שליט האופל(שולט) |
לפני 20 שנים •
16 בנוב׳ 2004
יש ששת אלפים
לפני 20 שנים •
16 בנוב׳ 2004
שליט האופל(שולט) • 16 בנוב׳ 2004
חברים בכלוב.
מתוכם תורידו את הונילים.את הסאדיסטים.את המזוכיסטים.את חולי הנפש.את חולי המין.את הפדופילים.את הנקרופילים.את הזואופילים.את הנרקסיסטים.את המצ'ואים.את הפלצנים.את הפלגמטים. עם כמה נשארנו? 1? |
|
Dom_Quixote |
לפני 20 שנים •
16 בנוב׳ 2004
המתחיל במצווה אומרים לו גמור
לפני 20 שנים •
16 בנוב׳ 2004
Dom_Quixote • 16 בנוב׳ 2004
בוא נוריד גם בעלי מנת משכל של מסטיק בטעם קינמון, שחרף העובדה שקוראים לעצמם "שליט" ומצויים מרצונם החופשי בפורום בדסמ, מתעקשים הם, לכל הדיעות לשם שעשוע זול, להביע לכאורה סלידה מהמתרחש בו, ואף על פי כן ממשיכים לחזור ולפרסם בו השכם והערב את הגיגיהם הילדותיים, למרות שידוע להם היטב שהם אינם רצויים ולו ע"י פרט בודד מתוך הששת אלפים שציינת, וזאת במקום להציל משהו מכבודם העצמי (?), ולקחת את עצמם למקום בו ישהו ביותר הרמוניה עם הסביבה (פלוג'ה למשל).
ונשארת עם 0. הייתי אומר כבוד, אבל זו מילה ארוכה למדי, קיחוט תקציר הפוסט: עשרה-קבין-של-בינה-ירדו-לעולם-שמונה-לקחה-ירושלים-אחד-לקח-ח"כ-אהוד-יתום-ואחד -שליט-האופל-אבל-אז-הוא-מכר-אותו-תמורת-אפוני-פלא-ואותם-מכר-תמורת-שואב-אבק-למכונית- ואותו-מכר-תמורת-מכונית-אך-לא-שם-לב-שבמקום-המכונית-נתנו-לו-עוד-שואב-אבק-וחבל |
|
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} |
לפני 20 שנים •
16 בנוב׳ 2004
:offtopic: אפשר להציע משהו?
לפני 20 שנים •
16 בנוב׳ 2004
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} • 16 בנוב׳ 2004
אני מציע למי שחושב להגיב, לקרוא קודם את ההגדרה הבאה במילון מונחי הרשת:-
http://catb.org/~esr/jargon/html/F/flame-bait.html ולדעתי, התגובה הטובה ביותר ל-FLAME BAIT היא העדר תגובה. כי פירומנים שאינם מצליחים לקבל שרשור של 500 הודעות המגנות אותם, בדרך כלל עוברים לאתר אחר, ומסבירים שם ללסביות שהן בסך הכל צריכות זיון טוב, או לפורום של שומרי תורה ומצוות ומסבירים להם שהמשיח כבר מזמן הגיע והם יכולים לאכול חזיר... תודה על תשומת הלב, וסליחה על התוספת לשרשור הזה. [ וכלובי - אולי אפשר להוסיף סמיילי של FLAME-BAIT? התופעה כל כך נפוצה ברשת שיש עשרות אייקונים לכך... ] |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 20 שנים •
16 בנוב׳ 2004
לפני 20 שנים •
16 בנוב׳ 2004
מקבי(מתחלף) • 16 בנוב׳ 2004
אני מעוניין לנצל את השרשור חסר-התכלית הזה להצגת נושא כאוב, ושנוי במחלוקת:
שינוי טמפרטורה פתאומי במים במקלחת. תופעה המוכרת לכולנו, ואני מאמין שמטרידה רבים. אנו מתקלחים להנאתנו (או פשוט כי הגיע הזמן אחרי שבוע), ולפתע, המים החמימים-חמים הופכים קרים למשך מספר שניות קשות מנשוא! פלאי טכנולוגית הלחץ השמירת הטמפרטורה המודרניים לא עשו כמעט מאומה כדי לפתור בעיה כאובה זו! עד מתי נסבול, עד מתי?! אני קורא בזאת לכל אלו אשר מקלחותיהם והנאתם מהן נגפעה, לחבור אליי, ולצאת במסע נגד יצרני הברזים, הדושים, המקלחות, הצינורות, וכמובן חברת מקורות! הלאה שינויי הטמפרטורה הספורדיים, קדימה לעתיד טוב ויציב-טמפרטורה יותר! *קם ושר את האינטרנציונל* (בפעם הבאה - שרשורים אשר הולכים לרוחב במקום לאורך, מה שמקשה על הכתיבה, ודי מעצבן באופן כללי) |
|
סאנדיי(נשלטת) |
לפני 20 שנים •
16 בנוב׳ 2004
לפני 20 שנים •
16 בנוב׳ 2004
סאנדיי(נשלטת) • 16 בנוב׳ 2004
קיחוט - לא הייתי ממהרת כ"כ לחלק 8 קבין של בינה לירושליים. אתה שוכח את כמות מוסדות הממשל והדת שנמצאים שם, שלא לדבר על הקושי החמור שלה בהבנת הקונספט של קווים ישרים. וחוץ מזה, מסטיק קינמון הוא בין הכי אינטליגנטים שיש.
מקבי - אתך במאבקך הצודק. דן-קאפ - גם. אופל - |
|
moonstone(נשלטת) |
לפני 20 שנים •
16 בנוב׳ 2004
Flame Bait
לפני 20 שנים •
16 בנוב׳ 2004
moonstone(נשלטת) • 16 בנוב׳ 2004
|
|
דמיאן(שולט) |
לפני 20 שנים •
16 בנוב׳ 2004
Re: יש ששת אלפים
לפני 20 שנים •
16 בנוב׳ 2004
דמיאן(שולט) • 16 בנוב׳ 2004
שליט האופל כתב/ה: חברים בכלוב.
מתוכם תורידו את הונילים.את הסאדיסטים.את המזוכיסטים.את חולי הנפש.את חולי המין.את הפדופילים.את הנקרופילים.את הזואופילים.את הנרקסיסטים.את המצ'ואים.את הפלצנים.את הפלגמטים. עם כמה נשארנו? 1? צודק,שנבנה לך אתר שליטנו? |
|
Master F(אחר) |
לפני 20 שנים •
16 בנוב׳ 2004
רשימת תודות
לפני 20 שנים •
16 בנוב׳ 2004
Master F(אחר) • 16 בנוב׳ 2004
1. קיחוט, אתה גדול!!! תודה. רק מה יש לך לכל השדים והשפחות נגד מסטיק קינמון??? כבר עדיף לו היית יוצא נגד כרוביות אפויות.
2. דן קאפ, תודה על המידע החשוב. ברם, ואם אנחנו נהנים מזה?? 3. מקבי, תודה ששיתפת אותנו במקלחת. אממה, אני חושב שעליך להודות ליצרני הברזים סירים וכל השאר. קיבלת סשן חינם! 4. סאנדיי, ראשית תודה ענקית על החזרת כבודו האבוד של מסטיק הקינמון. לגבי קבין של תבונה, אציג זוית אחרת, יש מי שנתנה בידו התבונה, אך נלקחה ממנו היכולת להשתמש בה... מקבי טועה במאבקו, אני שוקד על הכנת ברז מיוחד לשפחות שיהיו לו שלושה מצבים, קרים (מאד) חמים (מאד) ופושרים (קרים מאד וחמים מאד בקצב חילופין של שלוש שניות. (השפחה תצא רך וטעים). 5. מונסטון, תודה בזכותך מעתה שאקרא את שליט האופל תהיה לי גם תמונה. (flame bait). 6. דמיאן תודה על שהחזרת לי את האמונה. שני לוחות הברית, אחד שליטנו. 7. שליט האופל תודה שאתה קיים. אוהב אותך המון המון. נ.ב. סקרנות... זה אופל opel ? או אופל ofel ? כאילו זה אופל אסקונה 87 חלונות חשמל הגה כח? או אופל ממלכת השדים והליליות? תודה מראש F |
|
בכוח המוח-אשה |
לפני 20 שנים •
16 בנוב׳ 2004
שעה אני מנסה להבין, מאסטר F
לפני 20 שנים •
16 בנוב׳ 2004
בכוח המוח-אשה • 16 בנוב׳ 2004
לפי מה חילקת את התודות האדומות והכתומות, ואיזו תודה נחשבת יותר...
|
|
Master F(אחר) |
לפני 20 שנים •
16 בנוב׳ 2004
לפני 20 שנים •
16 בנוב׳ 2004
Master F(אחר) • 16 בנוב׳ 2004
בכח נשמה, איך לומר אני עיוור צבעים.
עיוור צבעים מוחלט, כאילו שחור לבן כזה... זוכרת שהמציאו את האנטי מחיקון? השתילו לי אחד. לא עזר... |
|