![]() |
![]()
לפני שבוע •
5 ביולי 2025
לפני שבוע •
5 ביולי 2025
Kitty frank{אודיסאוס} • 5 ביולי 2025
פרלין כתב/ה: פטיש בליעת זרע. זה לא שאני לא עושה את זה, אבל איך היה מגניב אם זה גם ממש היה עושה לי את זה?
אני איתך. הלוואי והייתי אוהבת לבלוע זרע, ולא פשוט חיה עם זה בשלום קר. יש לזה מרקם של... סחלב. קורנפלור וחלב מעורבבים אינם אוכל. גם לא זרע. |
|
![]() |
![]()
לפני שבוע •
5 ביולי 2025
לפני שבוע •
5 ביולי 2025
nomii(נשלטת){Ashenn} • 5 ביולי 2025
Kitty frank כתב/ה: פרלין כתב/ה: פטיש בליעת זרע. זה לא שאני לא עושה את זה, אבל איך היה מגניב אם זה גם ממש היה עושה לי את זה?
אני איתך. הלוואי והייתי אוהבת לבלוע זרע, ולא פשוט חיה עם זה בשלום קר. יש לזה מרקם של... סחלב. קורנפלור וחלב מעורבבים אינם אוכל. גם לא זרע. חדש: סחלב פרו - סחלב עם תוספת חלבון, כמעט בלי הבדל במרקם! *מתכון חדש. עלול להכיל תלתלים |
|
![]() |
![]()
לפני שבוע •
5 ביולי 2025
לפני שבוע •
5 ביולי 2025
Kitty frank{אודיסאוס} • 5 ביולי 2025
nomii כתב/ה: Kitty frank כתב/ה: פרלין כתב/ה: פטיש בליעת זרע. זה לא שאני לא עושה את זה, אבל איך היה מגניב אם זה גם ממש היה עושה לי את זה?
אני איתך. הלוואי והייתי אוהבת לבלוע זרע, ולא פשוט חיה עם זה בשלום קר. יש לזה מרקם של... סחלב. קורנפלור וחלב מעורבבים אינם אוכל. גם לא זרע. חדש: סחלב פרו - סחלב עם תוספת חלבון, כמעט בלי הבדל במרקם! *מתכון חדש. עלול להכיל תלתלים *תוספת קדאיף |
|
![]() |
![]()
לפני שבוע •
5 ביולי 2025
לפני שבוע •
5 ביולי 2025
bondman(נשלט){FLR} • 5 ביולי 2025
סחלב זה טעים.
מעניין באמת אם יש קורולציה. |
|
anyzeany |
![]()
לפני שבוע •
6 ביולי 2025
לפני שבוע •
6 ביולי 2025
anyzeany • 6 ביולי 2025
פרלין כתב/ה: anyzeany כתב/ה: נשים מבוגרות ממני בעשרות שנים.
למה? שילוב של תסביך אמא לא פתור ומשיכה מטורפת למבוגרות. |
|
![]() |
![]()
לפני שבוע •
7 ביולי 2025
לפני שבוע •
7 ביולי 2025
Solar Dragon • 7 ביולי 2025
אנאלי מלוכלך - לא יודע למה אבל אני מרגיש כאילו החיה שבתוכי יוצאת החוצה. זה פרימלי, אפל, טאבו, נוגד את כל הנורמות והמוסכמויות, ובמילותיהם של כת האגהורי בהודו - "הכל בא משיבא."
|
|