|
|
לפני 8 חודשים •
25 ביוני 2025
לפני 8 חודשים •
25 ביוני 2025
Slave XX(נשלט) • 25 ביוני 2025
לא יודע אם אפשר לקרוא לזה פנטזיה אפלה אבל זו פנטזיה שכנראה לא אגשים לעולם אלא אם בעתיד אני אכיר שולטת שהחיבור איתה יהיה כל כך חזק שהיא באמת תהיה שווה את זה בעיניי
קעקוע על הגב או על הבטן עם הכיתוב "רכוש של המלכה" ושם השולטת |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
25 ביוני 2025
לפני 8 חודשים •
25 ביוני 2025
דיגי{השועל} • 25 ביוני 2025
להיכנע למניפולטיביות.הטבעית שבי.
לתת לעצמי לשחק עם המחשבות והרצונות.של הצד השני בצורה שמקוונת בדיוק למה ואיך.שאני רוצה. בלי להתחשב במה נכון או הרצון של הצד השני לתת לטבע הכי עמוק בתוכי לצאת חזרה החוצה ופשוט לסובב את הסביבה למה שבא לי כשבא לי. למדתי את כל זה כדרך לשרוד היום אני רוצה לחיות בלי זה. אבל האינסטינקט הטבעי רוצה להשתחרר חזרה. יותר מידי מוסר עצמי כיום כדי לחיות כך שוב. אבל לפעמים זה מגרד לי בידיים או יותר נכון בניימי המוח ורוצה לצאת דרך הלשון להיות רעה באמת, אגואיסטית באמת בלי בדסמ בלי מוסר בלי חוקים או אשמה. בעיקר בלי רגשות אשמה. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
25 ביוני 2025
לפני 8 חודשים •
25 ביוני 2025
איה74 • 25 ביוני 2025
אין כמו להכנס שוב ושוב למערכות יחסים עם אנשים לא זמינים נפשית ולא אמפטים.
שומר לי את כל הפצעים פתוחים ואת תחושות הדחיה, "הלא ראויה" והכאב שבא איתן חי ופועם קבוע בגוף. כל התעלמות מהודעות ווטאפ. כל משיכת כתף מול בקשה. כל ערימות התרוצים וההסברים (רק לא להקשיב ולהתייחס) מאפשרים לי לכאוב מחדש. אפל בעיניי זה כל מה שיכול לפגוע על אמת. אז זו אופציה שנשארת על המדף. השפלות, אונס, חוסר שליטה. להגיד מה אני באמת חושבת. |
|
|