אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

Online gaming

Master Bruce​{©}
לפני 7 חודשים • 15 ביוני 2025
Master Bruce​{©} • 15 ביוני 2025
גבעות כתב/ה:
Master Bruce כתב/ה:

שווקים פתוחים? הסברפרטנמק?

יש שני מודים גדולים שלקחו את הרעיון של לפתוח חנות משלך בכפר במקום למכור את הכול דרך התיבה בחווה או התפריטים בחנויות של תושבי הכפר.

הראשון לקח את המכניקה של איוונט שוק האיכרים בסתיו ושיכפל אותו שיקרה בכל שבת ושבת, עם אפשרות לקנות ולמכור סחורה מהשולחנות שאתה ואנשי הכפר מציבים:
https://www.nexusmods.com/stardewvalley/mods/11778

השני מאפשר לך לפתוח חנות קבועה ומעוצבת משלך בחווה או מחוצה לה:
https://www.nexusmods.com/stardewvalley/mods/11778

ואגב לאגב- לא הכרתי את המשחק שהזכרת, אבל אם כבר העלית את אקסקום, ממליץ לבדוק את Xenonauts 2 שנמצא בשלבים מתקדמים של early access ומרגיש כמו גרסה מודרנית אך נאמנה למקורות של אקסקום הראשון

נשמע שאני צריך לחקור את סצנת המודים של סאטרדיו ואלי, אם ככה חחח. מסקרן.
QueenBitchחשבון מאומת
QueenBitchחשבון מאומת

Re: Online gaming

QueenBitchחשבון מאומת • 15 ביוני 2025
JustOliver כתב/ה:
לאחרונה נשאבתי לתוך Call Of Duty BO6 WZ, אני מוצא שזה מספק לי אסקפיזם ממש נדרש, ותמיד מצחיק וכיף יותר לשחק עם אנשים אחרים מאשר לבד.

אז מה אתם משחקים בימים אלו כדי להסיח את הדעת?
מה המשחק המועדף עליכם ולמה?

כרגע אין יכולת להתחייב לשום משחק חוץ מפוקימון אזזז פוקימון!
געגועיי לטנקר בwow ☺️
יום אחד שוב🥰
StarFox​(נשלט)חשבון מאומת
StarFox​(נשלט)חשבון מאומת

StarFox​(נשלט)חשבון מאומת • 15 ביוני 2025
JustOliver כתב/ה:
לאחרונה נשאבתי לתוך Call Of Duty BO6 WZ, אני מוצא שזה מספק לי אסקפיזם ממש נדרש, ותמיד מצחיק וכיף יותר לשחק עם אנשים אחרים מאשר לבד.

Tekken 8
Minecraft
וחזרתי לשחק פוקימון בדי-אס

אם לאנשים פה יש חברים ממליץ לכם לשחק codenames אונליין, יש גרסת בראוזר חינמית
Drizztpool​(שולט)​{קושקה שלי}
לפני 7 חודשים • 16 ביוני 2025
יש שלושה שאני משחק בעיקר: דיאבלו ו -WoW (שבהם שנינו משחקים), ומשחק בשם Once Human (כן, ההוא מהפרסומות המעצבנות ביו-טיוב). גיליתי את Once Human במקרה, והוא די המשחק המושלם מבחינתי - יש בו אלמנטים של RPG (אין ממש בחירה של טאלנטים ובנייה מושלמת של דמות, אבל יש עניין של בחירת הציוד הנכון מבחינת לחימה, ויש סוג של בחירות מהבחינות האחרות), יש לו Combat system שאני די אוהב, והכי חשוב: יש בו אלמנט של הישרדות (צריך לאכול, לשתות ולדאוג לדברים כמו "שפיות" וטמפרטורה) ושל בניית 'טריטוריה' (שהיא בעצם הבית שלך, שאתה יכול ממש לשחק עם העיצוב שלו).
עוף-ליין אני משחק Jagged Alliance 3 לפעמים.
QueenBitchחשבון מאומת
QueenBitchחשבון מאומת
QueenBitchחשבון מאומת • 16 ביוני 2025
Drizztpool כתב/ה:
יש שלושה שאני משחק בעיקר: דיאבלו ו -WoW (שבהם שנינו משחקים), ומשחק בשם Once Human (כן, ההוא מהפרסומות המעצבנות ביו-טיוב). גיליתי את Once Human במקרה, והוא די המשחק המושלם מבחינתי - יש בו אלמנטים של RPG (אין ממש בחירה של טאלנטים ובנייה מושלמת של דמות, אבל יש עניין של בחירת הציוד הנכון מבחינת לחימה, ויש סוג של בחירות מהבחינות האחרות), יש לו Combat system שאני די אוהב, והכי חשוב: יש בו אלמנט של הישרדות (צריך לאכול, לשתות ולדאוג לדברים כמו "שפיות" וטמפרטורה) ושל בניית 'טריטוריה' (שהיא בעצם הבית שלך, שאתה יכול ממש לשחק עם העיצוב שלו).

Once human אונליין?
רז78​{מלאך שחור}

רז78​{מלאך שחור} • 16 ביוני 2025
JustOliver כתב/ה:

כרגע אני חזק על
BF2042
Sniper Elite 5
הכיוון שלי בתקופה האחרונה הוא בעיקר Shooter Games , מלחמות וכד' ,
כנראה שבהתאם למה שקורה בחוץ בערך.
VirginForever​(קינקי)
VirginForever​(קינקי) • 16 ביוני 2025
Remnant 2 אולי המשחק הכי טוב ששיחקתי בחיים. יש CO-OP
סייברפאנק אחלה משחק אבל אין לו אונליין (יש איזה מוד אבל ממש לא אידיאלי).
Drizztpool​(שולט)​{קושקה שלי}
Blue Puppy כתב/ה:
Drizztpool כתב/ה:

Once human אונליין?

כן, הוא משחק מרובה משתתפים. והוא חינמי לחלוטין אגב, ואין שום Pay to win, התשלום היחיד הוא על Cosmetics ברמה של הדמות או הבית - אפשר לקנות הלבשה ממש מגניבה לדמות, לקנות Season pass שנותן עוד פריטי הלבשה מעבר למה שההתקדמות הרגילה נותנת, ולקנות סגנונות ורהיטים שונים לבית (למעשה אני מתלבט אם לקנות משהו ספציפי לבית מאז שהתחלתי לשחק במשחק, אם תתחילי לשחק תביני בדיוק על מה אני מדבר).