בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

אני שואל רק מתוך סקרנות

Master Bruce​{©}
לפני 6 חודשים • 29 ביוני 2025
Master Bruce​{©} • 29 ביוני 2025
red spider lily כתב/ה:
אנחנו לא משחקות D&D כי הסצנה בארץ קצת מוזרה. הייתי נכנסת לחנויות שמתעסקות בעניין בדיזנגוף סנטר בשביל מתנות לאקס שלי. היו שם מלא גברים עם ריח של זיעה ושפיך שבהו לי בציצי כאילו הם לא ראו כאלו מעולם ובשנייה שניסיתי להתעניין בזה הסבירו לי כאילו אני מפגרת, או שהסבירו לידידים מסוג זכר שנכנסו איתי כדי לעזור לי. את השאלה שאני שאלתי. ככה זה גם עם לגו אבל לגו אני בונה לבד בבית.

החנות שאת מדברת עליה היא פריק, ואני מאמין שדי יש קונצנזוס שמאז שהיא החליפה בעלים ועברה מקניון ויצמן האיכות שלה ושל הקהילה שמגיעה אליה ירדה פלאים.
בכל מקרה, אני ממליץ לא לתת לחוויה הזו להשפיע יותר מדי על איך שאת תופסת את קהילת משחקי התפקידים בישראל. האם יש טיפוסים מהסוג הזה? חד משמעית, ברור שכן. האם הם מייצגים? לא מההכרות שלי. בתכלס יש יותר חפיפה בין קהילת הרולפליי לקהילת הבדסמ מאשר לטיפוסים המדוברים.
nomii​{Ashenn}
nomii​{Ashenn} • 29 ביוני 2025
red spider lily כתב/ה:
אנחנו לא משחקות D&D כי הסצנה בארץ קצת מוזרה. הייתי נכנסת לחנויות שמתעסקות בעניין בדיזנגוף סנטר בשביל מתנות לאקס שלי. היו שם מלא גברים עם ריח של זיעה ושפיך שבהו לי בציצי כאילו הם לא ראו כאלו מעולם ובשנייה שניסיתי להתעניין בזה הסבירו לי כאילו אני מפגרת, או שהסבירו לידידים מסוג זכר שנכנסו איתי כדי לעזור לי. את השאלה שאני שאלתי. ככה זה גם עם לגו אבל לגו אני בונה לבד בבית.

זה תמיד ככה ב-dnd, או בלגו, או בגיימינג, או בהדפסה בתלת מימד, או ברובוטיקה חובבנית, או כל מעגל גברי אחר שמצאתי את עצמי בו בגלל תחביב.
משהו בעובדה שיש ציצים בחדר גורם להם לאבד את זה. יש נורמלים אבל הם יושבים בשקט ומתעסקים בשלהם בזמן שאת מוקפת באנשים שרק רוצים את האינסטגרם שלך כדי לשלוח לך תמונות של הז--כלומר, מימים ותמונות של מיניאטורות
nomii​{Ashenn}
nomii​{Ashenn} • 29 ביוני 2025
אוקיי אוקיי לארפ ממוקד לחימה בו כל המפלצות משוחקות בידי מזוכיסטיות ובמקום חרבות ספוג יש לכולם שוטים וקיינים, ובמקום כסף יש לכולם שוברים למציצות, ובמקום קסם יש ויברטור או משהו לא יודעת לא הייתי בלארפ
Seayam
Seayam • 29 ביוני 2025
Grey / Green כתב/ה:
תקשיבו, הפסקתי להבין אתכם לפני שש הודעות ומאז אתם מחרמנים לי ת׳תחת.

כלומר, כדי להתחרמן אתה צריך לא להבין מה קורה?
Grey / Green
Grey / Green • 29 ביוני 2025
Seayam כתב/ה:
Grey / Green כתב/ה:
תקשיבו, הפסקתי להבין אתכם לפני שש הודעות ומאז אתם מחרמנים לי ת׳תחת.

כלומר, כדי להתחרמן אתה צריך לא להבין מה קורה?

לפעמים עוזר גם לא לראות מה קורה.
DanielHagever
DanielHagever • 29 ביוני 2025
מניח שאין לזה ביקוש פה
Ashenn​(שולט)​{nomii}
לפני 6 חודשים • 30 ביוני 2025
Ashenn​(שולט)​{nomii} • 30 ביוני 2025
red spider lily כתב/ה:

חנוני דנד הם קהל בעייתי,
חצי זה הגברים האלו שגם אחרים מתרחקים מהם כמו מאש.
וחצי זה אנשים קווירים וסוטים ולרוב מהקהילת הבדס"מ. לדוגמא שתי הקבוצות שלי ככה.
מבין אותך לגמרי אבל. אולי אם את עדיין מתעיינת בזה תיצרי קבוצה של נשים או משהו. יש לזה פורום ייעודי בארץ בשם "הפונדק"
Luna Oscura​(נשלטת)​{Loki the t}
red spider lily כתב/ה:

זה כי החנויות בסנטר לא משהו...
יש הרבה קבוצות פייסבוק בתחום בישראל
ויש את הפונדק כמובן
nomii כתב/ה:
אוקיי אוקיי לארפ ממוקד לחימה בו כל המפלצות משוחקות בידי מזוכיסטיות ובמקום חרבות ספוג יש לכולם שוטים וקיינים, ובמקום כסף יש לכולם שוברים למציצות, ובמקום קסם יש ויברטור או משהו לא יודעת לא הייתי בלארפ

לא מערבים לארפים עם בדס"מ

* הכותבת לארפיסטית לשעבר שכבר יצא לה לראות נזק בנושא
* בתכל'ס אפשר ליצור לארפ כזה אבל זה מצריך צוות מרחב מוגן שאפשר לסמוך עליו ולוגיסטיקה מורכבת ביותר (יותר מהסטנדרט)
Master Bruce כתב/ה:
red spider lily כתב/ה:

החנות שאת מדברת עליה היא פריק, ואני מאמין שדי יש קונצנזוס שמאז שהיא החליפה בעלים ועברה מקניון ויצמן האיכות שלה ושל הקהילה שמגיעה אליה ירדה פלאים.
בכל מקרה, אני ממליץ לא לתת לחוויה הזו להשפיע יותר מדי על איך שאת תופסת את קהילת משחקי התפקידים בישראל. האם יש טיפוסים מהסוג הזה? חד משמעית, ברור שכן. האם הם מייצגים? לא מההכרות שלי. בתכלס יש יותר חפיפה בין קהילת הרולפליי לקהילת הבדסמ מאשר לטיפוסים המדוברים.

פריק בסנטר??
אני דווקא חשבתי שהיא מדברת על ממוטה