| ערן עבד לרגלייך(נשלט) |
לפני 9 חודשים •
19 באפר׳ 2025
מקרה פוט פטיש נהדר ואמיתי לגמרי
לפני 9 חודשים •
19 באפר׳ 2025
ערן עבד לרגלייך(נשלט) • 19 באפר׳ 2025
סיפור שקרה לי.
שלום שמי ערן ואני גר בירושלים. ואני רוצה לספר לכם על אחד ממקרי הפוט פטיש הכי מענגים שהיו לי בחיים. ראשית אני בן 33 והייתי ונשוי למעיין. מעריץ נלהב של כפות רגליים וחי את זה מילדות אם זה אןמר לעשות לכל מיני דודות ובנות דודות שלי מסאג ברגליים כל הזמן או סתם לקרב את הפנים שלי לכף רגל נשית בכל רגע אפשרי. למעיין כמובן יש כפות רגליים יפהפיות אך יש לה חברה טובה בשם לי שהיא פשוט דוגמנית. גבוהה חטובה וכומבן עם כפות רגליים גדולות (מידה 41.5) ומושלמות! תמיד חלמתי ביני לבין עצמי על היום שאיכשהו אני אצליח לגעת או לקרב את הפנים שלי לכף הרגל שלה. כמעט בכל פעם שהיא הייתה באה אלינו עם כפכפים או נעלי בית מיד כשהיא הייתה חולצת אותם הייתי מגניב אותם איתי לשירותים ומסניף ומלקק אותם. ואז יום אחד מעיין אישתי נסעה לחול לנסיעת עבודה.ואני נשארתי בבית והיה יןמןלדת לאחד החברה בבית של ידידה והגעתי וגם לי הגיעה. ואז לקראת הסוף כזה חברה פשוט נטרקו על הספות. יש לציין ששתינו גם והתחלנו אני לי ועוד חברה בשם ליאת (גם היא בעלת כפות רגליים מאוד יפות) לעשות כזה נעימי אחד לשני ביד ובגב. ואז ביקשתי מלי שתעשה לי נעים בשיער ומשום מה זה הגעיל אותה. והיא לא זרמה אז אמרתי לה ככה בוא נעשה הסכם תעשי לי נעים בשיער עשר דקות ואני עושה לך חצי שעה אחר כך איפה שתרצי. היא אומרת לי טוב נו יאללה. קיצור אחרי עשר דקות שהיא עושה לי נעים בשיער היא מזדקפת ואומרת לי יאללה נגמר עכשיו תורי ואז היא פשוט שולפת את הכף רגל שלה מתוך נעל סגורה כזאת ושמה לי אותה על הברך וממש ציוותה עליי לעשות לה מסאג בכף הרגל. ההתרגשות שאחזה בי הייתה מטורפת פשוט לקחתי לה הכף רגל ועשיתי לה מסאג כאשר לאט לאט אני סוג של נשכב כזה על הספה ומקרב את הפנים שלי לכף רגלה. עכשיו בגלל שהיא הלכה כנראה יחפה הרבה באותו יום הכף רגל שלה הייתה גם שחרחרה מלכלוך הרשיתי לעצמי לנקות לה אותה עם היד(ככ רציתי עם הלשון). מפה לשם אחרי איזה עשרים דקות ליאת עושה כזה ״יואו ערן אתה חייב לעשות גם לי אחרי זה הרגל שלי הורגת אותי ״ אמרתי לה בכיף אבל רק בתמורה לנעים בשיער (כמובן שלא היה אכפת לי מהשיער ) ואז החלטתי לעשות מהלך אמרתי לליאת תקשיבי אני לשניכם ביחד חבלנעל הזמן ועוד כמה דקות אני אסיים עם לי ואשקיע גם בך מכל הלב. היא חלצה נעלי סניקרס ושמה את הרגל שלה עם הגרב על הברך השניה שלי מיד הורדתי לה את הגרב והתחלתי לעשות מסאג ביד אחת ללי וביד אחת לליאת. שתוך כדי אנחנו מדברים על למי יש רגל יותר יפה וכמה של לי ככ יותר גדולה משל ליאת. בסוף אחרי הרבה יותר מחצי שעה שעשיתי להם מסאג לי באה לי ביציאה של בוא נשחק מה הסיכוי. אמרתי לה יאללה תתחילי פתאום היא עושה לי מה הסיכוי שאני מנשק לי עכשיו את הרגל אמרתי לה אחד ל10 . וגם הנס הזה קרה שנינו אמרנו ביחד 3 ונגזר עליי לנשק לה את הרגל . יש לציין שברגע שהיא ניצחה היא לא חיכתה שניה ומיד שלחה לי את הרגל שלה לפנים. אני גם לא הייתי מוכן אז יצא כזה שהיא נתנה לי סוג של סטירה עם הרגל . קרבתי את הפה שלי ונישקתי לה במרכז הסוליה מתחת לאבצעות .כמובן שניסיתי למשוך את השניה הזאת כמה שאפשר ולהסניף את כף הרגל המדהימה שלה . לסיום רגע לפני שהיא קמה היא ביקשה ממני לשים לה את הנעליים כמובן ששמחתי מאוד. אחרי ששמתי לה את הנעל היא באה ביציאה כזאת שאני לא אשכח. ״גם מסאג ברגליים גם מנשקים לי את הרגל אני ממש מרגישה שהיית המשרת שלי ליום אחד ״ אמרתי לה שלא תתרגלי אבל בלב חשבתי לעצמי כמה הייתי רוצה פשוט לרדת על 4 להשתחוות לפניה ולנשק את רגליה מהבוקר עד הערב. אחרי שסיימתי גם עם ליאת גם לא מצאנו את הגרב שלה בהתחלה עד שמצאתי אותה על הריצפה מתחת לספה הספקתי עוד לתת הסנפה או שתיים לפני שהכרזתי שמצאתי לה אותה. ופה זה נגמר. אחרי שחתכנו רק התחלתי לעכל את זה שאשכרה עשיתי מסאג ללי וליאת ברגליים ונישקתי את הרגליים של לי זהו זה היה אחד החוויות הטובות שחוויתי |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
20 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
20 באפר׳ 2025
bondman(נשלט){FLR} • 20 באפר׳ 2025
וואו. נשמע כייף.
|
|