|
|
לפני 7 חודשים •
19 ביוני 2025
Re: יחד אנצח !
לפני 7 חודשים •
19 ביוני 2025
olivia r(נשלטת) • 19 ביוני 2025
מ טורף כתב/ה: פיקוד העורף הודיעו שאפשר לצאת מהמרחבים המוגנים ואת רוצה לצאת ? אמרתי לך מראש שהכניסה חופשית, לא היציאה. אני חושבת שהיא תוכל להבין את האמת, שפיקוד העורף עושים המון טעויות אז אולי עדיף שהקטנה תשאר שם, מפחיד בחוץ בשבילה ואתה מעדיף לא לקחת סיכונים. לפחות עד שיהיה שלום כולל במזרח התיכון. |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
19 ביוני 2025
Re: יחד אנצח (בקיץ) !
לפני 7 חודשים •
19 ביוני 2025
מ טורף • 19 ביוני 2025
olivia r כתב/ה: מ טורף כתב/ה: פיקוד העורף הודיעו שאפשר לצאת מהמרחבים המוגנים ואת רוצה לצאת ? אמרתי לך מראש שהכניסה חופשית, לא היציאה. אני חושבת שהיא תוכל להבין את האמת, שפיקוד העורף עושים המון טעויות אז אולי עדיף שהקטנה תשאר שם, מפחיד בחוץ בשבילה ואתה מעדיף לא לקחת סיכונים. לפחות עד שיהיה שלום כולל במזרח התיכון. אוליביה, את נשמה טובה. כשאת מציגה את זה ככה, אפילו אני משתכנע. רק שתדעי, ואני מספר לך את זה בשקט ולטובתך האישית בלבד ואני מבקש שלא תספרי לאף אחד אחר כדי לא ליצור פאניקה ומלא אדומות אצלי - הממ"דים של צפון השרון נבנו מחומרים מאוד בעייתים, מאוד. (ואל תתחילי לשלוח לי כל מיני אדומות מתחננות שאסדר לך כלוב קטן בממ"ד שלי, זה לא יעזור ! אני לעולם לא מכניס פנימה בנות של חברים שלי ! (אלא אם הן ממש מבטיחות לא לספר לאבא)) |
|
|