| פרחיםבקנה(מתחלף) |
לפני 6 חודשים •
22 ביולי 2025
היי, חדש כאן
לפני 6 חודשים •
22 ביולי 2025
פרחיםבקנה(מתחלף) • 22 ביולי 2025
וחדש בכללי בעולם הזה.
אני רואה שיש אנשים שנמצאים כאן הרבה שנים, וקצת בחששות😂 אני פשוט מחפש כרגע מישהי להתכתבות בלבד, רולפליי מעניין ומסקרן ומלא מיניות. אני אוהב לפרט, ליצור מסגת ריאליסטית לסיפור, להיכנס לזה, בעולם וירטואלי אנונימי. בהחלט יצא לי להתנסות בזה אבל לא בעברית - וזה ממש מעצבן להתכתב באנגלית! |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
22 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
22 ביולי 2025
פישוטו • 22 ביולי 2025
אז קודם כל ברוך הבא.
נתחיל מזה שהפורום הוא פחות המקום לחפש בו פרטנרים אקטיבית. בשביל זה יש את הפרופיל שלך ולוח מודעות. הפורום הוא יותר מקום לדיונים כלליים. היה יותר מתאים פה לדבר על רול פליי ומשחקי תפקידים באופן כללי. אולי גם היינו לומדים משהו ממך. ובנוגע לשאלות שלך. דיברת על מה אתה מחפש, זה טוב לסינון. לא הראת מה אתה נותן ושווה בתחום עדיין, את זה תצטרך בשביל לעניין פרטנרית. אני חושב שהדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות לעצמך זה לפתוח בלוג. אם אתה מתעניין בכתיבה תן לזה ביטוי במקום כזה. שאנשים שמדברים איתך יוכלו לראות בזמנם, בלי שאתה מפיל את זה עליהם. אם אתה כותב טוב ואנשים יתחברו לחומר כבר יהיה לך עם מי לדבר על זה. ומהאנשים שיהיו מסביבך יהיה כבר יותר מתאים לברור ולנסות מולם חיבור אחר. |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
22 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
22 ביולי 2025
טלי35(שולטת) • 22 ביולי 2025
פישוטו כתב/ה: אז קודם כל ברוך הבא.
נתחיל מזה שהפורום הוא פחות המקום לחפש בו פרטנרים אקטיבית. בשביל זה יש את הפרופיל שלך ולוח מודעות. הפורום הוא יותר מקום לדיונים כלליים. היה יותר מתאים פה לדבר על רול פליי ומשחקי תפקידים באופן כללי. אולי גם היינו לומדים משהו ממך. ובנוגע לשאלות שלך. דיברת על מה אתה מחפש, זה טוב לסינון. לא הראת מה אתה נותן ושווה בתחום עדיין, את זה תצטרך בשביל לעניין פרטנרית. אני חושב שהדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות לעצמך זה לפתוח בלוג. אם אתה מתעניין בכתיבה תן לזה ביטוי במקום כזה. שאנשים שמדברים איתך יוכלו לראות בזמנם, בלי שאתה מפיל את זה עליהם. אם אתה כותב טוב ואנשים יתחברו לחומר כבר יהיה לך עם מי לדבר על זה. ומהאנשים שיהיו מסביבך יהיה כבר יותר מתאים לברור ולנסות מולם חיבור אחר. אחלה פישו! |
|
|