפשר לשחק את שניהם לבד, ואפשר בשותפות ובתמיכה יחד עם החברים. האסקפיזם במקרה שלי הוא דווקא לשחק לבד. אני פותר דברים בעצמי, משיג יעדים שהצבתי, ונותן חופש ליצירתיות. Poe משחק מדהים עם קהילה רעילה בטירוף. יש ל SV סצנת מודים מעניינת? חיבבתי מאד את המשחק למרות הרפיטטיביות המוגזמת שלו, ומעולם לא בדקתי את נושא המודים שלו. אני הרבה יותר חזק בפקטוריו. |
|
![]() |
![]()
לפני 3 שבועות •
15 ביוני 2025
לפני 3 שבועות •
15 ביוני 2025
צריך להתרכז בדבש ולא לגעת בעוקץ. אני מכבה את הצ׳אט ונהנה לשחק בשקט. מכיר בזה שבקהיליה העולמית הרחבה היו דרמות פה ושם, וגם שהמפתחים עשו החלטות שנויות במחלוקת, אבל זה לא פוגע בהנאה בכלל.
PoE זה כמו ווירוס. הצלחתי להדביק את אח שלי להתחיל לשחק, והוא בתורו הדביק עוד 5-6 חברים שלו ![]() סצנת המודים של SV ענקית. כ-25000 מודים פורסמו באתר nexus mods. גם אחרי שאתה מוריד מהמספר הזה מודים ישנים שאינם נתמכים ותרגומים לשפות זרות, אתה נשאר עם אלפיות רבות של אופציות. מה שיכול להפוך את המשחק להיות תפור למידותיך ולמה שאתה אוהב. לא מספיק לך הכפר הקטן? תוסיף כפרים שכנים. תוסיף דמויות. תוסיף מפות, הרחבות לכפר הקיים. תוסיף גידולים חקלאיים, תוסיף מנות בישול, תוסיף מכשור ואוטומציה. תוסיף גם מיסים ושווקים פתוחים ומשימות חדשות. תוסיף מערכת קרב וקסמים אלטרנטיבית. תעשה שהדמויות יצ׳וטטו בינן לבין עצמן ואיתך באמצעות GenAI. תכבה את החלקים הרפטטיביים והאקראיים כגון דיג. דווקא בקטגוריה של מודים 18+ לא מצאתי משהו מעניין, אבל גם שם יש פוטנציאל. ולייק לפקטוריו |
|
![]() |
![]()
לפני 3 שבועות •
15 ביוני 2025
לפני 3 שבועות •
15 ביוני 2025
Master Bruce • 15 ביוני 2025
גבעות כתב/ה: צריך להתרכז בדבש ולא לגעת בעוקץ. אני מכבה את הצ׳אט ונהנה לשחק בשקט. מכיר בזה שבקהיליה העולמית הרחבה היו דרמות פה ושם, וגם שהמפתחים עשו החלטות שנויות במחלוקת, אבל זה לא פוגע בהנאה בכלל.
PoE זה כמו ווירוס. הצלחתי להדביק את אח שלי להתחיל לשחק, והוא בתורו הדביק עוד 5-6 חברים שלו ![]() סצנת המודים של SV ענקית. כ-25000 מודים פורסמו באתר nexus mods. גם אחרי שאתה מוריד מהמספר הזה מודים ישנים שאינם נתמכים ותרגומים לשפות זרות, אתה נשאר עם אלפיות רבות של אופציות. מה שיכול להפוך את המשחק להיות תפור למידותיך ולמה שאתה אוהב. לא מספיק לך הכפר הקטן? תוסיף כפרים שכנים. תוסיף דמויות. תוסיף מפות, הרחבות לכפר הקיים. תוסיף גידולים חקלאיים, תוסיף מנות בישול, תוסיף מכשור ואוטומציה. תוסיף גם מיסים ושווקים פתוחים ומשימות חדשות. תוסיף מערכת קרב וקסמים אלטרנטיבית. תעשה שהדמויות יצ׳וטטו בינן לבין עצמן ואיתך באמצעות GenAI. תכבה את החלקים הרפטטיביים והאקראיים כגון דיג. דווקא בקטגוריה של מודים 18+ לא מצאתי משהו מעניין, אבל גם שם יש פוטנציאל. ולייק לפקטוריו שווקים פתוחים? הסברפרטנמק? אגב, מכיר Troubleshooter: abandoned children? זה משחק שהוא לא-בדיוק-אבל-בערך פרי האהבה האסורה בין אקסקום ל POE. גם במקום טוב ברשימת המשחקים האהובים עלי |
|
Mishay(מתחלף){זוג} |
![]()
לפני 3 שבועות •
15 ביוני 2025
לפני 3 שבועות •
15 ביוני 2025
Mishay(מתחלף){זוג} • 15 ביוני 2025
השוקע כתב/ה: Match masters מסביב לשעון
אני גיימר בדימוס אז אין לי זמן לדברים שהם לא קז'ואל הפעם הגזמת אבל אם ברצינות: Helldivers Minecraft ZZZ Stellaris רוב f95 |
|
![]() |
![]()
לפני 3 שבועות •
15 ביוני 2025
לפני 3 שבועות •
15 ביוני 2025
Master Bruce כתב/ה: שווקים פתוחים? הסברפרטנמק? יש שני מודים גדולים שלקחו את הרעיון של לפתוח חנות משלך בכפר במקום למכור את הכול דרך התיבה בחווה או התפריטים בחנויות של תושבי הכפר. הראשון לקח את המכניקה של איוונט שוק האיכרים בסתיו ושיכפל אותו שיקרה בכל שבת ושבת, עם אפשרות לקנות ולמכור סחורה מהשולחנות שאתה ואנשי הכפר מציבים: https://www.nexusmods.com/stardewvalley/mods/11778 השני מאפשר לך לפתוח חנות קבועה ומעוצבת משלך בחווה או מחוצה לה: https://www.nexusmods.com/stardewvalley/mods/11778 ואגב לאגב- לא הכרתי את המשחק שהזכרת, אבל אם כבר העלית את אקסקום, ממליץ לבדוק את Xenonauts 2 שנמצא בשלבים מתקדמים של early access ומרגיש כמו גרסה מודרנית אך נאמנה למקורות של אקסקום הראשון |
|
![]() |
![]()
לפני 3 שבועות •
16 ביוני 2025
לפני 3 שבועות •
16 ביוני 2025
דיפ(נשלט) • 16 ביוני 2025
מישהו פה מכיר OSRS (Old School RuneScape)?
זה אונליין וממכר ברמות, גריינד חסר תוחלת, הילדות שלי. יש הרבה קווסטים מעניינים וסקילים. לפעמים אני מתחבר רק כדי להרגיש קצת נוסטלגיה, ואז רואה שעברו 15 פאקינג שנים מאז הלוגין האחרון. ואיך אף אחד לא דיבר על מייפל אני מאוכזב, הם עובדים עכשיו על הclassic, עוד נוסטלגיה לווריד. https://www.nexon.com/maplestory/news/general/27035/sign-up-for-global-maple-story-classic-world-playtest |
|
korn g |
![]()
לפני 3 שבועות •
16 ביוני 2025
לפני 3 שבועות •
16 ביוני 2025
korn g • 16 ביוני 2025
Cs2
|
|