| בדיוק אותך(שולט) |
לפני 7 חודשים •
25 ביוני 2025
יש אנשים?
לפני 7 חודשים •
25 ביוני 2025
בדיוק אותך(שולט) • 25 ביוני 2025
איך הולכות ההיכרויות פה? יש תנועה, אנשים מצליחים להכיר פה
|
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
25 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
25 ביוני 2025
DyingEmber(נשלט) • 25 ביוני 2025
מאחר ואני בגיל שפחות שכיח כאן, בינתיים לא קרה הרבה. מאידך, אני חדש פה, אז יש עוד תקווה להכיר שולטת איכותית. הבנתי משיחות כאן שהיו לא מעט מערכות יחסים, כולל נישואין, שיצאו מהכלוב. אתר מטורף בהחלט.
|
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
25 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
25 ביוני 2025
unknownme • 25 ביוני 2025
תחתור להגיע למסיבה או למאנצ עדיף למאנצ ומשם תתקדם חבר מביא חבר
|
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
25 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
25 ביוני 2025
StreetCat(שולטת) • 25 ביוני 2025
כן, מכירים.
הדרכים שעובדות פה (לפי עדויות של משתמשים) להיכרויות: 1. להיות פעיל באתר - פורומים, בלוג, צ'ט, פרופיל סביר ; כל אלו יוצרים אישיות ולא רק תמונה וכמה מילים כמו טינדר, זה לוקח זמן (תהליך של תקופה להתחבר לאנשים רק דרך האתר) אבל זה אפשרי. 2. מאנצ'ים - מפגשים של בדסמים באווירה ונילית, מאפשרים ליצור קשרים חברתיים, להגדיל את מעגל החברים הבדסמים, ולהכיר יותר פרטנרים פוטנציאליים להיכרויות. 3.מסיבות - כמו מאנצ'ים, רק בדסמי בלבוש, בחגיגה, ועם הרבה יותר רעש ועשן סיגריות. לא לכולם מתאים לנהל סמול טוק באירועים אבל זה אפשרי. מה החלק הקשה באמת? להכיר פה לקשר זוגי. זה לא בלתי אפשרי, עובדתית יש פה לא מעט זוגות בעבר, בהווה וכו' אבל זה החלק היותר מסובך לעומת החלק הראשוני. אני למשל עשיתי את הכל, ועדיין לקח לי כשנתיים! להיות פה, במאנצים, בפייסבוק, במסיבות, להגיב, לכתוב, להתחיל שיחות עומק ולא ראיון עבודה, וכו' עד שהכרתי פרטנר שהפך להיות בן זוג (נפרדנו ), וכדי למצוא פרטנר לבדסמ לוקח לי כיום כמה חודשים, רק כי כבר יש לי שיחות והכרות עם האנשים פה, בעבר לקח לי יותר זמן. לא חייב לבחור באחת השיטות האלו, אפשר רק לפנות בהודעה למי שרלוונטי עבורך כן כדאי שיהיה פרופיל סביר ולא הודעת העתק הדבק אלא לקרוא את הפרופיל של הצד השני. ואפשר את השיטה שלא מצאתי עדות לכך שהיא עובדת אבל גברים ממשיכים בה ללא לאות: המספרים הגדולים /מנסה את מזלי. בהצלחה. |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
25 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
25 ביוני 2025
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 25 ביוני 2025
כן, מכירים
גם מבחינה זוגית הכרתי כאן את בעלי לשעבר (עדיין נשארנו חברים טובים) |
|
|
| בדיוק אותך(שולט) |
לפני 7 חודשים •
26 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
26 ביוני 2025
בדיוק אותך(שולט) • 26 ביוני 2025
חברי קהילה יקרים תודה רבה לכל העונים
|
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
26 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
26 ביוני 2025
Master Bruce{©} • 26 ביוני 2025
יש המון הכרויות *אבל* זהו איננו אתר הכרויות.
זה אתר בלוגים ודיונים בראש ובראשונה. זה כמו שהיו הכרויות רבות שקרו בישראבלוג / במה חדשה / הפורומים של תפוז / פייסבוק. זה קרה המון, ללא ספק, אבל לא בשביל זה רוב האנשים כאן. |
|
|