שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

בעיה בפנטזיות של נשלטים

StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת
לפני 7 חודשים • 21 ביוני 2025

Re: בעיה בפנטזיות של נשלטים

StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת • 21 ביוני 2025
variation כתב/ה:

אז מה שאת אומרת זה לא רק מחזק את מה שאני אומר?

בתגובות שלך נשמע שאתה רוצה לצאת יותר צודק מאשר להקשיב או לעורר דיון אמיתי
טרנסית קרוסית
טרנסית קרוסית • 21 ביוני 2025
לא אתייחס בדיוק לשאלה שלך.

השאלה שלך מבחינתי היא קלה.

השולטת , נהנית לתת את הסטירה בדיוק כמוך . אני רק מחכה לגבר הנאה לפרוק עליו את ייצרי.

אבל נתת דוגמה מצויינת - הבעיה, אם נשים בצד את מאונני המקלדת. ויצא לי לפגוש פה לאורך עשור אולי נשלט רציני ומדהים אחד (מקוה שהוא קורא ויודע מי הוא)..

עם אחרים השיחה מתנהלת "כן כן מלכתי, תעשי כל מה שתרצי, גם אם אני אומר לא- אני מתכוון כן" ועוד קשקושיאדה.
כשברגע האמת - הסטירה החזקה הראשונה הם בורחים.

אם מישהי "בחרה" בך לסשן - סמוך עליה שהיא מעוניינת בך ובמה שאתה מציע. רק תדאג להיות רציני בכוונתייך, כמו כן היא. תוך כדי דגש כמובן שתמיד יכול להיות מצב שמרגישים שלא מסוגלים ואז מפסיקים.
אליפסה​(שולטת)

אליפסה​(שולטת) • 21 ביוני 2025
variation כתב/ה:

גם אני כגבר לא מעוניין בקשר מיני מזדמן, אני חייב חיבור, אינטימיות וגם רגש לפני, אבל זה לא קל וחומר?

ברגע שאני אוהב את הצד שני, יש לי רגשות כלפיו אז ודאי שאכפת לי ממנו יותר ובוודאי שהדברים יהפכו לגמישים, אם תיהיה לה פנטזיה שהיא לא חלק מהפנטזיות שלי אני כנראה אענה בחיוב ואנסה להגשים לה את הפנטזיה הזאת על הצד הטוב ביותר, כנראה שגם אלמד את עצמי לאהוב את אותה הפנטזיה בשבילה, בשביל שהיא תרגיש הכי בכיף עם זה(עד כמה שיינתן לי לאהוב את זה וכמובן אם זה לא בגדר הגבולות)

אין לי בעיה להסכים איתך. ומה שכתבת עכשיו קרוב יותר לדעתי. אבל לא, לא חיזקתי את דבריך. מה שכתבת עכשיו שונה ממה שכתבת בתחילת הדיון.

אני בהחלט מסכימה שבשביל חיבור טוב נחוצה מידה של כימיה. אבל הגישה שתיארת בתחילת הדיון, שפנטזיה של נשלט סובבת אותו, וכל מה שאפשר לעשות זה להתחבר אליו או שלא, אינה הדרך שלי (לא הייתי מתחברת לאדם שזו היתה הגישה שלו).
variation​(נשלט)

variation​(נשלט) • 21 ביוני 2025
StreetCat כתב/ה:
variation כתב/ה:

בתגובות שלך נשמע שאתה רוצה לצאת יותר צודק מאשר להקשיב או לעורר דיון אמיתי

נכון את צודקת icon_smile.gif

תחתכי את הפסקה שכתבתי בהודעה הזאת ותשאירי רק את המשפט האחרון... את מתמקדת במה שנוח לך להתמקד ומראה את זה החוצה, זה לעשות עוול, הרי כתבתי לפני בהודעה שלי את מה שהבחורה הציגה, לפחות מאיך שאני הבנתי, אז שיכתבתי את זה שוב במילים שלי ושאלתי אותה אם זה לא קל וחומר, שימי לב, שאלתי, לא אמרתי, בדרך כלל שאנשים שואלים משהו הם מצפים לקבל תשובה, יש לזה שם מקצועי, זה נקרא שיח, דיון

בקיצור, גם הקשבתי, עובדה שניסחתי את מה שהיא כתבה בצורה שאני הבנתי
וגם ערכתי דיון אמיתי, שהרי שאלתי אותה באמצע וגם סיימתי עם שאלה, בציפייה לקבל ממנה תשובה
variation​(נשלט)

variation​(נשלט) • 21 ביוני 2025
אליפסה כתב/ה:

אין לי בעיה להסכים איתך. ומה שכתבת עכשיו קרוב יותר לדעתי. אבל לא, לא חיזקתי את דבריך. מה שכתבת עכשיו שונה ממה שכתבת בתחילת הדיון.

אני בהחלט מסכימה שבשביל חיבור טוב נחוצה מידה של כימיה. אבל הגישה שתיארת בתחילת הדיון, שפנטזיה של נשלט סובבת אותו, וכל מה שאפשר לעשות זה להתחבר אליו או שלא, אינה הדרך שלי (לא הייתי מתחברת לאדם שזו היתה הגישה שלו).

מה שתיארתי בתחילת הדיון הוא שפנטזיה של נשלט סובבת אותו כמו שכל פנטזיה של שולטת/שולט/נשלטת סובבת סביב כל אחד ואחת מהם, כי הציק לי שיש בעיה בתפיסה של אנשים פה בפורום של פנטזיות של נשלטים, כאילו שיש חוסר לגיטימציה לזה, ככה אני מרגיש מהאתר הזה

אבל לא אמרתי שכל מה שניתן לעשות זה או להתחבר אליו או לא
Sunna סאנה​(שולטת)
Sunna סאנה​(שולטת) • 21 ביוני 2025
ArchAngel כתב/ה:
זו כמעט אף פעם לא הפנטזיה עצמה אלא איך שהצד השני מתנהל איתה שגורר איתו תגובות.

לאף אחד לא אכפת מבלוג שבו נשלט יכתוב לעצמו את הפנטזיות שלו, ברור שבכתיבה מול העצמי אתה תתרכז בחוויה האישית שלך וכל הדמויות שאתה מפנטז עליהן מסתנכרות באופן מושלם עם הרצונות שלך.
לא נתקלתי בתופעה של שולטות שנכנסות לבלוגים פרטיים של נשלט רק כדי להגיד להם "איכס על מה אתה מפנטז, איך אתה מעז".

כל הביקורת שאני ראיתי היא על ההתנהלות של נשלטים מול שולטות, איך שהם פונים אלינו כבר מההודעה הראשונה.
ברגע שאתה מערב עוד אדם בפנטזיה שלך, יוצר אינטרקציה שאמורה להוביל למימוש כלשהו שלה, גם אם רק וירטואלי, חלה עליך האחריות לראות בצד השני בן אדם ולא לראות רק את עצמך.
וזה לא משנה אם אתה נשלט, שולט או ונילי. גבר או אישה.

הבעיה עם נשלטים היא שרובם בונים תזה שלמה ורצינית שהם "מעריצי נשים" וככאלו יש להם פטור מכל כללי הנימוס שמצופים מכל גבר אחר.
…..
הם ממש מופתעים מזה, נעלבים מזה, כועסים על זה כשמשקפים להם שעם כל הכבוד לפנטזיה יש מולם בת אדם שהם מתיימרים לשרת אבל לא מסוגלים אפילו לכבד.
…….
מה שמגעיל זה כשמרוב פנטזיה הצד השני מוותר על לראות בך בת אדם, לא בכבוד שלו לכתוב לך אפילו "היי" ומתחיל פשוט לנבוח בצ'אט ומצפה ממך לספוג את זה ולמלא לו את הצורך (מקרה אמיתי שהיה לי).
כנ"ל כל ה"רק שאלה" שמנחיתים עליך שאלה מינית חטטנית, וכאלו שאפילו לא טורחים לעשות את עצמם שואלים ופשוט יורים פקודות מה את אמורה לעשות להם ומה עליך ללבוש ואיך עליך להתנהג כי פשוט בא להם.
וכמובן, גם כשמדובר בפוסט פומבי אבל שלא נכתב למטרת גירוי אלא נכתב כמניפסט מאשים, דורשני או מכליל כלפי שולטות.

כשכל זה בא בשילוב הצביעות הזו של "אני משרת אותך" ולהתייחס אלינו כאילו "עף לנו האגו מרוב משרתים" כשאנחנו לא מתלהבות מזה ומצפות למידת הדדיות, זה מה שמכעיס וגורר תגובות נגעלות.
לא מעט נשלטים שיתבוננו פנימה יגלו שהרבה מהתנהגויות שלהם לא משרתות אף אחת מלבד עצמם, ושהם חצו הרבה גבולות, ועם כל האירוניה שבזה התייחסו לשולטות כמו לנשלטות רק שמצפים מהן להחזיק בשוט כי זה יותר מגרה אותם.

וזה בסדר שיהיו לנו פנטזיות מסוימות שידברו רק אלינו, וזה בסדר לאונן על מה שבא לך כולל על שולטת שאין לה שום צורך מלבד להגשים את שלך.
אבל כשמוציאים פנטזיה כלשהי לאוויר העולם מול אחרים צריך להתאים אותם למי שמולך, אחרת אולי תחצה את הגבול שלו ותפגע בו.
ויותר מדי נשלטים מעניקים לעצמם פטור מזה, ורואים בזה מתקפה על המיניות שלהם.
כשבתכלס לא מצפים מהם משהו שונה מכל אדם אחר- להשתמש בכישורים חברתיים כשהם מעלים את המיניות שלהם בפני אנשים אחרים.

באמת שהבעת בדיוק את הבעיה בעיני.
הקושי הוא לעולם לא יהיה (ממה שנתקלתי) בפנטזיה, שיכולה להיות אקטיבית או פאסיביות, אלא באופן בו האדם הצד השני תופס את הדומ-ית.
זה דבר מורגש, ואנשים שכתבו לי בדיוק אותם קינקים קיבלו או לא קיבלו תשובה, או המשך שיח, באופן שממש לקוח מכמה הרגשתי שהם רואים את השולטת כאדם.
ממה ששמתי לב, סאבים שכותבים שהם ״הבינו שנשים הן עליונות״ או אמירות מכלילות כאלו, שישר כותבים איך הם היו רוצים שתפעלי או מה הם היו רוצים לעשות לי, לא רואים את הצד השני.
זה לא קשור לאקטיביות או פאסיביות של האקט בעיני, כי סאב יכול לומר שהוא רוצה שאני אשב לו על הפנים ולא אתן לו לגמור שבועיים, אבל אם הוא עושה את זה בלי להבין מה אני רוצה (ולא, לקרוא מהפרופיל ולהניח שהרצון תואם זה לא נחשב) , לא רואה אותי.
מדוע?
כי למה שאני ארצה את זה עם האדם הזה, שברור שלא שינה לו בכלל אם הצד השני בכללי מעוניין באמת באקט הזה *איתו*.
teacher​(שולט)חשבון מאומת
teacher​(שולט)חשבון מאומת
teacher​(שולט)חשבון מאומת • 21 ביוני 2025
לדעתי הבעיה היא בעיצוב של הכלוב.
כן כן, כל השחור והאדום הזה והציצי והתחת.
אנשים חושבים שעצם ההרשמה לאתר והכניסה אליו זו דלת הארון של נרניה, ומכאן התקלה מתחילה.

אולי ביקום מקביל ואוטופי זה יכול היה להיות נכון ואפילו מגניב,
מין אתר חשאי כזה, שכל מי ששם כבר דובר את השפה, מכיר ויודע את כל רזי ה-BDSM, כי היה צריך לעבור איזו דרך סודית, עד שמגיעים פנימה.
רק אנשים שממש התאמצו ועברו כל מיני מכשולים ומבוכי ידע יכלו להגיע לנקטר המתקתק הזה של חבורה שיודעת על מה היא מדברת.

ביקום המקומי שלנו זה קצת פחות כזה..
פה הבחור עם העניבה והמיקטורן הוא הנהג וזה שלידו עם הטי שירט וכתם החומוס זה 'כבוד השר'...
לוקח שניה ורבע למצוא את הכלוב, עוד שניה ורבע להירשם,
ומכאן הדרך קצרה לפתיחת הדלתות לממ"ד הלא ממש סודי של ה-BDSM,
ובישראליות כמו בישראליות, קיצורי דרך זה גבוה בסולם הערכים של כולם.
וכך ליידיז וג'נטלמן, נתקענו עם זרם די קבוע של אנשים שמרגישים מאוד בנוח לזרוק את הפנטזיות שלהם על מי שהכירו לפני שניה ורבע בצ'אט,
וכך שורות הזויות מוצאות את דרכן להודעות הפרטיות.

אז האתר הזה פשוט נראה מיוחד מדי. אין שום דרך למי שנכנס לכאן, להבין שהדינמיקה היא אותה דינמיקה כמו בחוץ.
העפנו מהחלון את הכינויים שאומרים עלינו משהו, הטסנו את היכולת להיות כל דבר באינטרנט,
והעדפנו את הרגיל והנורמלי, שם צריך ממש להכיר לפני שנחשפים, שם צריך להתחיל בנעימים וברגילים לפני ששולפים את המיוחדים.
כי פה כמו בחוץ, אסור לנו להפחיד את האיילות, אחרת אי אפשר לצוד אותן.

נ.ב.
יכול להיות שאני כבר סנילי, אבל פעם ממש מזמן, זה היה הפוך. יכולת להיות הפנטזיה הכי משוגעת מהדקה הראשונה,
ורק מי שממש התעניין להכיר אותך לעומק יכול היה לגלות את האני היומיומי הסודי שלך. וה"אני" הזה היה משתחרר ככל שהכרת יותר אנשים מהאתר בחיים האמיתיים והדברים היו מתחברים. היו לזה המון חסרונות. יכול להיות שמה שיש עכשיו זה יותר טוב, אבל היו לזה גם צדדים הרפתקניים שחסרים קצת.