לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

Ddlg - תהייה...

חתולה חמודה​(נשלטת)
לפני 7 חודשים • 29 ביולי 2025
חתולה חמודה​(נשלטת) • 29 ביולי 2025
כליטלית בעצמי שמתחברת לddlg.
הצורך מגיע מצורך בביטחון שלא היה קיים בעבר.
ההתמסרות שלי מגיעה משם.
ברגע ששומרים עליי, מגדלים אותי ומלמדים אותי על העולם השמיים הם הגבול.
יש רגש אמיתי ולא חובה כי אני הנשלטת והוא השולט.
spankindan​(שולט)
spankindan​(שולט) • 29 ביולי 2025
אני חושב שאין לזה תשובה אחת אלא שתיים ושתיהן כבר הוצגו בתגובות שלפני התגובה שלי.
הראשונה היא שזה אכן סוג של תסביך אב, והנשלטת אכן מחפשת את האבא בשולט שלה. איני פסיכולוג ולא אכנס למה ומדוע.
השנייה היא שהתואר אבא פשוט מסמל לה שלטון מבלי שזה יהיה קשור לתסביך אב אלא...זה מצלצל לה טוב באוזניים לקרוא לגבר שלה "דאדי."

ושתי אפיזודות קשורות.
דווקא הנשלטת האחרונה שלי כינתה אותי בשם דאדי. זו הפעם הראשונה שנקראתי ככה וזה לא עשה אותי יותר גדול גם לא קטן מולה.
ובטח שלא הרגשתי שאני אביה בכל אופן. נדמה לי שגם היא לא החליפה את דמותו של אביה בדמותי.
השנייה קשורה לשיר ישן שהשמיעה אחת מ"הכוכבות-פצצות המין הראשונות, מרלין מונרו. והשיר הוא "my heart belings to daddy" שיר חביב ומתגרה שמתאים מאוד לאחת מהגיבורות הטרגיות הראשונות של הוליווד. אך איני חושב שהיה בין הדאדי שלה ולאבא שלה שום דבר...
nomii​{Ashenn}
nomii​{Ashenn} • 29 ביולי 2025
כשנכנסתי למערכת היחסים שלי אמרתי לאשן שאני לא אקרא לו דאדי ושלא יבקש, שזה מגעיל אותי ואני לא רוצה לשכב עם אבא שלי ולא רוצה להכניס אותו לחדר המיטות.

מפה לשם התקרבנו והוא לקח תפקיד - בתוך הבדסמ וגם מחוץ לו - מטפל, מחבק, חם, מוביל.
כשהוא חיבק אותי ככה מצאתי את עצמי נרגעת, משחררת, ונהיית תלויה בו, וזה היה נעים.
באופן אורגני פיתחנו את הדינמיקה הזאת, וערב אחד בעיצומו של סשן משהו בי צעק "זה דאדי".
לא בדיוק במילה הזאת, אבל משהו בי צעק שזה כאן מולי הדמות ההורית היחידה שמשנה כרגע.
משהו בסטיות שלי הבין שזה איש שמטפל בי ואוהב אותי ללא תנאי, ומה זה אם לא דמות האב הכי טובה שיכולתי לבקש?

לא נמשכתי למילה "דאדי" במיוחד, אפילו סלדתי ממנה, אבל הרגשתי את הצורך לקרוא לו בכינוי שממחיש את מה שהרגשתי כשהוא טיפל בי ככה. ניסינו כמה כינויים שונים ונשארנו עם "דאדי" מפאת מחסור באופציות.

חשוב לציין שאשן לא ה-דאדי שלי, אני מציגה אותו בתור השולט שלי. אנחנו משחקים בהרבה דינמיקות שונות, אבל דדלג היא אחת שקרובה מאוד ללב שלי וגם ללב מערכת היחסים שלנו, שברובה שוויונית אבל כוללת גם טיפול מצידו ותלות מצידי, כי ככה נעים לשנינו.
שולט בראש ובגוף​(שולט)
כשולט שאוהב שקוראים לו דדי, גם אני חשבתי על זה רבות.

אם קוראים לי "אבא" זה מזעזע אותי.
אם קוראים לי "דדי" זה יותר מתחבר לסקס.
anyzeany
anyzeany • 29 ביולי 2025
אוי כמה התפתלויות והתנצלויות והסברים, ואף אחת ואף אחד עד עכשיו, לא שם לב שמדברים על DDLG.
אז או שנפסיק להשתמש באנגלית ואז להתנצל ש "כן זה דאדי, אבל זה לא אבא שלי, כי אבא של במיטה זה פיכסה ופויה", או שצריך להגדיר מחדש את התחום הזה ורצוי בעברית.
אישית, אני אוהב מאוד את הכינוי "אמא" לגברת שלי, וברור שיש לזה קונוטציות כי ככה זה בחיים.
Luna Oscura​(נשלטת)​{Loki the t}
anyzeany כתב/ה:
אוי כמה התפתלויות והתנצלויות והסברים, ואף אחת ואף אחד עד עכשיו, לא שם לב שמדברים על DDLG.
אז או שנפסיק להשתמש באנגלית ואז להתנצל ש "כן זה דאדי, אבל זה לא אבא שלי, כי אבא של במיטה זה פיכסה ופויה", או שצריך להגדיר מחדש את התחום הזה ורצוי בעברית.
אישית, אני אוהב מאוד את הכינוי "אמא" לגברת שלי, וברור שיש לזה קונוטציות כי ככה זה בחיים.

ככל שידוע לי יחסי ddlg לא מחייבים מיניות.
smartsecret
smartsecret • 29 ביולי 2025
קודם כל יש הרבה נשלטות שמתחברות לדינמיקה של ddlg בגלל איזשהו עבר מקולקל שקשור לדמות האב אז הן מוצאות שם את התיקון והריפוי לקטע הזה

דבר שני, זה לא עניין של שמות וכינויים, אפשר לא להגיד את המילה ופשוט להתחבר ולהתמסר, למרות שהמילה עצמה יכולה להיות מכוונת אך ורק לסיטואציה הזאת מבלי לקשר את זה עם האבא הביולוגי
מלכהזונה
מלכהזונה • 29 ביולי 2025
אני רואה מישהו אחר, שמכוון אותי, יודע לנהל אותי, לשלוט בי, לדאוג לי. וגם לזיין אותי. בשבילי אבא או דאדי או אדוני וכו' זה הכל נכנס תחת אותה משבצת של שובביות.
לא תמיד אני חושקת בזה או במוד הזה, אבל לפעמים אני צריכה קצת שישלטו בי ויקחו ממני את המושכות ויחנכו אותי. אין לי ככ מסגרת ושליטה עצמית אז שם זה ממש נוגע בי.
אני מאוד אוהבת כשלוקחים ממני את המושכות ונותנים לראש שלי להיות בשקט. אז לפעמים השקט הזה מגיע ככה...
שאלה טובה. אני חושבת שאפשר לדבר על זה מלא.
עט נוצה
לפני 7 חודשים • 30 ביולי 2025
עט נוצה • 30 ביולי 2025
במקור אני מאמין שזה הגיע מנשים עם תסביך אב אמיתי. הם באמת חיפשו את אבא שלהם בגברים בוגרים אחרים.
מכאן הטאבו והבדס״מ בעניין כי להמשך לאבא זה די טאבו לא?

מכאן המושג ניהיה יותר מיינסטרים ונשים לקחו את זה למקום אחר. אשתמש בציטוט בתור דוגמא:

חתולה חמודה כתב/ה:
ההתמסרות שלי מגיעה משם.

תסלחו לי חובבי הbdsm למיניהם שהם חושבים שהם שונים ומיוחדים אבל מה שהיא מתארת זה פשוט מערכת יחסים בריאה ורגילה, אין כאן שום דבר שקשור לבדס״מ ונילי לגמרי.
הרצון שיהיה לך בן זוג שיכיל אותך, ייגדל איתך, יעזור לך, ייתמוך בך, יילמד אותך זה לא בדס״מ. אתן כנראה כל כך רגילות למערכות יחסים רעילות שנראה לך שמערכת יחסים בריאה זה סוג של קינק.
Luna Oscura​(נשלטת)​{Loki the t}
לפני 7 חודשים • 30 ביולי 2025
עט נוצה כתב/ה:
במקור אני מאמין שזה הגיע מנשים עם תסביך אב אמיתי. הם באמת חיפשו את אבא שלהם בגברים בוגרים אחרים.
מכאן הטאבו והבדס״מ בעניין כי להמשך לאבא זה די טאבו לא?

מכאן המושג ניהיה יותר מיינסטרים ונשים לקחו את זה למקום אחר. אשתמש בציטוט בתור דוגמא:

חתולה חמודה כתב/ה:
ההתמסרות שלי מגיעה משם.

תסלחו לי חובבי הbdsm למיניהם שהם חושבים שהם שונים ומיוחדים אבל מה שהיא מתארת זה פשוט מערכת יחסים בריאה ורגילה, אין כאן שום דבר שקשור לבדס״מ ונילי לגמרי.
הרצון שיהיה לך בן זוג שיכיל אותך, ייגדל איתך, יעזור לך, ייתמוך בך, יילמד אותך זה לא בדס״מ. אתן כנראה כל כך רגילות למערכות יחסים רעילות שנראה לך שמערכת יחסים בריאה זה סוג של קינק.

"אהבתי" את השיפוטית
אולי לא ננסה לשפוט א.נשים ולהחליט מה הוא בדס"מ עבורם.ן לפי משפט וחצי?

נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך רביעי יול' 30, 2025 12:28 pm, סך-הכל נערך פעם אחת