![]() |
![]()
לפני שבוע •
4 ביולי 2025
לפני שבוע •
4 ביולי 2025
teacher(שולט) • 4 ביולי 2025
אין טעם.
![]() |
|
mister z(שולט) |
![]()
לפני שבוע •
4 ביולי 2025
לפני שבוע •
4 ביולי 2025
mister z(שולט) • 4 ביולי 2025
איך בכלל יודעים איזה מזל אתם?
|
|
Pulse |
![]()
לפני שבוע •
4 ביולי 2025
לפני שבוע •
4 ביולי 2025
Pulse • 4 ביולי 2025
1. תחבר את כל הספרות של השם שלך בגאומטריה,תחסיר מזה סכום השווה ל- 57% מגילך לפני שנה, ואת הסך שהתקבל תחלק בפאי. עד כאן? יופי.
2. תקנה מיץ פטל בבטעם תפוח, קריטי שיהיה תפוח, ועדיף מ- am:pm. 3. תעדכן ואתן הנחיות להמשך. בהצלחה |
|
![]() |
![]()
לפני שבוע •
4 ביולי 2025
לפני שבוע •
4 ביולי 2025
StreetCat(שולטת) • 4 ביולי 2025
mister z כתב/ה: איך בכלל יודעים איזה מזל אתם?
שואלים את גוגל או את צ'ט gpt תן לו תאריך לידה והוא ייתן לך את כל המידע שתרצה |
|
![]() |
![]()
לפני שבוע •
5 ביולי 2025
לפני שבוע •
5 ביולי 2025
Sunna סאנה(שולטת) • 5 ביולי 2025
mister z כתב/ה: איך בכלל יודעים איזה מזל אתם?
אמרו לי כשהייתי קטנה |
|
![]() |
![]()
לפני שבוע •
5 ביולי 2025
לפני שבוע •
5 ביולי 2025
אלפא-בטא(מזוכיסט) • 5 ביולי 2025
שנים האמנתי שאני מזל בתולה, ככה זה שלא בודקים בעצמך
![]() |
|
![]() |
![]()
לפני שבוע •
7 ביולי 2025
לפני שבוע •
7 ביולי 2025
Sasha X • 7 ביולי 2025
אולי עושים הקבלה בין אישיות דומיננטית
להעדפות מיניות. |
|
![]() |
![]()
לפני שבוע •
7 ביולי 2025
לפני שבוע •
7 ביולי 2025
Solar Dragon • 7 ביולי 2025
אני מתעסק המון באסטרולוגיה, כתחביב ומקצוע.
הנה כמה דברים שרצוי לדעת. 1. כשמישהי/מישהו מציינים שהם מזל עקרב (או כל מזל אחר, זה ממש לא משנה) הם מתכוונים למיקום של השמש. כידוע, יש עוד גופים שמימיים פרט לשמש במערכת שלנו, וכל אחד מהם משפיע אחרת עלינו. השמש למשל אחראית על הפרסונה שלנו - האישיות (בניגוד לדעה המקובלת שהשמש אחראית לנשמה). השמש אחראית לחלק המודע שלנו "האני". 2. כל גוף שמיימי נמצא באחד מ-12 בתים ואחד מ-12 מזלות. במילים אחרות: הפלנטה אומרת לנו מה קורה; המזל שבו היא ממוקמת אומר לנו כיצד זה קורה; והבית אומר לנו היכן זה קורה. 3. רובנו הולכים לפי ההורוסקופ המערבי (טרופי) והוא לא נחשב להכי מדוייק. אני אישית הייתי ממליץ ללכת לפי ההורוסקופ הוודי. 4. אם אתם מעוניינים לדעת דברים מיניים על אדם מסויים, עדיף לבחון היכן ממוקמת לילית' אצלו/ה. לילית' היא נקודה מתמטית מאשר פלנטה ואחראית על הצדדים האפלים שלנו שאנחנו מכחישים, מסתירים, ורוצים לצאת החוצה. הצל שלנו, כמו גם נקודת התורפה, פחד ובושה. 5. האנשים הכי שולטים הם אנשים עם לילית' במזל גדי. (לא השמש במזל גדי אלא לילית'). האנשים הכי סוטים הם אנשים עם לילית' במזל עקרב. אנשים עם לילית' במזל תאומים אוהבים המון דיבור ותקשורת בזמן סקס. אנשים עם לילית' במזל אריה הם מאד דומיננטיים (לאו דווקא שולטים. אצלם זה יותר דומיננטיות בלתי-מרוסנת על אחר מאשר שליטה טבעית). אנשים עם לילית' במזל אריה מפנטזים על המון פרטנרים שמעריצים אותם ונותנים להם תשומת לב. אנשים עם לילית' במזל בתולה הם הכי מושפלים מינית (תחשבו השפלות מילוליות, שתן, צואה, לעשות כל מה שהפרטנר שלהם יאמר להם, וכן הלאה), ועוד ועוד. לגבי השאלה השנייה שלך "האם בנות שמציינות מזל עקרב באפליקציות או שיש להן אימוגי של עקרב בהכרח רומזות שיש להן סטרפ מתחת לחצאית" - לא. לרוב, הן פשוט מתגאות בכך שהשמש אצלן במזל עקרב בגלל כל הרעש סביב זה, אין זה אומר יותר מדי בפן המיני. חשוב לבחון את כל המפה של הבן-אדם ולא רק את מזל השמש שלהם. מקווה שהצלחתי לענות על שאלותייך. אל תהסס לשאול עוד. |
|
![]() |
![]()
לפני שבוע •
8 ביולי 2025
לפני שבוע •
8 ביולי 2025
teacher(שולט) • 8 ביולי 2025
L U C I F E R כתב/ה: אני מתעסק המון באסטרולוגיה, כתחביב ומקצוע.
הנה כמה דברים שרצוי לדעת. 1. כשמישהי/מישהו מציינים שהם מזל עקרב (או כל מזל אחר, זה ממש לא משנה) הם מתכוונים למיקום של השמש. כידוע, יש עוד גופים שמימיים פרט לשמש במערכת שלנו, וכל אחד מהם משפיע אחרת עלינו. השמש למשל אחראית על הפרסונה שלנו - האישיות (בניגוד לדעה המקובלת שהשמש אחראית לנשמה). השמש אחראית לחלק המודע שלנו "האני". 2. כל גוף שמיימי נמצא באחד מ-12 בתים ואחד מ-12 מזלות. במילים אחרות: הפלנטה אומרת לנו מה קורה; המזל שבו היא ממוקמת אומר לנו כיצד זה קורה; והבית אומר לנו היכן זה קורה. 3. רובנו הולכים לפי ההורוסקופ המערבי (טרופי) והוא לא נחשב להכי מדוייק. אני אישית הייתי ממליץ ללכת לפי ההורוסקופ הוודי. 4. אם אתם מעוניינים לדעת דברים מיניים על אדם מסויים, עדיף לבחון היכן ממוקמת לילית' אצלו/ה. לילית' היא נקודה מתמטית מאשר פלנטה ואחראית על הצדדים האפלים שלנו שאנחנו מכחישים, מסתירים, ורוצים לצאת החוצה. הצל שלנו, כמו גם נקודת התורפה, פחד ובושה. 5. האנשים הכי שולטים הם אנשים עם לילית' במזל גדי. (לא השמש במזל גדי אלא לילית'). האנשים הכי סוטים הם אנשים עם לילית' במזל עקרב. אנשים עם לילית' במזל תאומים אוהבים המון דיבור ותקשורת בזמן סקס. אנשים עם לילית' במזל אריה הם מאד דומיננטיים (לאו דווקא שולטים. אצלם זה יותר דומיננטיות בלתי-מרוסנת על אחר מאשר שליטה טבעית). אנשים עם לילית' במזל אריה מפנטזים על המון פרטנרים שמעריצים אותם ונותנים להם תשומת לב. אנשים עם לילית' במזל בתולה הם הכי מושפלים מינית (תחשבו השפלות מילוליות, שתן, צואה, לעשות כל מה שהפרטנר שלהם יאמר להם, וכן הלאה), ועוד ועוד. לגבי השאלה השנייה שלך "האם בנות שמציינות מזל עקרב באפליקציות או שיש להן אימוגי של עקרב בהכרח רומזות שיש להן סטרפ מתחת לחצאית" - לא. לרוב, הן פשוט מתגאות בכך שהשמש אצלן במזל עקרב בגלל כל הרעש סביב זה, אין זה אומר יותר מדי בפן המיני. חשוב לבחון את כל המפה של הבן-אדם ולא רק את מזל השמש שלהם. מקווה שהצלחתי לענות על שאלותייך. אל תהסס לשאול עוד. חזק ולא ניתן להפרכה. מעולה |
|
Pulse |
![]()
לפני שבוע •
8 ביולי 2025
לפני שבוע •
8 ביולי 2025
Pulse • 8 ביולי 2025
תודה לכל המגיבים שלא השאירו את הפוסט יתום
![]() חשבתי שהתגובות יהיו יותר מצידם של "הזורמים" מהסוג שמנשקים מזוזה או דופקים על עץ שלוש פעמים או אומרים מלח מים להבריח דבורה, מבלי לייחס חשיבות תהומית לעניין... אומנם לא מדגם מייצג של כלום ובכל זזאת מעניין ומפתיע. |
|