בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

איך הבנתם לאיזה צד של השוט אתם נמשכים?

4X4​(נשלט)
לפני 7 חודשים • 28 ביוני 2025

חייב להגיב לתגובה המכוערת שלך

4X4​(נשלט) • 28 ביוני 2025
Kitty frank כתב/ה:
החלוקה הרלוונטית בעיני היא לא לשולטים ונשלטים, אלא לאלה שבטוחים איפה הם, ואלה שנעים על הסקאלה.
אם אתה מהסוג השני, ברוך הבא לקבוצת המטומטמים שחייבים לעשות הכל הפוך על הפוך על הפוך.
בתור חברה בולטת בקבוצה, אני משתתפת בצערך, ממליצה למצוא מטפל טוב ולהחזיק חזק.

מאצלך: "מי אני - שעטנז, מטבח בלתי מסודר, דיו מבוזבז, יצור פוליטי למדי(בעוונותי)- לפי סדר התמונות."
עד כמה הבלבול הזה נוגע בשאר חייךך? - אל תטרחי לענות,
שוב ממך: "''הטיפול הנכון בדיסוננס הוא: ראשית, הכנתו. שנית, פתרונו.'' - פתרת כבר?
לא נראה לי..
בכל מקרה, הפוסל במומו פוסל!
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת

Re: חייב להגיב לתגובה המכוערת שלך

StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת • 28 ביוני 2025
4X4 כתב/ה:
Kitty frank כתב/ה:
החלוקה הרלוונטית בעיני היא לא לשולטים ונשלטים, אלא לאלה שבטוחים איפה הם, ואלה שנעים על הסקאלה.
אם אתה מהסוג השני, ברוך הבא לקבוצת המטומטמים שחייבים לעשות הכל הפוך על הפוך על הפוך.

מאצלך: "מי אני - שעטנז, מטבח בלתי מסודר, דיו מבוזבז, יצור פוליטי למדי(בעוונותי)- לפי סדר התמונות."
שוב ממך: "''הטיפול הנכון בדיסוננס הוא: ראשית, הכנתו. שנית, פתרונו.'' - פתרת כבר?
לא נראה לי..

אני חושבת שלא הבנת את התגובה של קייטי.
ולהביא ציטוטים ממקום אחר לכאן זה קצת חוטא לדיון, אבל ניחא. איכשהו סביר בקושי.
כך או כך, היא לא קראה רק לו מטומטם, אלא כללה את עצמה בתוך הקבוצה הזו של חוסר הידיעה, הבדיקות, אלו שעוברים סיבוכים ובלבלות בדרך.

וטיפול טוב? זו תמיד המלצה חשובה וטובה.
4X4​(נשלט)

Re: חייב להגיב לתגובה המכוערת שלך

4X4​(נשלט) • 28 ביוני 2025
StreetCat כתב/ה:
4X4 כתב/ה:
Kitty frank כתב/ה:

לא נראה לי..

אני חושבת שלא הבנת את התגובה של קייטי.
ולהביא ציטוטים ממקום אחר לכאן זה קצת חוטא לדיון, אבל ניחא. איכשהו סביר בקושי.
כך או כך, היא לא קראה רק לו מטומטם, אלא כללה את עצמה בתוך הקבוצה הזו של חוסר הידיעה, הבדיקות, אלו שעוברים סיבוכים ובלבלות בדרך.

וטיפול טוב? זו תמיד המלצה חשובה וטובה.

את צודקת, פרשנות מוטעית שלי, הייתי מוחק את התגובה, אבל אני לא יודע איך, ואם לא ניתן, שישאר. - התנצלותי הכנה לקייטי
ילד שלך​(נשלט)
ילד שלך​(נשלט) • 28 ביוני 2025
כילד חוייתי משיכה לבת השכן (כמושג, אבל באמת הייתה כזו) הגבוהה והגדולה ממני, היה בה משהו לא מושג ומקטין. גדלתי בצילן של שתי אחיות גדולות דיי דומיננטיות, זה בטח גם קשור. כיום פשוט יודע על מה רוב הפנטזיות שלי, והן בדרך כלל כוללות אישה שמביטה בי מלמעלה ואוחזת לי בקו הלסת.