|
|
לפני 7 חודשים •
30 ביוני 2025
Re: כן אבל אולי אני באמת חוסם את עצמי..בכל מקרה אחפש בלוחות גם משהו שמתאים לי
לפני 7 חודשים •
30 ביוני 2025
כלבלב זהב(נשלט) • 30 ביוני 2025
באתי בוגר הפעם, למצוא באמת ולא סתם לשחק
תודה על המחמאה שאני מקשיב ► טלי35 כתב/ה: ► כלבלב שתן כתב/ה: ► טלי35 כתב/ה: ► כלבלב שתן כתב/ה: והכיוני שלי מעורר חלחלה? ממליצה לי להחליף אותו?
(לא מצאתי איך עושים את זה אבל אחפש שוב) ► טלי35 כתב/ה: בכלל כינויים זה משהו שבעיניי יכול פשוט להוריד אוטומטית או או דווקא להרים
יש פה כמה גאוניים וכמה שאני 🤢🤢🤢 לא בקטע של קינק שיימינג - כל מה שעושה לך טוב ולא פוגע באחרים והסביבה זה אחלה לגמרי! אישית כשאני מקבלת פניה אדומה אני לא אוהבת שהאדם שאני מדברת איתו הוא פרקטיקה בדסמית ולא שם (תדחפיליתראשלאסלה34 או תחטיפי לי33) אז זה יכול לגרום לי לא לענות למרות שיכול להיות שאני מפספסת אדם נהדר שיתכן ויהיה לנו אחלה בדסמ יחד. לא שטלי35 זה כזה השראה כן? מקסים בעיניי שאדם מקשיב לעצות שנותנים פה. (תוהה למה זה נדיר?) בהצלחה |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
30 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
30 ביוני 2025
ArchAngel(שולטת) • 30 ביוני 2025
תנסה להתייחס לאתר פחות כמו לאתר פורנו ויותר כמו לאתר הכרויות/מרחב קהילתי.
תחשוב שאתה יושב עכשיו בדייט עם אישה, או עומד לגשת להתחיל איתה במציאות- איך תרצה להציג את עצמך? תשנה את הכינוי למשהו מזמין יותר, משהו לא פורנוגרפי שמאפיין אותך, מעניין אותך, מרגיש לך שנון. תכתוב בפרופיל משהו על עצמך חוץ מזה שאתה מתרגש מסטיות, ואת האמת? זה בפני עצמו לא מעניין אף אחת. וכשזו השורה היחידה זה אפילו מרתיע. אף אחת לא תרצה להגשים איתך שום סטייה מבלי להרגיש חיבור כלשהו אליך, ואיך היא תרגיש אם אין לה שום מידע עליך ואתה עוד פרופיל של "מחפש מלכה" שלא מעיד שיש לו אישיות מעבר? אני בטוחה שיש לך מה להגיד מעבר לכך "שהכל בהסכמה". תוריד את הלינק לאתר פורנו בקישורים. זה עושה וייב של "אני חי בסרט פורנו, אני רוצה שתעשי לי מה שיש בלינק". מה שכתוב לך בגבולות "סשנים ללא מגע מיני בכלל". גם מוריד ממך ברמות, מרגיש כאילו הציפייה שלך היא להשיג זיון במסווה של סשן. מבינה שזה חשוב לך, אבל מגע מיני זה לא משהו שמישהי יכולה להתחייב לך אליו או אפילו להתחיל לדמיין אותו לפני שיש ביניכם כימיה שהופכת את המחשבה הזו לאטרקטיבית, זה משהו שיתפתח רק מתוך האינטרקציה ביניכם. מי שקוראת את הפרופיל שלך כרגע טרם יודעת אם היא נמשכת אליך בכלל, והיא כבר קוראת משפט שמרגיש כמו "או שאני מזיין אותך או שאת לא שולטת בי". אני הייתי כותבת את זה כחלק מהשקפה שלי על בדס"מ ולא כגבול, נניח שאתה רואה בדס"מ כחוויה שכוללת מיניות. "חשוב שזה יהיה מפגשים ולא דרישה למשהו קבוע, לא תמיד זמין" מעבר לשגיאות בעברית ("שאלו יהיו מפגשים"), הניסוח מרגיש כאילו אתה מחפש מישהי שתעשה לך סשן ותלך, לא תפריע לך בין לבין. אף אחת לא רוצה להרגיש שהיא שעשוע לשעות הפנאי, כולל נשים שבעצמן לא זמינות למשהו קבוע. כל אחת רוצה להרגיש שאתה איתה כי אתה רוצה בה ולא רק בחוויה המזדמנת שאת משיג דרכה, שהיית רוצה להיות איתה כל רגע גם אם בפועל תפגשו כמה שמתאים לכם מתוך אילוצים משותפים. מתוך הדינמיקה ביניכם אתם תקבעו את מינון הפגישות, אבל מראש להטיח "אני לא אהיה זמין לך" מרחיק ממך. |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
30 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
30 ביוני 2025
teacher(שולט) • 30 ביוני 2025
אל - don't
אל תעשה שום דבר ממה שכתוב פה, במיוחד אם זה לא ממש אתה. ככל שתתרחק מעצמך בתיאור ובהתנהלות שלך פה, כך יהיה גודל האכזבה של אחרות ממך שאתה לא דומה לעצמך, וכך גם תהיה האכזבה שלך מעצמך שאתה נכשל בלייצר קשר ומתאמץ לתחזק דימוי שלא קשור למי שאתה. מתאים לך לשים קישור לפורנו? לקרוא לעצמך כלבלב שתן? הכל טוב. אתה לא כותב גדול? אל תכתוב בלוג. מה כן שווה לעשות? לייצר ממשק רחב יותר להיכרות איתך. לטובה או לרעה. אם יש לך שלשה ממשקים: הכינוי שלך, הקישור ששמת ואולי עוד איזה תמונה, אולי שווה שתייצר עוד ממשקים שהם אתה. להגיד משהו, גם אם זה פיפי קקי. זה לא משנה, העיקר שיהיה במה לנגוס כשמעוניינים להבין מי ומה אתה. אם לא יוצאים מהבית - לא מכירים אנשים חדשים. עניין נוסף והפוך הוא שאם אתה בוחר (באופן לגיטימי) להשטיח את עצמך לפנטזיה שלך, קח בחשבון שזה מצמצם מאוד את מי שירצה להכיר אותך, לאך ורק כאלה שמעוניינים בפנטזיה שטוחה וספציפית. (ויש כאלה גם, שלא יהיה לך ספק, אבל לא הרבה). לשאר האנשים אני אומר פה - אל תעשו את הטעות של ליפול על הכינוי, או איזה משפט בפרופיל, או איזה קישור. אנחנו לא יודעים לייצר מזה תמונה מלאה ואמיתית של מי מולנו. ולא משנה כמה אינטואיציה יש לנו. כפי שאמר פעם המומחה של ה-CIA לשעבר לשפת גוף בריגול נגדי - אם אתם באמת רוצים להכיר מישהו, אל תנתחו את שפת הגוף שלו. שבו איתו לשיחה של 20 דקות ותגלו כל מה שאתם רוצים לדעת. כפרה |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
30 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
30 ביוני 2025
כלבלב זהב(נשלט) • 30 ביוני 2025
תודה על התשובה המפורטת, אתקן את מה שרשמת, לגבי הכינוי, לא מוצא דרך לשנות
|
|