|
|
לפני 6 חודשים •
14 ביולי 2025
Re: אם אישה אומרת שהיא מחפשת גבר נשי - זה אומר שהיא שולטת?
לפני 6 חודשים •
14 ביולי 2025
Fuck You • 14 ביולי 2025
נשלט מחפש קשר כתב/ה: אם אישה אומרת שהיא מחפשת גבר נשי - זה אומר לדעתכם שהיא שולטת?
הכרתי אותה בטיול, היא אמרה שהיא מחפשת גבר נשי והסבירה את זה כגבר רגיש ועדין. מה דעתכם? כשאישה שאכן מחפשת אך ורק גבר נשוי אני אענה לך, הסיבה לכך היא כי גם אני אישה נשואה.. אני מגדילה למצוא גבר נשוי וויש לזה אלף ומיליון יתרונות,אז רוב הסיכויים שנשואים מחפשים את אותו הסטטוס |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
14 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
14 ביולי 2025
Master Bruce{©} • 14 ביולי 2025
Fuck You כתב/ה: נשלט מחפש קשר כתב/ה: אם אישה אומרת שהיא מחפשת גבר נשי - זה אומר לדעתכם שהיא שולטת?
הכרתי אותה בטיול, היא אמרה שהיא מחפשת גבר נשי והסבירה את זה כגבר רגיש ועדין. מה דעתכם? כשאישה שאכן מחפשת אך ורק גבר נשוי אני אענה לך, הסיבה לכך היא כי גם אני אישה נשואה.. אני מגדילה למצוא גבר נשוי וויש לזה אלף ומיליון יתרונות,אז רוב הסיכויים שנשואים מחפשים את אותו הסטטוס הוא כתב נשי, לא נשוי.... |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
14 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
14 ביולי 2025
shirazbar(שולטת) • 14 ביולי 2025
האם כל גבר נשי הוא נשלט? Same
|
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
14 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
14 ביולי 2025
ArchAngel(שולטת) • 14 ביולי 2025
Grey / Green כתב/ה: אם כל מה שיש לי זה פטיש - זה אומר שהכל זה מסמר?
אם כל מה שיש לך זה פטיש, זה אומר שהכל מחרמן |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
15 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
15 ביולי 2025
Kitty frank • 15 ביולי 2025
לפי דעתי קצת כן. לא באיזה קטע בינארי, אבל לכולנו יש במח מקבצים של נשיות-כניעה גבריות-שליטה. לא משנה אם זה ביולוגי או תרבותי או זיבי שלי.
אם מישהי היתה אומרת לי את זה, חד משמעית הייתי חושבת שהיא מחפשת משהו שלא מתיישב בדיוק עם שתי קבוצות האסוציואציות הזו, AKA: שליטה נשית. לא אומרת שהאמירה הזו מוכיחה שיש לה סט ליטקס בארון, ומגוון שוטים. פשוט... שהיא לא בדיוק מחפשת את הדון ז'ואן הדושי והקלאסי שנשים נשלטות אוהבות לאהוב ולשנוא. |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
15 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
15 ביולי 2025
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 15 ביולי 2025
לדעתי זה ממש מקרה של "הכל מסמר".
אני מכירה נשים שהטעם שלהן בגברים הוא "עדין, לא שרירי, רגיש" וכיוצא באלה, שהדבר האחרון שמעניין אותן זה שליטה או נשלטים או לשלוט במישהו. לפעמים זה מגיע מהמקום שהיא בעצמה עדינה ושברירית ומחפשת מישהו שיהיה איתה באותה אנרגיה. לפעמים זו מישהי שחוותה גבריות רעילה אז היא מחפשת את ההיפך וחושבת ש"גבר נשי" זה מה שיתן לה חוויה מתקנת. לפעמים זו מישהי שחושבת ש"אמפתי" זו מילה נרדפת ל"נשי". ולפעמים משהו אחר, אלף דברים אחרים. בעצם, אי אפשר לדעת מה זה בכלל "נשי" אצלה. ד"א יכולה להעיד על עצמי שאני לא נמשכת לדושים ודון ז'ואנים ודומיהם, אך כן נמשכת לשולטים. מסוג מסויים. |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
15 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
15 ביולי 2025
Shay L • 15 ביולי 2025
נשלט מחפש קשר כתב/ה: אם אישה אומרת שהיא מחפשת גבר נשי - זה אומר לדעתכם שהיא שולטת?
הכרתי אותה בטיול, היא אמרה שהיא מחפשת גבר נשי והסבירה את זה כגבר רגיש ועדין. מה דעתכם? ההקבלה שאתה עושה - וצריך לדחות על הסף - היא ש"נשי = נשלט", שזה כמובן לא נכון. ההקבלה שהיא עושה - שגם לא הכי מחזיקה במבט שני - היא ש"נשי = רגיש ועדין". אין שום בעיה לחפש גבר רגיש ועדין, כן? אבל בעיניי אלו תכונות מאד גבריות - ה"גברים" שלא יודעים להפגין רגישות הם ילדים שלא עברו את השלב האבולוציוני הבסיסי ביותר. החברה שלנו מלמדת ילדים שכדי להיות גברים הם צריכים להיות קשוחים ואטומים, לא לבכות, ללכת מכות, ולאכול הרבה בשר. הלוואי שכחברה נוציא כבר את החרא הזה מהמערכת שלנו ונלמד ילדים מגיל צעיר להביע את הרגשות שלהם, להיות אדיבים, ולקבל את מי שהם באמת - במקום לגדל עוד דור של בנים רעילים. |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
15 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
15 ביולי 2025
הלן הדוב • 15 ביולי 2025
הכרתי אותה בטיול, היא אמרה שהיא מחפשת גבר נשי והסבירה את זה כגבר רגיש ועדין. מה דעתכם? רגיש ועדין = נשי? תתרחק ממנה כמו מאש. זה דגל אדום. קודם כל - לא כל גבר רגיש הוא נשי ולא כל גבר נשי הוא רגיש. זה בולשיט. מה שהיא מחפשת זה אם כבר גבר שמחובר לצד ה"נשי" שלו במקרה הטוב. |
|
|
| נשלט מחפש קשר |
לפני 6 חודשים •
16 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
16 ביולי 2025
נשלט מחפש קשר • 16 ביולי 2025
תודה רבה לכולם על התגובות.
כשהיא אמרה שהיא מחפשת גבר נשי, אני חושב שהיא התכוונה לגבר שיש לו תכונות שמקוטלגות כנשיות, כמו רגישות, נתינה, התמסרות, היעדר דומיננטיות. בעיני זו לא הגדרה נכונה לגבר נשי ואלה גם לא בהכרח תכונות נשיות, אבל אני כמעט בטוח שזו הייתה הכוונה שלה. זה גרם לי לחשוב שהיא מחפשת קשר FLR. ואני מבין כעת שהשאלה שלי לא הייתה מדויקת. בעצם השאלה שלי מתפצלת לשלוש: 1) האם אישה שמחפשת קשר FLR נחשבת לשולטת בדסמית? (גם אם מעבר לכך היא לא מחפשת אלמנטים מובהקים אחרים של שליטה בדסמית?). 2) האם לדעתכם אישה שמחפשת גבר עם תכונות כאלה בהכרח מחפשת קשר FLR? 3) מה לעשות? איך לדבר איתה? זה מלחיץ לפנות למישהי בעולם האמיתי ולדבר על זה בפתיחות כשאני לא יודע אם היא שייכת לעולם הזה. ויש לנו מכרים משותפים.... ואם לא אדבר על זה בכנות אני לא חושב שהיא תרצה לצאת איתי. מבחוץ אני נראה דומיננטי - הפוך ממה שהיא מתארת שמחפשת. מה דעתכם? |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
16 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
16 ביולי 2025
4X4(נשלט) • 16 ביולי 2025
א. עשית חכם כששאלת למה היא מתכוונת. וקיבלת תשובה ממקור ראשון.
אם היא שולטת או לא? - כנראה שתצטרך לשאול אותה.. |
|
|