בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

מי

ענו בשבט​(קינקי)
לפני 8 חודשים • 21 ביוני 2025

מי

ענו בשבט​(קינקי) • 21 ביוני 2025
ישפה זוגות מכל סוג שהכירו ממש כאן באתר?
באותו נושא מישהוי מוכן\נה לעזור לי לייצג \למכור את עצמי נכון יותר?
( סופו של יום כולנו מוכרים תצמנו בכל עניין וזה לא רע)
מצב שאני פועל שגוי כי פשוט לא עובד לי מחפש את האחת ללא הצלחה
זוהי איננה הודעת אמרתי נואש..אני באמת שואל אם מישהיו בעל נסיון וותק פה יכול לעבור לי על הפרופיל ולתת פידבק<?
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת • 21 ביוני 2025
הכל פה זו דעתי, לא צריך להקשיב לכל מה שאני אומרת, קח מה שמתאים לך ותתקדם משם:

נקודות שעלו לי בקריאה קצרה:

1. שגיאות כתיב ותחביר – פסיקים לא במקום, אין כמעט חלוקה לפסקאות. זה מקשה על הקריאה ויוצר תחושה של בלגן. זה לגמרי משהו שאפשר לסדר וזה ישדרג משמעותית את הרושם.

2. אתה פה מ-2017, אבל הפרופיל נשמע כאילו לא החלטת מה אתה בכלל מחפש. אתה כותב על דומיננטיות, על החלשה, על מורכבות – אבל לא ברור אם אתה סאב, סוויץ', או דום עם פנטזיות להיות מוחלש. יש פה הרבה אנשים שמדברים עמום, אבל זה פשוט לא עובד לאורך זמן לדעתי, תתמקד.

3. לא ברור מה המעמד הדתי שלך – חוזר בתשובה? חרד"ל? דתי מתלבט? לזה יש משקל משמעותי בבניית קשרים כאן. שורה אחת ברורה תספיק, אבל היא מאוד חשובה.

4. לא הצלחתי להבין מה אתה מחפש. הכל מאוד כללי וגנרי – “קשר אמיתי”, “כנות”, “עומק”, “רגישות” – אבל מה זה אומר בפועל? איזה סוג של קשר? איזו דינמיקה? מה חשוב לך בפרטנרית? ככל שתדייק את עצמך – תמשוך את מי שבאמת רלוונטית.

5. כל הפרטים האישיים על ההתחלה - אפשר להשאיר אבל לא חובה, אפשר פשוט למלא את השדות ברירת המחדל של כלובי וזה נותן מספיק תמונת מראה
6. תמונה - פשוטה, ברורה, כזו שמצייגת אותך או אחת שלך.

7. אתה נשמע עמוק או מנסה להישמע כזה – אולי מדי. הכול מאוד מנותח ומופשט, אבל חסרה נוכחות. חסר רגש, אנרגיה, משהו שמראה שאתה גם בנאדם שמחפש חיבור אמיתי, לא רק רעיונות ותהליכים.

8. כל הפוקוס עליך – אין כמעט מילה על מי אתה מחפש. איך תדע מי פונה אליך אם אין לה מושג אם היא בכלל רלוונטית? תכתוב למי אתה פונה, מה אתה אוהב, מה אתה מחפש.

9. בלוג-כמו שכתבו פה, אפילו קצר, אפילו פוסט או שניים. זה יכול לתת טעימה ממך בלי להעמיס הכול על הפרופיל. תכתוב משהו שמראה מי אתה באמת – מה עברת, אלא איך אתה חושב, מרגיש, חי, שירים, חוויות, מחשבות. זה עוזר לאנשים להרגיש אותך מעבר למילים בפרופיל.

תכתוב כאילו אתה מדבר עם מישהי שמעניינת אותך. לא טקסט תיאורטי, לא מסמך אישי – שיחה. משהו חי.

בהצלחה
    התגובה האהובה בשרשור
DyingEmber​(נשלט)
DyingEmber​(נשלט) • 21 ביוני 2025
תשמע, אני לא אוטוריטה. רק לאחרונה הצטרפתי אל האתר והתחלתי לבנות את הפרופיל שלי, ובנתיים אני מרגיש שאני מתקדם סביר, מוזמן לעיין ולחוות את דעתך.
-----
באשר לפרופיל שלך -
מרגיש שיש יותר מדי מלל וחזרתיות. כתבת מלא על הדת אך ללא ענייניות. סתם לדוגמה ניסוח טוב יותר ל"אני אמנם מגדל זקן .אך לא תמיד שומר את השבת במלואה.כן מניח תפילין.אבל לא תמיד הולך לבית כנסת.כן שומר על כשרות.אך לא תמיד על בשר וחלב.בתהליך עם רצון תמידי להשתפר" מבחינתי יהיה "מתנדנד". תקצר, תהיה ענייני.
-----
אני יודע שאתה לא יכול ללמוד לפסק ולכתוב ללא שגיאות כתיב ביום או יומיים, אבל לפחות תקפיד על רווח לאחר סימני פיסוק. במקום: שלום,בוקר טוב. תרשום: שלום, בוקר טוב.
פשוט ייצר תוצאה הרבה יותר אסתטית ונגישה לקריאה, ותקנית כמובן.
-----
כתבת גם שאתה לא נשלט, שהאופי שלך הוא "מתמסר, אוהב, נאמן וכמהה למגע אהבה", ושאלה לא תכונות של נשלט. לא הבנתי את החלק הזה, ואני גם לא מבין איך לאהוב ולהתמסר מתנגש עם עצם היות האדם נשלט. מאידך פירטת לאחר מכן שאתה גם שולט. ואח"כ שאתה לא מתחבר להגדרות... תשמע, כל זה משדר לי אנדרלמוסיה של בלבלה. אני לא בא להגיד לך מה להיות אבל אני אישית פחות מתחבר לקונספט של "אל תגדיר אותי", "אל תשים אותי בקופסאות", מרגיש לי שיח קצת תלוש ומבלבל. במצבך הייתי רושם "מתחלף" מכיוון שאתה אוהב לשלוט ולהישלט (תקן אותי אם אני טועה). תוכל לפרט מה זה אומר בשביל להיות מתחלף ואיך זה מתבטא לאחר מכן. אם בכל זאת אתה "לא בעניין של הגדרות", לפחות תסביר למה בצורה שתסבר את האוזן כי לי כקורא זה לא ברור.
-----
בנוסף, ניכר כי הדת מאוד חשובה לך, ואולי בגלל זה מרבית המלל שלך מתמקד בדת, אבל אתה חייב לקצר. זה לא יפגע ולו במעט בחשיבות הדת בעיניך. אני יכול לחשוב על 1000 דרכים להכניס את כל מה שכתבת בצורה יותר מתומצתת. תכתוב שאתה מאמין כחלק מהותי מהזהות שלך, שאתה מתנדנד, שואף להתקרב יותר אל הדת, מחפש מאמינה עם ערכים יהודיים / תורניים, וזהו אחי.
StarFox​(נשלט)חשבון מאומת
StarFox​(נשלט)חשבון מאומת
לפני 8 חודשים • 22 ביוני 2025
StarFox​(נשלט)חשבון מאומת • 22 ביוני 2025
StreetCat כתב/ה:
הכל פה זו דעתי, לא צריך להקשיב לכל מה שאני אומרת, קח מה שמתאים לך ותתקדם משם:

נקודות שעלו לי בקריאה קצרה:

1. שגיאות כתיב ותחביר – פסיקים לא במקום, אין כמעט חלוקה לפסקאות. זה מקשה על הקריאה ויוצר תחושה של בלגן. זה לגמרי משהו שאפשר לסדר וזה ישדרג משמעותית את הרושם.

2. אתה פה מ-2017, אבל הפרופיל נשמע כאילו לא החלטת מה אתה בכלל מחפש. אתה כותב על דומיננטיות, על החלשה, על מורכבות – אבל לא ברור אם אתה סאב, סוויץ', או דום עם פנטזיות להיות מוחלש. יש פה הרבה אנשים שמדברים עמום, אבל זה פשוט לא עובד לאורך זמן לדעתי, תתמקד.

3. לא ברור מה המעמד הדתי שלך – חוזר בתשובה? חרד"ל? דתי מתלבט? לזה יש משקל משמעותי בבניית קשרים כאן. שורה אחת ברורה תספיק, אבל היא מאוד חשובה.

4. לא הצלחתי להבין מה אתה מחפש. הכל מאוד כללי וגנרי – “קשר אמיתי”, “כנות”, “עומק”, “רגישות” – אבל מה זה אומר בפועל? איזה סוג של קשר? איזו דינמיקה? מה חשוב לך בפרטנרית? ככל שתדייק את עצמך – תמשוך את מי שבאמת רלוונטית.

5. כל הפרטים האישיים על ההתחלה - אפשר להשאיר אבל לא חובה, אפשר פשוט למלא את השדות ברירת המחדל של כלובי וזה נותן מספיק תמונת מראה
6. תמונה - פשוטה, ברורה, כזו שמצייגת אותך או אחת שלך.

7. אתה נשמע עמוק או מנסה להישמע כזה – אולי מדי. הכול מאוד מנותח ומופשט, אבל חסרה נוכחות. חסר רגש, אנרגיה, משהו שמראה שאתה גם בנאדם שמחפש חיבור אמיתי, לא רק רעיונות ותהליכים.

8. כל הפוקוס עליך – אין כמעט מילה על מי אתה מחפש. איך תדע מי פונה אליך אם אין לה מושג אם היא בכלל רלוונטית? תכתוב למי אתה פונה, מה אתה אוהב, מה אתה מחפש.

9. בלוג-כמו שכתבו פה, אפילו קצר, אפילו פוסט או שניים. זה יכול לתת טעימה ממך בלי להעמיס הכול על הפרופיל. תכתוב משהו שמראה מי אתה באמת – מה עברת, אלא איך אתה חושב, מרגיש, חי, שירים, חוויות, מחשבות. זה עוזר לאנשים להרגיש אותך מעבר למילים בפרופיל.

תכתוב כאילו אתה מדבר עם מישהי שמעניינת אותך. לא טקסט תיאורטי, לא מסמך אישי – שיחה. משהו חי.

בהצלחה

וואה, מעולה, גם אנירוצה חחח
יולי Yuli​(לא בעסק)​{טדי}
מבחינת הפרופיל - הייתי מעבירה אותו הגהה. מתקנת סימני פיסוק, מסדרת את הפסקאות, מקצרת מלל שחוזר על עצמו, עושה אותו יותר נוח לקריאה. (אם מעוניין בשירותי הגהה בפרטי אז תגיד). סיבה משנית - זה מעורר שיפוטיות ורתיעה. סיבה עיקרית - כשהפיסוק לא טוב והניסוח מסורבל - פשוט יותר קשה להבין מה כתוב.

בחלק שמתחיל ב"כמה מילים עלייך" הייתי מורידה בפתיחה את המילים "את צריכה". אין הכרח להחליף אותן, אפשר פשוט להוריד.

מבחינת התנהלות באתר - הייתי מנסה לא רק לחפש פרטנרית אלא גם להשתתף בחלק החברתי - אם זה מעניין אותך - להגיב בפורום ובבלוגים - לא בכח, לא חייבים אם זה לא זורם לך, אבל זה יכול לעזור לאנשים לרצות להכיר אותך, כי זה נותן הצצה לאיך אתה עונה לאנשים ומה אתה חושב על כל מיני נושאים ספציפיים. אבל שוב, רק אם זה לטובתך. אם הבעה בכתב זה דבר שקשה לך, או אם קשה לך לכתוב בצורה מובנת - אז עדיף לוותר.
וכמובן לקרוא פרופיל של כל מי שאתה פונה אליה ולפנות בצורה מתורבתת ואישית.

מבחינת התנהלות בהודעות פרטיות - יש על זה המון שרשורים, ממש המון, והם ארוכים ומלאים בעצות מועילות והסברים מפורטים אז כדאי לרפרף על הפורומים ולמצוא אותם. הכותרת בדרך כלל תהיה טרוניה כלשהי. לא תמיד אך זה קורה הרבה.
Master Bruce​{©}
Master Bruce​{©} • 22 ביוני 2025
בכנות מציע לך להתאמן בכתיבה בעברית תקינה עם סימני פיסוק. אם אתה צריך עזרה בנושא, יש המון אפליקציות, כולל חינמיות, שיכולות לעזור בזה.

זה עלול להשמע כאילו אני לועג לכתיבה שלך, אבל זה לא העניין. העניין הוא שהמדיום הוא חלק מהמסר. ובדיוק כמו שאתה דואג להתלבש יפה כשאתה יודע שרואים אותך, כך חשוב גם לכתוב בצורה שיוצרת את הרושם שאתה רוצה כשקוראים אותך.

אני לא מכיר אותך, ולא יודע מה רמת האינטליגנציה וההשכלה שלך, אבל אך ורק על סמך צורת הכתיבה שלך עובר רושם מאד שלילי, וחבל. אתה כנראה מסוגל לעשות רושם טוב הרבה יותר עם מעט מאמץ.
ענו בשבט​(קינקי)
ענו בשבט​(קינקי) • 22 ביוני 2025
תודה על התגובה.
חלילה, לא נפגעתי.
לא קיבלתי רושם שאתה מזלזל בי .
להפך ,אני שמח בתגובות פה ,עוזר לי לדייק את איך שאני מביא את עצמי בכתיבה .
חבל זה שזה הרושם שאני משאיר ..
ברור לי שאין הנחתום מעיד ..
ועם זאת ,לחשוב על עצמי כחסר באינטליגנציה ,זה פשוט שוק .
ועוד שבשיח אחד על אחד אני לא פחות מ100 אחוז , מובן ,מדויק , רגיש לסיטואציה ,תמיד מקבל פידבקים טובים ,מהממונים עליי,מהסביבה חברים משפחה, שגם להם לא חסר קרדיט של אנשים משיכמם.

אז אולי תוכל בבקשה,לתת דוגמא איך קיבלתה את הרושם השלילי הזה?
CharlieI​{Lotus}
CharlieI​{Lotus} • 22 ביוני 2025
אין לי כוונה לכתוב את המדריך למתחיל בכלוב, אבל יש כמה דברים מזוית שונה שאני רוצה להאיר מעט.

לא מדובר במכירה, או בתהליך דמוי מכירה. יש כאן הרבה פחות שוק בשר מכפי שזה מרגיש. אתה לא רוצה להיות נתח ולא לפגוש נתח, אלא מישהי לנהל איתה קשר ארוך ועמוק. היה אתה עצמך, לא פחות ולא יותר, ובעיקר לא מקסם שווא. נשמע שאתה מבולבל בכל מיני חלקים אחרים של החיים. זה ממש בסדר, וחשוב שתזכור שזה בסדר. מי שתפגוש צריכה להיות כזו שתרצה אותך בגלל מי ומה שאתה, בגלל ולא למרות.

מבחינת פרופיל, כל עוד הוא אמיתי הוא בסדר, לדעתי. עניין של טעם.
אני מעדיף את הפרופיל שלי יחסית ריק, אבל זו באמת בחירה של טעם אישי.

התערבב בקהילה כאן, ככל שנוח לך. אם עולה משהו בפורום שיש לך דעה עליו, או ידע לשתף, כתוב בפורום.
קרא בלוגים של אנשים, כשמישהו מעניין אותך, עקוב אחרי הבלוג.
להרבה בלוגים כאן יש קהילה קטנה של עוקבים ומגיבים שנוצרת כשיש משהו משותף לאנשים שם.
קרא עוד בלוגים. הגב מדי פעם, רק כשיש לך משהו להגיד. זכור להיות תמיד מכבד ונעים, גם כשאתה רוצה להעביר ביקורת או להביע דאגה כנה.

הדרך שלי להביע את עצמי היא בעיקר בתגובות לבלוגים שאני קורא. לעתים רחוקות יותר, בבלוג שלי או בפורום.
אני לא כותב הרבה בבלוג, אבל מה שיש שם מאד מייצג את מי שאני, ואת איך שאני חווה מערכות יחסים.
הרבה שיחות מעניינות החלו מתגובות לבלוג שלי, או תגובות שלי לבלוגים אחרים.

אחרי כמה שבועות, תהיה לך נוכחות שהיא יותר מדף פרופיל. כזו שמראה אותך כאדם, קצת חשוף, ובעיקר פתוח לעולם.
עם הזמן, יווצרו מקומות לתקשורת יותר פרטית, ומשם זה כבר עניין של מזל והתאמה.

בקיצור: לאט, בעדינות ובכבוד לאחרים, בלי אג'נדה מעבר לתקשורת של אותו רגע.
אל תבוא להכיר. בוא להיות כאן איתנו, וההיכרות כבר תקרה עם הזמן.