| עבד של המין המושלם(נשלט) |
לפני 8 חודשים •
10 ביוני 2025
תודו לי אחר כך 😍
לפני 8 חודשים •
10 ביוני 2025
עבד של המין המושלם(נשלט) • 10 ביוני 2025
סדרת אנימה כמעט מושלמת על שליטה נשית
12 פרקים של התגשמות חלום!! https://9animetv.to/watch/please-put-them-on-takamine-san-19548?ep=136052 * למען הסר ספק, קיימת גרסה פחות מצונזרת אך גם שם לא ניתן לראות חורים מושלמים למיניהם (מי שבכל זאת חפץ יכול למצוא בטורנטים לפי השם של האנימה) |
|
|
לפני 7 חודשים •
18 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
18 ביוני 2025
עבד של המין המושלם(נשלט) • 18 ביוני 2025
וואו בבקשה שעוד מישהו ראה
בבקשה שמישהו ישתף בתחושה אני לבד פה ורוצה קצת שיתוף בחוויה 🙏 *נכתב בלשון זכר מטעמי נוחות בלבד |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
18 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
18 ביוני 2025
דיפ(נשלט) • 18 ביוני 2025
תודה הולך להיות חם בממד 🥵 (גם ככה אין מזגן).
|
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
18 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
18 ביוני 2025
גבעות(נשלט) • 18 ביוני 2025
אוקיי. ראיתי פרק ראשון בתחילת העונה כי רק מהתקציר היה אפשר להבין שהקונספט משוגע לגמרי.
זו אנימה טראשית ברמות, בהחלט מיוחדת בנוף, ולגמרי לגמרי לא מתכתבת עם שליטה נשית מהסוג שאני אוהב. אבל מה שמדליק אותך זה שלך בלבד. הייתי הרבה יותר שיפוטי אם היית ממליץ לאנשים לאנשים לראות סדרות שמתיימרות להיות יותר ממה שהן באמת. אגב, נהוג בהמלצות לצרף תקציר של היצירה ולמה כדאי לצפות בה, ולא רק לצרף קישור לאתר פיראטי לצפייה לטובת אלו שלא בלופ להלן מאורעות הפרק ממה שאני זוכר: ה'גיבור' שלנו הוא תלמיד תיכון לא מקובל. מתבודד. מלכת הכיתה היא ייצור מושלם. יפהפיה, תמיד מוציאה מאיות במבחנים, חפה מטעויות ומושא הערצה של כל בית הספר. היא במקרה גם בעלת כוח מיסטי לחזור אחורה בזמן כל פעם שהיא מורידה את התחתונים... וככה היא הגיעה למעמד שלה. פשוט במחיקת טעויות כמו לקבל *רק* 98 במבחן. האפקט הבעייתי היחיד עבורה זה שהתחתונים לא חוזרים איתה אחורה בזמן. אה, ואם מישהו או מישהי בטעותתתתת ראה לה את הפטמות אז הוא מעתה יגרר איתה אחורה בזמן בכל פעם שהיא תוריד את התחתונים. רצה הגורל והתסריטאי, והגיבור שלנו רק במקרה מוצא את עצמו מציץ למלכת הכיתה מחליפה בגדים בחדר שהיא חשבה שהוא ריק, מחליט לשתוק, נגרר אחורה בזמן, ומחליט שהדבר ההגיוני לעשות הוא לסחוט את מלכת הכיתה. אז הוא קריפ וזבל, אבל היא פסיכופתית. היא הופכת את היוצרות וברגע קצר מפברקת בעצמה סחיטה באיומים על אונס כוזב כנגד הגיבור. המשטרה בדרך, התלמידים האחרים מוכנים לעשות בו לינץ׳, והדרך היחידה שלו להימנע ממאסר? לחזור איתה פעם נוספת אחורה בזמן, להסכים להיות השפוט שלה (נזהר בלהשתמש במילים כמו עבד או נשלט כי יש לי סטנדרטים), ותמיד להחזיק בתיק תחתוני נשים למכביר בכל פעם שמלכת הכיתה נדרשת לזוג חדש. ולהלביש אותה. להלביש אותה בתחתונים. עם צילומי תקריב חוזרים ונשנים מנקודת מבט. אה הא. לפרק שני לא המשכתי 🤣 |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
18 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
18 ביוני 2025
גבעות(נשלט) • 18 ביוני 2025
אני אזרוק כאן שתי המלצות אלטרנטיביות לדברים שדווקא מאוד אהבתי, אפילו שאין שם שליטה נשית מהסוג שמופיע כאן. תודו לי אחר כך?
Interspecies Reviewers כתבתי ארוכות בבלוג: https://thecage.co.il/blog/userblog.php?blog_id=96888&postid=1006465 בשני משפטים: קבוצה של זנאים בעולם פנטזיה כותבים ביקורת על בתי בושת ומקבלים חסות מהעיתון ללכת לבתי זונות נוספים. גם בדסמיים בין היתר, אבל בדגש על חווית הזיון של מפלצות שונות, קסומות, ומשונות. Nana to Kaoru (המנגה. אין אנימה. לא לא לא לצפות בגרסת הסרט לייב אקשן) תיכוניסתית מגלה בבית של התיכוניסט השכן ערכת סאדו מאזו ונתקעת בתוך armbinder. הוא משחרר אותה, והחברות המרוחקת שהיתה להם עד כה מתמוססת לתוך מסע גילוי מיניות בוגר, בוער, על אש קטנה, רגשי, אמיתי, ואנושי שמטופל בכפפות של משי ובקולרים מעור. יצירת מופת. |
|
|
לפני 7 חודשים •
18 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
18 ביוני 2025
עבד של המין המושלם(נשלט) • 18 ביוני 2025
► גבעות כתב/ה: אוקיי. ראיתי פרק ראשון בתחילת העונה כי רק מהתקציר היה אפשר להבין שהקונספט משוגע לגמרי.
זו אנימה טראשית ברמות, בהחלט מיוחדת בנוף, ולגמרי לגמרי לא מתכתבת עם שליטה נשית מהסוג שאני אוהב. אבל מה שמדליק אותך זה שלך בלבד. הייתי הרבה יותר שיפוטי אם היית ממליץ לאנשים לאנשים לראות סדרות שמתיימרות להיות יותר ממה שהן באמת. אגב, נהוג בהמלצות לצרף תקציר של היצירה ולמה כדאי לצפות בה, ולא רק לצרף קישור לאתר פיראטי לצפייה לטובת אלו שלא בלופ להלן מאורעות הפרק ממה שאני זוכר: ה'גיבור' שלנו הוא תלמיד תיכון לא מקובל. מתבודד. מלכת הכיתה היא ייצור מושלם. יפהפיה, תמיד מוציאה מאיות במבחנים, חפה מטעויות ומושא הערצה של כל בית הספר. היא במקרה גם בעלת כוח מיסטי לחזור אחורה בזמן כל פעם שהיא מורידה את התחתונים... וככה היא הגיעה למעמד שלה. פשוט במחיקת טעויות כמו לקבל *רק* 98 במבחן. האפקט הבעייתי היחיד עבורה זה שהתחתונים לא חוזרים איתה אחורה בזמן. אה, ואם מישהו או מישהי בטעותתתתת ראה לה את הפטמות אז הוא מעתה יגרר איתה אחורה בזמן בכל פעם שהיא תוריד את התחתונים. רצה הגורל והתסריטאי, והגיבור שלנו רק במקרה מוצא את עצמו מציץ למלכת הכיתה מחליפה בגדים בחדר שהיא חשבה שהוא ריק, מחליט לשתוק, נגרר אחורה בזמן, ומחליט שהדבר ההגיוני לעשות הוא לסחוט את מלכת הכיתה. אז הוא קריפ וזבל, אבל היא פסיכופתית. היא הופכת את היוצרות וברגע קצר מפברקת בעצמה סחיטה באיומים על אונס כוזב כנגד הגיבור. המשטרה בדרך, התלמידים האחרים מוכנים לעשות בו לינץ׳, והדרך היחידה שלו להימנע ממאסר? לחזור איתה פעם נוספת אחורה בזמן, להסכים להיות השפוט שלה (נזהר בלהשתמש במילים כמו עבד או נשלט כי יש לי סטנדרטים), ותמיד להחזיק בתיק תחתוני נשים למכביר בכל פעם שמלכת הכיתה נדרשת לזוג חדש. ולהלביש אותה. להלביש אותה בתחתונים. עם צילומי תקריב חוזרים ונשנים מנקודת מבט. אה הא. לפרק שני לא המשכתי 🤣 נקודה חשובה שלא חשבתי עליה 😳 אדע להבא לכתוב תקציב תודה 🙏 |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
20 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
20 ביוני 2025
DyingEmber(נשלט) • 20 ביוני 2025
נראה לי זה סופט ממש
ברידו אוף הילר היו כמה קטעים חזקים |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
20 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
20 ביוני 2025
גבעות(נשלט) • 20 ביוני 2025
DyingEmber- אם אתה אוהב סיפורי נקמה טובים שחוקרים את ההשפעות של הטראומה שהדמות הראשית עברה והמסע שלהן בדרך אליה אני ממליץ בחום על Berserk ו- Oshi no Ko. הן פחות מיניות במהות, אבל קיימות בהן אלמנטים של אונס וגילוי עריות בהתאמה.
▲▼▲▼▲▼ עוד המלצה לאנימה טראשית עם הגשמת פנטזיות לגברים- Chained Soldier. החיים של הדמות הראשית משתנים כאשר הוא מגוייס לשמש כעקר הבית של קבוצת נשים בעלות כוחות על, ולצאת איתן לקרב נגד שדים התוקפים את האנושות. לכוח העל שמאפשר לו להצטרף לקרב יש תופעת לוואי~ הגבירה שלו חייבת לקיים כל משאלת לב של הגיבור בסיום הקרב, בפרופורציה לביצועים שלו בשדה, והבחור שלנו קינקי. יש שם foot ו-boot פטיש, cbt, giantess, הפשטה בכוח, ועוד. נכון שהן שולטות בו, אבל מי בסוף שולט/ת במי אם זה מגיע בהתחלה רק מהלב שלו? מצרף ביקורת וידאו קצרה (מתחיל בדקה 18:00, הפרק האחרון)- |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
20 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
20 ביוני 2025
דיפ(נשלט) • 20 ביוני 2025
תודו בום
|
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
20 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
20 ביוני 2025
DyingEmber(נשלט) • 20 ביוני 2025
► גבעות כתב/ה: DyingEmber- אם אתה אוהב סיפורי נקמה טובים שחוקרים את ההשפעות של הטראומה שהדמות הראשית עברה והמסע שלהן בדרך אליה אני ממליץ בחום על Berserk ו- Oshi no Ko. הן פחות מיניות במהות, אבל קיימות בהן אלמנטים של אונס וגילוי עריות בהתאמה.
▲▼▲▼▲▼ עוד המלצה לאנימה טראשית עם הגשמת פנטזיות לגברים- Chained Soldier. החיים של הדמות הראשית משתנים כאשר הוא מגוייס לשמש כעקר הבית של קבוצת נשים בעלות כוחות על, ולצאת איתן לקרב נגד שדים התוקפים את האנושות. לכוח העל שמאפשר לו להצטרף לקרב יש תופעת לוואי~ הגבירה שלו חייבת לקיים כל משאלת לב של הגיבור בסיום הקרב, בפרופורציה לביצועים שלו בשדה, והבחור שלנו קינקי. יש שם foot ו-boot פטיש, cbt, giantess, הפשטה בכוח, ועוד. נכון שהן שולטות בו, אבל מי בסוף שולט/ת במי אם זה מגיע בהתחלה רק מהלב שלו? מצרף ביקורת וידאו קצרה (מתחיל בדקה 18:00, הפרק האחרון)- מכיר את צ'יינד סולדר וברזרק. צ'יינד סולדר אחלה סדרה אם מדובר ברידו אוף הילר ואתה מחפש משהו דומה. לעומת זאת ברזרק... תשמע זו אולי המנגה האהובה עליי, אבל הקשר בינה לבין רידו זה שמיים וארץ חחח. ברידו צופים כי בא לך לבלוס משהו טראש. זה כמו מנה שווארמה. |
|
|