|
|
לפני 6 חודשים •
18 ביולי 2025
כלוב צניעות
לפני 6 חודשים •
18 ביולי 2025
Aזוק(קינקי) • 18 ביולי 2025
איך מתחילים ?
איך מתמידים? והכי חשוב מהו ההשלכות הפיזיות והמנטאליות 🙏 |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
18 ביולי 2025
Re: כלוב צניעות
לפני 6 חודשים •
18 ביולי 2025
masoul • 18 ביולי 2025
Aזוק כתב/ה: איך מתחילים ?
איך מתמידים? והכי חשוב מהו ההשלכות הפיזיות והמנטאליות 🙏 צהרים טובים ושבת שלום. תשמע, השאלות האלו עלו פה בכלוב כל כך הרבה פעמים, וניתנו תשובות טובות, גם כל כך הרבה פעמים, אני זכור לפחות פעמיים שהתייחסתי בהרחבה ובעמקות לשאלות הללו בדיוק, וחוץ ממני עוד הרבה אחרים. תעשה עבודה. לך תקרא מה כתבו עד היום בנושא, ואז אם עדיין יש לך שאלות, בשמחה, נתייחס. בהצלחה לך. |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
18 ביולי 2025
Re: כלוב צניעות
לפני 6 חודשים •
18 ביולי 2025
bondman(נשלט){FLR} • 18 ביולי 2025
איך מתחילים ?
מודדים ורוכשים, עדיף לא מאלי אקספרס. איך מתמידים? הכי טוב עם בת זוג שולטת ( גם) על זה. אחרת צריך הרבה משמעת עצמית. והכי חשוב מהן ההשלכות הפיזיות והמנטאליות? יש לך פוסט בבלוג שלך בדיוק על זה . לא? |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
18 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
18 ביולי 2025
pigeoman • 18 ביולי 2025
אני יכול לספר לך רק מהחוויה האישית שלי.
בהתחלה קניתי מאליאקספרס כל מיני סוגים עד שמצאתי את מה שישב עליי טוב והיה לי נוח להסתובב איתו. בהתחלה שמתי אותו בעיקר בסופשים לכמה שעות רק בשביל להתרגל ואחרי זה התחלתי גם ללבוש אותו ימים שלמים עד שבסוף כבר לא שמים לב עד שצריך להשתין. |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
18 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
18 ביולי 2025
אלפא-בטא(מזוכיסט) • 18 ביולי 2025
הי לך,
אענה על מה שאני יודע, ומנקודת מבטי בלבד. איך מתחילים? מרצון תשוקה, אמונה שזה נכון לך, ולא כקינק רגעי או לרגעים להתרגש ממנו, ולגמור. במובן הפיזי, בגלל המבחר העצום שיש בתחום, אין מנוס מלהתנסות בעצמך מה נוח, לא מציק וצובט, יושב נכון ולא מאפשר "בריחה" אקראית. היתרון בהיצע הרב הוא מחירם הזול של הכלובונים. איך מתמידים? לזכור כי "הכל הראש", להבין למה זה נכון לך (אם זה נכון לך) ולזכור בכל רגעי המבחן שילוו אותך כנראה מדי יום, את היתרונות שהם רבים מהחסרונות. יתכן שקל יותר לעמוד במבחנים הרבים, כאשר אתה נעול עבור מישהי, והידיעה שהתגברות על המבחן הרגעי תשמח אותה מאוד יכולה לעזור. סיכונים? הגיינה, בתוך הכלובון, להסיר ולנקות. לאחרונה קראתי, שהגוף יודע להתמודד עם מצב של חוסר קבוע בפליטה, על ידי ספיגת עודפי הזרע חזרה, ואין תקופת זמן כל שהיא מדווחת לאחריה או בתוכה חייבים לשפוך. (זה מה שאני הבנתי וקראתי, אנא בדוק את הנושא בעצמך). |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
18 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
18 ביולי 2025
גבעות(נשלט) • 18 ביולי 2025
אני גם אענה מניסיון אישי. אפילו שעניתי על הדברים בעבר ובאמת ניתן היה לבצע עבודת חיפוש, עם הזמן גם תשובות שעניתי לפני חמש ואפילו שמונה שנים השתכללו. אז תמיד יש מקום לחדשים לשאול:
▲▼▲▼▲ איך מתחילים? ניסוי וטעייה במדידות + הכרה בכך שיכול מאוד להיות שלא תהנה מזה. אלא אם אתה מכיר מישהו שמכיר את האברים האינטימיים שלך באופן אישי ויודע דבר על שניים על כלובונים, את ההתאמה של צורת הכלוב (חומר, אורך הכלוב, קוטר הטבעת וכו') כדאי לדעתי דווקא כן לעשות עם הדגמים הזולים שאפשר להשיג באליאקספרס. היתרונות שלהם הוא שניתן לבחור דגם שנראה לך נעים בעין ושהיית רוצה ללבוש. זה תורם לחלק המנטלי. בנוסף ישנם דגמים שמגיעים מראש עם כמה מידות של אורך/קוטר וככה תוכל לצמצם יותר במהירות את המידות הפיזיות הנכונות לך. הפעמים הראשונות שמרכיבים כלובון הן טריקיות. לוקח זמן להבין איזה חלק הולך לאן בלי לצבוט את עצמך ובלי להתרגגש לרמה שפיזית אי אפשר להכניס את הדברים פנימה למקומם קצת מצבים לשים לב מבחינת הגיינה: https://thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?p=462291#462291 עדכון לפוסט הנ"ל- לא נכנסתי ל-mansion מזמן, היום יש שרת discord ענק ופעיל של אתר Chaster שכל כולו עוסק בצניעות על כל גווניה, אם בא לך 'פורום' ייעודי לקרוא יותר. עוד על טיפים כלליים להתאמה: https://thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?p=475709#475709 ועדכון לפוסט הנ"ל- סדרת cb-xxxx ככל הידוע לי כבר לא פופולרית, ה-holytrainer כבר בגרסת v5 ולא יודע להגיד איזה שיפורים הכניסו. לי אישית החיקוי של v3 היה ממש נוח בשביל כלובון קלאסי עם עיצוב סגור, ועדיין אני מעדיף כלובון ממתכת בעיצוב פתוח יחסית של סורגים. היום יש גם דגמים עם פופולריות עולה בעיצוב שטוח, עיצוב 'היפוך' שדוחף את האיבר פנימה לתוך הגוף, ועוד עיצובים אקזוטיים. זה אולי שייך יותר לפרק הבא: ▲▼▲▼▲ איך ממשיכים? לומדים מהנסיון שצברת. אם עדיין משהו מרגיש כאילו יכול להיות טוב מבחינת התאמה ויש רצון לכך, אפשר גם לרכוש כלובונים בהתאמה אישית. זה כבר יקר. היתרון הוא שההתאמה תהיה מושלמת, ולאנשים מסויימים זו השקעה שווה. לרוב המוחלט של האנשים מה שכבר קיים בשוק ומוכן מהמדף מספיק טוב ברגע שמוצאים את הדבר הקרוב ביותר למושלם, ולא מרגישים שיש צורך לעשות את הקפיצה. קישור לקישורים רלוונטיים: https://thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?p=504381#504381 הדגמים האקזוטיים שהזכרתי קודם מאפשרים גיוון מסויים. שילוב של פרקטיקות כמו כלובונים מחשמלים, כלובונים עם קטטר מובנה. החלטת שממשיכים. נהדר. עכשיו באות השאלות המנטליות ובעקבותיהן הצעדים המתבקשים. שאלת את עצמך למה אתה רוצה להינעל? האם זה משהו אישי שלך ומספיק לך שההתאמה טובה? או שמא זה אלמנט שאתה מעוניין להוסיף למערכת יחסים של שליטה? האם אתה מעוניין למסור את המפתח והשליטה בו לזרים או לאדם שבו אתה בוטח יותר מכול שישמור עליך? האם יש לך צורך טכני להפסיק לאונן? האם אתה נהנה מעוד סוגים של נעילות והגבלות והכלובון הוא רק עוד דרך להתבטא (למשל קשירות, כלובים בגודל מלא לבני אדם)? האם הנעילה שאתה רוצה היא נעילה מתמשכת לתקופות ההולכות ומתארכות, או נעילה ספציפית לסשנים או כאמצעי 'ענישה'? אויש. אני רואה ששאלת איך מתמידים ולא איך ממשיכים... טוב! אני לא אמחק את כל הנ"ל כי יש פוטנציאל שזה יעזור למישהו אחר חחח 😅 ▲▼▲▼▲ איך מתמידים? התמדה היא נושא אישי והכלים שעוזרים לכך הם מגוונים. אם יש לך פיתוי לפתוח את הכלובון- ייתכן שתרצה להעביר שליטה במפתח לאדם אחר. יש גם פתרונות טכנולוגיים לנעילה עצמית. אפליקציות כמו chaster שהזכרתי קודם ותיבות אלקטרוניות או תיבות פשוטות שניתן לשים עליהן מנעול קומבינציה. אפשר להקפיא מפתחות, לטמון אותם ביער הרחק מהישג כף ידך, ועוד. בכל מקרה חשוב לשבור מיתוס. אפשר לברוח מהכלובון. זה לא הכי נעים, אבל בהחלט אפשרי. חייבת להיות לך משמעת עצמית. אם זו חרמנות קשה ורצון לעונג- הסחות דעת, שגרה, מעגל תמיכה של חברים שאפשר לפרוק את התסכול איתם. אפשר גם לקבל עונג אחר. הרבה משלבים אנאלי יחד עם הנעילה ולומדים גם על חליבת ערמונית. או כל דבר אחר שמענג אותך. מניסיון אישי חרמנות שכזו באה בגלים והיא דועכת מעצמה כמו בגאות ושפל. אצלי זה בסבבים של כל כמה ימים. נעילות הולכות ומתארכות- בייבי סטפס. מותר לעצור. צריך ללמוד איפה גבול הנוחות שלך גם מבחינת משך הזמן. כמו במרתונים, אתה לא רץ על היום הראשון שהחלטת לרוץ אחד. כשמרגישים בשלות אפשר למתוח את האורך של הנעילה. לי אישית מה שעזר הכי הרבה היה עידוד של השולטות שלהן מסרתי את המפתחות. ככה חציתי את רף השבוע, ככה חציתי בסופו של דבר את רף החודש ברצף (עם הבדל של כמה שנים בין בין), וככה גם מסרתי את המפתח באופן קבוע בלי להחליט על תאריך שחרור ידוע מראש. ▲▼▲▼▲ והכי חשוב השלכות מנטליות פיזיות: תתחיל ותרגיש לבד 😉 שיישאר קצת מסתורין. כמו כל החוויה האנושית כולה יש כאן גיוון ענק של רגשות והשפעות. יש פנטזיות, יש מציאות, יש מיתוסים, יש עדויות, ויש אינטרקציות שייתנו לכל הנעילה הזו צבע אחר לחלוטין מכל מה שאתה מכיר. החוויה האישית שלי יכולה להיות שונה לגמרי משלך. יום יבוא ואני מקווה שיהיה לך גם מה להגיד על כל נקודה ונקודה שכתבתי פה. אולי קלעתי בול ואולי פספסתי בענק, השלכות הן עניין של טווח ארוך, ואין קיצורי דרך. בכל זאת כלל אצבע אוניברסלי- תשתדל לשמור על הגיינה, ותקשיב לגוף שלך, ואז הסיכון הפיזי מצטמצם פלאים. תשתדל להקשיב ללב, ואז ההשלכות המנטליות יהיו בתקווה רק לצד החיובי. בהצלחה |
|
|