|
|
לפני 7 חודשים •
19 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
19 ביוני 2025
שוסי • 19 ביוני 2025
עבד של המין המושלם כתב/ה: הדימיון הוא אושר משל עצמו!
זוג נשוי ונילי יחסית, האישה קצת יותר מודעת לשלמותה ומעמדה אני פונה אליהם (לא בהכרח מכיר אותם), יותר עוקב שלה באינסטגרם מתוך הערצה מבקש את הזכות להיות המשרת משק בית שלהם היא עפה על הרעיון והוא לא מתנגד יותר מדי, מודע לכך שהתחתן עם מלכה אמיתית ורוצה לדאוג לה להכל אם היא רוצה עבד אז למה לא? מפה לשם אני גר אצלם בחדר שירות יש לי קערה של פיפי קדוש של המלכה למתי שאני מתנהג יפה ומתי שלא אז רק מים אני זוכה לעשות עבור המלכה את כל עבודות המשק בית וככה היא יכולה להתמקד יותר - בכל מה שלא קשור אליי אני מרגיש שהועלתי למלכה למרות שעד עכשיו היא הסתדרה גם בלעדי קשור במשך היום עם קולר ורצועה בפינה של הבית כי כבר סיימתי את המטלות בחריצות מחכה לרגע בו אתעורר שוב לחיים עם פקודתה של המלכה מדי פעם אני מקבל את הזכות לשרת את המלכה וחברותיה כשהן באות לערב בנות מקבל את הזכות להגיש כיבוד ולשרת, לפנות את הכלים הן עפות על זה, הן נהנות להשפיל אותי להגיד לי להשתחוות ולשים לי רגליים על הפנים להראות לי כמה אני עלוב ואסיר תודה שהן קיימות חלקן רווקות ושואלות אם אני יכול לשמש כעבד מין לענג אותן אורלית והמלכה מסכימה אבל אצטרך לשלם מחיר בעבודות הבית בתמורה ואני שמח על כך שזכיתי בלוטו פעמיים דימיוני חוצפן אז אני פוגש בדמיון איך בסוף הערב כשכולן מבושמות מיין אני מוצא את עצמי שוכב באמבטיה ונשטף מהפיפי הקדוש שלהן בתורות כשהן צוחקות מקסימום ואני? אומר תודה שנולדתי! אני חושבת שזו הפנטזיה הכי מזוכיסטית ששמעתי בימי חיי. אם היא אכן אותנטית. |
|
|
| עבד של המין המושלם(נשלט) |
לפני 7 חודשים •
19 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
19 ביוני 2025
עבד של המין המושלם(נשלט) • 19 ביוני 2025
שוסי כתב/ה: עבד של המין המושלם כתב/ה: הדימיון הוא אושר משל עצמו!
זוג נשוי ונילי יחסית, האישה קצת יותר מודעת לשלמותה ומעמדה אני פונה אליהם (לא בהכרח מכיר אותם), יותר עוקב שלה באינסטגרם מתוך הערצה מבקש את הזכות להיות המשרת משק בית שלהם היא עפה על הרעיון והוא לא מתנגד יותר מדי, מודע לכך שהתחתן עם מלכה אמיתית ורוצה לדאוג לה להכל אם היא רוצה עבד אז למה לא? מפה לשם אני גר אצלם בחדר שירות יש לי קערה של פיפי קדוש של המלכה למתי שאני מתנהג יפה ומתי שלא אז רק מים אני זוכה לעשות עבור המלכה את כל עבודות המשק בית וככה היא יכולה להתמקד יותר - בכל מה שלא קשור אליי אני מרגיש שהועלתי למלכה למרות שעד עכשיו היא הסתדרה גם בלעדי קשור במשך היום עם קולר ורצועה בפינה של הבית כי כבר סיימתי את המטלות בחריצות מחכה לרגע בו אתעורר שוב לחיים עם פקודתה של המלכה מדי פעם אני מקבל את הזכות לשרת את המלכה וחברותיה כשהן באות לערב בנות מקבל את הזכות להגיש כיבוד ולשרת, לפנות את הכלים הן עפות על זה, הן נהנות להשפיל אותי להגיד לי להשתחוות ולשים לי רגליים על הפנים להראות לי כמה אני עלוב ואסיר תודה שהן קיימות חלקן רווקות ושואלות אם אני יכול לשמש כעבד מין לענג אותן אורלית והמלכה מסכימה אבל אצטרך לשלם מחיר בעבודות הבית בתמורה ואני שמח על כך שזכיתי בלוטו פעמיים דימיוני חוצפן אז אני פוגש בדמיון איך בסוף הערב כשכולן מבושמות מיין אני מוצא את עצמי שוכב באמבטיה ונשטף מהפיפי הקדוש שלהן בתורות כשהן צוחקות מקסימום ואני? אומר תודה שנולדתי! אני חושבת שזו הפנטזיה הכי מזוכיסטית ששמעתי בימי חיי. אם היא אכן אותנטית. ברור שאותנטית זאת הפנטזיה הכי גדולה שלי, אשמח לשמוע קצת יותר למה התכוונת זה מאוד מעניין אותי לשמוע מה אחרים חושבים על הפנטזיה שלי |
|
|
| Endorphin |
לפני 7 חודשים •
19 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
19 ביוני 2025
Endorphin • 19 ביוני 2025
דיפ כתב/ה: Endorphin כתב/ה: דיפ כתב/ה: Endorphin כתב/ה: Forced Bi.
אבל לא כזה שבו השולטת מביאה גבר שולט שמשתשמש בי, אלא משהו סימטרי יותר. מפנטז על שולטת שמביימת אותנו, (אותי עם נשלט סטרייט נוסף), מגרה אותנו להכנס למשחק אירוטי משותף, בו היא גורמת לנו להפנות את החרמנות שלנו זה כלפי זה, לגעת, לנשק...אולי עם קצת ניוש, אקסהיביציוניזם...נהנית מההשפלה שלנו כשאנחנו מוצאים עונג במה שלא היינו מעזים לבקש לעצמנו, חוצים גבול אחרי גבול בתערובת של בושה וייחום... אולי גם משתמשת בנו לתענוגותיה מדי פעם, נוגעת, מתחככת, מצטרפת לאקטים אם מתחשק לה... בא לי למסגר לך את זה שונה. קאקווין בי 😏 לא בטוח שהבנתי... קאקווין זה כמו קאקולד אבל שהאישה בתפקיד הזה אז זה לא בדיוק... בקוקהולד, הגבר צופה בלבד כשהוא מנוע מלהשתתף, או משתתף בתפקיד נחות כשהאשה עם גבר אחר. כאן, האשה שולטת במה שקורה בינינו, צופה להנאתה ויכולה להשתתף בכל תפקיד שתרצה( למשל, לקבל עיסוי כפול, סגידה משותפת וכ') |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
19 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
19 ביוני 2025
SHETER(שולט) • 19 ביוני 2025
הפנטזיות שלי די קיצוניות, נמשך למקומות ציבוריים, נגיד הליכה בפארק בערב או לילה עם נשלט/ת ולהוביל בקולר ורצועה, אזיקי עור על הידיים ורגליים, במקום שקט, חשוך ומבודד. יש לי עוד הרבה אבל זאת היחידה שמציקה לי בזמן האחרון.
|
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
19 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
19 ביוני 2025
שוסי • 19 ביוני 2025
עבד של המין המושלם כתב/ה: שוסי כתב/ה: עבד של המין המושלם כתב/ה: הדימיון הוא אושר משל עצמו!
זוג נשוי ונילי יחסית, האישה קצת יותר מודעת לשלמותה ומעמדה אני פונה אליהם (לא בהכרח מכיר אותם), יותר עוקב שלה באינסטגרם מתוך הערצה מבקש את הזכות להיות המשרת משק בית שלהם היא עפה על הרעיון והוא לא מתנגד יותר מדי, מודע לכך שהתחתן עם מלכה אמיתית ורוצה לדאוג לה להכל אם היא רוצה עבד אז למה לא? מפה לשם אני גר אצלם בחדר שירות יש לי קערה של פיפי קדוש של המלכה למתי שאני מתנהג יפה ומתי שלא אז רק מים אני זוכה לעשות עבור המלכה את כל עבודות המשק בית וככה היא יכולה להתמקד יותר - בכל מה שלא קשור אליי אני מרגיש שהועלתי למלכה למרות שעד עכשיו היא הסתדרה גם בלעדי קשור במשך היום עם קולר ורצועה בפינה של הבית כי כבר סיימתי את המטלות בחריצות מחכה לרגע בו אתעורר שוב לחיים עם פקודתה של המלכה מדי פעם אני מקבל את הזכות לשרת את המלכה וחברותיה כשהן באות לערב בנות מקבל את הזכות להגיש כיבוד ולשרת, לפנות את הכלים הן עפות על זה, הן נהנות להשפיל אותי להגיד לי להשתחוות ולשים לי רגליים על הפנים להראות לי כמה אני עלוב ואסיר תודה שהן קיימות חלקן רווקות ושואלות אם אני יכול לשמש כעבד מין לענג אותן אורלית והמלכה מסכימה אבל אצטרך לשלם מחיר בעבודות הבית בתמורה ואני שמח על כך שזכיתי בלוטו פעמיים דימיוני חוצפן אז אני פוגש בדמיון איך בסוף הערב כשכולן מבושמות מיין אני מוצא את עצמי שוכב באמבטיה ונשטף מהפיפי הקדוש שלהן בתורות כשהן צוחקות מקסימום ואני? אומר תודה שנולדתי! אני חושבת שזו הפנטזיה הכי מזוכיסטית ששמעתי בימי חיי. אם היא אכן אותנטית. ברור שאותנטית זאת הפנטזיה הכי גדולה שלי, אשמח לשמוע קצת יותר למה התכוונת זה מאוד מעניין אותי לשמוע מה אחרים חושבים על הפנטזיה שלי זו פשוט פנטזיה שבאמת מתמקדת בלעשות עבורה. רוב הפנטזיות של הנשלטים כאן, לכאורה למען השולטת , אבל בעצם מתמקדות בנשלט. דברים שהנשלט רוצה שיעשו לו. יקשרו אותו, יכאיבו לו, ימנעו ממנו. ואצלך, לא רק שזה באמת לעשות לה, זה גם בדברים שהם אפילו לא מיניים. כלומר, יש מי שמציג את עצמו כעבד עוזר בית, אבל זה חארטה. זה תמיד איכשהו מכוון בסופו של דבר לבולבול שלו או לתחת שלו. אז שולטים רוצים שימצצו להם ונשלטים רוצים שידרכו להם על הבולבול או יזיינו אותם בתחת. זה בייסיקלי אותו דבר. הפנטזיה הזו היא באמת מחיקה עצמית. |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
19 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
19 ביוני 2025
StreetCat(שולטת) • 19 ביוני 2025
שוסי כתב/ה: זו פשוט פנטזיה שבאמת מתמקדת בלעשות עבורה. רוב הפנטזיות של הנשלטים כאן, לכאורה למען השולטת , אבל בעצם מתמקדות בנשלט. דברים שהנשלט רוצה שיעשו לו. יקשרו אותו, יכאיבו לו, ימנעו ממנו. ואצלך, לא רק שזה באמת לעשות לה, זה גם בדברים שהם אפילו לא מיניים. כלומר, יש מי שמציג את עצמו כעבד עוזר בית, אבל זה חארטה. זה תמיד איכשהו מכוון בסופו של דבר לבולבול שלו או לתחת שלו. אז שולטים רוצים שימצצו להם ונשלטים רוצים שידרכו להם על הבולבול או יזיינו אותם בתחת. זה בייסיקלי אותו דבר. הפנטזיה הזו היא באמת מחיקה עצמית. בעיני דווקא ההפך, זו פנטזיה שמתמקדת רק בו. לקחת אישה ונילית, ליפול עליה עם הבקשה שלך ומשם היא כמובן תתן לך לרדת לחברות שלה במפגש שלהן, כאילו זה דבר שקורה במציאות מחוץ לאתרי פורנו. יש פה בעיני המון אגו גברי (רק מהצד הנשלט) שרוצה להיות המרכז עם חבורת נשים סביבו לפנטזיות האישיות שלו בלבד. (לרדת לאישה, גולדן וכו' וכו') אבל כנראה שכל אחת לוקחת את זה למקום שלה. |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
19 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
19 ביוני 2025
דיפ(נשלט) • 19 ביוני 2025
הכל "אנוכי", זה פשוט תלוי בזווית ואם הצורך הדדי.
|
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
19 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
19 ביוני 2025
שוסי • 19 ביוני 2025
הכל בפירוש אנוכי.
גם המזוכיסט אנוכי. אבל מזוכיזם שמתחרמן יותר מלעשות מאשר לקבל, הוא הרבה יותר מזוכך( בעייני). |
|
|
לפני 7 חודשים •
19 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
19 ביוני 2025
שוסי כתב/ה: עבד של המין המושלם כתב/ה: שוסי כתב/ה: עבד של המין המושלם כתב/ה: הדימיון הוא אושר משל עצמו!
זוג נשוי ונילי יחסית, האישה קצת יותר מודעת לשלמותה ומעמדה אני פונה אליהם (לא בהכרח מכיר אותם), יותר עוקב שלה באינסטגרם מתוך הערצה מבקש את הזכות להיות המשרת משק בית שלהם היא עפה על הרעיון והוא לא מתנגד יותר מדי, מודע לכך שהתחתן עם מלכה אמיתית ורוצה לדאוג לה להכל אם היא רוצה עבד אז למה לא? מפה לשם אני גר אצלם בחדר שירות יש לי קערה של פיפי קדוש של המלכה למתי שאני מתנהג יפה ומתי שלא אז רק מים אני זוכה לעשות עבור המלכה את כל עבודות המשק בית וככה היא יכולה להתמקד יותר - בכל מה שלא קשור אליי אני מרגיש שהועלתי למלכה למרות שעד עכשיו היא הסתדרה גם בלעדי קשור במשך היום עם קולר ורצועה בפינה של הבית כי כבר סיימתי את המטלות בחריצות מחכה לרגע בו אתעורר שוב לחיים עם פקודתה של המלכה מדי פעם אני מקבל את הזכות לשרת את המלכה וחברותיה כשהן באות לערב בנות מקבל את הזכות להגיש כיבוד ולשרת, לפנות את הכלים הן עפות על זה, הן נהנות להשפיל אותי להגיד לי להשתחוות ולשים לי רגליים על הפנים להראות לי כמה אני עלוב ואסיר תודה שהן קיימות חלקן רווקות ושואלות אם אני יכול לשמש כעבד מין לענג אותן אורלית והמלכה מסכימה אבל אצטרך לשלם מחיר בעבודות הבית בתמורה ואני שמח על כך שזכיתי בלוטו פעמיים דימיוני חוצפן אז אני פוגש בדמיון איך בסוף הערב כשכולן מבושמות מיין אני מוצא את עצמי שוכב באמבטיה ונשטף מהפיפי הקדוש שלהן בתורות כשהן צוחקות מקסימום ואני? אומר תודה שנולדתי! אני חושבת שזו הפנטזיה הכי מזוכיסטית ששמעתי בימי חיי. אם היא אכן אותנטית. ברור שאותנטית זאת הפנטזיה הכי גדולה שלי, אשמח לשמוע קצת יותר למה התכוונת זה מאוד מעניין אותי לשמוע מה אחרים חושבים על הפנטזיה שלי זו פשוט פנטזיה שבאמת מתמקדת בלעשות עבורה. רוב הפנטזיות של הנשלטים כאן, לכאורה למען השולטת , אבל בעצם מתמקדות בנשלט. דברים שהנשלט רוצה שיעשו לו. יקשרו אותו, יכאיבו לו, ימנעו ממנו. ואצלך, לא רק שזה באמת לעשות לה, זה גם בדברים שהם אפילו לא מיניים. כלומר, יש מי שמציג את עצמו כעבד עוזר בית, אבל זה חארטה. זה תמיד איכשהו מכוון בסופו של דבר לבולבול שלו או לתחת שלו. אז שולטים רוצים שימצצו להם ונשלטים רוצים שידרכו להם על הבולבול או יזיינו אותם בתחת. זה בייסיקלי אותו דבר. הפנטזיה הזו היא באמת מחיקה עצמית. אז בעצם אני ממש הארדקור?? 😳😅 |
|
|
לפני 7 חודשים •
19 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
19 ביוני 2025
StreetCat כתב/ה: שוסי כתב/ה: זו פשוט פנטזיה שבאמת מתמקדת בלעשות עבורה. רוב הפנטזיות של הנשלטים כאן, לכאורה למען השולטת , אבל בעצם מתמקדות בנשלט. דברים שהנשלט רוצה שיעשו לו. יקשרו אותו, יכאיבו לו, ימנעו ממנו. ואצלך, לא רק שזה באמת לעשות לה, זה גם בדברים שהם אפילו לא מיניים. כלומר, יש מי שמציג את עצמו כעבד עוזר בית, אבל זה חארטה. זה תמיד איכשהו מכוון בסופו של דבר לבולבול שלו או לתחת שלו. אז שולטים רוצים שימצצו להם ונשלטים רוצים שידרכו להם על הבולבול או יזיינו אותם בתחת. זה בייסיקלי אותו דבר. הפנטזיה הזו היא באמת מחיקה עצמית. בעיני דווקא ההפך, זו פנטזיה שמתמקדת רק בו. לקחת אישה ונילית, ליפול עליה עם הבקשה שלך ומשם היא כמובן תתן לך לרדת לחברות שלה במפגש שלהן, כאילו זה דבר שקורה במציאות מחוץ לאתרי פורנו. יש פה בעיני המון אגו גברי (רק מהצד הנשלט) שרוצה להיות המרכז עם חבורת נשים סביבו לפנטזיות האישיות שלו בלבד. (לרדת לאישה, גולדן וכו' וכו') אבל כנראה שכל אחת לוקחת את זה למקום שלה. יש לציין שזאת פנטזיה דימיונית כפי שגם כתבתי בעיקרון אני כן יכול להגיד בלב שלם שכל עניין הלרדת לחברות או הגולדן זה בסך הכל פוקס מקרי בפניזיה הזאת אם מחר הייתי מקבל הסכמה ממישהי כזאת להגיע להיות העבד בית שלה בלי כל התוספות שכתובות אלא באמת רק הדינמיקה כפי שתוארה..שורף את הדרך בריצה לשם! |
|
|