לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

היי מתוקים!! אני חדשה לארץ ואשמח להצטרף לקהילה המדהימה של בדסמ שלכם!

KinkyK​(קינקית)
לפני 6 חודשים • 21 ביולי 2025
KinkyK​(קינקית) • 21 ביולי 2025
you should join --telegram--
they have all the bdsm events in israel especially all the femdom events
sissypenina
לפני 6 חודשים • 21 ביולי 2025
sissypenina • 21 ביולי 2025
KinkyK כתב/ה:
you should join --telegram--
they have all the bdsm events in israel especially all the femdom events

Hey K! How are you! Are you on Telegram? I saw in your profile that you're American, and you seem to be the only one I can find, and can maybe help guide/direct me in this!

My Telegram is HumiliateMeImYours
יפה קצת משונה​{קרוסית}
לפני 6 חודשים • 22 ביולי 2025
Leaker כתב/ה:
כלובי תוכל רק להרגיע אותנו שמדובר בפנינה ולא פנינאי (מלשון חמינאי)

זה בסדר לחשוד, לא לנדב פרטים אישיים. אבל להטיל דופי בפומבי, לא מכובד. לה שלא תכתוב לכלובי בפרטי? לא שמעת שאין מלבינים פני אדם ברבים?
יפה קצת משונה​{קרוסית}

Re: היי מתוקים!! אני חדשה לארץ ואשמח להצטרף לקהילה המדהימה של בדסמ שלכם!

sissypenina כתב/ה:
וואי איזה עמוד מרגש!!!!
קוראים לי סיסי פנינה, ואני מארה"ב.
ראיתי התמונות של המסיבות הבדסמ שנראה הכי כיף! אם מישהו יכול לעזור אותי עם כמה תשובות לגבי הם, אני ממש ממש אשמח!
😅🧎‍♀️🐶
1. אם אני לא בכושר ממש הכי טוב, אני עדיין יכול ללכת בבגדי בדסמ/לאנג'ריי במסיבה?
2. ראיתי בתמונות שעבדים הולכים לשרת המלכות בבימה. הם עבדים בכירים? או כל עבדים יכולים לשרת שם את המלכות המדהימות?
3. אם אני לא מכיר מישהו לפני, אתם חושבים שזה שווה לבוא? או רק אם את/אתה עם מישהו/היא שתהיה יותר נוח שם. אני ממש nervous שאני הולך ולא יהיה involved בגלל שאני לא מכיר מישהו.
4. אני ממשפחה דעתי ויש לי זקן... 😅 האם יתקבלו על ידי האנשים המדהימים באירוע?

תודה לכולם שנותן הזמן לקרוא את זה! אני ממש מרגש להיות חלק מהקהילה המרגש הזה!!!

היי
כן, כל אחד יכול לבוא בבגדי פטיש או לנגרי, אין קשר לאיך שאתה נראה. שים לב שיש דרס קוד, זה חובה. אחרת תישאר בחוץ.
ניתן לעשות סשן בכל מקום במועדון. זה תלוי בבחירה שלך ושל השולטת. אין עניין של מעמד, אבל אתה לא יכול פשוט ללכת ולשרת שולטת. צריך לדבר איתה ולקבל הסכמה, לתכנן ביחד מה ואיפה.
ניתן להגיע לבד ולפגוש ולהכיר שם. זו אחת המטרות של המסיבות. שים ל לב שבחלק מהליינים יש איזון מגדרי, ולא תוכל להכס ללא אישה שתבוא איתך. אבל זה לא כל הליינים.
אין קשר למוצא, דת, זקן או מראה. אתה תמיד יכול לבוא כמו שאתה. רק שים לב לעניין הדרס קוד ועיניין האיזון.
תהנה
Master Bruce​{©}
Master Bruce​{©} • 22 ביולי 2025
יפה קצת משונה כתב/ה:
Leaker כתב/ה:
כלובי תוכל רק להרגיע אותנו שמדובר בפנינה ולא פנינאי (מלשון חמינאי)

זה בסדר לחשוד, לא לנדב פרטים אישיים. אבל להטיל דופי בפומבי, לא מכובד. לה שלא תכתוב לכלובי בפרטי? לא שמעת שאין מלבינים פני אדם ברבים?

ופני בינה מלאכותית?
Seayam
Seayam • 22 ביולי 2025
לאן בניגריה לשלוח את הכסף?
דיפ​(נשלט)
דיפ​(נשלט) • 22 ביולי 2025
איך זה לקיים יחסי מין עם גבר שלא קיים יחסי מין הרבה זמן?

איך זה לקיים יחסי מין עם גבר שלא קיים יחסי מין הרבה זמן?

שלום, אני לא דוברת עברית שפת אם, אז סלחו לי על כל טעות.

אני אישה שמתאהבת בכמה גברים שדיברתי איתם. הוא אמר לי שהייתה לו רק חברה אחת בעבר, אבל הוא נפרד כי זה לא הסתדר והוא רצה להתחתן. הוא שאל אותי אם אני רוצה מערכת יחסים רצינית איתו, אבל לא בסופו של דבר היינו במערכת יחסים. אני גם מעוניינת בגבר שלא קיים יחסי מין הרבה זמן ומחפש מישהי. הוא נותן לי את הרושם שהוא רוצה סקס מהבוקר עד הלילה, וזה מה שמושך אותי אליו, חחח. אז אני מתחילה לדמיין איך זה סקס עם גבר כמוהו שאוהב רק מערכות יחסים רציניות. עם גבר שעובר הרבה זמן בלי סקס, אני חושבת שהוא בטח נמר, כמו סכר שנפרץ. אז האם זה נכון שחלק מהגברים שעוברים הרבה זמן בלי סקס בסופו של דבר כמו אריות במיטה, או שזה רק אני?