שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

שליטה נשית

bondman​(נשלט)​{FLR}
לפני 6 חודשים • 26 ביולי 2025

Re: שליטה נשית

bondman​(נשלט)​{FLR} • 26 ביולי 2025
feetForLife כתב/ה:
bondman כתב/ה:
feetForLife כתב/ה:
bondman כתב/ה:
feetForLife כתב/ה:
מגיל צעיר אני מרגיש את המשיכה לעולם הזה, אבל הרבה פעמים מרגיש שזה מנהל אותי.
מרגיש שאני צמא לזה, ובתוך זוגיות - מרגיש כי ״חייב״ את זה (לא מקבל את זה כתוצאה מבנות זוג שמרגישות שלא יכולות ״להשפיל״ אותי ואז מרגיש שאני צריך לוותר על הרצונות שלי ובסוף זה מוביל לפרידה…).
הדברים הוניליים מדליקים אותי אבל משמעותית פחות מאקטים כמו השפלה, פוט פטיש וכו׳.
מרגיש דפוק…
מישהו שהיה במקום הזה ויצא ממנו? נמצא בתהליך כזה? או שיש לו טיפ כללי לתת?

שמע, אי אפשר לצאת מזה,
מצד שני למצוא בת זוג שולטת זה יכול לקרות אבל סטטיסטית זה ברמה של נס.
אולי אם אתה חתיך וגבוה הסיכוי גדול יותר, אבל עדיין הסיכוי לא משהו.
בקיצור נדפקת.
Welcome to the club.

מה שאני מציע לך זה למצוא מישהי בעולם הונילי ולהתנהג אליה כמלכה ( בגבולות ההגיון ) ורק נותר לך לקוות שמשהו יתעורר אצלה. סביר שזה יהיה בקטנה, אבל זה מה יש.

אם אפשר לשאול, אתה מרגיש שזה מספק אותך?
מבלי לברוח לסשנים בתשלום/שליטה וירטואלית

זה לא מספק.
זה פירורים וזה די מתסכל, אבל לפחות יש משפחה וילדים.
סשנים בתשלום זה עולם שמת מזמן, לפחות בארץ.
שליטה וירטואלית לא מכיר.

איך אתה מצליח להתמודד עם החוסר סיפוק הזה?

מבחינת bdsm פוסטים בכלוב, פורנו ודמיון מפותח.
ובבית מתייחס למלכה הונילית שלי כמו מלכה.
בלי לדרוש ממנה מה שהיא לא יכולה לתת.
בכמה דברים היא כן הולכת לקראתי, כפות רגליים, פייסיטינג, רימינג.
אף שלקח הרבה הרבה זמן והדרגתיות.
ולא פחות חשוב מזה. משתדל לתת משקל להנאות מהקריירה המקצועית המשפחה והחברים.
בסוף צריך להתפשר ולחיות עם החוסר.
אנחנו עושים את זה בכל תחום אחר בחיים ממילא.
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת

StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת • 26 ביולי 2025
bondman כתב/ה:

כן, החיים אכן כוללים שלל התפשרויות והתמודדות עם חוסרים ופערים בין הרצונות, התשוקות והחלומות שלנו לבין המציאות.
אבל צריך לשים לב על מה אנחנו יכולים להתפשר, יש מי שיכול להתפשר על קריירה או על תחביבים אבל הבדסמ הוא חלק מהזוגיות והמיניות שלהם, ולחסום את המקום הזה גורם להמון אומללות עבורם, חסימה בשלל תחומים בגלל ההתפשרות הזו.
את חלקם אפשר לראות פה בכלוב, בוגדים או שלא, אבל לא מקבלים את המענה הבסיסי בקשר הזוגי שלהם.

יש עוד אופציות חוץ מלעשות בדסמ בלי הסכמה ורצון של הצד השני, וכן, אם צד אחד ונילי וצד אחר משתמש בו בדסמית (כדי לשרת או לשלוט) בלי שהצד השני מסכים, מודע ובחר בכך - זה הסיטואציה שהמלצת לו להיכנס אליה.
וכמובן שכל בחורה הייתה רוצה לדעת שהפרטנר שלה מתפשר עליה מינית כי היא לא בדסמית אלא רק ונילית (סרקזם)
מן הסתם כשכבר נמצאים בקשר כזה, וכבר יש חיים יחד וילדים זו סיטואציה אחרת, אבל הוא לא נמצא בה.

זה לא אומר שזה קל למצוא קשר זוגי בדסמי, בטח לא לנשלט.
אפשר להתפשר על קשר ונילי, אבל להכניס אליו בדסמ בלי שהצד השני רוצה בכך - בעיני זה פסול וסותר את הבסיס של הבדסמ שאני מאמינה בו;הסכמה ורצון הדדי.
snorkaa​(שולטת)

snorkaa​(שולטת) • 26 ביולי 2025
StreetCat כתב/ה:
bondman כתב/ה:

כן, החיים אכן כוללים שלל התפשרויות והתמודדות עם חוסרים ופערים בין הרצונות, התשוקות והחלומות שלנו לבין המציאות.
אבל צריך לשים לב על מה אנחנו יכולים להתפשר, יש מי שיכול להתפשר על קריירה או על תחביבים אבל הבדסמ הוא חלק מהזוגיות והמיניות שלהם, ולחסום את המקום הזה גורם להמון אומללות עבורם, חסימה בשלל תחומים בגלל ההתפשרות הזו.
את חלקם אפשר לראות פה בכלוב, בוגדים או שלא, אבל לא מקבלים את המענה הבסיסי בקשר הזוגי שלהם.

יש עוד אופציות חוץ מלעשות בדסמ בלי הסכמה ורצון של הצד השני, וכן, אם צד אחד ונילי וצד אחר משתמש בו בדסמית (כדי לשרת או לשלוט) בלי שהצד השני מסכים, מודע ובחר בכך - זה הסיטואציה שהמלצת לו להיכנס אליה.
וכמובן שכל בחורה הייתה רוצה לדעת שהפרטנר שלה מתפשר עליה מינית כי היא לא בדסמית אלא רק ונילית (סרקזם)
מן הסתם כשכבר נמצאים בקשר כזה, וכבר יש חיים יחד וילדים זו סיטואציה אחרת, אבל הוא לא נמצא בה.

זה לא אומר שזה קל למצוא קשר זוגי בדסמי, בטח לא לנשלט.
אפשר להתפשר על קשר ונילי, אבל להכניס אליו בדסמ בלי שהצד השני רוצה בכך - בעיני זה פסול וסותר את הבסיס של הבדסמ שאני מאמינה בו;הסכמה ורצון הדדי.

🥂יפה כתבת
ArchAngel​(שולטת)

ArchAngel​(שולטת) • 26 ביולי 2025
bondman כתב/ה:

שמע, אי אפשר לצאת מזה,
בקיצור נדפקת.
Welcome to the club.

מה שאני מציע לך זה למצוא מישהי בעולם הונילי ולהתנהג אליה כמלכה ( בגבולות ההגיון ) ורק נותר לך לקוות שמשהו יתעורר אצלה. סביר שזה יהיה בקטנה, אבל זה מה יש.

זאת הדעה שלי בתור שולטת: זאת די קלישאה שמה שנשים רוצות זה רק גבר חתיך וגבוה, ולכל היתר אין שום סיכוי.
אנחנו כותבות פעם אחר פעם בשרשורים האלו שזה לא מה שגורם לנו לבחור בגבר. זה אחלה כבונוס, אבל לא העיקר- וגם זה רק עבור נשים מסוימות.
כי לא לכולן אכפת מגובה, וכל אחת נמשכת למראה חיצוני שונה לגמרי. ככה שאין הגדרה אחידה ל"חתיך", וכל אחד יכול למצוא את עצמו "חתיך" בעיניי מישהי אחרת.

בנוסף, האינטראקציה ההתחלתית בכלוב לא מבוססת על מראה חיצוני בכלל. עד שמגיעים לשלב החלפת התמונות לוקח זמן, אז אם לא עונים פה למישהו על ההודעה הראשונה זה ממש לא כי "לא היה חתיך מספיק".
ואפילו גברים שכותבים בפרופיל שהם 1.80 מטר או 1.90, לא עולים על שום מסלול ירוק. בטח אם זה הדבר היחיד שהועילו לכתוב לגבי עצמם.
זה מעיד שהם לא מבינים איך נשים חושבות, אם הם רק זורקים פרמטר פיזי וחושבים שזה ילהיב אותנו.

לכל גבר פה יש הזדמנות התחלתית שווה שתלויה באיך שהוא יבחר לפתוח איתנו שיחה, אם הוא קרא אותנו כי אנחנו באמת מעניינות אותו אישית ולא רק כי מחפש כל אישה עם דופק שתכנס למשבצת של "שולטת".
הרבה גברים פה מרוכזים בפנטזיות של עצמם, חושבים שאם מישהי שולטת סימן שהיא מעוניינת להתעסק בדס"מית בכל גבר שיציע לה ואם הוא נפסל סימן שהיא איזו שטחית שרק רוצה חתיך או עשיר.

אני לא אומרת שככה אתה אישית חושב, אני לא מכירה את ההתנהלות שלך.
אני רק יודעת איזה הודעות אני וחברות קיבלנו במשך שנים באינבוקס, והרוב המוחלט אלו נאומים חד צדדים על איזה פנטזיות הם מצפים שנגשים להם, העתק הדבק של המפרט הטכני שלהם כאילו שמספיק שנדע רק שמישהו סטודנט רווק מתל אביב ונרוץ לקלר אותו.
האלו שאנחנו עונות להם, כל הקסם שלהם היה שקראו את הפרופיל/בלוג/הודעות בפורום ולקחו משם ולו משפט אחד שסקרן אותם מספיק כדי לפתח עליו שיחה.
האלו הם מיעוט.
ככה שכל נשלט שיבחר להתעניין קצת בנו ולא במה שהוא רוצה להשיג מאיתנו, יבלוט גם מעל אלף הודעות של "המלכה רוצה עבד ניקיון/לזיין אותי בתחת" שאנחנו מקבלות.

אבל רוב הגברים מתעצלים לעשות את זה, היו שהעדיפו לכתוב לי נאום ארוך יותר על למה "הם לא יבזבזו זמן על פרופיל של זרה" מאשר להתייחס למשפט אחד ממה שכתבתי.
הגישה הזו של "יש לי קינק שמחרמן אותי, לא מעניין אותי מי את, יאללה תזרמי איתי זה שירות עבורך!" היא שמובילה לפסילה של הנשלטים כאן.

זה מצחיק אותי שהם מתלוננים שאנחנו מתייחסות אליהם כעוד אחד מתוך מאות, כשזו בדיוק הגישה שלהם כלפי שולטות.
שהם בעצמם בוחרים להתנהג כמו העתק של המאות ולא מנסים לייחד את עצמם בזה שבסה"כ יהיו הבודדים שיקראו לנו את הפרופיל.

מה שאתה מציע לו, למצוא אישה ונילית שזה לא באמת מעניין אותה ולהתנהג אליה כמלכה זו בדיוק ההתנהגות שמרתיעה אותנו אפילו כשולטות.
אנחנו לא אוהבות שמנסים למצות מאיתנו פטיש שיש לגבר ולא משותף לשנינו.

אני למשל לא אוהבת שנשלטים מתייחסים אלי כמלכה. מתעבת את הכינוי הדמיוני הזה, וסגנון שליטה שלי לא מחפש ביצוע מטלות.
אני גם לא אוהבת חלק מהאקטים שציינת בהודעה אחרת ולא רואה בהם איזה פינוק עבורי, יותר כמו טובה שאעשה לצד השני.
וכל זה כשאני שולטת שנמשכת לגברים שנמצאים בצד הנשלט.

ונילית? עבורה זו פשוט מטלה מוזרה, מגבר שמנסה לכפות עליה (גם אם בנועם ולא באיומים) פנטזיה שיש רק לו והיא לא חולקת איתו, רק מדי פעם זורמת לשם שלום בית.
יצא לי כבר לקרוא בכמה קבוצות נשים סגורות בפייסבוק שיתופים שהבעל נשלט וזאת מטלה מייגעת כשהן לא נמשכות לזה מינית.
ושהן רק לא אומרות לו כמה זה מתיש כדי לא לפגוע ולא לפרק את הבית, בזמן שהוא חי בסרט שהן זכו במשרת מסור וצריכות להודות על כך.

זה היה הוגן אם אשתך הייתה רוצה שאתה תהיה השולט שלה, ומתייחסת אליך בהתאם כשיש לך אפס עניין בזה וצורך אחר לגמרי?
במקסימום היית רואה בזה מטלה שאתה מבצע. אבל לא היית מרגיש שהיא משרתת אותך, אלא שאתה משרת את הצורך שיש לה.
ובגלל זה שניכם לא הייתם מסופקים מזה, כי אתה לא באמת שולט ולא מגיב כמו שולט, והיא זו ששולטת בסיטואציה. בסיטואציה שלא מעניינת אותך באמת.

מילא כשזה קורה באמצע נישואין, אחרי שיש משפחה וילדים וכל זה יותר מורכב.
אבל להמליץ לבחור רווק מלכתחילה להיכנס לקשר כזה? לא הוגן לא כלפיו ולא כלפי בת הזוג שתהיה לו.
מגיע לה מישהו שישתוקק אליה באופן שמושך אותה, מגיע לו מישהי ששתוקק אליו באופן שמושך אותו.
ולא חסרות שולטות, ולא כולנו מחפשות חתיכים גבוהים. אל תצייר לו תמונה שחורה שבה אין לו ברירה אלא להתפשר על ונילית ולנסות להוציא ממה את מה שהיא לא באמת נמשכת אליו.
feetForLife​(נשלט)

feetForLife​(נשלט) • 26 ביולי 2025
ArchAngel כתב/ה:
bondman כתב/ה:

שמע, אי אפשר לצאת מזה,
בקיצור נדפקת.
Welcome to the club.

זאת הדעה שלי בתור שולטת: זאת די קלישאה שמה שנשים רוצות זה רק גבר חתיך וגבוה, ולכל היתר אין שום סיכוי.
אנחנו כותבות פעם אחר פעם בשרשורים האלו שזה לא מה שגורם לנו לבחור בגבר. זה אחלה כבונוס, אבל לא העיקר- וגם זה רק עבור נשים מסוימות.
כי לא לכולן אכפת מגובה, וכל אחת נמשכת למראה חיצוני שונה לגמרי. ככה שאין הגדרה אחידה ל"חתיך", וכל אחד יכול למצוא את עצמו "חתיך" בעיניי מישהי אחרת.

בנוסף, האינטראקציה ההתחלתית בכלוב לא מבוססת על מראה חיצוני בכלל. עד שמגיעים לשלב החלפת התמונות לוקח זמן, אז אם לא עונים פה למישהו על ההודעה הראשונה זה ממש לא כי "לא היה חתיך מספיק".
ואפילו גברים שכותבים בפרופיל שהם 1.80 מטר או 1.90, לא עולים על שום מסלול ירוק. בטח אם זה הדבר היחיד שהועילו לכתוב לגבי עצמם.
זה מעיד שהם לא מבינים איך נשים חושבות, אם הם רק זורקים פרמטר פיזי וחושבים שזה ילהיב אותנו.

לכל גבר פה יש הזדמנות התחלתית שווה שתלויה באיך שהוא יבחר לפתוח איתנו שיחה, אם הוא קרא אותנו כי אנחנו באמת מעניינות אותו אישית ולא רק כי מחפש כל אישה עם דופק שתכנס למשבצת של "שולטת".
הרבה גברים פה מרוכזים בפנטזיות של עצמם, חושבים שאם מישהי שולטת סימן שהיא מעוניינת להתעסק בדס"מית בכל גבר שיציע לה ואם הוא נפסל סימן שהיא איזו שטחית שרק רוצה חתיך או עשיר.

אני רק יודעת איזה הודעות אני וחברות קיבלנו במשך שנים באינבוקס, והרוב המוחלט אלו נאומים חד צדדים על איזה פנטזיות הם מצפים שנגשים להם, העתק הדבק של המפרט הטכני שלהם כאילו שמספיק שנדע רק שמישהו סטודנט רווק מתל אביב ונרוץ לקלר אותו.
האלו שאנחנו עונות להם, כל הקסם שלהם היה שקראו את הפרופיל/בלוג/הודעות בפורום ולקחו משם ולו משפט אחד שסקרן אותם מספיק כדי לפתח עליו שיחה.
האלו הם מיעוט.
ככה שכל נשלט שיבחר להתעניין קצת בנו ולא במה שהוא רוצה להשיג מאיתנו, יבלוט גם מעל אלף הודעות של "המלכה רוצה עבד ניקיון/לזיין אותי בתחת" שאנחנו מקבלות.

אבל רוב הגברים מתעצלים לעשות את זה, היו שהעדיפו לכתוב לי נאום ארוך יותר על למה "הם לא יבזבזו זמן על פרופיל של זרה" מאשר להתייחס למשפט אחד ממה שכתבתי.
הגישה הזו של "יש לי קינק שמחרמן אותי, לא מעניין אותי מי את, יאללה תזרמי איתי זה שירות עבורך!" היא שמובילה לפסילה של הנשלטים כאן.

זה מצחיק אותי שהם מתלוננים שאנחנו מתייחסות אליהם כעוד אחד מתוך מאות, כשזו בדיוק הגישה שלהם כלפי שולטות.
שהם בעצמם בוחרים להתנהג כמו העתק של המאות ולא מנסים לייחד את עצמם בזה שבסה"כ יהיו הבודדים שיקראו לנו את הפרופיל.

מה שאתה מציע לו, למצוא אישה ונילית שזה לא באמת מעניין אותה ולהתנהג אליה כמלכה זו בדיוק ההתנהגות שמרתיעה אותנו אפילו כשולטות.

אני למשל לא אוהבת שנשלטים מתייחסים אלי כמלכה. מתעבת את הכינוי הדמיוני הזה, וסגנון שליטה שלי לא מחפש ביצוע מטלות.
אני גם לא אוהבת חלק מהאקטים שציינת בהודעה אחרת ולא רואה בהם איזה פינוק עבורי, יותר כמו טובה שאעשה לצד השני.

ונילית? עבורה זו פשוט מטלה מוזרה, מגבר שמנסה לכפות עליה (גם אם בנועם ולא באיומים) פנטזיה שיש רק לו והיא לא חולקת איתו, רק מדי פעם זורמת לשם שלום בית.
יצא לי כבר לקרוא בכמה קבוצות נשים סגורות בפייסבוק שיתופים שהבעל נשלט וזאת מטלה מייגעת כשהן לא נמשכות לזה מינית.
ושהן רק לא אומרות לו כמה זה מתיש כדי לא לפגוע ולא לפרק את הבית, בזמן שהוא חי בסרט שהן זכו במשרת מסור וצריכות להודות על כך.

זה היה הוגן אם אשתך הייתה רוצה שאתה תהיה השולט שלה, ומתייחסת אליך בהתאם כשיש לך אפס עניין בזה וצורך אחר לגמרי?
במקסימום היית רואה בזה מטלה שאתה מבצע. אבל לא היית מרגיש שהיא משרתת אותך, אלא שאתה משרת את הצורך שיש לה.
ובגלל זה שניכם לא הייתם מסופקים מזה, כי אתה לא באמת שולט ולא מגיב כמו שולט, והיא זו ששולטת בסיטואציה.

אבל להמליץ לבחור רווק מלכתחילה להיכנס לקשר כזה? לא הוגן לא כלפיו ולא כלפי בת הזוג שתהיה לו.
מגיע לה מישהו שישתוקק אליה באופן שמושך אותה, מגיע לו מישהי ששתוקק אליו באופן שמושך אותו.
ולא חסרות שולטות, ולא כולנו מחפשות חתיכים גבוהים. אל תצייר לו תמונה שחורה שבה אין לו ברירה אלא להתפשר על ונילית ולנסות להוציא ממה את מה שהיא לא באמת נמשכת אליו.

כמה דברים:
- בגילי מרגיש שאין כמעט שולטות. ברור שיש, אבל מתוכן למצוא מישהי שיהיה לי חיבור וכימיה איתה ובנוסף אוכל לדמיין עצמי מקים איתה משפחה ובית - שואף לאפס (מניסיון דיי רב בחיפוש משהו כזה).
- אני מסכים איתך שלהיות עם מישהי ונילית ולצפות ממנה לשלוט זה מוזר ופחות יכול להצליח (מניסיון). תוהה האם יש נשים דומיננטיות שייחשפו לזה דרכי ויאהבו את זה, גם אם לא יאהבו את זה כמוני, עדיין מספיק יתחברו לקונספט.
לא הייתי רוצה לכפות את זה על בת זוגתי, ולא הייתי רוצה להיות במקום שאני מתוסכל באופן תמידי בתוך קשר
ArchAngel​(שולטת)
ArchAngel​(שולטת) • 26 ביולי 2025
את בעלי הכרתי בכלוב כשהייתי בת 24 (היום אני 30). יש פה גם כאלו.

אתה יודע למשל שהרבה נשים מורידות את הכותרת של "שולטת" מהפרופיל מרוב הצפה בהטרדות?
אבל אם תקרא את הבלוגים שלהן אתה תבין מהתוכן שהן בצד הזה.
זה חלק משיטות הסינון שרק מי שבאמת התעניין בך יבין את צידך בשוט ויפנה.

בנוסף, יש מספיק מסיבות, מאנצ'ים, מרחבים וירטואלים בטלגרם, פייסבוק, וגם בפטלייף שמתחיל לתפוס נוכחות ישראלית.
יש כאלו שאומרים שפנים אל פנים זה עובד טוב יותר, כולך בפוקוס של מי שנמצאת מולך במציאות, אתה לא עוד טקסט.
אולי עדיף להכיר ככה במקום לשלוח עוד הודעה אונליין.

אני לא רואה סיבה למה לא תמצא מישהי שולטת בגילך. פשוט זה לא יקרה באופן קצר וקולע של למצוא את הפרופיל שלה בכלוב ולהתחיל להתכתב. כמו שמוצאים פרופיל ונילי בטינדר.

בגלל יחסי הציבור שיותר מדי נשלטים עשו לעצמם, אתה תצטרך לעבוד על לרכוש אמון ולהראות שאתה שונה ממה שהן הכירו.
אולי אפילו יותר ממה שגבר ונילי נדרש מול אישה ונילית.
רגע לפני שתפנה לעוד שולטת, תנסה לחשוב אם אתה צריך לשנות משהו בגישה.

מהקצת שאני רואה בפרופיל שלך: עדיף לך לשנות כינוי למשהו שלא מרדד את כל המהות שלך לכפות רגליים.
לשים בבלוג משהו מעבר ללינק לשיר, ופוסט על מה היית רוצה לעשות לכפות רגליים ועוד באופן מנותק מהאישה.
(אם אתה יכול להבין למה זה לא מעורר נשים לפנות לגבר שכותב עליהן כזוג ציצים, אתה תוכל להבין למה זה לא מעורר אותן כשכותבים עליהן כזוג כפות רגליים).
כי מאיך שמדברים איתך בפורום מקבלים תמונה יותר עמוקה ומעניינת עליך מאשר שם.
ככל שתהיה גבר מעניין אז ירצו "לכבוש" דווקא אותך כנשלט. ככל שתנסה להיות יותר "נשלט" לפני שנוצרה הכימיה, אז ירד ממך.

באשר לתהייה שלך: אנשים מכירים את המיניות שלהם, בטח בעידן שלנו מלא המידע.
היום כל אישה חילונית יודעת מה זה בדס"מ, שמעה על 50 גוונים- ואם היא בחרה לא לקחת חלק במרחבים כאלו יש לה סיבה למה.
מי שרוצה קשר בדס"מי יודעת איפה למצוא אותו.
תן קרידט לנשים שאם הן מחפשות במרחב ונילי זה כי הן רוצות קשר ונילי.

וזה שמישהי דומיננטית ביומיום לא אומר בהכרח שהיא שולטת, יש מלא נשלטות דומיננטיות שלהישלט זה בדיוק השחרור שלהן. לא הייתי בונה על זה.
איך היית מרגיש אם אישה נשלטת הייתה מנסה לגרום לך לאהוב לשלוט בה?
גם אתה יודע מה אתה אוהב ורוצה, ולא היית רוצה שמישהי תבזבז לשניכם את הזמן בתקווה שיצא ממך משהו שאין בך באמת.
bondman​(נשלט)​{FLR}

bondman​(נשלט)​{FLR} • 26 ביולי 2025
ArchAngel כתב/ה:
bondman כתב/ה:

שמע, אי אפשר לצאת מזה,
בקיצור נדפקת.
Welcome to the club.

האלו הם מיעוט.

ובגלל זה שניכם לא הייתם מסופקים מזה, כי אתה לא באמת שולט ולא מגיב כמו שולט, והיא זו ששולטת בסיטואציה. בסיטואציה שלא מעניינת אותך באמת.

השאלה של פותח הפוסט היתה:
מישהו שהיה במקום הזה ויצא ממנו? נמצא בתהליך כזה? או שיש לו טיפ כללי לתת?

לדעתי,
נתתי לו את הטיפ הכי טוב שאני יכול.
אי אפשר לצאת מזה,
ואין כמעט סיכוי למצוא שולטת בכלוב או בכלל.

לגבי מה שכתבת על שולטות,
אני קורא אותך לא מהיום בכלוב, ואם היו הרבה שולטות כמוך בכלוב סביר להניח שהתגובה שלי היתה שונה.
את לא מודעת לכמה שאת זן נדיר.

ואוסיף, אני לא חושב שלשולטות קל יותר. עם כל מאות ההודעות וההטרדות.
המצב שיט לכל הצדדים.